Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Játékeladási toplista - Magyarország - 2009. 43. hét (Hírek)

311 levél
Válasz 09.10.31. 21:36 #11
MirkoBlade
Érdekes hogy a Microfos úgy csinálja az xboxot, hogy fel lehessen törni... bár ha belegondoltok nekik tök mindegy veszik-e a játékot...sokan elállnának a vásárlástól, ha nem ingyen lenne a játék. szóval valamennyire felelősek a konzol és játékgyártók is a "fogyasztók" mellett. Mert a PS3-at nem lehet, meg ne mondja nekem senki hogy egy játékot vagy konzolt sem lehetne úgy megcsinálni, hogy feltörhetetlen legyen. Ez egy bonyolult üzletmechanizmus, amit nem is tudok pontosan megfogalmazni.


Jah és az kimaradt, hogy PC-t sem fejlesztenének annyian, ha játékokat is meg kéne venni mind hozzá. Szóval inkább hagyják a warez burjánzását... és egymást pénzelik, gondolom azért hogy a Killzone, vagy az Uncharted PS3 exkluzív legyen, szép összeget utalt át a fejlesztőknek/kiadónak a Sony.
Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC
14276 levél
Válasz 09.10.31. 16:46 #10
balays82
"Persze, a lista miatt vegyen valaki játékot."

Valamint nagyon félreértettél. Nem a lista miatt kell játékot venni, csak azt írtam, hogy máshogyan nézne ki a lista, ha mondjuk mindenki megvenné azokat a játékokat, amit végigjátszik. Nyilván ez egy utópisztikus állapot, ami nagyon messze van a valóságtól (bármelyik országban, nem csak nálunk).

Corvus5:

"Nem fogy úgy a játék ahogy azt szeretnék? A warez a bűnös! Az h maga a játék egy minősíthetetlen szar, rövid, bugos, élvezhetetlen, stb., vagy az h ár-érték viszonyában a béka segge alatt van, vagy h a demót hónapokkal a megjelenés után adják ki, márha kiadják.........stb."

Ezeknek a jellemzőknek a többsége pont ráhúzható a PC-s FIFA 10-re, ennek ellenére az eladási lista élén trónol. Republic Heroes szintén zenész, erre negyedik. Ellenpélda a Batman: Arkham Asylum, ami egyértelmű kritikai siker, nem is félkész állapotban adták ki, külföldön az eladási rekordokat döntögette. Nálunk a viszonylag elfogadható kezdés után stabilan süllyed egyre lejjebb, pedig nem is drága. Ezzel együtt nyilvánvaló, hogy rengetegen játszanak vele.

Nem akartam én senkit okolni semmiért, csak látom, hogy egyesek állandóan szörnyűlködnek, hogy milyen játékok állnak az élen, miközben azért könnyen belátható, hogy az nem azért van így, mert mindenki ezekkel játszik (rendben, COD4, GTAIV kivétel).2011 levél
Válasz 09.10.31. 15:39 #9
Corvus5
Már megint a warez a téma? Jó kis jolly joker ez egyeseknek, mivel mindenért felelőssé lehet tenni. Nem fogy úgy a játék ahogy azt szeretnék? A warez a bűnös! Az h maga a játék egy minősíthetetlen szar, rövid, bugos, élvezhetetlen, stb., vagy az h ár-érték viszonyában a béka segge alatt van, vagy h a demót hónapokkal a megjelenés után adják ki, márha kiadják.........stb. na szóval ennek semmi köze ahhoz, ha nem fogy a gamma, csakis a warez az oka mindennek. Azért fura módon a minőségi játékokat rohadt sokan megveszik, de persze olyat nehéz csinálni, ahhoz idő kell, nem lehet rókabőrrel, egy összecsapott szarral fejni a jóhiszemű vevőket. Akinek nem ér annyit az adott játék, h megvegye, az ígyse-úgyse veszi meg, wareztől függetlenül. Ebből nincs bevételkiesése senkinek. Akinek meg megéri az úgyis megveszi, mert szereti ha eredetiben ott figyel a polcán, mert multizni akar...stb. Hogy vannak olyanok, akik megtehetnék, kell is nekik és mégse veszik meg? Na ja. De az élet mely területén nincsenek szarrágók? Ott van viszont az a réteg (ahova magamat is sorolom), aki letölti, megnézi, ha tetszik megveszi, ha nem letörli. Ha ezt nem tehetném meg, akkor se lenne több pénze egyik lehúzós brigádnak sem, mert 10-12 ezer Ft-ért nem lövöldöznék vaktában, személyes tapasztalat híjján. Arról már nem is beszélve, h warez mindig csak a PC kapcsán téma, közben mindenhol Xbox flashelés megy, és olyannal sem találkoztam még, akinek Boxa van és roskadozik a polca a sok eredeti játék súlya alatt. Lényeg a lényeg, sírnak, rínak, mert nehezebb a jónépet átverni. A másik oldalon meg ott a sok sóher paraszt, aki már csak azért sem veszi meg, inkább tölti, aztán a készítők meg menjenek csak csődbe. EGYIK OLDAL SE SZENT!
376 levél
Válasz 09.10.31. 14:05 #8
Pangloss
Biztos, hogy a darabszámot az általad említett ok (gyerekek kérik szülőktől, hogy vegyék meg nekik a játékot) is megdobja. Ugyanakkor minden bizonnyal sokan vannak, akik pl. a Fifa vagy a Call of Duty esetében az online lehetőségeket is szeretnék kihasználni, ezért mindenképpen eredeti játékot "kénytelenek" használni.

Ugyanakkor feltételezem, hogy az ún. "hardcore játékosokat" egyáltalán nem érdekli, hogy éppen mi szerepel az eladási listákon.
92 levél
Válasz 09.10.31. 11:28 #7
Narxis
Persze, a lista miatt vegyen valaki játékot. Szoc. pol támogatásomat ne utaljam nekik? Épeszű ember azért vesz játékot mert tetszik neki, jól szórakozik vele és lesz.rja, hogy mit mondanak róla a szakértők, fórumozók. Abban igazat adok, hogy ha darabszámot írnának mindegyik játék mellé akkor az meglepően alacsony lenne, ez van, a warez PC-s fronton virágzik. Aki nem járatos a warez világában, nincs bent jó kis magyar trackereken, nem tudja mi az a torrent az is könnyen megszerezhet bármilyen játékot mert ömlik az e-mail fiókokba az smswarez reklám. Ez egy szélmalomharc.
14276 levél
Válasz 09.10.31. 10:55 #6
balays82
Azért ezek a listák nagyon beszédesek, főleg a PC-s toplista. Nem hinném, hogy tényleg ezekkel a játékokkal játszanak a legtöbben nálunk, inkább az lehet a helyzet, hogy az úgynevezett "hardcore játékosok" jelentős része még mindig nem veszi meg a játékokat, szemben azokkal a szülőkkel, akiknek Star Wars játékért, vagy a FIFA aktuális részéért rágják a fülüket a kis csemetéik. Szomorú dolog, de ezért a helyzetért szerintem mi is felelősek vagyunk. Több játékot kellene venni, akkor nem így nézne ki a lista.
558 levél
Válasz 09.10.31. 08:43 #5
Drukala
O
M
G
...
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
4291 levél
Válasz 09.10.31. 08:29 #4
Sucee
Republic Heroes?!
Hihetetlen, hogy hulladékkal is pénzhez jutnak...
297 levél
Válasz 09.10.30. 19:27 #3
serious sam gold
Én biztos voltam benne, hogy az Uncharted 2 Among Thieves fog állni a top 20 élén, erre ezzel az elgondolásommal jól pofára is estem
16989 levél
Válasz 09.10.30. 19:16 #2
KisCsirkee
PC Fifa 10... Uram isten...
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
766 levél
Válasz 09.10.30. 19:16 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Játékeladási toplista - Magyarország - 2009. 43. hét (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.