Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fallout 3 - új gameplay videók (Hírek)

Fallout 3

Fallout 3
A legutóbbi Fallout 3 cikkek, hírek
33 levél
Válasz 08.10.29. 11:48 #38
^^
Azért erre még válaszolok...

De jó helyeken dolgoztál! De most komolyan. Semmilyen beleszólásuk nem volt a szerkesztőknek/főszerkesztőnek abba, hogy miről hogyan írsz? Na igen, lehet, hogy a gamer újságírás nem úgy működik, mint egyébként az újságírás. Látszik is.

Azt pedig egyáltalán nem értem, hogy mivel céloztam burkoltan arra, amit leírsz. Amikor megemlítem, hogy a Domenak van egy shopja, nem arra gondoltam, hogy parancsba van adva az AAA-játékok istenítése. De azért figyelembe vehető körülmény, nem? Mert ugye a mai világban miben bízol? Én speciel semmiben, ezért figyelembe veszek ilyen tényeket is. És eg ykissé fura volt, hogy a nagy temetés közepette jön a nagy Gerry és szoftosan lehülyéz mindenkit, mert azok gameplay videók alapján, tehát a valóságos működést látva leszarozták a Fallout 3-at. Tessék? Mire fel teheti ezt meg?

Azt pedig végképp nem játszom meg, hogy mindent tudok a "gamer-sajtóról" - ami egyébként olyan mocsok módon belterjes és urambátyám alapokon működik, hogy az offline, nem gamer sajtó s csak pironkodna ezen, ezt azért tudom... -, de a véleményem megvan róla, miután kezembe veszek egy GameStart, vagy most már akár egy Gurut is. Szánalom. Ez pedig nem belső dolgok ismeretének kérdése, hanem egy vélemény - az lehet azért, nem?

A Dome-t meg hol minősítgettem? Sehol. Gerry? Ja, hát majd ha visszább vesz a lekezelő, kioktató stílusából, akkor ő sem kap hasonlókat. El lehet felejteni az "én megtehetem, te nem" című fasiszta mondóka alkalmazását.

A Dome önmagában egyáltalán nem gáz, az pedig, hogy akad itt néhány emberke, aki magát valamiféle félistennek hiszi, mert ott van a szerkesztőségben/moderátorok között, viszont elég gáz annak fényében végképp, hogy semmi különös nem kapcsolható a személyiségükhöz és saját maguk által feltételezett talentumuk sem túlzottan egyedülálló...

Szóval nem én kezdtem az ócsárlást, hanem példamutató módon az egyik kollegád. A Dome-ot pedig egy rossz szóval nem illettem, eddig sem volt erre példa, mondhatjuk, hogy évek alatt mindig is lojális voltam az oldalhoz, bármilyen értelemben. Tehát ez alaptalan vád. Gerry és a Gyerekgyilkos nem maga a Dome. Soha nem is lesznek azok.

Szóval részemről ennyi, csak marhára zavart ez a padavanadomeotsározza feltételezés.
1560 levél
Válasz 08.10.28. 23:15 #37
Retee
Ahogy írtad, néha (magyarba is volt 1-2 érdekes dolog, de csak 1-2). A hájpra fogékony időnként a gamer közösség, de azért ez baromi erős túlzás, amit írsz. GS botrány volt, és volt fordított is, a Kane & Lynch főfejlesztője azért távozott a posztjáról, mert lehúzták a játékot, és kiakadt tőle, hogy egy ilyen nagy múltú csapat projektjét hogy merik lepontozni. Az, hogy időnként picit emelik a százalékot, vagy csökkentik, előfordulhat. De a 40%-os játékból nem fognak 99%-ost csinálni, mert a második ilyen után rajtuk röhögne mindenki, és elhúznának az olvasók.
A burkolt célzásokra megemlíteném, hogy én eddig egy lapnál se tapasztaltam, hogy előre megadják a százalékot, vagy elvárják mit írj róla, pedig voltam néhány helyen. Időnként nagy neveket röhögve húztam le, nem szólt érte senki, hisz megbíztak az ítéletemben. A Dome-n sincs ilyen, ezt elhiheted, a shop egy dolog, de ez nem befolyásol senkit sem a végkövetkeztetésben. Vagy úgy gondolod, hogy Dino este maffia hangon közli a telefonba, hogy Zolikám, arra adjál már 90-et, mert ha nem veszik meg, ki vagy rúgva? Nagy hypolt nevek is buktak már el a Dome-n, nem is egyszer. Nem kéne megjátszani ezt a „én minden tudok a gamer-sajtóról, amit csak lehet”, mert ha így lenne, akkor valahol főszerkesztő, vagy szerkesztő lennél. De nem vagy az. Egy dolog hogy tudsz írni, és egy másik, hogy mennyit tudsz a háttérről.
Jó lenne ha befejeznéd a Dome meg Gerry minősítgetését, ha annyira gáz, akkor miért vagy itt?
21647 levél
Válasz 08.10.28. 22:45 #36
padavan
Hagyjuk, jó?

Nézzél már meg egy gamespotot, hát über nevetséges, amit ott néha össze hájpolnak, érzed a pénz szagát. Azt hiszem épp ők, a GS volt eg yidei botrány főszereplője, amikor több munkatárs is kijött a fényre, és jól megmondta, hogy mi megy a színfalak mögött. Biztos ez is összeesküvés-elmélet. Ja igen, ami nem a liberálfasiszták véleménye és sérti a meggyőződésüket, az már összeesküvés-elmélet. Ezen már minden normális ember csak röhög és legyint rájuk, a legnagyobb összeesküvés elmélet pont z övék azzal, hogy szerintük minden csak összeesküvés elmélet.

Visszatérve: A GS példája bizonyítja, hogy nekem van igazam, nem annak, aki mindent egy vállrándítással elintéz, mert úgy kényelmesebb és mert divat hülyének nézni a másikat.

Szakmabeli... Ezt meg külön hagyjuk, igen kényes lenne boncolgatni, hogy ki számít szakmabelinek és ki nem. Online [i]sajtó[/b] kifejezéstől is hörgésem van, a neten mindenki "szakmabeli". Á, tényleg hagyjuk.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 08.10.28. 22:38 #35
padavan
Ja, hogy ez valami kicsoportos "ki van jobban felháborodva" verseny? Az se rossz, adja a szintet erősen.

Én is marha nagyot csalódtam, egész évben vártam, mint valamiféle Messiást, ami bevezet a modern RPG-k világába, mit össze fanboykodtam, erre jön ez a gameplay videó, amit akármi bealáz, annyira nevetséges és nevetségesen szar szösszenetek vannak benne. Hát na, én is csalódtam.

Az pedig, hogy játszott az első két résszel, leszarásra sem érdemes a részemről, szerencsére még ötvenezer játékkal nem játszottam és nem is akarok, de ettől és enek ellenére még egy cenitvel nem több vagy értékesebb, mint én. Ez oknál fogva akár nagyon gyorsan vissza is vehet a fennhéjázó hülyeségből. Ez a lényeg.

És ugye nem én megyek vak módjára szemben az árral, amikor azt mondja, hogy márpedig ez totáljó játék lesz, mert a szarfos játékoldalak ezt hányták ki magukból. Sebaj, hiábavaló erőlködés, úgyis az emberek döntenek és remélem, sokáig lesz készleten Fallout 3.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
14652 levél
Válasz 08.10.28. 22:35 #34
Razor03
Mondjuk azt nemtom honnan szeded pada, hogy foggal-körömmel védi, csak annyit írt, hogy lehet jó game, és nem biztos, hogy ezek a gamer oldalak mindegy szálig le vannak fizetve. Neki talán mint szakmabelinek lehet nagyobb rálátása van az ilyen dolgokra, de nem biztos, nemtom, természetesen te is benne vagy a témában ...

Minden esetre nehogy elkezdjetek ezen vackon órákig flémelni. Majd kiadják, és puding próbája alapján kiderül az igazság. Az tuti, hogy hardcore fanok szemében már megbukott. Ez is olyan dolog, hogy ki teszteli. Lehet, hogy új arc ad rá 90%-ot hc fan meg 75%-ot....

Mondjuk FarCry2 esetében sem hittük (én legalábbis) hogy valóban nagyszerű játékról van szó, és 90% körül érdemel, a site-ok is ennyit adtak rá, szal ne írjuk le előre, majd élesben, de igazatok van, mert trailer alapján látszólag moslék .
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
14652 levél
Válasz 08.10.28. 22:30 #33
Razor03
Szerintem félre érted amit írt. Azt mondja, hogy neki nagyobb fájdalom az, hogy megtaposták a régi klasszikus kedvencét ezzel a résszel, mint neked, aki nem is próbálta őket. Ezért engedtessék meg számára, hogy jobban fel legyen háborodva, mint te aki csak a 3. részt vártad, persze ettől függetlenül neked is tengernyi jogod leszarozni, és joggal kijelenteni, hogy ez szar, de szerintem Gerry-nek méginkább, és igaza van ezzel a kommentel. (no offens természetesen)

ps. mondjuk a stílus néha tényleg otthon maradhatna, de az utóbbi kommentben nem éreztem semmiféle iróniát
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1560 levél
Válasz 08.10.28. 22:20 #32
Retee
A 100-as lista meg még pontosabb lenne ilyen erővel... Nem hiszem, hogy ezen múlik egy játék értékelése. Viszonyítani pedig mindig lehetett. Mai szemmel a Crysis gyönyörű játék, 94-es szemmel meg a Warcraft 1 is gyönyörű volt. És 10 év múlva a Crysis is ronda lesz.
908 levél
Válasz 08.10.28. 21:43 #31
ShuleyvA
Gerry, te egy nagyon nehéz felfogású ember lehetsz... nem látod át a dolgokat amiket írtam :'D omg
21647 levél
Válasz 08.10.28. 21:07 #30
padavan
Tessék? Szerinted nem kritizálhatok egy új játékot, mert nem játszottam az előzményeivel? Tehát ha mondjuk nem játszottam a MOHAA-val, akkor az Airborneval kapcsolatban meg sem szólalhatok? Ugye Te is érzed mekkora istentelen ordas nagy baromság jött ki a szádon?

A kioktató stílust pedig leszel szíves máshol, mert kezd marha unalmas lenni, és nagyon nem érdekel, hogy kivel milyen kapcsolatban áll a Dome, ez a játék a gameplay videók alapján az itteni közönség elég egyöntetű véleménye szerint s.z.a.r. Kész.

Persze lehet, hogy Te vagy itt az überész, aki egyes-egyedül jobban tudja, hogy márpedig klasszikussal állunk szemben, és kizárólag a feltételezett intellektusod az, ami felismertette veled ezt a miféle parasztok előtt ügyesen titkolt tényt...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1560 levél
Válasz 08.10.28. 21:01 #29
Retee
Azért a gameplay videók alapján tényleg necces. Az E3-n, mikor először mutatták be, emlékszem csak néztünk, hogy mi a fene ez? Aztán kiegyeztünk abban, hogy rosszul vágták össze a trailert, néha ilyen is előfordulhat. De most ezek.. engem nem is a lent említett hibák zavarnak, hanem az, hogy semmi hangulat nem jön át. Olyan... színtelen-szagtalannak tűnik.
8074 levél
Válasz 08.10.28. 20:47 #28
Gerry
"meg ez is termék lesz a Shopban"

Na álljunk már meg egy szóra. Ha a Pc Dome-n minden egyes játékról cseppfolyós, enyhén rózsaszín ködbe veszó ismertetőket írnánk, biztosan jogos lenne a vád, hogy a honi kiadók lehet nekünk is juttattnak valami pluszt, meg az online shopban is kaphatóak a játékok, persze.
De mivel ettől rohadtul távol áll a Dome, sőt, én személyesen mindig igen kritikusan állok a játékokhoz, amit ez a félmondat sugall, az nem több mint vagdalózásnak is kevés aljas rágalom. Bár mindig figyelembe szoktam venni a nagy külföldi lapok értékeléseit -ha hamarabb írnak az adott játékról-, s ezekkel az átlagolt százalékokkal a véleményem nagy vonalakban egyezni is szokott. Nem nagyon volt rá példa, hogy valamit fikáztak, én meg istenítettem, avagy valamit lehúztam, holott mindenhol örömódákat zengtek róla. Ugyan ez igaz a többi cikkíróra is.
Mielőtt ilyen orbitális baromságokat írsz, nézz már rá ugyan a most kinnt levő ismertetőkre: nem egy játék lett (teljesen megérdedmelten) lehúzva, holott az Online Shopban ééppen úgy kapható. Az eszem megáll...


(S bár lehetnek egyes esetekben visszasságok, a nagy külföldi oldalak már csupán a saját preztizsük miatt sem engedhetik meg maguknak, hogy pozitívabban értékeljék az adott játékot, mint amilyen. Az olvasók ugyanis szépen elpártolnának tőlük, ennyire egyszerű a dolog. A Fallout 3 meg az eddigi ismertetők alapján nagyon jó játék lett, ami sajnos kétségtelenül közelebb áll az Elder Scrolls sorozat utóbbi két tagjához, mint az eredeti Fallout szériához. Én mint régi Fallout fan ezen még höröghetnék, de ha Te teszed ezt, az elődök minimális ismerete nélkül, az már erősen necces...ShuleyvA: A 90-es évek végén nem volt miheztartás? Mert mi volt akkor, kőkorszak? Elénktették a Quake III-at meg a Pasziánsz, és nem tudtuk eldönteni melyiknek jobb a grafikája? Kijött valaki egy szó szerint "rém" hangulatos Aliens v.s. Predatorral 99 tavaszán, és nem tudtuk mennyire hangulatos, mert nem vmihhez viszonyítani, vagy mi? Könyörgöm, a szaklapokban már a 80-as években volt "miheztartás"... Akkor grafikában 10 pont volt a maximum, és most is, ezzel mi ma probléma? Nyílván az adott korhoz, és annak minőségi standardjaihoz kell érteni ezeket, nem ahhoz, hogy valaki 78-ban kitalálta ezt a fajta ponozási rendszert, és akkor ma is a 10 pontos maxot a Pac Man jelenti, de már a jóval későbbi Street Fighter 15 pontot ér, a Quake III az akkor 50 pont, míg a Gears of War meg 75
(Az ordas baromságok begépelése előtt illik tájékozódni, meg gondolkozni is egy picit. Nem fog megártani )
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
21647 levél
Válasz 08.10.28. 20:32 #27
padavan
Most ki beszélt itt zsidókról? Közelében nem voltam... Nézd, a gameplay videók nem hazudnak, ez egy szar. Én nem játszottam az Oblivionnal csak egy órányit, de simán ráismertem. És ez szégyen.

Ha lefizetik a nagyobb oldalakat, szaklapokat, ha nem, egy valami tény: A játék nem igazán rakta lendületbe a játékosokat.

Szép dolog, hogy véded a mundér becsületét, meg ez is termék lesz a Shopban, de ez a gameplay alapján egy rakat szar. Ennyi.

(A végén még összeesküvés-elmélet leszarozni egy játékot, vicc...)
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
908 levél
Válasz 08.10.28. 20:29 #26
ShuleyvA
Én is megnézem az értékeléseket. Vicc
Amúgy ez az egész értékelősdi is egy nagykalap szar... Ha a grafikát megejtjük, régen a 90es évek végén kijött valami játék, 9pontos grafikával... most meg kijön egy játék, 9 pontos grafikával... na he.
Bár érthető, hogy akkor nem volt nagyon miheztartás, most azonban ha a skálát kitolnánk 20ig (már pedig ki kéne), talán jobb képet kapnánk a napjainkban megjelenő remekművekről...

A kilóra megvett gamer oldalakra pedig csak vigyorogva bólogatok. Pontosan. Egy ilyen alkotást nem lehet felsőkategóriába tenni! NEM!
Szégyen az elődök után...
12270 levél
Válasz 08.10.28. 19:14 #25
asas01
Az van, hogy valószínűleg tényleg egy jó és élvezetes játék a Fallout 3. Csak a Fallouthoz nincs sok köze.
Persze én még nem játszottam vele, ezt a következtetést csak a videók és a kikerült infók alapján vontam le.
i tell it like it is, cause im a bold figure
225 levél
Válasz 08.10.28. 19:10 #24
gémtila
Érdekes,most néztem a Gamespot oldalán Editor's Choice lett a game, 9/10.Akkor most mi van?
Life is short...dome more
8074 levél
Válasz 08.10.28. 19:10 #23
Gerry
Jaaaaaaaj....iiigeen...mert mindig mindet megveszik kilóra, így csak azokat a játékokat húzzák le, amiknél a kiadók nem tejelnek kellőképpen...persze...na, asszem erről is a zsidók tehetnek


(De semmi gond: vannak akik vevők a világösszeesküvés-elméletekre, és mindenbe hajlandók ezt belelátni, és vannak akik nem )
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
21647 levél
Válasz 08.10.28. 19:08 #22
padavan
A kilóra megvett gamer oldalak értékeléseire gondolsz?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
3291 levél
Válasz 08.10.28. 19:04 #21
somesz83
"azért érdekes lett volna, ha Baldurs Gate 3-ként reklámozzák, nem?"

Itt a lényeg!

Bár az Oblivionhoz annyit hozzáfűznék, hogy korántsem hozta azt a szerepjátékos feelinget, mint a nagy előd Morrowind.
12270 levél
Válasz 08.10.28. 18:49 #20
asas01
Nem volt rossz az Oblivion sem, de azért érdekes lett volna, ha Baldurs Gate 3-ként reklámozzák, nem?
Valószínűleg ez is egy jó, de hosszútávon felejthető játék lesz, ami az alapötleten és az x számú rajongóknak szánt utaláson kívül semmiben nem emlékeztet majd az előző részekre.
i tell it like it is, cause im a bold figure
8074 levél
Válasz 08.10.28. 18:37 #19
Gerry
Bár a videók továbbra sem valami meggyőzőek, a Game Rankings összesítései azért elgondolkoztatóak: meglehet a Fallout 3 nem mindenben váltja be a hozzá fűzött reményeket, de a pc-s verziónál az IGN 96%-a és a GameSpot 90%-a erősen kétlem, hogy holmi katasztrofális játékot takarna De záros időn belül ide is elér végre a játék, majd meglátjuk...
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
2753 levél
Válasz 08.10.28. 18:33 #18
dghost
A helyzet az, hogy nekem már az első képek megjelenése óta elég "gázosnak" tűnt, de mivel akkor még szinte egyedül voltam a véleményemmel így nem is nagyon hangoztattam, annál is inkább, mivel "várjuk ki a végét" alapon még én is reménykedtem, hogy talán jó lesz. Igaz, hogy az én életemből az első két rész teljesen kimaradt, de, mivel sokak ódákat zengtek az előzőkről, így gondoltam csak valami jó lehet itt készülőben... Azonban, azt mondanom sem kell, hogy erről eme két videó sem győzött meg.
"Törvénysértés jogot nem alapít!" - Deák Ferenc
225 levél
Válasz 08.10.28. 18:33 #17
gémtila
A legnagyobb szégyen az,hogy a fallout nevet viseli
Life is short...dome more
9372 levél
Válasz 08.10.28. 16:20 #16
Kanduhrka
Ez borzalmasan gagyi, már a legelső gameplaynél látszott, de most már biztosra vehető.
horrorgeeks.blogspot.com
16989 levél
Válasz 08.10.28. 16:16 #15
KisCsirkee
Mentségükre legyen mondva, hogy azt is ők csinálták, és igen csak sikeres volt, de nem hiszem, hogy egy nagy múltú és Fanabaseű játékot ennyira arra kéne alapozni!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
3291 levél
Válasz 08.10.28. 16:09 #14
somesz83
Tényleg egy átmodolt Oblivionnak tűnik, nem többnek! Csak ez ugye ciki, hogy nem modderek készítették, hanem ők maguk! Na de várjuk ki a végét!
16989 levél
Válasz 08.10.28. 16:07 #13
KisCsirkee
Fú, most néztem meg a videókat, sajnos egyik Fallouttal sem játszottam eddig de ez lehet hogy így is marad! Ez a 3 videó valami borzasztóan gagyinak néz ki! Ez a harcrendszer és az animációk is igencsak röhejesek! Az amikor kijelöli a csajt, fejbelövi és a csaj lassítva valami iszonyatosan sz@r animáció mellett leguggol és lő tovább! Szánalmasan sz@r. Az ütés animációk is a Baseball ütővel!

Egyszer láttam még régebben egy azt hiszem talán E3-as walktrought, ami bemutatta az atmoszférát. és iszonyatosan tetszett, de ez! Ez valami Fallout-Oblivion mod lehet, de ez egy vicc!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
4102 levél
Válasz 08.10.28. 15:48 #12
xeLaR
Háát...tényleg nem jók a videók Remélem azért nem lesz teljesen szar (ez meg csak a harcrendszert mutatta be). Ha meg mégis...hááát...az extrák majd kárpótolnak majd egy kicsit...
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
21647 levél
Válasz 08.10.28. 15:30 #11
padavan
Nekem sem, de még sima sem.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
3291 levél
Válasz 08.10.28. 14:31 #10
somesz83
Na jó, asszem ebből nem lesz gyűjtői kiadás a polcomon!
3337 levél
Válasz 08.10.28. 14:27 #9
Raistlin666
Teljesen így érzem én is! Én aki 98 környékén toltam életem első komoly szerepjátékát a Fallout1-et most marhára átvágva érzem magam. Nekem és a hozzám hasonló régi rajongóknak ez így GAGYI! Aki meg régen nem ismerte az csak pislog, hogy ezen a szánalmon mit nyálaztak egyesek.
Lehet nem ide illik, de így járt a szememben a Deus Ex2 is az első tökéletes rész után. Remélem ha már ilyen lett, akkor szénné bukják magukat és...a francot koptatom a számat láttuk ezt már 1000x és nem lett foganatja!
3291 levél
Válasz 08.10.28. 14:26 #8
somesz83
Sajnálom az ős Fallout fanokat, de úgy érzem kib***tak velük!

A harcrendszer röhej, kicsit a STALKER - re emlékeztet, hogy hiába lövöm, nem hal meg! Precíziós fejlövésnek kb annyi értelme, mintha egy kólás dobozzal dobnád fejbe a csajt! Kár érte, pedig a Bethesda igen jó játékokat tudott korábban összehozni!

Ez így kb. egy poszt - apokaliptikus Oblivion, csak bugyuta és igazságtalan harcrendszerrel!

Ha tényleg így elkurvul a Bethesda, félek az Elder Scrolls V. MMORPG lesz, s akkor én is szemen köpöm őket! Sajnos most már kinézem belőlük.
12971 levél
Válasz 08.10.28. 14:17 #7
McCl@ne
Valamelyik korábbi videóban mutatták, hogy néz ki a cucc felülnézetből.
A megoldás az lett volna, ha azt a nézetet használja a játék harcoknál és átvált az 1. és 2. részekből ismert körökre osztott módba! Ennyi, akkor boxon is használhatóbb lett volna az irányítás és a régi rajongók sem sírnak, de neeeem.
Hát ez van, nem tudom, kinek csinálták a játékot, de a kezdő Falloutost elidegenítik (padavan), a veterán meg félvállról szemenköpi őket. Vagy még melléjük sem, mert ez gáz...
Megint azon múlt minden, hogy minél nagyobb réteget megcélozva akarták bezsebelni a világ minden pénzét. Rohadjon meg az ilyen...
Respect is not given. It's taken.
21647 levél
Válasz 08.10.28. 14:11 #6
padavan
Na, látom, hálistennek itt nem lesz vita. Ez egyértelmüen szar. Mi mindent ígértek pedig és milyen már ez a megvalósítás? Szerintem köpedék úgy egyben, erre én nem áldozok, ahogy McCl@ne is mondja, GTA IV lesz helyette.

Nekem nem csak az animációval van gondom. A harcrendszer miért ilyen elcseszett mutáns baromság? Volt egy jelenet, csajnak kijelöli a fejét, hogy na, oda repüljön a cucc. (Mondjuk ez eleve vicc szerintem egy FPS-es megvalósításnál, de mindegy.) Oké, rendszer benyeli az utasítást, csaj feje megvillan és... és... éééés a csaj tovább küzd! Egy fejes után! Á, vicc, ez öt forintot nem ér.

És akkor a gfx. Hát az sem egy marhanagy szám, biztos jól néz ki, de kajak nem érzem, hogy ez most egy mai termék. Szóval sem a gameplay sem a kinézet nem ragadott magával. Így jártam.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
3337 levél
Válasz 08.10.28. 14:03 #5
Raistlin666
2. videóról:
Csak egy kérdésem van! Mi a jó franctól robbannak sz*rrá a roncsok? Ne mondja nekem senki, hogy benne hagyták a benzint az összesben egy ilyen világban...nüansz, de igenis mutatja a szintet attól tartok...
12971 levél
Válasz 08.10.28. 13:53 #4
McCl@ne
Így támogatja a Bethesda a GTAIV PC-s megjelenését...

-egy szomorú Fallout fan
Respect is not given. It's taken.
3337 levél
Válasz 08.10.28. 13:51 #3
Raistlin666
Te jó édes.....azt megcsinálták, hogy guruljon a leszakadt fej, de most tényleg ennyire gáz lesz? Ez lenne a harcrendszer? És még csak az 1. videónál tartok.
12270 levél
Válasz 08.10.28. 13:08 #2
asas01
Az első videó végén az ember leszakadt feje most tényleg akkora, mint a kutya mancsa?
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 08.10.28. 13:03 #1
padavan
Ezek az animációk iszonyatosan szarok...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
766 levél
Válasz 08.10.28. 13:03
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Fallout 3 - új gameplay videók (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.