Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» A szökés-Prison Break (DVD)

18859 levél
Válasz 08.09.07. 12:51 #2
LiT
Ez simán befért volna a Prison Break topicba.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
344 levél
Válasz 08.09.07. 12:27 #1
TEXAS
Örömmel láttam tegnap, hogy végre megjelent a A szökés első évadja DVD-n (magyar szinkronnal) Már nagyon régen vártem, de az ára miatt még várok egy kicsit a megvétellel, ugyanis 7990 Ft-ba kerül. (lehet, hogy valakinek ez az ár nem jelent sokat, de én még várnék, később olcsóbban lesz kapható) A csomagolás 6 DVD-t tartalmaz rajtuk a 22 epizóddal. Az első 5 DVD, 4 részt tartalmaz, a 6. lemez, pedig az utolsó 2 részt.

Akiknek még nem lenne ismert a sorozat története: (nem írom oda a spoilert, mert ez csak ismertető, de aki nem akarja ezt elolvasni az ne olvassa)

"Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból."

"A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.