Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Játékeladási toplista - Magyarország - 2009. 34. hét (Hírek)

27962 levél
Válasz 09.09.05. 18:24 #12
LordMatteo
Monnyonle
A kibaszás társas játék, sose feledd.
4211 levél
Válasz 09.09.05. 18:22 #11
Madrac
Az en hibam.
Quoth the raven, `Nevermore.'
27962 levél
Válasz 09.09.05. 18:19 #10
LordMatteo
Mai hír, de azért az előző heti hsz-k befigyelnek.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1281 levél
Válasz 09.08.29. 16:07 #9
Indigo
Sajnálom, hogy nem sikerült lekövetned a "felfogásomat" (mindenki képességei szerint, ugyebár). Szóval, ha megfordítjuk a kitalációdat: a "felfogásod" szerint, egy felnőtt számára csak a bonyolult, összetett dolgok jelenthetnek szórakozást, ha mondjuk egy könnyed platformjátékkal vagy egy árkád autóversennyel akarom elütni az időt, akkor az a barbibabázásnak vagy plüssmacizásnak feleltethető meg (mer' ugye ahhoz nem kell "tudás", pusztán csak szórakoztató nem lehet valami...) Right? Vagy akkor hogy is van ez?

Igénytelenséghez: nem igénytelenebbek lettünk. A kiadók érdeke, hogy minél jobban kiszélesítsék a játékosok piacát, próbálják valamivel megszólítani az eddig nem játszó réteget. Ezt pedig sok esetben a játékok egyszerűsítésével tudják megtenni, mert sokan teljesen elvesznek egy Fallout-ban vagy egy Starcraft-ban, míg egy könnyed, árkád autóversenyt meg kifejezetten élveznek. Mondhatod erre, hogy ezek az emberek igénytelenek, csakhogy ez nem nagyon foglalkoztatja a kiadókat, ha nekik ebből van bevételük. És te itt le is ragadtál, csak azt látod, hogy "hű, mennyi igénytelen játék készül", holott ugyanúgy vannak "bonyolultabb, összetettebb" játékok is, mert erre is van igény - ezért készülnek a szimulátorok, az összetettebb szerepjátékok, a stratégiák stb. Csak sokkal szegmentáltabb a piac, mint régen. Az egész majd akkor lesz "gáz", ha ez a magát "elitnek" képzelő réteg nem talál magának elég címet, ami az igényeit kielégíti (ha te nem találsz, akkor sajnállak).
2011 levél
Válasz 09.08.29. 15:05 #8
Corvus5
Azért te is jól el vagy. Itt hülyézel, meg b+ozol (megjegyzem semmi okod rá, dehát mindenki képességei szerint ugyebár), de az eszedbe sem jut, h nem csak egyféleképpen lehet megközelíteni a dolgokat. A te felfogásod szerint a felnőtteknek is plüssmacival, barbibabával és kisautóval kellene szórakozniuk, hiszen a szórakozás az szórakozás, gondolkodni nem kell, akkor meg mi szükség bonyolultabb dolgokra, nem igaz??? Kicsit gondolkodjál már. Vmi miatt mégis elszakadunk a kiasutóktól és a plüssmacitól és a bonyolultabb, összetettebb dolgok tudnak lekötni az évek múlásával. A sakk is szórakoztató pedig ott kőkeményen kell gondolkodni, akkor hogy is van ez?
A PC esetében sztem is egyre igénytelenebbek a játékok, ami azért van, mert a játékosok is egyre igénytelenebbek. Ez pedig gáz.
1281 levél
Válasz 09.08.29. 14:10 #7
Indigo
Hülye vagy te b+. Legtöbben azért játszanak, mert ki akarnak kapcsolódni, és ehhez nem kell semmiféle "tudás". A "tudást" az életben kell kamatoztatni. A játék meg játék, szórakoztatásnak szánják. Ennyi.
1281 levél
Válasz 09.08.29. 14:07 #6
Indigo
Neked is a CoD a mumusod? Szegénykém, miket élhetsz át. El kellene menned terápiára.
Amúgy lehet van abban valami, amit mondasz, de nehogy már magát a játékot hibáztasd a sok fasz helyett, akik tönkreteszik a játékot!
126 levél
Válasz 09.08.29. 13:34 #5
JimmyHD
Azért az akinek a Harry Potter jelenti a kikapcsolódást,annál vannak bajok,meg az egyre igénytelenebb játékokat szeretőknél.A régebbi játékok többsége elveri a maiakat,csak grafikailag nem.Hülyébbnél hülyébb dolgokat tesznek bele a játékokba,és 1 részüket a kib.......szott CoD-ból vették át.Csak menj fel mondjuk 1 cod2-es szerverre,vagy 1 4-esre,csupa kis emo-s pöcs és ehhez hasonlók játszanak,ne wh-zzzz,ne kempelj te fa......láma,ezeket hajtogatják egyfojtába,egy Arma-s szerveren ennek az 1%-a sincs jelen.És persze önbíráskodó adminok sincsenek fennt,ezért is hagytam abba a Cod2-t és 4-et,meg a többi miatt.
A sima Cod-al szoktam játszani és az UO-val,ezek még igen is nagyon jók voltak.
92 levél
Válasz 09.08.29. 11:54 #4
Narxis
"amihez semmi tudás nem kell akkor elég nagy baj van."

Elég nagy baj van a te fejedben. A többség azért ül le, hogy szórakozzon, kikapcsolódjon a gép előtt. Ha nekik ez a szórakozás akkor ez. Jómagam sem tanulni akarok egy játékból hanem minél inkább jól érezni, jót játszani. Ha okosodni akarok akkor honfoglalózok vagy könyvet olvasok.

Komolyan, szokjunk már le arról, hogy ami nekem vagy neked nem tetszik akkor az szar, igénytelen és semmire sem jó és szégyen az aki játszik vele.
Ez iszonyúan vérpistikés hozzáállás.
297 levél
Válasz 09.08.29. 09:22 #3
serious sam gold
Ezt már én is észrevettem, és szerintem ps2-n veszik a legtöbben, mert ugye azon a platformon a legolcsóbb
3460 levél
Válasz 09.08.29. 09:09 #2
Sucee
Amúgy az (szerintem) elég furcsa, hogy a HP összesítettben a második, de ha külön nézzük, rajta sincs a listákon...
126 levél
Válasz 09.08.29. 08:49 #1
JimmyHD
a jól látom akkor már az Arma sincsen benne a listában.Helyette az ilyen Harry Kokler ,CoD,meg az ilyen hasonló arcade pikulák,ha ezekkel játszanak az emberek,amihez semmi tudás nem kell akkor elég nagy baj van.

De biztos hogy majd a Wolfenstein is ott lesz a 3.-4. helyen ,ami csak szégyent hoz az elődjére,nincsen is erőm tovább játszani vele,tiszta divatjáték,törlés lesz előbb vagy utóbb,csak a helyet foglalja.
766 levél
Válasz 09.08.29. 08:49
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Játékeladási toplista - Magyarország - 2009. 34. hét (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.