Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rövid filmes hírek - csúszik a Mad Max (Hírek)

330 levél
Válasz 10.10.12. 12:20 #1
RUSSIANBOY
Hát ez akkor már eleve halott.....

Matt Damon teljesen jol tudott azonosulni az amnéziában szenvedő Bourne ügynök személyében aki kissé esetleg de ugyanakkor gyors észjárású és jo harcfelismerő képességekkel rendelkezik.

Ha nem remake vagy folytatás akkor milyen jogon jön itt a Bourne név?

Ez megintcsak azért lesz szar mert az emberek a Bourne név alatt Matt Damon-nal eggyé váltak most ha valaki más fogja játszani akkor hiába a jo effektek a jo történet attol hogy már más játsza azt a karaktert nem lesz annyira sikeres.


HollyWood ébredj már fel!!!!!


Pl Terminator ahol mindig más valaki játsza John Connor-t.Szerintem ezért lett - sokak szerint - már a 3 is gyenge.Én még el tudtam fogadni igaz nehezen de a 4 már számomra is gyengébb volt mint a 3....


Ugyanaz a szereplő kell mivel a néző pl Matt Damon arcát egybeolvasztja a Bourne névvel és ha most mást fogja játszani akkor nem is érdemes belekezdeni.

Én anno még ugy tudtam Matt Damon játsza a negyedik részt is és akkor nagyon örültem mivel én ugy éreztem mind a 3 részben egyforma mennyiségű akciot kaptam más más ütemben mégis ezért nem tudom eldönteni hogy a 3 rész közül melyik is a legjobb mert mind a 3 nagyon tetszett....Ami Mad Max-et illeti.....szerintem Mel Gibson kirohanása miatt csusztatnak csak inkább ezt mondják hogy pénzügyi gondok meg miegymás blablabla.....
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
766 levél
Válasz 10.10.12. 12:20
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Rövid filmes hírek - csúszik a Mad Max (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.