Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Játék készülhet az Eredetből (Hírek)

6679 levél
Válasz 10.09.22. 17:41 #4
GustyX
Esetleg valóban Bioware lesz az?
Egyébként én sem láttam a filmet, de miután 1, agyon dicsérik 2, játékot akarnak belőle készíteni 3, Leonardo, meg kell néznem. Na majd DVD-n.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
2129 levél
Válasz 10.09.22. 17:35 #3
Balanses
Nem, nem mentség! Egy ilyen filmnél meg már főbenjáró bűnnek számít! De ezt a Mass Effect-es interaktív filmes dolgot támogatnám, az télleg nagyon jó lenne. Ez bizony magas labda lenne, amit - mint az előttem szólók - én is a BioWare-nek dobnám fel!
4176 levél
Válasz 10.09.22. 14:12 #2
gothmog
Nem láttam a filmet (igen, létezik ilyen ember; mentségemre legyen mondva, hogy egyáltalán nem szoktam moziba járni/filmeket nézni - már ha ez mentség, és nem további rosszabbító körülmény ), de az alapján, amit hallottam róla, én nem egy diabloid akció-rpg-t, hanem inkább egy "fullos rpg"-t, esetleg kalandjátékot vagy Mass Effect szerű "interaktív filmet" tudnék elképzelni hozzá. (Feltéve, hogy a történet gondolatiságát akarják visszaadni)
Amúgy a Bioware stimmel! RPG esetében másra én sem bíznám
Endure. In enduring, grow strong.
559 levél
Válasz 10.09.22. 13:52 #1
Tötyi
Kíváncsi lennék, milyen formában képzelik el a játékot, gondolom (remélem) valami akció-RPG féleség lenne. Kérés csak annyi lenne, hogy ez esetben a tervekkel a BioWare ajtaján tessék kopogtatni, és akkor annyira rossz dolog már nem sülhet ki a dologból...
"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
766 levél
Válasz 10.09.22. 13:52
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Játék készülhet az Eredetből (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.