Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Resident Evil - Afterlife 3D [film] (Film)

12177 levél
Válasz 10.10.02. 03:07 #7
Gobiakos
Örülünk, ha örömet tudunk szerezni...
415 levél
Válasz 10.10.02. 02:02 #6
Bozotszály
Ráadásul nem is a Max Payne-ben használtak először bullet time-ot, hanem vmi 1999es fpsben, aminek a címe nem ugrik be. Pont most - 1-2 napja - olvastam iponon
Bocs az Offért.
"Whore" is just another way to say "I love you"!
2610 levél
Válasz 10.10.02. 01:56 #5
neumark
Metál fokozat, Gyémánt fokozat, mi jöhet még?
-
2791 levél
Válasz 10.10.02. 01:25 #4
Aryx
...és izémizé, az első Mekszpéjnt az első Mátrix után dobták ki, szóval nem biztos, hogy az a játék ihlette meg a dáblöjú-fivéreket.

szerk.: mellesleg mindenképpen érdemes egy Mátrix-werkfilmet megsasolnia annak, akit komolyabban érdekel ez a bullet time-téma, maradjunk annyiban, hogy érdekes, szokatlan és nagyon-nagyon drága technológiáról van szó, amit azelőtt valóban nem alkalmaztak sehol máshol. Ha mégsem így lenne, valaki nyögjön má' be ide minimum egy filmcímet példaként.

(Amúgy meg nagyon metál Factory-s cikkeket a Dome-on olvasni, csak hogy ezt is tudjátok. )
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
29275 levél
Válasz 10.10.02. 00:47 #3
Germinator
A Mátrixnál alkalmazták filmeknél kábé először a bullet time effect nevű speciális effektet, ami egy nagyon speciális belassítási technikát jelent, és nem ugyanazt a sima, "szarabb" minőségű belassítást, amit korábbi filmeknél megfigyelhettél. Ezt én úgy tudom, hogy a Mátrixnál alkalmazták az elsők között, de javítsatok ki. Mindenesetre ha nem is a Mátrixnál, mindenképp abban az időben, tehát plusz-mínusz 1 év.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
330 levél
Válasz 10.10.02. 00:26 #2
RUSSIANBOY
Nem feltétlen értek egyet (mármint a cikk irojával).

A Mátrix előtt is voltak lassitásos jelenetek filmekben csak valahogy nem váltottak ki akkora érdeklődést nem kaptak akkora figyelmet.Igy persze mondhatni ma már ha egy filmben ujra ezt használják azt a jelzőt használják rá hogy Mátrix klón vagy utánzást holott ez nem igaz.A Mátrix előtt is voltak lassitásos filmjelenetek.

Pl én azt is el tudom képzelni hogy a Max Payne játék adta az ötletet a Wachowski fivéreknek a film lassitásos jeleneteihez hogy ezzel még jobban fel dobják a filmet.Mondjuk a Mátrix 3-ban szinte nem is volt csak egy pillanatnyi rövid kis jelenet.

Eleve nem értem miért kell mostanság minden szart kihozni 3D-re attol mert most ez egy forradalmian uj megoldás nem erre kellene alapozni mivel nem biztos hogy sikert arat.


Mindenesetre én mikor megtudtam hogy 3D-s lesz na mondom ez már eleve rosszul kezdődik.

Nekem speciel egyik résszel se volt bajom mindegyiket szeretem....

Erre a részre meg különösen vágyok hogy megnézhessem mivel nagyon érdekes volt a 3 végén az a sok Alice ugyhogy kiváncsi vagyok rá

Más karakterek is ugyanugy benne lettek ebben a részben mint az előzőben?Pl a Kaymart nevű kiscsaj vagy ki volt...A háromnál azt sajnáltam hogy semmi nem derült ki hogy mi lett a második részben szereplő kis dögös Lara Croft féle rendőrcsajszival.Ez örök kérdés maradt számomra.

Mindenesetre Olivera-t sajnáltam hogy meghalt mert az is jot alakitott mondjuk nagyban hozzájárult az hogy elég karakteres arc.

Na mindegy majd meglátjuk.


Hi.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
12177 levél
Válasz 10.09.30. 22:20 #1
Gobiakos
Hmmm... Ez az Ali Larter-es, rendőrautós kép igen bejövős!
766 levél
Válasz 10.09.30. 22:20
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Resident Evil - Afterlife 3D [film] (Film)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.