Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Dark Tower

1750 levél
Válasz 07.07.09. 11:01 #4
X-com
Istenem!!! Végree!!! 1999-ben olvastam elöször a Harcost, azóta az egész sorozatot több mint 10x elolvastam! (a hetedik részt sajnos mind a 10x angolul ) Az egyik legjobb regény/regénysorozat Stephen King-től... Jajj
4102 levél
Válasz 07.07.09. 10:22 #3
xeLaR
Na egy újabb fantasy...de Stephen King fantasy Remélem nem cseszik el.
Ha már a könyvet nem is, de kedvet kaptam a képregényt megnézni
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
18909 levél
Válasz 07.07.09. 10:11 #2
LiT
Érdekesen hangzik! És ugye J.J. Abrams...
Várom a filmet!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
1725 levél
Válasz 07.07.09. 09:08 #1
stubb
Újabb Stephen King könyvből készül film. Ezúttal a fantasy műfajt képviselő, hét kötetből álló A setét torony esik áldozatul Hollywoodban. Az adaptáció filmre álmodásával J.J. Abrams-ot bízták meg.

Nemrég adtunk hírt King hamarosan bemutatásra kerülő filmjének előzeteséről, ám máris érkeznek a részletek a következő adaptációról. A műfaj ezúttal nem horror, hanem - a Mestertől elsőre talán kissé szokatlanul - fantasy.


A setét torony egy hat részből álló fantasy-történet, mellyel Stephen King új oldaláról mutatkozott be rajongóinak. A könyv - az utóbbi idők nagy fantasy-feldolgozásainak tükrében - szinte kiáltott egy szakértő kéz után, ami végül J.J. Abrams személyében érkezett meg. Arról egyelőre nincs hír, hogy az elég hosszú történetet mégis hány részben kívánják a mozikba küldeni (én háromra tippelek).

Roland, a Harcos - fajtájából az utolsó - már maga sem tudja, mióta üldözi a boszorkánymestert. Végezni akar vele, mert így eljuthat a Setét Toronyhoz. Azonban a feketébe öltözött ember nem adja könnyen magát. Számos halálos csapdát állít üldözőjének, ám valamilyen oknál fogva, ügyel arra, hogy a Harcos ne veszítse el nyomait.

Több napos gyaloglás után elér egy elhagyatott pihenőállomáshoz, itt akad össze egy kisfiúval, Jake-el. A fiú különösen viselkedik, nem tudja, hogyan került ide, és nem emlékszik a múltjára; olyan dolgokról beszél, és olyan szavakat használ, amiket a Harcos még sohasem hallott. Mivel Jake-nek egyedül nincs esélye az életben maradásra a sivatagban, együtt folytatják útjukat a hegyek felé, amerre a boszorkánymester menekült.

Ahogy egyre közelebb érnek hozzá és a hegyekhez, úgy tudatosul bennük, hogy Roland meg fogja ölni Jake-et, mert csak így kaphatja el feketébe öltözött embert, és csak így juthat el a Setét Toronyhoz.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.