Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Politika - az egyetlen ilyen célú topic a Dome-on

740 levél
Válasz 19.05.30. 10:29 #40963
SMBX-fan
Elkélne már ide MO-ra egy rendes szocialista vagy legalább egy szociáldemokrata párt.
Örülök a Momentum erősödésének, de a DK-énak kevésbé. 2006 után hogy lehet ezekre a böszmékre voksolni?
876 levél
Válasz 19.05.28. 14:59 #40962
dzsud
nem kell elmenni semerre, de a migrációra megoldást kell találnia Európának, különben nagyon nagy baj lesz. az eddigi gyakorlat csúfos kudarc, ezt ma már mindenkinek látnia kell. ha megoldja a mostani vezetés, akkor nem lesz további jobbra tolódás, ilyen egyszerű. az én tippem egyébként az, hogy lesz, csak baromi lassú a folyamat.
28226 levél
Válasz 19.05.28. 14:13 #40961
LordMatteo
Lassan fordul, és van rá idő reagálni is. Bízok benne, hogy a következő EP-választásra már a reakció hatásai érvényesülnek, és nem megyünk el a 30 trump birodalmának irányába.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
876 levél
Válasz 19.05.28. 13:50 #40960
dzsud
"Nagy jobbos fordulatra nem számítok, ez az EP-választás nem ezt sugallja középtávon."

nagy hajó lassan fordul, de a változások egyértelműek. Salvini győzelme, Le Pen megelőzte Macront, Németország legszegényebb régióiban 20% felett van az AfD, ilyen 2015 előtt elképzelhetetlen volt. ebből rögtön nem lesz többség az EP-ben, nyilván...

hogy a Jobbik egykori szavazóival mi történik, az tényleg egy elég jó kérdés.
3607 levél
Válasz 19.05.28. 13:43 #40959
Raistlin666
Sem érveket sem böfögésnél magasabb szintű társalgást nem érdemel a haza náci párt (és az utódja). A kezdetek parádézása a parlamentben volt tőlük őszinte! Minden annál mérsékeltebb megnyilvánulás csak érdek volt azóta!
A mérsékelt szárnyuk meg ne akarjon ezen a néven érvényesülni! Másik párt alakítása már büdös nekik! Akkor a szánalmas antiszemitizmussal meg minden más förtelemmel átitatott nevükkel nem tudnának buta radikálisokat is behúzni a csőbe a régi néven...
28226 levél
Válasz 19.05.28. 13:27 #40958
LordMatteo
A konzervatívabb irányra mutatkozott szerintem igény, egyszerűen csak az utolsó kanyarnál rossz irányba fordultak, és kvázi beterelték a többi pártba azokat a szavazókat, akiknek tetszett volna a néppártos Jobbik (a belső széthullás és marakodás elbizonytalanítja az embereket).

A szélsőjobbos szavazók büntetése azért érdekes, mert a mi hazánknál nem jelentek meg ezek a szavazók, vszg. a fidesznél sem, mert a "hagyományos" jobbikos területeken nem erősödött a kormánypárt sem.

A fideszre nagyon sok mindent lehet mondani, de az emberek megszólításában, a néplélek-barométer kezelésében rohadt jók, ezt nem szabad elvitatni tőlük, kb. ezért tudják bármelyik párt szavazóit megszólítani.

Nagy jobbos fordulatra nem számítok, ez az EP-választás nem ezt sugallja középtávon.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
876 levél
Válasz 19.05.28. 13:18 #40957
dzsud
"a választói igények hozták létre a pártot, és fordították végül konzervatívabb irányba"

hozták létre: igaz
fordították konzervatívabb irányba: nem igaz

ha utóbbi is igaz lenne, akkor a fordulat után nőtt volna a támogatottságuk, ennek azonban az ellenkezője következett be. ami szerintem történt: a pártvezetés belátta, hogy az addigi (fordulat előtti) iránnyal az akkori ~20%-os támogatottság a plafon. szerintem az idő ugyan nekik dolgozott, de ők nem 2030-ban akartak kormányt alakítani, hanem tavaly. ehhez látták szükségesnek a fordulatot (ők, nem pedig a választói igények), amely folyamat vége ismert. alapvetően nem ördögtől való a változás, de a Jobbik egy eredetileg radikális párt. ilyen esetekben a szavazók keményen büntetik az addig sziklaszilárdnak hitt elvek változtatását (esetleg feladását).
a másik dolog: a Jobbik megalakulásakor felmerült választói igények nagyban kötődtek a szocialista rendszerhez. eltúlzott liberalizmusra a radikális szélsőjobboldali eszmék erősödése lesz a válaszreakció. 2010 után egy, az addigi liberális elvekből drasztikusan lefaragó Fidesz a vért követelő szélsőjobboldalt is csendesítette, ha el nem is némítottra. a Fidesznek voltak nagyon okos kampánytrükkjei is, amellyel kifogta a szelet a Jobbik vitorlájából, ilyen volt a "ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját", ami teljesen világos, hogy nem szólhatott a magyar nyelvet nem ismerő bevándorlónak, arra viszont kétség kívül alkalmas volt, hogy sok Jobbik szavazót megszólítson.

az MSZP-re tett megjegyzéseddel abszolút egyetértek. szerintem a Fidesz leváltható, de az úgy kezdődik, hogy MSZP-DK elhúznak, és soha többé nem jönnek vissza. ha ez megtörténik, menni fog utánuk hamarosan a Fidesz is, és válthatja őket egy új erő, ám Európa egészének jelenlegi irányát tekintve: szerintem nem balról.
28226 levél
Válasz 19.05.28. 12:43 #40956
LordMatteo
Érvek nélkül beböfögni ilyen kommenteket ilyen topikba trollkodás, ugyanis szétcseszed vele az értelmes társalgás lehetőségét, pártállástól függetlenül. A Jobbik - vélhetően bekövetkező - kihullása a hazai politikából mindenképpen sajnálatos azt tekintve, hogy a választói igények hozták létre a pártot, és fordították végül konzervatívabb irányba, ahol azonban már nem volt sok levegő számukra. Vonával vszg. végig tudták volna vinni a folyamatot, a szavazói bázisuk elég stabil volt, jó részük vszg. a Momentumnál kötött ki.

A főpolgármester-választást is átrendezi ez a helyzet, de jóslatokba itt nem mernék bocsátkozni, könnyen lehet hogy egy dölyfös Momentum újratárgyalná a korábbi megállapodásokat a szocik kárára, akik viszont képesek sértődöttségből alávágni az egészet. Apropó, ~ 40 év pre-kommunista uralom után mi létjogosultsága van egyáltalán az mszp-nek?
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1690 levél
Válasz 19.05.28. 12:40 #40955
jawsika
A Dórában hatalmasat csalódtam egyébként... Illetve nem is ez a legjobb kifejezés, inkább csak nem ilyennek gondoltam. Teljes mellszélességgel felvállalni a néppártosodást, kiállni mellette és a 2. arcává lenni, aztán rá bő másfél hónappal meg beállni a kisnyilasokhoz úgy, mintha semmi nem történt volna... hát erős.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
3607 levél
Válasz 19.05.28. 08:46 #40954
Raistlin666
Ha neked trollkodás a korábban nyíltan náci párt maradék koncain vegetáló és (érdekből-mint egyetlen fennmaradási lehetőség) közben "középre húzó" banda lesajnálása, akkor én kérek elnézést!

Ezzel az erővel a mai napig futhatna egy NSDAP németeknél is. Kicsit középre húzódva azok is ápolhatnák a bizottsági üléseiken a szép emlékeiket...

Végül is még mai napig kapnak szavazatot a Thürmerék is, akkor mit csodálkozzak?
16792 levél
Válasz 19.05.27. 23:54 #40953
ufodani
Pontosan, Vona után jeges lejtő, mint ahogy az lmp-nál is a szellősHadházy cirkuszba vitele után jött a csúzda, bár nekik nagyon nem volt hová zuhanniuk.

Raistlin666
Miért is nem logikus? Vagy legalábbis annak kéne lennie ( neem, amúgy semmi nem az itt a 30as 40es években...). Itthon indul majd ill folytatódik az áremelkedési akcióterv, ezzel talán tényleg szintet tudnak tartani és vagy már nem csak Nigériában építünk egy halmúzeumot és nem csak a szomszédban lopjuk és korrumpáljuk szét a stadionépítést ill dél-amerikában ( is ) majd még jól megtámogatjuk a Templom egerét...
estébé
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
28226 levél
Válasz 19.05.27. 21:23 #40952
LordMatteo
Erdemi velemeny is menni fog, vagy csak trollkodni fogsz?

Jobbik megprobalt kozepre huzni, voltak ertelmes huzasaik, egy-ket arc meg vallalhato is volt, Vona utan azonban belso kaoszba fulladtak, de ok azert mentesek voltak nagyjabol a szoci korszak "oregjeitol", persze csak azutan hogy Turotortaek kivaltak es vegleg kdnp 2.0 lettek.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1690 levél
Válasz 19.05.27. 21:17 #40951
jawsika
https://444.hu/2019/05/26/a-fideszre-szavaztam-nem-arra-kellett-volna?fbclid=IwAR0xuv_hhvvDMdDU6o8icPjAo4zsL6J5iKiOTpoVGxrPYbfdw5q0MhJycQE

Ja, tudom 444. Ettől függetlenül k*rva nyomasztó, hogy velük élünk együtt.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
3607 levél
Válasz 19.05.27. 20:18 #40950
Raistlin666
Nem tudom melyiken röhögök jobban:
- sajnálni a Jobbikot bármiért
- kevesebb pénz egyenlő kevesebb lopással Orbániában
Ja mégsem röhögni támad kedvem bocs...
28226 levél
Válasz 19.05.27. 20:01 #40949
LordMatteo
Alapvetően a DK eredményét meglepőnek tartom, a Momentumra valahol számítottam, nagyon komoly mozgósítást végeztek az utóbbi pár hónapban, és lelkesedésből csinálták végig, finanszírozott aktivista nem nagyon van náluk, tőlük épp nem is sajnálom ezt az eredményt, bár az MSZP-DK-val való összeborulásnak nem örülök. Jobbikot sajnálom, de ők vszg. kivéreztették magukat, ill. a "fidesz a mi hazánk" kivéreztette őket.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
16792 levél
Válasz 19.05.27. 19:05 #40948
ufodani
Van h vki ( orbán ) ellen, van h vki mellett/vkiért szavazok. Most az utóbbi, azaz david139.

Kemény meglepetések és pityergések történtek tegnap. Az EP választásokkor sosincs szükségem lázmérőre, majd ősszel talán előveszem.
Orbánt kiqrják ez szinte biztos, ballaghat Salvinihez, ami azt is eredményezi majd, h csökken az ország érvényesítő képessége, kevesebb lé érkezik majd, így kevesebb lesz a lopás is.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
876 levél
Válasz 19.05.27. 08:12 #40947
dzsud
Alapvetően az a helyes, ha minél több ember elmegy szavazni. Az azonban tavaly áprilisban egyértelműen megdőlt, hogy ha több ember menne el, az az eredményt megváltoztatná. Ha emlékszel, nap közben még nagy volt a bizakodás, hogy a magas részvétel mennyire az ellenzék malmára hajtja a vizet...a nap végére kiderült, hogy a magas részvétellel is bejött a Fidesz-kétharmad. Ha már tippelünk: szerintem aki otthon marad, még nagyobb eséllyel lehet kormánypárti, hiszen egyrészt gondolhatja azt is, hogy őt nem érdekli annyira (=neki nem annyira rossz), hogy tegyen is a sorsáért, másrészt érezheti úgy is, hogy pártja győzelme már nélküle is halálbiztos, felesleges is megjelennie, nem oszt, nem szoroz (2002 után megfigyelhető, hogy a Fidesz igencsak igyekszik ez ellen a gondolkodás ellen tenni, elég kemény mozgósítás volt most is.)

Ami igazán gyászos, az szerintem az, hogy az ellenzék vezető ereje a vállalhatatlan DK lett, akik olyan erősek már soha nem lehetnek, hogy az a Fidesz hatalmát ténylegesen veszélyeztesse, de legalább kormányoldalról lehet velük szépen továbbra is riogatni. A Momentum egy igazi meglepetés, reméljük megszolgálják a beléjük vetett bizalmat.
16664 levél
Válasz 19.05.26. 20:58 #40946
david139
Én alapvetően az MKKP-ra szavaztam volna, de inkább a PM+Mszp-t válaszottam, hátha bejut Jávor Benedek, aki ugye az év EP képviselője volt tavaly környezetvédelem kategóriában, és elég pozitív ember amúgy is.
Ha az a 60% aki ma is lusta fasz volt elmenni, pedig eléggé megváltoztatná az eredményeket, és nem lenne semmi kidobott szavazat.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
32614 levél
Válasz 19.05.26. 20:09 #40945
szbszig
Tulajdonképpen mindkettőtöket meg tudlak érteni. Igenis el kell menni szavazni, ha lehetőség van rá, ki kell használni a lehetőséget mindig. Természetesen én is így tettem ma. Másrészt viszont valóban eléggé elkeserítő a helyzet, és nehéz választani. Igazából mindegyik párttal van bajom. Úgy konkrétan is, legalább egy-egy konkrét ügyet tudnék említeni mindegyik esetében, ami nem tetszett az elmúlt időszakból. Meg úgy általában is, mivel valamennyire mindegyik pártot felelősnek érzem abban, hogy a rendszer így bebetonozódott, és nincs esély a változásra. A kormánypártot, illetve az ellenzéket egyaránt, persze értelemszerűen eltérő tettek révén, de a felelősségük ugyanúgy benne van szerintem.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
3607 levél
Válasz 19.05.26. 16:41 #40944
Raistlin666
Mind1 hagyjuk. Még megharagudtatok volna.
3607 levél
Válasz 19.05.26. 16:24 #40943
Raistlin666
Most épp mi a konszenzus arról hogy ki a pozitív hőspárt akire ki kell dobni a szavazatot?
16664 levél
Válasz 19.05.26. 11:37 #40942
david139
Tessék menni szavazni!
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1690 levél
Válasz 19.05.17. 07:11 #40941
jawsika
Nincs itt semmi látnivaló, csak végre megvan az a többsége, hogy ki meri mondani, amit gondol...
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
32614 levél
Válasz 19.05.16. 17:38 #40940
szbszig
Ez az ember egyre döbbenetesebb.

Gondoltam, hogy poénkodok itt valamit bajszos szarral meg hasonlókkal, de a cikk végére még ettől is elment a kedvem.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
16792 levél
Válasz 19.04.28. 23:55 #40939
ufodani
GulyáseM dokufilmje
Kamupártok
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
5338 levél
Válasz 19.04.12. 10:53 #40938
Pras
HAH! Pancserek. A hiba, tévedés, horrible dictu valótlan állítás nyilvános beismerése egyenértékű a hazaárulással ebben a felfokozott, háborús helyzetben.
32614 levél
Válasz 19.04.12. 09:41 #40937
szbszig
Mindeközben a hanyatló Nyugaton...

De mi már jól tudjuk, hogy ez is csak Soros Györgynek egy újabb mesterkedése lehet.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
16792 levél
Válasz 19.04.04. 21:49 #40936
ufodani
Mindenben a jogszabályoknak és a törvényeknek megfelelően jártunk el.
Rövid sorozatos hányás tenger.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
3053 levél
Válasz 19.04.04. 19:37 #40935
Herr Hauptmann
Családok éve
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
2295 levél
Válasz 19.04.01. 13:12 #40934
Shadowguard
Mivel kormánytagok nem járnak erre, ezért megtippelném a válaszukat

"Soros! Soros-terv! Migránsok! Soros!"
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
1690 levél
Válasz 19.04.01. 10:54 #40933
jawsika
Ez feldobta a napom.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
5337 levél
Válasz 19.03.31. 08:26 #40932
Skorpio90
Az igen
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
1690 levél
Válasz 19.01.05. 14:10 #40930
jawsika
Teljesen függetlenül attól, hogy mit gondolok a DK-ról...


Az új Varju Lászlós videó margójára
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
2886 levél
Válasz 18.12.22. 22:50 #40929
Aryx
Áprilisban a 444 és társaitól rendesen kaptak ők is...

szerk: + amúgy elég szimptatikus akcióik, mozgalmaik vannak, szerintem azokról is nyugodtan be lehetne néha-néha számolni a fenti médiumoknak. Csak hát pl. a DK-ellenes nyilatkozatok néhányaknál kicsapták a biztosítékot.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16664 levél
Válasz 18.12.22. 22:47 #40928
david139
Viccpártként is fognak rá hivatkozni, nem is teljesen alaptalanul, hiszen folyamat trollkodnak. Meg hát az a nevük hogy Kétfarkú Kutyapárt.
A viccpárt jelentése viszont nem feltétlen az, hogy egy rakás bohóc, akik képtelenek bármire, jelentheti azt is, ami a tényleges valóság, hogy egy rendes párt, ami sok mindent tesz, viszont humorral és szarkazmussal áll a dolgokhoz.
Az ellenzéki média uszítása nekem még nem tűnt fel, illetve az ismeretségi körömben mindenki (aki nem kő buta fideszes) szimpatizál velük.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
2886 levél
Válasz 18.12.22. 22:18 #40927
Aryx
Az az MKKP, ami iránt április 8 óta jobban uszít az ellenzéki média, mint a komplett fidesz propaganda-hálózat. Egy rakás ember tényleg bekajálta, hogy az ő 1%-uk miatt lett meg az újabb 2/3-ad. Most talán valamennyit javult a helyzet, de még mindig mindenhol "viccpártként" hivatkoznak rájuk, és máskor a saját fb-oldalukon kívül sehol nem számolnak be az akcióikról.

ufodani: "jan elején pedig relatíve kemény országszerte a sztrájkokkal útlezárásokkal."

Legutóbb is csak félpályás útlezárásokat engedélyeztek, az meg kit érdekel, sztrájkra pedig a munkatörvénykönyv módosítása óta nincs lehetőség (akkor valahogy nem pattant el ennyire a húr az emlékeim szerint az emberekben). Értitek, törvénybe iktatták, hogy csak kulturáltan lehet sztrájkolni, nem zavarva meg a munkamenetet és a köznyugalmat. Majd szép lassan lenyugszik mindenki, és abbahagyja a tüntikézést meg az ingyenélő sztrájkolást.

Igaz ugyan, hogy amikor most vmelyik nap kint voltam, hamarabb leléptem, és nem vártam meg, hogy igazán felszabaduljon a hangulat. Engem lelombozott. Amint vége volt az "Orbán takarodj!" skandálásának, már nem éreztem a tömegben az összetartást, csak a széthúzást, miközben a beszédekben még mindig kormányváltást ígérgettek. Aztán a székháznál ugyanezek az emberek kimentek a tömeghez, hogy haza küldjék a tüntetőket. Végig követtem a live-ot a köztévéből, egyikről kapcsoltam a másikra, és nem akartam elhinni, hogy ezt a lehetőséget is elszalasztják, és mindenki szépen hazamegy. Másnap már ment is az elhatárolódás, egymásra mutogatás ellenzéki részről.

A Fidesznek már évek óta ez a receptje: az emberek kicsit hangoskodnak, tüntikéznek, elfáradnak és amikor felismerik, hogy tehetetlenek, haza mennek (vagy külföldre, és akkor még annyi probléma sem lesz velük). Van viszont valami különleges összetartó erő a Fidesz-hívőkben, ami belőlünk hiányzik, még ha ez sokszor kimerül annyiban, hogy 0 önálló gondolattal ismételgetik ugyanazokat a kormánynyilatkozatokat, meg Bayert idéznek. Maximálisan megállja a helyét, valahányszor az egész közösséget egy szektához hasonlítják.

Ez most elég kusza lett, nagyon szeretném ennél jobban kifejteni, tényleg, és nagyon szeretnék valami pozitívat is hozzá tenni, de most így nekem is csak ennyire futotta, holnap lehet, hogy folyt. köv., vagy nem, még nem tudom.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16664 levél
Válasz 18.12.22. 10:25 #40926
david139
Tegnap volt az MKKPs békemenet, sokan kint voltak.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
16792 levél
Válasz 18.12.21. 23:41 #40925
ufodani
miből gondolod. megy ez szinte nonstopban, jan elején pedig relatíve kemény országszerte a sztrájkokkal útlezárásokkal.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
2886 levél
Válasz 18.12.21. 11:35 #40924
Aryx
És kb. ennyi is volt, napok óta senkit nem érdekel már/el lett felejtve, legyünk békében ezen a szép ünnepen.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16664 levél
Válasz 18.12.18. 09:42 #40923
david139
Igen, de mondjuk a diáktüntetés után pl. már azokat is feljelentették akik csak az úttesten mentek, átmentek a piroson stb, és osztogatták az 50 ezres büntiket.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
12572 levél
Válasz 18.12.18. 08:38 #40922
Gobiakos
Az Echo TV vendége volt az MSZP elnökségi tagja
Ezt a Velkovics Vilmost addig ütném, amíg mozog. Szégyen ez a faszi!
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
20779 levél
Válasz 18.12.18. 08:22 #40921
Pyrogate
Meccseken is szokták ezt balhék után, mindenkit felvesznek aki arra járt és utólag a videófelvételeket elemezve az arcod és öltözéked segítségével kiszűrhetik azt, aki balhézott, de ott nem tudták kiemelni. Ha nem csinálsz semmi törvénytelent, nem kell félned. Ezek az adatbázisok persze későbbi balhéknál is segíthetnek.
Hogy mire lehetne még használni, annak már csak a fantázia szabhat határt. Szerintem nem kell félni.
Szenvedély nélkül a foci halott.
2633 levél
Válasz 18.12.18. 00:39 #40920
neumark
Mire kell nekik a videofelvétel a nevetekkel?
4314 levél
Válasz 18.12.17. 16:21 #40919
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Comment:Com - Bejött az atv-nek, hogy élőben közvetítette a vasárnap esti tüntetést

"Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről.

A teljes lakosságban ez 271 ezer nézőt és 8 százalék feletti közönségarányt jelentett,
amivel az atv igencsak bekerült az öt legjobban nézett tévé közé.
"

__________

Szerk.: Ám ettől függetlenül, maximálisan egyetértek veled a hazai televíziózás terén.
16664 levél
Válasz 18.12.17. 12:39 #40918
david139
Egyébként csütörtökön én is jót tüntettem, igaz, nem szándékosan.
A Hello Babyben volt céges rendezvényünk, és a végén, mikor indultam haza, pont arra jött a tömeg, és pont arra is ment amerre lakom, szóval mentem velük (persze egyet is értek a megmozdulásokkal, mindenesetre nem volt ilyen tervem aznap estére).
Kb 400 métert sikerült is haladnom, mielőtt a rendőrök körbekerítettek minket egy kb 10x30 méteres szakaszon, majd kb. két órán át ott is tartottak minket, és csak úgy engedtek el a végén, hogy a nevünket kamerába mondtuk.
Külön mókás volt, hogy kabát és ing volt csak rajtam, semmi pulóver, ezért 2 napja itthon úszom a taknyomban.
A másik kellemetlenség az volt, hogy jó pár sör lecsúszott előtte a bulin, és sajnos a rendőrök tojtoj wc-t nem hoztak a kis sorfaluk mellé. Végül 1 óra győzködés után voltak olyan rendesek, hogy 2 lépést tettek hátra, elérhetővé téve a Gyrosost, ahol volt egy mosdó. Nekem még sikerül is bemennem, de mögöttem bezárták az ajtót..
Összefoglalva kb. éjfélkor indultam haza, 3:20 körül értem be, jéggé fagyva, elég bosszúsan.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
16792 levél
Válasz 18.12.17. 11:49 #40917
ufodani
"az csókolja meg a fenekemet"
itt az idő, h megtedd a sajátoddal
fész link, nem mai de "örök aktuális"
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16664 levél
Válasz 18.12.17. 11:18 #40916
david139
Ki kell menni, növelnio a népet
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
29466 levél
Válasz 18.12.17. 10:25 #40915
Germinator
Bármit megadnék, hogy élő adásban az mtv híradójába betörjenek, istenem, egyszer lássak ilyet. Amúgy az elmésebbek ugyanígy a TV2-höz is elmehetnének.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
16792 levél
Válasz 18.12.17. 09:51 #40914
ufodani
féregnyúlvány fasszopó seggszájú geci putyin/erdogán klónzatú képviselő gyalázat. Jöhetnek a sztrájkok!!
lehet bannolni nyugodtan
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.