Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» ATM-teszterek topicja

16295 levél
Válasz 10.05.07. 00:13 #5
david139
Kösz
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
2795 levél
Válasz 10.05.06. 23:30 #4
Aryx
Nem-nem, egyszerűen unom már az efféle trollokat, akik csakazértsem szállnak le rólam, ezért gondoltam, ha vannak még értékes gondolatai, hát inkább ide írja őket. + régen mindenkiről lehetett topicot nyitni, és ez még mindig bennem van, ilyen az, ha nosztalgikus kedvemben vagyok. De legbelül azért mégis érzem, hogy bánni fogom még, hogy létrehoztam ezt a topicot.

Amúgy meg grat.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16295 levél
Válasz 10.05.06. 23:03 #3
david139
ja, hogy a 10k-mat már elcsesztem máshol Fene, úgy látszik már alva dome-
ozó lettem
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
16295 levél
Válasz 10.05.06. 23:01 #2
david139
Nem vágom, most te valakit a foglalkozásával sértegettsz azért, mert meg merte említeni, hogy az ezotéria egy nagy f*szság? Seggfej-e vagy?

10k.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
2795 levél
Válasz 10.05.06. 22:33 #1
Aryx
Hogy miért nyitottam ezt a topicot? Leginkább Player47 barátunk kedvéért, hogy legyen hova írogatnia. Reméljük, itt megcsillogtathatja tehetségét, már ami az önkifejezést illeti.

Kis idézet a Wikipédiából:
”Az ATM-tesztelők (ATM Testusaurus Baskuradus) egy külön fajt képviselnek a biológiában. Ugyanúgy a majmokból fejlődtek ki, mint az emberek, azonban fejlődésük megakadt félúton az evolúció során. A tudósok nagy ámulattal vizsgálják ezt a lenyűgöző fajt, mert félmajom létükre pontosan tudják, hogy a Sims 2-höz 16 magos processzor kell, és látatlanban megtudják állapítani az emberek nemi hovatartozását. Azonban vigyázni kell velük, közveszélyesek, nem véletlen, hogy jelenleg a világtól elzárva, rezervátumokban rejtik el őket az emberek előtt.”

Ennyi lenne, ami viszont kimaradt: mindenki figyelmét felkelti a nagyfokú kreativitásuk az ATM-tesztelésben. Nem véletlenül ez a világ legszebb, és leghasznosabb szakmája. Szóval: kedves Player47! Mutatkozz be nekünk, igazán kíváncsiak vagyunk a fajtádra, és a többi kollégádat is idehívhatod, hogy taníts minket nagy tudásoddal! A Helyzetjelentésben is szeretünk, de olyan intelligens megnyilvánulásaid vannak, amiknek egyszerűen nincs helyük abban a szar topicban! Köszönjük.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.