Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Street Fighter: The Legend of Chun-Li

12186 levél
Válasz 09.02.06. 08:50 #2
Gobiakos
1032 levél
Válasz 08.09.10. 13:51 #1
Chavez
START: 2009. FEBRÚÁR 27

A Smallville sztárja, Kristin Kreuk kapta a tervezett Street Fighter: Legend of Chun-Li film főszerepét. A mozi nem folytatás és ily módon semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Jean-Claude van Damme főszereplésével bemutatott Harc a végsőkighez.
Bizonyára sokunk emlékében él még Steven E. de Souza Street Fighter filmadaptációja, mely sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt vártuk. A Capcom ezért elég sokáig pihentette a franchise-t, ám a nemrég bejelentett Street Fighter IV remek alkalmat nyújtott egy újabbfilmelkészítéséhez.
A film ezúttal nem próbál meg minden szereplőt bevonni a történetbe, hiszen - ahogy az a címéből is kiderülhet - a sztori Chun-Li karakterére van kihegyezve. A Street Fighter: Legend of Chun-Li főszerepére pedig már meg is találták a megfelelő színésznőt is. A producerek választása a Smallville sztárjára, Kristin Kreukra esett, aki már el is kezdte az edzést.
A filmet Andrzej Bartkowiak rendezi, a forgatókönyvet Justin Marks írja. A forgatás már 2008 márciusában elkezdődött Thaiföldön.

Szereposztás:

CHUN LI
Kristin Kreuk

BISON
Neal McDonough

NASH
Chris Klein

BALROG
Michael Clarke Duncan

MAYA
Moon Bloodgood

HUANG
Edmund Chen

CANTANA
Josie Ho

VEGA
Taboo

ZHILAN
Pei Pei Cheng

&

GEN
ROBIN SHOU alias LIU KANG (Mortal Kombat)

Premier!
20th Century Fox újabb premierjeinek dátumával rukkolt elő a minap, melyek közt két, a tinik, illetve a fiatalabb korosztály által is meglehetősen várt folytatás nyitódátuma is helyet kapott.
A népszerű verekedős játék adaptációja, a Street Fighter: The Legend of Chun Li 2009-ben, február 27-én kerül először mozikba, akkor láthatjuk a Kristin Kreuk, Michael Clarke Duncan, Neal McDonough, Taboo, Chris Klein, Moon Bloodgood, Edmund Chen, Cheng Pei Pei, Josie Ho és Robin Shou főszereplésével készült filmet.

Képek:
Kép1
Kép2

Videók:
Video Fan Made
Jelenetek
Hivatalos szereposztás: karakter-színész

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.