Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az első Dragon Age 2 trailer (Hírek)

Dragon Age II

Dragon Age II
A legutóbbi Dragon Age II cikkek, hírek
3874 levél
Válasz 10.08.18. 12:20 #16
Juraviel.Ihuan.Bedvin
sysnrt

Hihi , igaz, azért egy paraszt nem igen tudna nekivágni, de ahogy lentebb írtam akár Morrigan fiáról is csinálhattak volna egy játékot vagy a Fekete Rókáról.

Egyébként az itten DA topikban én magam is leírtam, hogy nem tetszik ez az akció-orientáltság, örültem annak, hogy az első rész a "taktikai" harcon alapult, gondolkodni kellett, hogy oldjuk meg. Sőt, a párbeszédek esetleges újabb csökkentésének és lebutításának sem örülök.

Egyetértek, valóban lehetett volna csiszolni az eredettörténeteken, a jobb kihatásokon, de hát.. nyitni fel a nagyobb tömegek felé, egyszerűsíteni...

Shadowguard

Bizony, bizony, én is szívesen mennék egy kunárival, akkor lenne alapból egy übertápos neves kardom, a lényem része, meghosszabbítása.

Vagy egy antivai Holló Orvgyilkossal..

A Tevinter Impérium megmaradt romjainak egy katonájával.
375 levél
Válasz 10.08.18. 11:34 #15
Dranzi
Hát ez mekkora hülyeség. Szarvak a kunáriknak. Nem kellene, pont így voltak jók, emberek, emberszerűek, akik magasabbak és erősebbek, de most így szarvakkal...

Egyébként most így eszembe jutott, hogy egy olyan sztori se lenne rossz, ami a kunárikon épül, illetve az 1. rész után. Ha elbeszélgettük Stennel a játékban, akkor kiderül, hogy a Blight után valamikor le fogják rohanni Fereldent. És hát kunári meg lerohanás meg háború meg Ferelden... Jól hangzik. No de nem én írom a történetet, jobban is járunk vele...
Köszöntem
"Aki átbasz, az basszon bét is"
1146 levél
Válasz 10.08.18. 10:09 #14
sysnrt
Őszintén, az jobb lenne, ha egy parasztot alakítanánk, akit lekaszabolnak a Blightban? A történettel nem lesz semmi gond, én inkább a játékmnet lebutítása miatt félek. Ráadásul ahelyett, hogy az előtörténeteket csiszolták volna még, teljesen kivették a játékból. Pedig jelentősen hozzátettek a játék hangulatához, ahhoz képest, hogy Ostagar után már szinte alig volt kihatásuk, legfeljebb a játék végén. Én inkább továbbfejlesztettem volna őket, hogy tényleg nagyon számítsanak.

Ja, és a "démon" egy kunári. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy teljesen figyelmen kívül hagyják a DAO Lore-t, és szarvakat raknak a kunárikra.
Dragon Age Wikis cikk
Őszintén nem tudom, minek kellett. Stennek sincs szarva, a kismillió kunári zsoldosnak sincs szarva, az Awakening-ben a kereskedőnek sincs szarva, de mostantól lesz szarvuk. Komolyan, mintha egy másik fejlesztőcsapat vette volna át a projektet...
375 levél
Válasz 10.08.18. 09:16 #13
Dranzi
Mesélés? Hm, azt hiszem, hogy a szabadságunk sokkal kisebb lesz, ha mesélnek, és azt játszuk végig, akkor még 0 is lehet a szabad ida-oda járkálás, az meg semmiféleképpen se jó.
Na mindegy, majd kiderül.
"Aki átbasz, az basszon bét is"
2175 levél
Válasz 10.08.18. 06:18 #12
Shadowguard
Látszik, hogy nem olvastok nyomtatott lapokat (Én is csak a játék miatt veszem meg néha-néha)
A ****** (nem a reklám helye) cikke szerint ez a tíz év egész pontosan úgy fog kinézni elvileg, hogy elkezdik mesélni hogyan szökött meg a főhős Lotheringből, majd vált a kép és lejátszhatjuk mi is történt valójában. Kíváncsi leszek ezt hogyan fogják megoldani, nekem annyira nem tetszik az ötlet, én továbbra is eredetsztorikat szeretnék. Vagy legalább különböző fajokat is, miért a snassz emberrel kell menni?
Újrajátszást esetleg az dobhatja meg, ha lényegesen különböző választások lesznek a női és a férfi főhős között (ugyanis a nem nincs kőbe vésve, minden más igen ).
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
375 levél
Válasz 10.08.17. 21:58 #11
Dranzi
Az még úgy korrekt is lenne. 1 év 10 óra. Már ami úgy az össz. játékidőt illeti. Amúgy meg szerintem az is kevés, mármint 1 évnek 10 óra... Hát miaz? Semmi... Mondjuk az is igaz, hogy Dragon Age-ből(már persze hogyha szereted ) ha 1000 órás sztori lenne, még talán az se lenne elég. Persze ezt nem várom el, de simán el tudnék vele játszani több száz órát.
"Aki átbasz, az basszon bét is"
32616 levél
Válasz 10.08.17. 21:52 #10
Creativ3Form
Én is attól félek, hogy olyan lesz ez a 10 év, mint az AC2-ben, hogy két és fél óránként kiírják majd, hogy eltelt 2 év. Csak itt max ez a két éf fél óra 4 és fél lesz. Ha pedig nagyon pöcsölős vagy, akkor több. De ne legyen igazam. Felőlem az is lehetne, hogy 1 év a játékban az olyan 10 órát ölelne fel, amit ugye a mellékküldik csak fokoznak.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
375 levél
Válasz 10.08.17. 21:48 #9
Dranzi
Egyetértek veled.
Én is örülnék az ismerős karaktereknek, mert nekem úgy Dragon Age a Dragon Age, hogy ott van Alistar, Morrigan, meg a többiek persze, mindegyiket megkedveltem a játék során. És abban a sztoriban is van potenciál, hogy a kis csapatunkkal újra összehoz a sors. Talán majd a Dragon age 3-ban(már ha lesz), vagy valamilyen DLC-ben...
Az biztos, hogy a DA 2 más lesz, sok mindenben más, mint az első rész és csak remélni tudom, hogy nem lesz rosszabb. Kíváncsi vagyok rá mit hoznak össze a BioWare-os srácok. Főleg erre a 10-év dologra vagyok rákattanva, hogy hogy oldják meg. Elvileg hosszúnak kellene lennie a játéknak, de félek tőle, hogy az évek elég gyorsan fognak telni(egyébként szerintem az évek utazásokkal haladnak majd, hogy xy időt lenyomsz egy helyen, amíg a sztori ott játszódik, utána meg elküldenek máshova, hogy ott van aki neked kell, és akkor nyomod a gombot, hogy utazol, és mire ottvagy írja majd, hogy húú 1évvel később van. vagy valami ilyesmi. -Szerintem-) és még az 1. rész játékidejét is alig érik majd föl, de remélem nem lesz igazam. Ne is legyen én azt mondom.


Egyébként jó ez a trailer, csak semmiköze a játékhoz. De amúgy tetszetős.
"Aki átbasz, az basszon bét is"
116 levél
Válasz 10.08.17. 19:38 #8
milan77
De attól még nagyon várom a 2. részt
116 levél
Válasz 10.08.17. 19:38 #7
milan77
Csatlakozhatnál a Bioware fejlesztőihez annyi (jó) ötleted van

Az első részt pont azért szerettem, mert lehetett benne karaktert generálni, de ha a 2.ba nem lehet akkor legalább az elsőből hozhattuk volna át, de így tök sok jó része elveszik a játéknak és újrajátszani se nagyon fogom ugyanazzal az emberrel csak azért, hogy megnézzem mi lett volna ha nem úgy döntök. Más döntésekhez más-más karakterek kellenek nekem
200 levél
Válasz 10.08.17. 19:10 #6
EvolutioN
Röviden összefoglalva epic. Ennyi. Mást nem tudok hozzáfűzni. Első részt is nagyon szerettem és a változások ellenére szerintem ez is nagyon jó lesz
The Last of Us
3874 levél
Válasz 10.08.17. 19:03 #5
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Félreértés ne essék, szerintem a BioWare nagyon jó történeteket tud írni, remek karakterekkel és fordulatokkal, szerintem ez most is így lesz, még az a lenti ironizálásom ellenére is így vélem.

Viszont ezzel elhomályosíthatják az előző részbeli tetteket. Sőt, elveszítjük annak lehetőségét, hogy magával az első és/vagy a kiegészítő karakterével folytassuk.

A másik oldala, hogy számos olyan karakter volt az első részben, akiket szívesen látnánk újra, főleg Morrigant, ugye.

Ezt írtam korábban:

Én várnék egy Morrigan's Child nevű kiegészítőt vagy maga ez lehetett volna a második rész, ha már fix karakter...

Amiben több elindulási lehetőség is lehetne.

- Az egyik ugye a szertartás, amiben az Őssárkány egy gyermek testébe kerül. Ez a történetszál izgalmakat hordozna magában.

- Az én első végigjátszásomban bár "szerelmesek" voltunk egymásba, nem mentem bele a tervébe, így elbúcsúzott és távozott. Viszont a végszövegben leírják, hogy terhesen látták távozni a Dérhát-hegységen keresztül. Ez lehetne a másik lehetőség.

- A harmadik vonal, hogy kikerüljük a fix karaktert, egyéb kezdettel, eredettel rendelkező karakter indításának lehetősége.

Annak idején azt írtam, hogy szerintem a "The Arbor Wilds" erdejében mehetett. Tökéletes kezdőhelyszín lehetne. A játék maga játszódhatna a "The Dales" és Orlais területén.

Természetesen ez játék maga akkor lenne "hátrány", ha valakinek a végszövegben Morrigan nem terhesen távozott.

Szóval második rész helyett egy nagyon hosszú kiegészítő is lehetne, amolyan AC:B (aka AC 2.5) módjára.


Továbbá, szintén régebben:

Én el tudnék képzelni egy olyan három-négy-ötszáz* órás játékot, aminek The Ballad of Andraste lenne a címe, a kiegészítő lemeze vagy a második része pedig az vallás szétterjedésével, a megváltozó társadalmi viszonyokkal foglalkozhatna.

*Ez csak költő túlzás.

________________________________

Ha jól emlékszem azt írták, tíz évet fog felölelni a történet, Lotheringból indul, s ha tíz év, akkor elvárhatjuk, hogy nagyon-nagyon hosszú legyen a játék.

Viszont, ha már fix karaktert indítottak, indíthatták volna Fekete Rókát (Black Fox), akinek számos társa is akadt, bejárta szeltében és hosszában Thedast, nemcsak tolvajkodott, hanem politikai cselszövésekben is részt vett.
3874 levél
Válasz 10.08.17. 18:41 #4
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Kacc-kacc, azért nem übereli azt a videót, amiben Morrigan, Sten, Leliana és a főhős megküzdenek a sárkánnyal, bár a kalózcsaj érdekes meglepetés lehet.

Melyik ország királya halt meg? Mert ott egy koronás főt vágnak le...

Szerk: Mintha Flemeth hangja mesélt volna , bár őt a feledés homályába küldtem egy időre.

Emellett nagyon sablonos az, hogy örökre megváltoztatja a világot. Jó, jó, a legtöbb BioWare játékban egy egyszeri karakterből világmentő lesz, de azért ez már túlzás.

Ez tényleg olyan Shepardos utánérzetet kelt.

2175 levél
Válasz 10.08.17. 18:32 #3
Shadowguard
Ha nem tudnám, hogy fix főhős lesz, a maga kis történetével akkor a videó alapján élből azt mondanám: Morrigan kicsi fia a főhős
Így viszont nem egészen tudom hova tenni a dolgot, de attól függetlenül tetszik...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
32616 levél
Válasz 10.08.17. 18:20 #2
Creativ3Form
Mass Dragon: Effect Age II. Kiváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle, de továbbra sem tetszik az akció gamevá butítás. A Mass Effectnek jól áll, ennek nem biztos.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
124 levél
Válasz 10.08.17. 18:14 #1
Horcsog
Jó lesz, az 1 tetszett.
766 levél
Válasz 10.08.17. 18:14
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Az első Dragon Age 2 trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.