Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Politika - az egyetlen ilyen célú topic a Dome-on

2220 levél
Válasz 18.09.13. 10:30 #40874
Shadowguard
Nem mondom, hogy nincsenek igaz részei a jelentésnek, meg egyébként sem vagyok kormánypárti, de azért az vicces, hogy csak azért "fogadták el", mert a saját szabályaikat is átírták-> aki tartózkodott azt úgy vették, hogy nincs ott és nem számított bele a végeredménybe.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
29393 levél
Válasz 18.09.12. 13:43 #40873
Germinator
2627 levél
Válasz 18.08.02. 01:50 #40872
neumark
Ekkora hülyítés nincsen modern, nyugatos demokráciákban mint itt és nem is működhetne soha normális, felnőtt társadalomban, úgyhogy éppenséggel van ok a szégyenkezésre. Mint ahogy ilyen szintű gerinctelen benyalás sincsen év végén 10 ezer forintért sehol, ugyanis megvannak a polgári élet és az egyenes gerinc feltételei, ami ennek a csürhének soha az életben nem fog megadatni. Az viszont igen, hogy a szakmád vagy a korod(!) miatt le Soros-ügynöközzenek, anélkül hogy egy büdös szót szóltál volna, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

Amúgy a HírTv az utolsó szaros szög a koporsóban. Nyilván minket ez túlzottan nem érint, hiszen ott az internet a tájékozódásra, de idős emberek millió élnek ebben az országban, akik jóformán azt sem tudják, hogy mi az az online és csak a helyi lapokból, az országos tv-csatornákból meg a szomszédtól tájékozódtak eddig is a világ dolgairól, úgyhogy sok minden nem fogja ezeket leváltani a következő 12 évben sem, kb. lehet várni a következő világválságot és az azzal járó 30%-os életszínvonalcsökkenést hogy elűzze ezeket innen. Szépen 8 év alatt visszahozták Aczél Gyuri bácsi médiáját és kultúrpolitikáját a '60-as évekből. Nem kis teljesítmény az biztos, mint ahogy az se, hogy mekkora igény volt rá.
274 levél
Válasz 18.08.01. 21:14 #40871
Krieger
A propaganda nem magyar találmány, ahogy a hülyeség sem. Emiatt igazán nem kell szégyenkezni. Minden országban, minden rendszerben használják. A demokráciában kiemelten fontos szerepe van, ebből adódóan a lakosság hülyítése a rendszer velejárója. Emiatt ugyan olyan káros mint pl. a kapitalizmus a gazdaságra, ami folyamatos növekedésre és fogyasztásra (pazarlásra) épül, ami pedig fenntarthatatlan.
De ennél sokkal kényelmesebb mindenféle meséket hallgatni a tévében csodás meggazdagodásokról meg jók és gonoszok harcáról.
2857 levél
Válasz 18.08.01. 20:15 #40870
Aryx
(...és a legviccesebb az egészben, hogy ezt a ma kialakult helyzetet a komplett "ellenzék"(?) segített létrehozni, valami hihetetlen jó munkát végeztek a fiúk-lányok. )
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
2857 levél
Válasz 18.08.01. 20:07 #40869
Aryx
Én meg már le se szarom az ilyen híreket, ez még mindig csak az előkészület, a megalapozás része. Mára már az utcán is ez megy, olyan vallási áhítattal beszélnek szeretett pártjukról az emberek, hogy az szégyen, múltkor meg megkaptam egy kedvesnek tűnő ~95 éves bácsitól a melóhelyen, aki betévedt hozzánk, hogy én is Soros-ügynök vagyok (büdös szót nem szóltam, csak végighallgattam a vendéget, ahogy azt illik). Piszkosul jól működik a nemzeti agymosoda. Kibszottul megérdemelne már ez az ország egy kemény diktatúrát (csak engem hagyjanak ki belőle), szánalom ez a nép, akiknek egy fos erzsébet utalvány többet ér mindennél, április 8 óta kb szégyellem, hogy magyar vagyok, és ilyen emberekkel osztozkodom.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16663 levél
Válasz 18.08.01. 20:03 #40868
ufodani
Ill az igazsághoz: közpénzből és EU-s pénzből, a '15 febr 6 előttiből.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16663 levél
Válasz 18.08.01. 19:57 #40867
ufodani
Persze. Mi mást mondott volna...
Nyilván azt nem tette hozzá, h a Kálmánt nem közpénzből csengették, bármennyi is legyen az az összeg.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
32446 levél
Válasz 18.08.01. 19:23 #40866
szbszig
Mindez a TV2 híradójának tálalásában úgy hangzott, hogy a Hír TV-nél szervezeti átalakítások zajlanak, melynek keretében kirúgták többek között azt a Kálmán Olgát, aki állítólag havi 4 millió forintot keresett, és amellyel már saját kollégái ellenszenvét is egy ideje kivívta. Csak úgy mondom.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
16663 levél
Válasz 18.08.01. 12:45 #40865
ufodani
Az utolsó is bedaráltattatott, a sperma naptól élt nagyjából 2 és fél évet, RIP. Semmi váratlan nem történt, Lázár ezt már meglebegtette az utolsó kormányinfói vmelyikén, csak az idő volt a kérdés, így tehát vissza a gyökerekhez, ami a politikai műsorokat és a híradókat illeti.
Kálmán O., Bodacz B., Zimon A., Csintalan már élből tipli.
NER 4ever!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1532 levél
Válasz 18.06.28. 10:15 #40864
jawsika
Attól tartok, hogy tényleg elmegyünk az új Kádár-kor felé. Hihetetlen. Az az érdekes, hogy én szándékosan nézem az ECHO-TV műsorait (Bayer-show, Sajtóklub, Angard, Keménymag, Háttérkép, Heti terror) mert pont ezzel tudom elérni, hogy ne kerüljek bele egy véleménybuborékba. Az az igazság, hogy tök megértem ezt miért eszik az emberek. Nézzetek bele ezekbe a műsorokba. Európai szintű kivitelezés, szuper minőség, a látszat teljesen rendben van. Pl a Sajtóklub. Most ugye 3-an, de alapból 4-en ülnek egy akkora stúdióban, ami a HírTV-s Szabadfogás méretének kb másfél-kétszerese. Messze jobb a design, az operatőri munka, a hang.

Amire ki akarok lyukadni, hogy látszik, hogy van pénz, és ebből következően minőség. A minőséget pedig a hitelességgel kötik össze az emberek. Be kell látni, hogy 10-ből 6-an készpénznek vesznek mindent, amit a kormány mond. Ott tartunk, hogy valóságos vallási áhítat veszi körül a vezetőket, kiváltképp a Kedves Vezetőt. Az emberek nálunk nincsenek készen a demokráciára. Ezeknek a párt olyan, mint a focicsapat. Nem cserélik le, történhet BÁRMI.

A lényege a mondandómnak: Ezért szopják be az emberek. A külcsín borzasztóan jó, és örülnek, hogy a saját véleményük(?) van többségben. Győztesekhez tartozni jó érzés.

Mi meg beledöglünk.
Zaldrīzes buzdari iksos daor.
32446 levél
Válasz 18.06.27. 11:53 #40863
szbszig
Az elmúlt napokban már sikerült rendszeresen háromból négy hírről négyből négy hírre feltornászni a migránsos propagandát. Elképesztő. Már nem is próbálnak úgy tenni, mintha ez a műsor híradó lenne.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
861 levél
Válasz 18.06.25. 21:23 #40862
U.S. Army
Nem hiszem, hogy van dolgod ezzel. De abban biztos vagyok, hogy pusztán verbális eszközökkel ez nem megy. Nagyon könnyű véleménybuborékba kerülni, és fogalma sincs az embernek, hogy ott van. Én úgy próbálok védekezni ez ellen, hogy szándékosan olyan médiumokat próbálok fogyasztani, amikről közel biztosra tudom, hogy nem értek velük egyet. Így álltam rá az index blogketrecére, és a politikai blogbejegyzések alatti kommentek olvasására. Ez szerintem mindenkinek jót tenne. Kattintson át a 444 olvasó a 888-ra és fordítva (nem hisztizve, hogy ő a másik oldalt elvből nem nyitja meg). Ezt azonban erőltetni nem lehet. Édesapád nézőpontja is érthető, a legtöbb ember azt keresi, amivel egyetért. Ez nem betegség, nincs mit meggyógyítani. Egyébként az említett index sem független (csak legfeljebb finomabban húz a másik oldalra, mint a közmédia a kormány oldalára), de ők legalább a képembe is ordítják, hogy bezzeg ők függetlenek. Csak nehogy ezt valaki elhiggye... (haha)
13185 levél
Válasz 18.06.23. 00:17 #40861
McCl@ne
Sehogy. Ha berántotta, akkor ő a célközönsége. Az én apám raktárháborút néz, vagy mi a faszomat, közben meg nézhetné a világ legjobb filmjeit is, tudja, hogy csak egy szavába kerülne, de nem.
Egyébként sincs túl jó alternatíva tévék terén, ugye egyedül a Hír TV lehetne, de az meg annyira belterjes már, hogy a választások óta nem nézem, mert rosszul vagyok tőle. Esetleg vesd össze neki az M1 híradó tartalmát mondjuk ugyanezen hírek pl. Indexes megfelelőivel, és kérdez meg, nem gyanús-e neki, hogy egy kibaszott hülyének nézik a tévében?
Respect is not given. It's taken.
1166 levél
Válasz 18.06.22. 22:12 #40860
Laccy93
Hogy magyarázzam el apámnak - akit berántott az mtv mocsara - hogy amit hall/lát az parasztvakítás? Nincsenek meg a verbális eszközeim erre.
Az utóbbi időben csak nagyon ritkán fejezem be, amit elk
32446 levél
Válasz 18.06.17. 10:53 #40859
szbszig
Nem akarom a focivébé topikját terhelni vele, de annyira felkúr ez a híreknek csúfolt egyperces propagandablokk az M4-en, amit most napjában többször is kénytelen vagyok végignézni általában... Most nincs is kampány, vagy mire készülünk éppen, mégis milyen alkalomból kell a négy hír közül legalább háromnak mindig migránsosnak lenni így a nyári uborkaszezonhoz közelítve? Persze a "hír" kifejezés használata is erős túlzás, mert csak minden harmadik tényleges hír valójában, a másik egy sima véleménynyilvánítás, kinyilatkoztatás a Kormány valamelyik tagjától vagy egy kormányszóvivőtől, a harmadik meg általában szemle a kormánymédia valamelyik másik tagja (Origo, Magyar Idők stb.) által korábban lehozott cikkből, de ezt már ezerszer kitárgyaltuk. A legjobb viszont a tegnapi nap volt, amikor a szokásos három migránsos hír után az utolsó tíz másodpercre bevágták még kis színesnek, hogy afrikaielefánt-bébi született a nyíregyházi állatkertben. Ismétlem, afrikai elefánt. Azzal nincs probléma, hogy elhozzuk ide, Európába, meg csomó pénzt kell költenünk rá. Csak az afrikai emberekkel...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
16663 levél
Válasz 18.04.22. 15:53 #40858
ufodani
Nem tudtam kimenni.

Viszont Márki-Zayt fel kell építeni!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16473 levél
Válasz 18.04.21. 22:07 #40857
david139
Volt ma valaki?

Illetve a kedvenc transzparensem az estéről: klikk
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
733 levél
Válasz 18.04.15. 19:53 #40856
SMBX-fan
Na neeeee!!! XD
Ezt tegnap láttam és kiégtem rajta.
16663 levél
Válasz 18.04.15. 18:59 #40855
ufodani
Jó hát ezt sem lehet kihagyni

fész link
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
733 levél
Válasz 18.04.15. 14:14 #40854
SMBX-fan
Ezzel én is egyetértek.
Az egy dolog hogy az országban nincsen olyan mélyszegénység, mint Ukrajnában vagy Belorussziában, de attól még nem lesz jó itthon a helyzet, hogy máshol szarabb.

Meg az szerintem sokat elárul hogy a Fidesz több téren is csalt, nem egy téren. Ha azok közül a feltételek közül csak akár 2-t nem hajtottak végre, sokkal nagyobb katyvaszban lennének.

Az örömünnepük sem olyan volt mint 4 vagy 8 éve, de gondolom 20 éve is felhőtlenebb volt a reakciójuk.
16663 levél
Válasz 18.04.15. 13:12 #40853
ufodani
Summa.
Mindenben egyetértek.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
733 levél
Válasz 18.04.15. 09:22 #40852
SMBX-fan
én nem követtem az eseményeket de nekem este 10kor (meg egész este) volt net
372 levél
Válasz 18.04.15. 00:04 #40851
Berci1
Amúgy másoknál sem volt internet a demonstrálás idejére? Nem pesti vagyok, de tv-n követtem az eseményeket és nemsokkal az élő adás kapcsolása után elment a net és most kapcsolták vissza hajszálpontosan éjfélkor. Nem szeretek összeesküvés elméleteket gyártani, de ez már tényleg nevetséges. Persze lehet, hogy véletlen...
733 levél
Válasz 18.04.13. 18:34 #40850
SMBX-fan
Na legalább tudni hogy nem legitimek az eredmények.
De birka országunkat ismerve nem lesznek újraválasztások EU-s felügyelettel... (pedig az kéne)
Nyugaton egy ilyenért simán újrakezdenék az egészet és néhol még a Parlamentből és a választáson való indulástól is el lenne tiltva a Fidesz.

Náluk már nem a hatalom és/vagy az ország a tét, hanem az, hogy börtönbe kerülnek vagy sem.
16663 levél
Válasz 18.04.12. 14:40 #40849
ufodani
Elérhető v nem. Elveszett v nem. Adatvesztés v nem.
Büdős v sem...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1097 levél
Válasz 18.04.11. 13:11 #40848
iX
Már csak azért sem, mert érdemes visszaolvasni, mennyire hasonlóan dobta le sokaknál az ékszíjat a _migránskérdés_ 2-3 éve.

Érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy sikerült nyolc év alatt (valójában sokkal gyorsabban) eljutni odáig, hogy alig valakit érdekel a demokrácia és a nyugati irányultság, hogy jöhetett a "más sem csinálná jobban" meg "különben sincs más helyettük", szitokszó legyen a "jogvédő" és így tovább...

De a legbetegebb, hogy a szavazók 70%-át (3,5 millió ember) a népcsoportok elleni félelem mozgatta meg. Migráns és cigánybűnözés*, ez a menő recept.

(* ez is hogy megoldódott egy pillanat alatt, ugye)
20723 levél
Válasz 18.04.11. 12:08 #40847
Pyrogate
Nem, ezt mástól hallottam.
Szenvedély nélkül a foci halott.
2767 levél
Válasz 18.04.11. 11:49 #40846
dghost
Végre sikerült meghallgatnom "Aput", de mielőtt rátérnék, van valami más amiről szeretnék írni.
Ez a rész részben reflektál david139nek hszére is.

Az van hogy biztos hallottátok Vona Gábor ígéretéhez híven lemondott, ráadásul másnap bejelentette, hogy "leteszi a lantot", nem veszi át a mandátumát, stb. kvázi kivonul a politikából.
Azért itt most szerintem érdemes megállni egy pöttyet. Mert ha jól értjük az az ember bizonyítja most leginkább hogy mégsem "következmények nélküli országban élünk" és az tett "hitet" a demokratikus értékek "mítosza" mellett (jó persze tudom, egy normális országban ennek a lépésnek nem lenne ilyen súlya, mint ahogy én ezt előadom, de asszem érti mindenki...), aki (egyesek/sokak szerint) nem is tartozott a demokratikus ellenzékhez!
Nem tudom, hogy ez kinek mit mond? Vagy mit mond el a "demokratikus ellenzékről/értelmiségről"?
Félre ne értsen senki ez nem egy piedesztálra emelő bejegyzés akar lenni, csak egy kis gondolatébresztő!

És itt kapcsolódik be Szigetvári Viktor példája is, akivel én sok mindenben nem értettem egyet, mert az a keret amit magára szabott az nekem túl szűk, de amiről a "búcsúzós" atv-s interjúban beszélt, azt az értékrendet, amiről ott beszélt azt 100%-ig magaménak vallom! (de nem csak ennyit ez jelenti azt a bizonyos szűk keretet).

Na akkor itt jöjjön a kérdés ami megvilágítja az egész mondandómat: Mondjon valaki valakit az elmúlt kibaszott 30 évből, aki befolyásos, magas pozícióból (Vona, Schiffer) tett volna ilyen "gesztust" mint ez az említett 3 ember (igen a harmadik az Schiffer András)?

----

Na akkor az Apuról. Én sokat hallgatom Puzsért, szimpatizálok is vele és ennek az előadásnak a 3/4-vel egyet is értettem, viszont mikor előjött a kutyapártos utópiamesével (és nem úgy hangzott mind ha ironizálna) avval már kicsit sem. Lenyomott itt valami sci-fy halandzsát hogy még kb 30 évig ez a rendszer lesz aztán jön egy liberális valami (az lesz "kutyamentalitásuakból"), azt megint egy ilyen monolit rendszer, blabalabal... Mer hogy kb a magyar ilyennek van kódolva.

Az elmúlt 30 kibebaszott év nem volt elég, mi?
Én nem hinném hogy úgy működne a társadalom hogy nem képes a változásra. Az egymást követő nemzedékek igen is változnak ha van valami "kényszerítő erő". Mondok példát: A 2. VH utáni német társadalom kvázi azért változott jó irányba mert az országot a szövetségesek szállták meg (legalább is az egyik felét) és a német vezetők kvázi kényszerítve voltak a nyugati normák átvételére, betartására és ez szivárgott le a társadalomba. Mint ahogy az NDK ban is ugyan ez zajlott csak ott a szovjet volt a minta. Mind a mai napig látszik a "két" társadalom közti kulturális különbség (NSZK vs NDK).
Szóval szerintem Puzsérnak itt nincs igaza, mert egy a társadalomra nehezedő nyomás jöjjön akár felülről akár alulról igen is képes változást elérni! És azért ez a 30 év kezdésnek nem lett volna rossz...

u.i.: A vége vicces volt. FAM beolvassa a breaking news-t, hogy Vona kiszáll a politikából, lehetett hallani ahogy erre az ott ülők közül senki sem számított, meg is fagy egy pillanatra a levegő, mire Puzsér annyival intézi el hogy nagyon helyes és poénkodik azzal hogy a jobbik lesz a ner új miép-e. Erre mondják hogy zavar keletkezett az erőben.
16663 levél
Válasz 18.04.11. 11:17 #40845
ufodani
Igen, vágási, hiszen Pálffy ezt mondta, de legyek pozitív, elhiszem.
Az idézett kommentre reagáltál gondolom, azt csak egy csöpögős iróniának szántam.

És mi van a terheléses próbákkal. Tudom h megtörténtek és ezek ellenére mégis kakukk.
Sztem teljes újraszámolás nem lesz, a véleményes körzetekben igen - talán.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16473 levél
Válasz 18.04.11. 09:14 #40844
david139
Ettől függetlenül szerintem senki nem érdemeli meg, hogy elbukja a házát meg az életét azért, mert tenni próbált az Orbán-rezsim ellen. Hogy az mennyire kinek a hibája, számomra irreleváns, azt a pár ezer forintot rá tudtam szánni.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
20723 levél
Válasz 18.04.11. 08:59 #40843
Pyrogate
Ehhez képest az én infóim: Nem a rendszer fagyott le, hanem a honlap, ahol meg tudod nézni az adatokat.

Ezután butították a honlapot, beállítottak egy régebbi verziót. Az adatokat az adatbázis közben zavartalanul fogadta. A régi adatok előhívása nem megy, mert a régi honlap erre nem alkalmas, az újat meg elbaszták. A szavazatok manipulációja nem itt történhet, hanem amikor az összesítő lapokról felviszik a rendszerbe, vagy amikor összesítik.

Az adatokhoz az NVI nem is férhet hozzá, mert máshol üzemeltetik a rendszert.
Szenvedély nélkül a foci halott.
20723 levél
Válasz 18.04.11. 08:44 #40842
Pyrogate
Hát az, egy viccpárt 2x ennyi szavazatot kapott úgy, hogy a kampányra semmit nem költöttek kb. Ezek meg 200 milliót elbasztak a kb semmire. Gratulálok nekik.
Tudom h kemény karaktergyilkosság ment Juhász ellen, de a momentum, mkkp tükrében ez akkor is nagyon gáz.
Szenvedély nélkül a foci halott.
16663 levél
Válasz 18.04.10. 23:05 #40841
ufodani
csak nem hosszú bájtok éjszakája 2.0...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
2767 levél
Válasz 18.04.10. 18:56 #40840
dghost
Ok, csak én nem erről beszéltem, hanem hogy attól mert simicskának nem jött be a számítása nem kellene önkényesen bezáratnia a lapot. Mondjuk el is adhatná. (amúgy már van róla szó hogy valaki meg is venné)
Tehát csak arra akartam célozni hogy ez a hirtelen "bezárok mindent mert durci lettem" nagyon gyerekes hozzáállás. (ahogy az egy igaz demokratától elvárható )
16663 levél
Válasz 18.04.10. 18:55 #40839
ufodani
Egy teljes hétig nem lehet megnézni a választási jegyzőkönyveket.

A legnagyobb komment
Tehát a rendszer ami vasárnap reggel lefagyott aztán feltámadt hogy kiszámolja a kétharmadot, most egy hétig nem elérhető... just Hungarian things!

Ma az összes maradék kilobyt-omat már elhagytam
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
28132 levél
Válasz 18.04.10. 18:11 #40838
LordMatteo
Mi köze konkrétan az olvasottságnak ehhez?

Lefordítom; egy lap anyagi nyeresége nagyon-nagyon kis mértékben függ attól, hogy hogyan és mennyien fizetnek rá elő, vagy mennyien vásárolják meg, vagy mennyien veszik el az ingyenes standokról. "Az újságcikk arra való, hogy a hirdetések között kimaradt üres helyeket feltöltse." Ez a nyomtatott lapoknál ~ 30 éve erről szól még itthon is. (jó, persze olyan mértékben igen, hogy a reklámokat úgy lehet drágábban eladni, ha minél több emberhez jutnak el azok papíron, de a pénz nem az előfizetésekből jön).

Simicska a G-nap után szépen, nem túl lassan beállt a Jobbik mögé, a Magyar Nemzet meg hirtelen kormánykritikus lap lett. A Jobbik fő arca kivonul a politikából, megint kétharmaddal kormányoz a Fidesz, akiket pedig Simicska nagyon meg akart szorongatni (lásd a feltáró riportok az elmúlt 2 hónapból). Ezek után nem csodálom, hogy hagyja a francba az egész csikicsukizást, és megszabadul a médiumbirodalmától. Vszg. a Jobbik mögül is ki fog szállni ugyanezzel a lendülettel. Simicska cégeinek egy jó része egyébként a közbeszerzések elnyerése nélkül is köszöni szépen, jólvan, továbbra is termelik a pénzt (utána lehet nézni rengeteg adatbázisban), nem kell attól félteni, hogy nincs erre pénze.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
2767 levél
Válasz 18.04.10. 16:51 #40837
dghost
Mi köze konkrétan ennek a Magyar Nemzethez? Akik eddig olvasták most hirtelen elpártolnak?
28132 levél
Válasz 18.04.10. 15:39 #40836
LordMatteo
Azért azt ugye Te sem hiszed, hogy Simicskának ne lenne elég pénze erre továbbra is? Egyszerűen nem jött össze a Jobbikos kísérlet, kiszáll belőle.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
16473 levél
Válasz 18.04.10. 13:52 #40835
david139
Adományokat várnak. Szerintem erre érdemes adni.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
16663 levél
Válasz 18.04.10. 11:37 #40834
ufodani
Na még ezt az egyet. Egy x választási bizottságban dolgozó észrevételei.

( Mellesleg lassan tele a net ilyen és ehhez hasonlókkal. Vasárnap vélhetően vmi orbitális átbaszás történt )
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16663 levél
Válasz 18.04.10. 11:25 #40833
ufodani
Tóth Zoltánhoz egy szemléltető amatőr videó.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16473 levél
Válasz 18.04.10. 10:57 #40832
david139
Ez azért szomorú.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
2767 levél
Válasz 18.04.10. 10:56 #40831
dghost
Mondjuk az azért poén hogy kb 20 évig a mézesbödönből kétpofára zabált simicska és annyi félretett pénze nem volt hogy más lehetőséget keressen a lap továbbélésére...
Pedig én még az AdBlock-ot is kikapcsoltam ahogy kérte.
(Jójó, tudom hogy annyira nem vicces, de na)
2767 levél
Válasz 18.04.10. 10:52 #40830
dghost
Ez lett volna az első "Apu" amire el akartam menni amióta fenn vagyok Pesten. Már fél 7re ott voltam, és hát nem elfogyott már minden hely... Kullogtam haza.
16663 levél
Válasz 18.04.10. 10:16 #40829
ufodani
Kezdődik...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13185 levél
Válasz 18.04.10. 10:15 #40828
McCl@ne
Van legalább 4 éved meghallgatni, de inkább 12.

Pláne így, hogy más médiumok nem rabolják már az idődet
Respect is not given. It's taken.
16663 levél
Válasz 18.04.10. 09:48 #40827
ufodani
Bakker ez másfél óra
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
13185 levél
Válasz 18.04.10. 09:44 #40826
McCl@ne
Akinek esetleg pont egy átfogóbb nézőpont hiányzik: Puzsér & Farkas Attila Márton választás elemzése
Respect is not given. It's taken.
16663 levél
Válasz 18.04.10. 09:36 #40825
ufodani
Nem sok kedvem van hozzá, de még is csak dobok két olvasnivalót, már csak azért is h igazoljam
a #40808 hsz-at, amire szbszig ( no offens ) annyit reagált, h ezzel most felesleges jönni.

7+1 választási trükk, ami segített a Fidesz kétharmados győzelmében.
( kompenzációval/töredékszavazatokkal több mint 1M-val növekedtek a fidesz szavazatok!! )

Tóth Zoltán meglépi azt, amit az egész napos anomáliák miatt vkinek meg is kell.

Amiről viszont többek között az ellenzék a hunyó, h a vál.kerületek 1/3-ban nem volt képviselőjük. Hát ezt hogy...Példa a lebukott fideszes aki nem pecsételte le a szavazólapot, le is váltották. Az 1/3-ad részben ezek után vajon hány hasonló lehetett..
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.