Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Ez volt 2007

52252 levél
Válasz 08.01.04. 02:53 #117
Barthezz
8934 levél
Válasz 08.01.02. 13:29 #116
goodboy007
Üdv újra köreinkben!
In god we trust, all others we track!
8934 levél
Válasz 08.01.02. 13:19 #115
goodboy007
"szoptam az osztályban"

Khm.
In god we trust, all others we track!
10536 levél
Válasz 08.01.02. 08:58 #114
TcG|Rommel|Hun
Üdv újra.

Bizonyára lemaradtál a Witcherről. Szerintem 2007 legjobb játéka annak, aki értékeli a műfajt.
21647 levél
Válasz 08.01.02. 07:35 #113
padavan
Tenksz!
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
3291 levél
Válasz 08.01.02. 01:03 #112
somesz83
32233 levél
Válasz 08.01.02. 00:11 #111
szbszig
Az Office 2007 nálam is elég hamar, főleg mivel tavasszal szükségem volt azonnal egy komolyabb matematikai képleteket is viszonylag normálisan kezelni tudó WYSIWYG szövegszerkesztőre. A Vista viszont csak egy 30 napos kipróbálási időig volt fent, utána tértem is vissza az XP-re...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
52252 levél
Válasz 08.01.01. 23:45 #110
Barthezz
Nah az első ember a topicban, akinek összességében pozitív kicsengésűre sikeredett az elmúlt esztendő
Az összefoglalásod electro-s részével megleptél, de amúgy én is hasonló véleményen vagyok. Jövő évben újítani kell a műfajban, mert iszonyat mértékben elkommerszesedett sajnos
21647 levél
Válasz 08.01.01. 23:33 #109
padavan
Két ban.

A lányom igazi nagylány lett, oviba jár, most már elmúlt 4 éves.

Elköltöztünk egy remek kis helyre, ahol nagyon jól érezzük magunkat. Ezzel megszabadultam a szoftver koldus szomszédomtól, akinek egy XP-telepítés felért egy űrrepülőgép startjának lebonyolításával.

Idén nem bunyóztam senkivel… LOL!

PC Dome Blog.

Az öcsémnek megszületett a kisfia.

Megvilágosodtam táplálkozás ügyileg. Rájöttem arra, hogy az egész eddigi életmódom ostoba, ösztönszerű ősember életstílus volt, melynek lényege az, hogy azt zabálok, ami épp a szám röppályáját keresztezi. Megkezdtem ez ügyben a radikális változtatásokat, ám a java 2008-ra maradt.

Fogytam 6 kilót.

Egy kicsit jobb anyagi helyzetbe került a család.

Szellemileg produktívabb lettem, bár ezzel nem léptem túl sokat előre gyermekkorom óta kitűzött célom felé. De azért alakul valami… Remélem.

Kimi Raikonnen világbajnok lett – életemben először ittam vigyorira magam a sport miatt. Remélem, 2008-ban ez megismétlődhet.

Irdatlan technikai fejlesztéseket hajtottunk végre. Lecseréltük a régi, 51 centis tévét egy 82-es sík képcsövesre, (HDTV-nek a konzolokon kívül nincs értelme, amíg nem kezdik meg a HDTV adásokat), lecseréltem az egyre inkább szenvedő, régi S478-as gépemet egy tuti cuccra, van két asztali DVD-lejátszónk, meg mittomén, mennyi szart össze vásároltunk. (Telefonok, és egyéb digitális szemetek.)

Az anyósommal egyre jobb a kapcsolatom, most már semmiféle fenntartásunk nincs egymás iránt, sőt… Éljenek a kompromisszumok. Szegény átesett 6 kemoterápián, és szerencsére teljes a gyógyulás. A barátnőmmel éjszakákba nyúlóan fent voltam, hogy tartsam benne a lelket.

Nálam év végére győzött a Vista és a Office 2007. (Hosszú ostrom volt…)

A világképem még szilárdabb lett. Itthon napi rendszerességgel erősít meg a kormány arról, hogy a magyar baloldal csak tetvekből áll és egyetlen céljuk a népnyúzás, illetve a külföldi érdekcsoportok hazaárulásszerű kiszolgálása. Csalódás az ellenzékben, illetve annak vezérében. Ráeszmélés arra, hogy egyik oldalról sem várható népképviseleti kormányzás. Elindult bennem egy folyamat, amit a birkák radikalizálódásnak hívnak: Valódi, mélyreható, drasztikus változásokat szeretnék. Ezzel módfelett kevesen vagyunk így, és sajnos ezek között is rengeteg az önégető idióta.
Külföldön sem jobb a helyzet. Háborúk, véres merényletek, terebélyesedő és egyre kegyetlenebbé váló, önkényeskedő birodalom, eltiport szegény országok, az igazság sárba tiprása. Afrikáról még kevesebbet hallani, mint egy évvel előtte. Gyermekmunkáról, és a multik túlkapásairól nem beszélve. A világ egyre szeparálódik. Vékony, úgynevezett civilizált, úgynevezett elit, és éhező milliárdok. A civilizáció továbbra is a saját sírját ássa. Lassan, de biztosan.

A zenei élet egyre szegényesebb. A legtöbb újdonságot számomra az electro stílus hozta meg, rengeteg tehetséges, ám sajnos - csak a kommerszre vevő idióták miatt - piacképtelen művész van a műfajban.

Némi visszatérés a nyomtatott sajtóhoz. Napilapokat továbbra sem vásárolok, ellenben rendszeres olvasója vagyok a Kapunak, a Reakciónak, a Látképnek, Harmadik Évezrednek, Galaktikának.

Ellenben jóval több könyvet vásároltam és olvastam, mint 2006-ban.

A televíziózás továbbra sem pálya. Kevés, tévé előtt töltött időmben Hír TV-t, Echo TV-t, és Reality TV-t, illetve Discovery-t nézek.

Kevesebbet játszom, de érdekes, hogy inverz módon egyre több legálisan beszerzett tartalommal. Filmnézés ügyben hasonló a helyzet.

Meghatározó filmes élményeim 2007-ben:
Rekviem egy álomért
Ameddig a lábam bírja
Halálos hajsza
Thr3e
Alpha Dog
Breach
The Number 23
Black Snake Moan
Death Proof
Fracture
28 Weeks Later
Bug
Pirates of Carribean 3
1408
Ratatouille
Die Hard 4: Live Free Or Die Hard
Transformers The Movie
The Bourne Ultimatum
The Invasion
Revolver
I Am Legend

Meghatározó játék élményeim 2007-ben:
Bioshock
Test Drive Unlimited
Crysis
Portal

Mindezzel együtt jóval kevesebbet rohadok a gép előtt, mint 2006-ban. Ami jó. Ahogy gyermekem cseperedik, egyre több időt és figyelmet igényel, és úgy veszem észre, a gyermeknevelés bármely biológiai életciklusban kedvező jellemformálási hatással lehet a szülőre.

Filozófiai nézetem csak erősödtek, bár kétségek között vergődök még mindig. Egyrészt fürdök a világ mocskában – nem nehéz, nagyjából a világ 95%-a az -, másrészt néha-néha felbukkan bennem a kósza gondolat, hogy talán tenni kéne az egészre magasról, és nem foglalkozni semmi mással, csak a magam, és a családom életével. Ez persze sohasem sikerül. Még mindig úgy gondolom, hogy az emberiség teljes mértékben megérdemelne, ha nem is egy teljes pusztulást, de egy legalább 90%-os kihalást. Ha abból sem tanulna, jöhetne a végső megoldás…

Nem sorolnám fel 2007 legfontosabb politikai, gazdasági, sport- és egyéb eseményeit, ez nem egy 2007-es Világ Kalendárium. Ugyanakkor személyes élményeimet, megtapasztalásaimat sem tudom maradéktalanul leírni. Minden esetre több pozitív dolog történt 2007-ben – magánéletemben -, mint 2006-ban. Remélem, 2008 sem tartogat számomra kellemetlen meglepetéseket, legfeljebb két bant.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
32233 levél
Válasz 08.01.01. 18:14 #108
szbszig
Mivel még mindig érkeznek a tegnapi hírek, és mivel már 250 felett jár a halálos áldozatok száma, és a nyílt utcákon lövöldöznek folyamatosan Kenyában, ezért ezt is hozzá kell venni sajnos a listához:

választások Kenyában

Pedig Kenyáról eddig azt hittük, hogy egy békés és demokratikus ország. Legalábbis afrikai viszonylatban mindenképp...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
7161 levél
Válasz 07.12.31. 19:18 #107
Sturmgewehr
Nos, huhh
Év végére igen elkezdtem leépülni, köszönhető a mostani baráti társaságomnak, de szerencsére időben észhez kaptam, visszafordítom a dolgot. Megismertem egy rakás punkot közelebbről, részt vettem életem első keményebb koncertjén. Nyáron a lakásfelújításnak köszönhetően tökélyre fejlesztettem a parkettázási/betonkeverési képességem. Az előző iskolai osztálytársaim közül egyetlen eggyel tartom a kapcsolatot, a többiek arra se méltatnak, hogy köszönjenek ha látom őket. Idén több pénzt költöttem a kelleténél "elmenetelekre", valamint elkezdtem angolból korepetálni. Ezeken kívül még egy kiváló balatoni nyaralást tudok megemlíteni és egy temetésen is jelen voltam.
És a legfontosabb: Ausztriában megvettem a Rambo 6 lemezes díszdobozos kiadást.

Na ennyit tudok elmondani erről az évről, rövidebbnek tűnt az összes eddiginél, jövőre többre számítok...
32233 levél
Válasz 07.12.31. 18:49 #106
szbszig
Hülye!

Vagy mondjam inkább: "sipec no baka!"
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
20668 levél
Válasz 07.12.31. 18:27 #105
Pyrogate
Az igen!
Szenvedély nélkül a foci halott.
3424 levél
Válasz 07.12.31. 18:22 #104
Chrono
Én is régen hánytam már piától viszont, olyan volt hogy 3an raktak be engem meg a havert a sátorba Aztán reggel 13 órakor arra kelek hogy a haver (akit szintén behúztak a sátorba) kiabál, hogy: KI A F*SZOM HÚZOTT BE A SÁTORBA? BEB*ASZOM A VIZBE!!!
!!! El Gigante Madrid !!!!
507 levél
Válasz 07.12.31. 18:17 #103
cossack
A 2007. év...nem volt különösebben jó. Két meglehetősen közel álló rokonom elvesztése, néhány jóbarátban való csalódás ill. fantasztikusan sikeres szerelmi életem eléggé depressziós hangulatot eredményezett így az év végére. Talán még soha nem voltam így magam alatt.
Persze ebben az évben is megismertem pár igazán eredeti embert, akik bár 18. életévük betöltését már a börtönben fogják ünnepelni egészen egyedi világszemlélettel rendelkeznek. Néhány arcot pedig jobban megismerhettem és többet ihattam velük mint eddig( és mint kellett volna).
Mindenesetre a nyáron betekintést nyertem vidékünkön folyó mezőgazdálkodás rejtelmeibe egy kissé túlhajszolt, kisebbségi komplexusokkal -és erős kopaszodással- küszködő mezőgazdaságivállalkozó ( értsd: paraszt ) keze alatt. Pár idegszálam elszakadt miatta és talán öregedtem is, dehát ez is része a felnőtté válásnak úgy mondják. Mindent összevetve a munkát élveztem és ki lettem fizetve elég tisztességesen....más ügy, hogy a fizetésem megtartása nehezebb feladatnak bizonyult mint a megkeresése.
Se nem pozitív se nem negatív dolog, hogy megkezdtem második tanévemet a mauriczsigomdgimnázijumészsakközépiskola általános megvetésnek örvendő intézményébe. Különös hely ez, az épületbe a lélek úgy mint a diákok csak hálni jár. Tantestületünk vegyes, megtalálható a bukott szadista egyetemi tanártól a tárgyáért rajongó kiváló pedagógusig minden réteg. Az előbbi egyébként matekot próbál a tizedikes anyaghoz mérten kissé magasabb szinten tanítani talán ezért történhet meg az, hogy egy 38 fős osztály nagyobbik fele -szerény személyem csodával határos módon nem- bukásra áll minden erőfeszítése ellenére a matematikából. A helyzet kissé reményvesztett, de hát nem baj jó ez a tizedik osztály valamire, ha másra nem hát időpazarlásra és tökéletes elfásulásra...
Mindent összevetve tehát nem a legboldogabb évem zárult és nem is a legtartalmasabb. Remélem 2008 jobb lesz.
20668 levél
Válasz 07.12.31. 18:10 #102
Pyrogate
bár megválaszolták utánam, nekem inkább csak részeges jót bulizós party hiányzik

évek óta nem hánytam piától, és az elfekvéstől is távol vagyok
Szenvedély nélkül a foci halott.
9083 levél
Válasz 07.12.31. 18:08 #101
davkar9
Iszunk Hányunk Belefekszünk
Simple. Eternal. Beige.
12946 levél
Válasz 07.12.31. 18:05 #100
McCl@ne
Mi az az IHB?
Respect is not given. It's taken.
20668 levél
Válasz 07.12.31. 17:56 #99
Pyrogate
- Mióta bnőm van kevés az IHB buli...néha hiányzik
---
óóó kötöttségek DETTO!
Szenvedély nélkül a foci halott.
3424 levél
Válasz 07.12.31. 17:33 #98
Chrono
Asszem most akkor én jövök:

Negatívum:
- Idén temettük a fatert.
- Kurvára unom már ezt az egész várost, házat, szart, mindent!
- Vége a közéspulinak -> szétszéledt a baráti társaság
- Életem egyik legfosabb nyara
- Felvételizés
- Rájöttem h szar egyetemet választottam XD
- Továbbra sem igazán érdekel semmi
- Elavult a PC-m
- Szar zenei felhozatal a RAP környékén is...
- Mióta bnőm van kevés az IHB buli...néha hiányzik
- Nem jutottam el a Szigetre
- Továbbra sincs jogsim

Most hirtelen ennyi jut eszembe...pedig tuti hogy sokkal több van...

Pozitívum:
- Van egy nagyon *sok pozitívum* barátnőm akivel már több mint 1 éve vagyok együtt
- Megvettem a notebookot
- Felvettek egyetemre, bár ezt nemtom eldönteni h jó-e vagy rossz-e...
- Leéreccségiztem...ki nem?
- Egy-két nyári party

Ennyi bazdmeg ennyi faszom...ilyen szar évet
!!! El Gigante Madrid !!!!
10536 levél
Válasz 07.12.31. 17:30 #97
TcG|Rommel|Hun
Pyro: most olvastam a jósdás poént az adatlapodon... Leestem a székről
16989 levél
Válasz 07.12.31. 17:18 #96
KisCsirkee
Vhova fel fognak venni, mert tanköteles vagy! Áz már más, hogy gimnáziumba vagy kisegítőbe! Bár, ha nekem sikerült bekerülni neked is menni fog!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
19406 levél
Válasz 07.12.31. 17:17 #95
sipec
lesz beloled gladiator..
9513 levél
Válasz 07.12.31. 17:16 #94
Mattmaster
Pesszimista fórum. "Majd jövőre!"

Faszt, pláne ha nem fognak felvenni sehova
19406 levél
Válasz 07.12.31. 17:16 #93
sipec
dehogyis!
megtudtuk, hogy Kono bangumi wa goran no suponsa no teikyou de okurishimasu
32233 levél
Válasz 07.12.31. 17:11 #92
szbszig
Itt mindenkinek szarul sikerült az év?
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
10536 levél
Válasz 07.12.31. 17:00 #91
TcG|Rommel|Hun
10104 levél
Válasz 07.12.31. 16:59 #90
eti8
Igazából szerelem (Love actually asszem)
Az élet egyetlen rendes metaforája a szalonna!
2161 levél
Válasz 07.12.31. 16:56 #89
Zup
Látom mindenki beírogatja neki mi volt a jó meg a rossz, hát leírom én is, bár nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne. Kezdem a jókkal, mert azokból kevesebb volt:

- Leérettségiztem, a nyár eleje elég faszán telt, felvettek az ELTE-re
- Felkerültem Pestre, három hónap alatt itt több ismerőst és barátot szereztem, mint otthon eddig egész életemben
- Elég sokat buliztam az eddigi éveimhez képest (jah hát a 0-nál nem nehéz többet produkálni)
- Ez az első szilveszterem 19 év után, amit nem öreganyámnál töltök XD
- Jó volt a PC Life-nak (www.pclife.hu) dolgozni

Na és most a rosszak:
- A nyári szünet ellaposodott a végére
- most már azt kívánom, bár NE vettek volna fel az ELTE-IK-ra
- kezdetben nagyon rossz volt a suli, a kolesz, az új körülmények meg minden, de aztán nagynehezen azért sikerült belerázódnom (az egyetemet továbbra is utálom)
- idén nem fektettem meg egy csajt se (nem mintha az elmúlt években sikerült volna )
- Semmit nem sikerült véghezvinnem, amiket erre az évre elterveztem (angol nyelvvizsga lerakása, látogatás a Sziget-re, megtanulni profin zenei producerkedni, saját honlap összetákolása stb.)
- Tulajdonképpen egész évben nem csináltam semmit, mégis hullafáradt vagyok
- A család az anyagi csőd szélén áll
- A megszűnt Gamemaster óta nem írtam egyetlen újságba sem cikkeket
- Egy csomó jó PC Game jelent meg az év végén, és többségüket nem tudtam kipróbálni a tanulás + a szar koleszos gép miatt
- Nőügyek terén még mindig szerencsétlen vagyok, pedig nem mondhatom hogy nem volt esélyem egy csajnál se, sőt!

Lehet hogy van még szar dolog, de azok szerencsére most nem jutnak az eszembe.
‎1828 - Drakula fiatal szűz lányok véréből táplálkozik. 2010 - Drakula éhen hal.
10536 levél
Válasz 07.12.31. 16:46 #88
TcG|Rommel|Hun
Télleg, nem is mondtad, részvétem.
10536 levél
Válasz 07.12.31. 16:45 #87
TcG|Rommel|Hun
Jóvan úgy értettem na, most kivételesen nem genyózni akartam.
52252 levél
Válasz 07.12.31. 16:45 #86
Barthezz
Úhh, nem is tudtam, hogy neked is, részvétem
52252 levél
Válasz 07.12.31. 16:44 #85
Barthezz
Nah kösz Egyébként az tényleg igaz, hogy pár évvel ezelotti önmagamhoz képest vhogy felnottem agyilag. Igényesebb filmeket nézek, a pár éve sokat nézett Freddy vs. Jason filmektol már kifordul a gyomrom és zenében is sokkal igényesebbeket hallgatok. Elektro meg funk house uygebár ezerszer igényesebb, mint 3-4 éve amilyen disco-zenéket hallgattam, meg idén vhogy ez is tovább finomodott, s elektro-n belül is már szelektálok (vannak nagyon jó rock-os beütésű zenék ott is, pl. RHCP-tol is már 3 zenét feldolgoztak elektro alappal ^^ )
Nah kicsit elkanyarodtam a témától, szal nem öregszem, csak kezdek agyilag is felnotté válni
16989 levél
Válasz 07.12.31. 16:42 #84
KisCsirkee
Évösszegzés:

Szar:
- Kurvaszar osztályt kaptam, vhogy nem igazán jönnek be...
- Viszonylag közepes tanulás szempontjából, minden olyan 'határeset'
- Idén sem csajoztam be
- Meghalt az Apám majd a Nagyapám
- Csalódás volt a Crysis
- Szilveszter unalmas lesz
- Xarságok, pitibb veszekedések családon belül...
- Szar tanarak
- Szar angol csoport hozzám képest
- Igazolási rendeszer miatt beszedtem jópár igazolatlan órát

Jó:

- Új gép
- Régi haverok megmaradtak
- Bringázások felejthetetlenek
- A Táborozások is
- Olaszország
- Portal
- Eredmények BF2-ben
- Florball"karrierem" megkezdése
- Faja nyár
- Raikkönen nyerte az F1-et!
- COD4
- LAN Party-k

2008 csak jobb lehet, de tényelg
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
10536 levél
Válasz 07.12.31. 16:39 #83
TcG|Rommel|Hun
Szerintem inkább öregedsz. De vicc nélkül. RHCP-t hallgatsz, dallamos zenék felé fordulsz. Egyértelmű jelek.
52252 levél
Válasz 07.12.31. 16:36 #82
Barthezz
Jóh, itt most a Dome elektro bulikba járó pár emberének nevében szóltam

De tényleg, tavaly végigtomboltam a bulikat, Budapest Parádét, beszarás hogy milyen zenék voltak akkor meg milyen hangulat, most meg vhogy egy buli sem maradt meg emlékezetesnek a fejemben Meg inkább Atlában is már csak iszogatunk, s alig megyünk be a tánctérre...
10536 levél
Válasz 07.12.31. 16:34 #81
TcG|Rommel|Hun
Hát figy, a társaság nagy részét sztem totál hidegen hagyja a partyk színvonalának romlása.
52252 levél
Válasz 07.12.31. 16:32 #80
Barthezz
Hm, akkor nem csak én vagyok így ezzel, hogy az idei év zenei felhozatalát, vmint a partyk színvonalát igen gyérnek tartottam. Kezd vhogy kifulladni Magyarország partyélete, meg vhogy a zenében is kéne egyet dobbanatani, amiylen nagyot szólt tavaly az elektro, annyira agyonjátszották és elkommerszísítették idén a stílust

Forgami miatt meg ne bánkódj, pesti forgalomban ezerszer durvább jogsit szerezni, mint vidéken
9513 levél
Válasz 07.12.31. 14:29 #79
Mattmaster
Jó:

-Életem 2. legjobb nyara (azthiszem)
-Megszerettem más zenei stílusokat is
-Vettem motorkát
-Megtanultam egykerekezni kezdő szinten, és már el is felejtettem
-Leszoktam a játékőrületről

Szar:

-A suliban minden, tanulás, osztály, valahogy szar lett minden...
-Stressz a felvételi miatt
-A gépem idén már valódi régészeti cuccnak számít, ami annyira nem nagy baj, de szerettem volna ezt-azt kipróbálni
-Elment életem legnagyobb hala

Biztos van még, de ezek a legfontosabbak
6744 levél
Válasz 07.12.31. 13:04 #78
anxius
5900 levél
Válasz 07.12.31. 12:51 #77
Dile
"Jó:
-Évvégére nekifogtam a Wow-nak"


Hááááát
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
6744 levél
Válasz 07.12.31. 12:50 #76
anxius
Szar:
-8dikos vagyok,felvételi dogák miatt keresztbe szivatnak minket suliba
-idén nem sikerült becsajozni sem...


Jó:
-Bár nehéz volt a suli,de mégis Várakozáson Felülinek titulálnám a tanulmányi eredményeim
-Évvégére nekifogtam Wow-nak
-Rengeteg közös vacsora,meg ebéd,meg satöbi volt a rokonokkal,elég szoros a kapcsolatunk
20668 levél
Válasz 07.12.31. 12:44 #75
Pyrogate
Akkor én is (bár már leírtam, de jutott eszembe pár dolog)
Szar:
- meghalt a nagymamám
- kevesebbet vagyok otthon, családdal
- kevesebbet találkozom a haverokkal
- nem esnek jól a bulik
- jó sok pénzt kidobtam a bulikra
- megint csak év végén biliárdoztam, év közben elfelejtődött
- régi jó haverokkal alig futunk össze, mert állandóan pókereznek pókerteremben...
- kondiba alig járok (nincs rá időm)
- rengeteg voltam suliban (3x is 9-4ig), jövőre jobban állítom össze az órarendemet
- kurva sok ZH-m volt
- Nyár egy elég durva baleset miatt elcseszve...
- Forgalmi 3x bukó, emellett elviselni az ezzel járó zrikákat
- még mindig nb2...és továbbra is kilátástalanság, sokáig be sem mehettünk a stadionba (életemben először kitiltanak)
- angolok nem jutottak az eb-re
- még mindig nem sikerült beindítani a pénzkészítő vállalkozást
- rengeteg beadandó...
- mégjobban rájöttem h nem érdekel az, amit tanulok
- idén semmi jó zene nem volt
- bezártam a blogom is

de volt ám jó is:
- Football Factory könyv
- a szopások ellenére jó eredmények a suliban (minden kredit megvan...)
- matekoktatás
- sokkal többet voltam barátnőmmel, gyak. együtt lakunk

hát ennyi Azt hiszem a rossz több mint a jó
de a 2008 jó lesz: lesz sok tánc (életem első versenye), elvileg van befektető a Fradiba, állítólag a következő félév nem lesz olyan nehéz, beindítom végre a honlapos cuccot, remélhetőleg lesz jogsi is, és ezáltal remélhetőleg többet tudo kondiba menni, többet leszek családdal is. Szóval bizakodó vagyok
Szenvedély nélkül a foci halott.
2440 levél
Válasz 07.12.31. 12:27 #74
Malin-
Jó: Megszületett a tesóm(ez volt az év legjobbja számomra)
A nyári szünet végre jó volt
Sikerült kapcsolatot létesíteni a bolgár rokonokkal

Rossz:Suliban szívtam szépen(vagyis szívok)
Az osztályom szarabb már nem is lehetne
Meghalt nagyapám

Végülis számomra 2007 úgy közepesen telt, de lehetett volna jobb is, talán majd 2008...
"Nem tudtam, hogy ennyi tudatlan ember van a világon, míg el nem kezdtem használni az internetet."
52252 levél
Válasz 07.12.31. 12:22 #73
Barthezz
Nah megkerestem a tavalyi, 2006-os évértékelo hsz-emet, eloszor is becopyznám azt, majd pedig leírom az ideit is, így lesz tökéletes a kontraszt...:

2006:

- 2006 a bulizás éve volt számomra, soha nem buliztam ennyit mint ezen évben (ki sem merem számolni mennyi pénz mehetett el összesen bulikra)
- teljes mértékben áttértem az elektro / elektrohouse zenékre
- eloszor voltam Budapest Parádén
- eloszor voltam habpartyban
- eloszor voltam White Party-ban
- megnyílt a 2Night Egerszegen
- A Bank-ban elindult az Electronic Friday partysorozat
- Náksiék 5-ször voltak az év folyamán Egerszegen ( )
- megcsináltam életem elso weblapját
- eloszor dolgoztam irodai munkahelyen (nyáron 1 hónapot)
- soha még ilyen keveset nem jártam be suliba mint 2006-ban ( )
- a bulizáson kívül gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem csináltam az év folyamán, de nem bánom, így éreztem jól magam
- és ilyen jól sem éreztem magam még soha késo osszel és télen, hála az évszakhoz képest szokatlanul jó idonek


2007:

Rossz dolgok:
- meghalt édesapám
- elromlott 1-2 családi viszony
- egy csomó ismeros, rokon meghalt még idén (anyám 11 temetésen volt az évben, én mondjuk kevesebben)

Kontraszt a tavalyi dolgokkal:
- idén fele annyit nem buliztam, mint tavaly, kezdenek ellaposodni számomra a partyk
- kezd elkommerszesedni, ellaposodni az elektro stílus is, már nem ütnek akkorát az újabb zenék, mint a tavalyiak
- idén nem volt Budapest Parádé
- nem tartottak White Party-t az egerszegi Aqua City-ben
- bezárt a 2Night
- megszűnt a Bank Electronic Friday partysorozat
- nem voltam dolgozni a nyáron (pedig jól jött volna idén is a pénz)
- nagyon szar félévet produkáltam a suliban, csúszni fogok a diplomamunkával is (mondjuk nem is nagyon volt más esélyem, mert a nyelvvizsgára való készülés minden idomet felemésztette)
- az Atlantis-os bulik sem olyanok, mint régebben, ellepték a helyet a cigányok, egyikükkel elég durva összetűzésbe is keveredtünk nyár végén, ami miatt 1-2 hónapig bennem volt rendesen a para

Pozitívumok:
- Dome tali (qrva nagyra sikeredett )
- 1-2 haverral megerosodott nekem is a barátságom
- azért nem volt rossz a nyár, rengeteget buliztunk, ittunk, stb., de tavalyi nyarat nem közelítette meg...
- megvan a szakmai angol nyelvvizsgám írásbeli része!


Szal ennél 2008 csak jobb lehet!
10536 levél
Válasz 07.12.31. 11:56 #72
TcG|Rommel|Hun
Én is így állok hozzá, hogy csak jobb lehet 2008.
52252 levél
Válasz 07.12.31. 11:54 #71
Barthezz
Hmm, ezzel én is pont ugyanígy vagyok. 2004-es és 2006-os éveim qrva jól sikerültek, ezzel szemben 2005-ben és 2007-ben semmi extra nem volt. Mondjuk elotte meg 2003 volt jó és 2002 kevésbé, szal... Mindenesetre 2008 remélem jó lesz, sot, jónak KELL lennie
1353 levél
Válasz 07.12.31. 11:21 #70
Sith Assasin
Nekem:
Sport: francia foci:Az Olympique Lyonnais begyűjti zsinórban a 6.-ik bajnoki címét 17 ponttal megelőzve a 2.-ik helyezettet a Marseille-t.
spanyol foci:Egy nagyon izgalmas véghajrában a Real Madrid lesz a bajnok.
angol foci:A Manchester United 83 lőtt góllal bajnok lesz.
olasz foci:Az Inter nagyon könnyen nyeri az olasz bajnokságot.
Ebben az évben is sok haláleset
Velem amik történtek: Volt jó is meg rossz is de összeségében jó volt
Ilyen évet szeretnék én 2008-ban is!
18873 levél
Válasz 07.12.31. 11:01 #69
LiT
A brit rock rendkívül népszerű együttese, a Muse október 10-én a Papp László Budapest Sportarénában adott koncertet.

Számomra ez volt az egyik legfontosabb esemény!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
10536 levél
Válasz 07.12.31. 10:57 #68
TcG|Rommel|Hun
Mi is a film címe? Tudom melyik, csak most nem ugrik be a címe...

Egyéként nem vagyok babonás, de nálam általában a páratlan évek szarabbul sikerülnek...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.