Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» PC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: Impact (Hírek)

Alien Breed: Impact

Alien Breed: Impact
A legutóbbi Alien Breed: Impact cikkek, hírek
482 levél
Válasz 10.05.28. 00:01 #11
Playbahnosh
Senki sem kényszerít rád semmit. Ha nem akarod, nem rakod fel, ilyen egyszerű. Amúgy halkan elárulom, hogy a Steam kliense alig nyom többet, mint a legtöbb IM kliens, alig fogyaszt memóriát, automatikusan patcheli a játékaidat, hogy neked ne kelljen, automatikusan kezeli az összes szervert a multis játékaidhoz és igen, VAN benne offline mód, nem kell neki folyamatos netkapcsolat.

De nem akarlak meggyőzni, végül is te tudod. Személy szerint még az ég világon semmi problémám nem volt a Steam rendszerrel, pedig már hosszú évek óta használom. Sőt, olyan játékokat is be tudtam szerezni vele, ami még a kontinensen sem kapható, nem hogy itthon. Az ünnepi akcióik meg egyenesen pofátlanságszámba mennek, szinte ingyen vagdossák utánad a jobbnál-jobb játékokat (CS:Source 1500 Ft-ért, Max Payne 1-2 3000-ért, stb.) Nekem bejött.
558 levél
Válasz 10.05.27. 22:26 #10
Drukala
Én nem is azt vontam kétségbe, hogy a Steamnek vannak előnyei, csak annak adtam hangot, hogy engem (és ahogy láttam másokat is) zavar, hogy az emberre kényszerítenek valamit.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
1653 levél
Válasz 10.05.27. 22:12 #9
AstorAnt
Én is a steamnek köszönhetően jutottam olyan játékokhoz, amelyek beszerzése Magyarországon nem megoldható.Ráadásul szerintem a többi online shophoz képest nagyon felhasználóbarát, nagyon sok féle kártyával lehet rajta fizetni.Bizony nekem régebben meggyűlt a bajom a digitális termékeket terjesztő oldalakkal, mert egyszerűen MO-ból nem lehet rajtuk vásárolni.Persze tudtommal ez paypal-al megoldható, de a steamnél ilyen problémák sosem voltak, és bár sok játékot képesek a bolti ár felett forgalmazni, gyakran hihetetlen jó akciók találhatók náluk, és szó szerint párszáz forintért árulnak klasszikusokat. Valamint sok nagyon kreatív és egyedi játék beszerezhető rajta, igazán baráti összegért.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
2745 levél
Válasz 10.05.27. 21:07 #8
cygary
Erre a válaszom pedig a következő: Ha nincs Steam akkor az ehhez hasonló játékok fele ennyi emberhez sem jutnának el... Vagy jobb lenne mondjuk egy dobozos verzió árát kifizetni a sok indie játékért, esetleg még fejlesztőnként hatszáz ilyen letöltőprogramot feltelepíteni, arról nem is beszélve hogy a Steam rendszere egy létező, megbízható, problémák esetén pedig gyors és készséges, rendszeresen karbantartott és updatelt. Mivel a többi ficsőr téged nem érdekel (friend lista, hírek, community) szerintem ennyi is bőven elég hogy belásd nem véletlen jelennek meg itt a játékok.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
558 levél
Válasz 10.05.27. 20:38 #7
Drukala
Szeretem rendben tartani a gépem, szeretem ha minél kevesebb felesleges program van rajta. Minél több dolgot kényszerítenek rám, hogy felrakjak, annál könnyebben fognak összeakadni vagy egyéb nem kívánt hatást gyakorolni. Remek kiegészítő program lehetne a Steam a multis játékokhoz, de ne tuszkolják már le a torkomon.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
2065 levél
Válasz 10.05.27. 15:06 #6
PanzerWolf
Mennyit játszottam én anno amigán ezzel!
Amúgy igazat adok Drakulának.Kezd nekem is a t*k*m tele lenni,hogy mindenhez internetkapcsolat kell!
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
14264 levél
Válasz 10.05.27. 14:55 #5
balays82
Azért kell a Steam, hogy egyáltalán meg tudd majd venni a játékot, mivel azon keresztül terjesztik. Egyébként javíts ki, ha tévedek, de úgy tudom, a Steam-es játékok csak a telepítéskor igényelnek internet kapcsolatot, után viszont már nem. Az meg, hogy fut a háttérben egy kis program, miért olyan nagy dolog?
558 levél
Válasz 10.05.27. 14:48 #4
Drukala
A retekért kell egy külön program ahhoz, hogy én egyedül eljátszogassak, amikor szeretnék (multihoz teljesen rendben van a dolog). Volt már, hogy szívtam a Steam miatt, mert a szerverrel valami nem stimmelt és nem engedett játszani, a L4D-es achievementjeim is mentek már egyszer a levesbe valami cloud cucc miatt. Plusz mi van akkor ha teszem azt egyszer megszűnik a Steam valamilyen oknál fogva és én szeretnék olyan játékot elővenni nosztalgiából, ami akkor nem fog futni? Aki meg lewarezolja, annak meglesz végleg és nem fog soha szívni miatta.

A játék egyébként érdekesnek tűnik, egy próbát mindenképpen meg fog érni
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
14264 levél
Válasz 10.05.27. 14:25 #3
balays82
Steam nem jó, Games for Windows Live nem jó, UPlay nem jó. Ki érti ezt?
4211 levél
Válasz 10.05.27. 13:39 #2
Madrac
Nem ertem mi a bajotok a Steammel. Nekem eddig semmi problemam nem volt vele.
Quoth the raven, `Nevermore.'
914 levél
Válasz 10.05.27. 13:04 #1
EnforcerHUN
A steam megint hogy az életbe lehetnek ennyire hülyék?!
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
766 levél
Válasz 10.05.27. 13:04
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
PC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: Impact (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.