Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kész a Metal Gear Solid 4 (Hírek)

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
A legutóbbi Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots cikkek, hírek
21647 levél
Válasz 08.05.16. 21:34 #8
padavan
Nézd, nem az én világom. Számomra nevetséges az a erőltetett komolykodás azokkal az arcokkal, meg úgy egyébként is nagyjából rosszul vagyok ajapcsi cuccoktól. Nem egy szimpi kultúra számomra, hogy mást ne mondjak. Más meg az autós játékoktól undorodik, hátistenem...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 08.05.16. 21:33 #7
padavan
Neeem, simán aláírom, hogy nem tudok semmit a MGS-ről, de hát nem is akarom magam beleártani, mert mondom, elég visszatetszőek számomra a videók. GTA IV-es élményeidről írhatánl pár sort, mert ami a topicjában megy, az egyrészt nem túl informatív, másrészt meg nem túl olvasmányos.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
6679 levél
Válasz 08.05.16. 20:32 #6
GustyX
Sztem mindenképpen próbáld ki legalább a MGS2-t, nem fogsz csalódni! Ha nem is a karakterek miatt, hanem a játékmenet miatt! Zsír! Azt meg kifejezetten nagyon sajnálom, hogy a 3. rész és ez a 4. rész nem lesz PC-re
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
12973 levél
Válasz 08.05.16. 20:15 #5
McCl@ne
"GTA IV-el már játszottál?"

Csak egy fél órát egy ismerősnél.
Nem tudom mihez hasonlítani az élményt, maradjunk annyiban.
Viszont MGS-sel (1. & 2. rész) már játszottam, Te meg nem.
Elkezdhetjük megint az "én játszottam vele és jó vs. de én meg nem játszottam vele, viszont szar" - vitát, ha gondolod, most épp úgy sincs semmi törvényellenes a frissen újratelepített gépemen.
Respect is not given. It's taken.
21647 levél
Válasz 08.05.16. 16:30 #4
padavan
Jó, én ezt itt mind elfogadom, meg hogy az MGS-nél jobb játékot fizikailag lehetetlen készíteni, meg minden. Én a videókból indultam ki, amiken röhögtem. Nekem nem jön be, na.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2918 levél
Válasz 08.05.16. 16:12 #3
RAI*DEN
Pada, én játszottam a GTA4-el, sőt, már végig is toltam az X360-anamon Szerintme ha összekéne hasonlítanom kéne a játékélményt mondjuk a GTA4 és az MGS első részének az esetében, akkor toronymagasan az MGS viszi a pálmát. Bár mondjuk nehéz is lenne megértetni azzal, aki még életében nem játszott az MGS-el. MGS4 nagyon üzős lesz így, ahogy a videokat elnéztem, bár neked ebből csak japán stílusjegyek jöttek le, azaz eltúlzások. Pedigha ismernéd a történetet, akkor feltűnne, hogy nem akármilyen alkotásról van szó. Ha az ember leül vele játszani, és az átvezető videokat meglátja, akkor rájön, hogy olyan mintha egy komoly filmet nézne. Rengeteg fordulat volt az eddigi MGS-ekben. Minden van benne:drámaiság, akció, humor, sci-fi elemek, szal szinte minden. Érdemes lenne téged visszarepíteni azokba az időkbe, mikor kiadták az MGS első részét PS1-re, és akkor végigjtszanád, majd az MGS2-őt és 3-at is. És ha megérted miről is szól, akkor lehet, hogy te is rajongója lennél.

Ettől függetlenül pont 2 hete rendeltem elő az 576kbyte üzletben Győrben. De most télleg jóni 16 lesz a megjelenés? Mégsem júni 12?
21647 levél
Válasz 08.05.16. 15:22 #2
padavan
GTA IV-el már játszottál? Nem akarok balhét, de ez magasra repült. Tudom, a kritika egségesen tényleg a csúcsnak rakta ki.

MGS: Hát én sosem toltam ezt a játékot, de nem is szeretném. Rengeteg ingame előzetest meg átvezető videót láttam belőle, és nekem ez valami elképesztően ovódás szint, a karakterek már-már komikus eltúlzása, eleve azok a kinézetek... Ha poénos történet lenne, és lehetne játék közben őszintén röhögni, akkor meglenne a Csupasz Pisztoly PC-re.

No offense, de tényleg elég viccesek voltak a videók, pont a japános eltúlzások miatt. Persze, másnak épp ez az übermitikus hangnem jön be, hát nekik jó szórakozást.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12973 levél
Válasz 08.05.16. 03:18 #1
McCl@ne
Idén nyáron ez lesz a 2. versenyző a "Minden idők legjobb játéka" címért, kapásból a GTAIV után... Az angol nyelvű trailert bedobhattátok volna elég fasza lett!
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 08.05.16. 03:18
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Kész a Metal Gear Solid 4 (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.