Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Üvegtigris 3 [film] (Film)

60 levél
Válasz 11.01.06. 12:58 #12
vervunhive
A jól ismert banda újra együtt és ugyanolyan pihentek, mint eddig. Rudolf Péter harmadszor is beállt büfésnek, szerencsére. A humorszint változatlan, a történet egyszerű, a színészek többsége remek, a film egy-két unalmasabb résztől és pár melléfogástól eltekintve hibátlan.
Amit viszont nem értek, az Szabó Erika. Miért, ó miért kellett ezt az antiszínésznőt szerepeltetni?! Egyetlen pozitívuma, hogy jó a segge. Ennyi és nem több. Ez azért egy moziban önmagában kurva kevés. Értem én, hogy a karaktere fontos Lali szemszögéből, de felkérhetett volna egy másik, tehetségesebb, fiatal színésznőt is helyette. Rohadt irritáló a csajból áramló üresség. Tényleg olyan, mint az álltala életre keltett modell. A külsején kívül nincs semmilye.
Kamarás Iván viszont kellemes csalódás volt. Nem szimpatizálok az ürgével és a gutaütés kerülgetett, amikor megtudtam, hogy a Glasstiger sorozatot trilógiává kibővítő harmadik epizódban szerepet kapott. De megkönnyebűltem. Nem is szerepelt túl sokat és őszintén megvallva nem is volt rossz. A kiborulásai tetszettek, poén volt a figurája. Persze ezzel még nem ismerem el a nagyok között, de jár a pirospont. Tulajdonképpen lehetne még boncolgatni a többi színészt is napestig, de felesleges. Barney Stinson szavaival élve ők "ferge -most figyelj- tegesek" voltak.
Azért azt még muszáj megemlítenem, hogy Csuja poénja a benzinkúton az Egy rém rendes család kedvelőknek különösen fog tetszeni.
Sajnos volt még egy nagy hiányom a filmben, de ez nem Rudolf Péter hibája. Ezért a hiányért egy másik rendező a vétkes, a sors, ami egy remek színészünk életét oltotta ki. Selmeczi Roland, vagyis Bajusz figurájának hiánya nekem a Rezsős jeleneteknél borzasztóan feltünt. Szép dolog volt, hogy Besenczi Árpádnak nem adtak társat, hanem egyedül rótta az utakat. Szerintem ez egy nagyon őszinte tiszteletadás volt egy elhunyt barát emlékének, amit csak még jobban kiemel a film végi ajánlás. Valahogy így kell szépen búcsúzni.
Rudolf Péternek meg köszönöm szépen. Jöhet a negyedik rész is.
Ne fikázz addig, amíg nem eredeti a cucc a polcodon!
11699 levél
Válasz 11.01.05. 17:10 #11
.:[Kain]:.
az a durva, hogy én belegondolva szinte teljesen hasonló társaságot ismerek, sőt, köztük élek, fater meg a haverjai, akik mindig nálunk gangelnek, ugggyan ilyenek zsibpiac, méhtelep, egy sör, egy házipálesz, apám meg Róka személyesen tele a padlás régi cuccokkal. csak nálunk az autószerelő műhely/pince az Üvegtigris
szóval nekem ezért jön be ennyire ez a trilógia
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
1989 levél
Válasz 11.01.05. 11:05 #10
georgee
"Kamarás Iván csak azért nem illett bele a képbe, ahogy azt mindenki gondolja, mert DIREKT olyan karaktert kerestek, aki nem olyan buggyant"

Ezt szerintem mindenki vagja akinek 50 -nel nagyobb az IQ -ja.
A szineszi teljesitmeny miatt nem illett a kepbe. Nekem eroltetettnek tunt a jateka, izzadsagszagu volt vagy nem tudom.

Erdekesek a kommentek is, h felejtos a film meg ilyenek(?) Mar bocs szerintem ezt azok irjak akiknek nulla elettapsztalata van es ki nem mozdult a szulovasrosabol (Bp rol plane) kis tulzassal. En bejartam az orszagot tudom, hogy vannak ilyen helyek ilyen arcokkal es ez egy szatiria, kifigurazasa annak a vilagnak azoknak az embereknek. Epp ezert szorakoztato. Egy vki akarna kitorni de nem tud. Olyan mintha ket kulombozo filmet neztunk volna en meg megkockaztatom, hogy meg az elos resznel is jobb volt mert most ert be igazan a film. Az meg, h egy magyar film meger egy trilogiat(nem veletlenul) az nagyon nagy szo szoval az ilyen felejtosre ertekelt kommoentek finoman szolva is erosek.
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
11699 levél
Válasz 11.01.05. 09:44 #9
.:[Kain]:.
nálam 7/10, csak hogy a régi skálán hozzam le a dolgot.
jobb, mint a kettő, de az elsőhöz nem ér fel egyik sem. mondjuk nem is lehet, az túl magasra tette anno a mércét.
két dolog:

-Kamarás Iván csak azért nem illett bele a képbe, ahogy azt mindenki gondolja, mert DIREKT olyan karaktert kerestek, aki nem olyan buggyant, az ellentéte a megszokott társaságnak. nyilván ez csak nekem tűnt fel, a játékával szerintem semmi probléma nem volt, akinek nem tetszett, az nyilván jobban tudja, úgyhogy el is árulhatná, hogyan kellett volna játszania (nem őt védem, hanem tényleg kíváncsi vagyok rá!).

-a Bajusz-Rezső páros nagyon hiányzott (RIP).
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
12183 levél
Válasz 11.01.04. 20:09 #8
Gobiakos
Ide is, mert ez a hivatalos topikja:

Üvegtigris 3 - 3/5

A film maga nem veheti fel nálam a versenyt az első kettővel, de azért igen korrekt mozi lett. Rettentően féltem tőle, hogy elcseszik, de mondom, tökös lett és megmaradt Üvegtigrisnek is.

Az állapotom meg egy az egyben visszaköszönt a vászonról Lali személyében, aki bekattan a semmittevéstől és a tesze-toszaságtól. Én is úgy ültem be a filmre, hogy előtte 670103136 órát telefonáltam a haveroknak, hogy mi a p*csa lesz már, mikor nézzük meg? Senki sem jött, pedig mindenki rá van izgulva erre a mozira, én beintettem és beültem egyedül.
4370 levél
Válasz 11.01.04. 15:33 #7
Kalwa
Ki az, aki szereti Kamarás Ivánt? Én még jót nem nagyon hallottam/olvastam róla... Kicsit szomorú vagyok, hogy belekerült a filmbe, mert teljességgel egy a csapatba be nem illő színész.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
5033 levél
Válasz 11.01.04. 15:31 #6
Gump
Akkor most itt lelőttetek egy poént...?
29281 levél
Válasz 11.01.04. 15:24 #5
Germinator
Átjött, csak nem akartam spoilerezni; hogy aki nézi, akár pár másodpercig is elhigyje, hogy amnéziás
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
43 levél
Válasz 11.01.04. 15:02 #4
peterszky
Lali nem volt amnéziás (a cikkből úgy látom, hogy az írónak nem ez "jött át").

Nálam mindhárom rész egy szinten van, jó kedvre derít mindegyik, ez a lényeg.
551 levél
Válasz 11.01.04. 08:39 #3
Slyder
A színészi játékon kívül mindennel baj volt. Az egész gyengén volt összerakva, üres és erőltetett volt, nem lehet egy lapon említeni az elődökkel. Csalódás. 1X nézős és felejtős.
1989 levél
Válasz 11.01.03. 22:41 #2
georgee
Kis tulzassal ezen nottem fel. Gyerek voltam meg az elso resznel. Ami mai fejjel is qurva jo. A 2. -at megneztem, megnezte az ember de valojaban nem lett olyan jo, viszont mult 7en neztem a 3. reszt es szerintem nagyon jo lett. Nem olyan vigjatek volt amiben 1-2x rohog fel hanem amit vegig nezve fajnak az arcimok a sok nevetestol es igen csak Kamaras volt az aki picit kilogott a sorbol. Az is jo volt, hogy kimozdult film a to mellol. Szabo Erika meg egy istenno ami subjektiv de a fel karomat odaadnam ete tipus.
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
12970 levél
Válasz 11.01.03. 20:22 #1
McCl@ne
Szerintem Kamarás Iván játékát leszámítva nem nagyon lehet belekötni semmibe a színészek terén. Sőt, valahol úgy gondolom, hogy ő is direkt ilyen, más kérdés, hogy alapból egy elszart koncepció. Valami keményebb kellett volna, és mondjuk Csokit otthagyni vele Szétoltották volna egymást
(el sem hiszem, hogy így beszélek egy Üvegtigris filmről, az első két rész totál hidegen hagyott, főleg a 2.)
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 11.01.03. 20:22
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Üvegtigris 3 [film] (Film)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.