Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Green Day: Rock Band számlista (Hírek)

Green Day: Rock Band

Green Day: Rock Band
A legutóbbi Green Day: Rock Band cikkek, hírek
224 levél
Válasz 10.04.12. 22:38 #9
Lacee86
Nem keverem, ahogy már írták, a GH Aerosmith-ben és Metallica-ban is vannak más együttesektől is számok. Sztem ha vki nem kimondottan rajongó, de kedveli X együttest (akiről szól a játék), és mondjuk még vannak a listában más zenekaroktól is olyan számok, amiket szeret, ez ösztönözheti a megvételre. Sztem ezzel, h a Green Day játékban csak GD számok vannak (ami persze végül is logikusnak hangzik ), egy kis többletbevételtől fosztotta meg magát a kiadó. Bár ki tudja, lehet az igazi megszállott rajongók nem tűrnének meg más számot, és inkább meg se vennék a játékot.
5496 levél
Válasz 10.04.12. 14:50 #8
Dino
Tisztázzuk kicsit a dolgokat: a Guitar Hero sorozat készítői úgy döntöttek, hogy amikor egy bandához kapcsolódó játékot adnak ki, abba bekerül mindig csomó más együttes is, hogy színesebb legyen a választék, leginkább úgy, hogy azok az együttesek, amelyek inspirálták a fő bandát vagy fordítva (ld. pl. a GH Metallicánál a Garage Inc. album számai közül csomónak az eredeti verzióját, Queen és egyebek). Nem hiszem, hogy egy Queen rajongó azért az egy számért megveszi majd a GH Metallicát, de tény, hogy színesebb így a játék (igaz, személy szerint csak Metallica számokat játszom belőle már hónapok óta... ).
A Rock Bandet készítő Harmonix viszont máshogy döntött, ők az egy együttesre kiélezett játékai esetében (ld. a tavaly megjelent The Beatles Rock Band) kizárólag az adott együttesre koncentrálnak.
Szerintem mindkét döntés mögött van logika, a The Beatles ugye külön időszerű is volt, mert akkoriban jelentek meg a Beatles albumok újrakiadásai is. Sokkal több fókuszt tudott benne kapni az együttes, hogy csak velük foglalkoztak.
A GH Aerosmithben is valóban voltak mások.
97 levél
Válasz 10.04.12. 14:32 #7
Elkor1991
Ha megnézed a GH:Aerosmith számlistáját láthatod hogy a zenék harmada más előadóktól van.
11026 levél
Válasz 10.04.12. 13:11 #6
Lacko
De láttál már ilyen játékot?

A Guitar Hero és a Rock Band időnként kiad olyan játékokat, ami CSAK EGY zenekarral foglalkozik: Metallica, Beatles, stb. És azokban csak AZ AZ EGY ZENEKAR szerepel. Nyilván rajongóknak szánják és felmérték előtte, hogy van annyi rajongó, amiért érdemes kiadni.

Szerintem te kevered a dolgot a sima GH-val és RB-vel...
224 levél
Válasz 10.04.12. 12:52 #5
Lacee86
Marketing szempontból előnyösebb lenne, ha a GD számok mellett lennének egyebek is, h több emberhez szóljon. Mert most így őszintén szólva, eléggé sokadrendű GD számok is belekerültek a játékba, ahelyett h más hasonló stílusú együttestől kerültek volna bele számok. (Nem az agyonjátszott számokra gondolok persze.)
11026 levél
Válasz 10.04.12. 12:21 #4
Lacko
Mi van? Szerinted milyen más előadónak kéne még szerepelnie egy Green Day játékban?
224 levél
Válasz 10.04.12. 11:01 #3
Lacee86
Kicsit fura azért, h csak Green Day számok vannak benne; de úgy tűnik, ez nagyrészt a rajongóknak szól. Bár én nem vagyok rajongó, de azért szívesen elnyomnék jó pár számot, ha lenne PC-re...
72 levél
Válasz 10.04.11. 20:29 #2
qwabaw
Hát elég nagy baj hogy nem hallottad a kerplunk albumot, ami késik nem múlik...
Something's on my mind.... jah a Dookie berakása nagy dobás volt, de most tényleg ezért vennem kell egy konzolt, ne már
5496 levél
Válasz 10.04.11. 17:25 #1
Dino
A teljes Dookie benne lesz, cool! Azért a történelem kedvéért visszamehettek volna egy szám erejéig a Kerplunkhoz is talán (igaz, nem ismerem az albumot, csak a címe maradt meg ).
766 levél
Válasz 10.04.11. 17:25
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Green Day: Rock Band számlista (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.