Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban (Hírek)

Nadirim

Nadirim
A legutóbbi Nadirim cikkek, hírek
6388 levél
Válasz 12.09.01. 09:42 #2
Beny12
Tegnap eszembe jutott, hogy régen bétáztam a Nadirimmel, gondoltam meglesem. A megjelenésen kívül semmi sem hasonlított az akkori állapotára, a változások pedig egyértelműen előnyösnek mondhatóak. A körökre osztott harcrendszer olyan mintha egy Heroes t játszanék kicsiben. Viszont fejlődési rendszer, azon belül is a skill-fa már kevésbé tetszik. Sajnos olyan logika alapján csinálták meg, ami szerintem kicsit megöli a játékot. Ugyanis vannak olyan skillek, amiket nem tudsz fejleszteni anélkül, hogy IRL pénzzel fizetnél érte. (közvetlenül egy gemmel, amit vehetsz HUF-ért). Értem én, hogy egy F2P játéknál ezek a fizetős extra prémium dolgok tartják fent a játékot, viszont ennyire belenyúlni mégsem kellett volna a játékmenetbe. Plusz a skillbar sem teljes, ott is van egy hely, amit ilyen gemmel tudsz unlockolni. Bizonyos szintenként kapsz X gemet, de azok csak 1, maximum 2 fizetős dologra lesznek elegendőek, így erősen meg kell gondolnod, hogy mikor és mire használd fel őket.
A másik, ami nem tudom hogy mennyire gyakori, hogy elég durván akad. Ez lehet a gép és a böngésző lassúságának is be lehet tudni, vagy a netkapcsolatnak (bár az utóbbival nem kellene hogy gond legyen). Annyiban nem zavaró ez, hogy nem real time játék, a harcnál meg nincs akadás.

A játék ettől eltekintve tök jó, el lehet vele ütni az időt. Az meg különösen megér egy pluszpontot, hogy mindez magyarul, így a történetet is lehet élvezni.
27976 levél
Válasz 10.08.04. 16:47 #1
LordMatteo
Biztos zsírsünkirály lesz, bár sajnálom hogy a DR nem egy Imperium Galactica III-mal jön ki inkább (ami ugye félbemaradt, gazdát váltott, stb).

De legalább hallatnak magukról a srácok.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
766 levél
Válasz 10.08.04. 16:47
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.