Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» S.T.A.L.K.E.R. 2 - a PC az elsődleges platform (Hírek)

S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. 2
A legutóbbi S.T.A.L.K.E.R. 2 cikkek, hírek
161 levél
Válasz 11.01.17. 18:19 #13
Pistii
Lesz amilyen lesz!!!
Én várom sok szeretettel........
"Ha másodikvagy Te vagy az első alki veszít"
11699 levél
Válasz 11.01.16. 22:30 #12
.:[Kain]:.
talán ezért kellett volna nagyobb bejárható területeket lemodellezni. még hogy egész chernobil meg prypiat... hitegették a népet jobbra balra.
pedig a sokkal előbb megjelenő hl2-ben meg tudták oldani, hogy járművekkel nagyobb távolságokat tegyünk meg, gond nélkül...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
827 levél
Válasz 11.01.13. 14:29 #11
_Sun_
Nem egészen. Valami hasonló rendszer lesz, mint a CoP-ban volt (mert a rajongók szerették, ezért belevették a projectbe), de megvariálták és újraírták az egész modult.
Gaming is about killing time, not killing people
5226 levél
Válasz 11.01.13. 13:45 #10
Skorpio90
Nem rossz, és hatalmas piros pont, hogy a Call of Pripyat fegyvertuningolási rendszerét vették át!
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
908 levél
Válasz 11.01.12. 20:53 #9
ShuleyvA
7 perc. 7 perc alatt tudtunk volna eljutni a pálya egyik végéből a másikba. Kocsival. Ez lett volna a cél az alapverzióban. Amúgy nekem sem volt hiányérzetem az autókat illetően. Az atmoszféra nagyon bejött és ennyi. Egy nagyobbacska csőjáték volt az egész. Emlékszem, 3 millió pénzt szedtem benne össze. Volt ám cuccolás.
827 levél
Válasz 11.01.12. 20:52 #8
_Sun_
Úgy legyen, de elővehetnék a SOC-ra beígért dolgokat is. Nekem az OL 2.2 tetszett a legjobban eddig.
Megmondom őszintén én sokkal jobban várom a Lost Alpha TC-t, mint a második részt. Aki végignézi ezt a videót, egyből megérti miért. Dezodorék hegesztik (tehát részben magyar érdekeltségű, Ők csinálták a Priboi Story-t is), aki már többször hangsúlyozta, annyi munkát öltek már bele, hogy egész biztosan be lesz fejezve, nem hagyják félbe.
Jó lenne, ha belekeverednének a második rész fejlesztésébe, bár valószínűleg a THQ inkább lövöldözős koncepciót erőlteti, így erre kicsi az esély.
Gaming is about killing time, not killing people
330 levél
Válasz 11.01.12. 18:30 #7
RUSSIANBOY
Kain:


Nem volt tökéletes ez tény.De még a legjobb játéknak is akadnak hibái.Nekem se a türelem volt a fő erősségem és én is csak untam hogy várom és várom a játékot de még mindig jobban járt mint a Duke ami most talán elkészül.

Amugy állitolag azért vették ki a vezetést mert a pályaszakaszoknál nem tudták volna a betöltések miatt megoldani.Legalábbis valami ilyesmi olvastam a napokban.

Amugy szerintem vezetve is csak ugyanugy két irányba mehettünk volna szóval mindegy.

Mondjuk a videoban tetszett hogy a Niva-nak tényleg Lada hangja volt és én is sajnáltam hogy kikerült belőle de szerintem még azért IS vették ki belőle mert tul leegyszerűsitette volna a dolgokat.Teszem azt belefutsz egy irányitoba, vak kutyába, zombiba.Mivan?Elütöd és kész...

De igy hogy gyalogosan mész fedezéket használsz és megprobálod több tárral kinyirni sokkal élvezetesebb van benne kihivás mintha csak simán elütöd a Niva-val.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
330 levél
Válasz 11.01.12. 18:25 #6
RUSSIANBOY
Én többször is átvittem a SHOC-t.A Clear Sky tetszett hogy magyar volt viszont igy hogy magyarul beszéltek nem pedig feliratozva volt magyarul számomra annál valamit hiányoltam.Nem volt az az ukrános érzés hogy beszélnek tehát nem tudtam annyira beleélni magam.A másik hogy a canyourunit.com oldal szerint simán futna a gépemen mégis szaggatott.
A CoP-ot is többször átvittem már de a napokban megint elkezdtem.Valami mindig máshogy alakul mégha ugyanugy is zajlik minden.Nálam legalábbis ezért éri meg ujra és ujra átvinni.
Pl mai napig is felrakom és végigtolom egy másik régi kedvenc játékomat a Project I.G.I.-t.
Mindenesetre várom a második részt a Stalker-nek és jo hir hogy végre nem ugy gondolkoznak mint a legtöbb játék"gyártó" hogy a sok letöltés miatt a konzol lesz a fő irány mivel azokat is - gondolom - lehet szedni ha a pc-s változatokat.
Több mutáns és fegyver:Na ennek már ideje volt.
Számomra annyira bejött maga a játék - persze idáig a CoP a legjobb rész pl éjszaka az üres Pripyat városban elég parás mászkálni
De mégis reális képet mutat arrol milyen lehet ott egy "átlagos" éjszaka ahol anno civilizácio élt és mára már csak a nyomai maradtak.Ahol a természet visszafoglalja a helyet.
Csernobilos-stalkeres történeteket is irtam nemrég lettem meg a HETEDIK történettel ami a "003as Project" cimet kapta és ár képet is beszurtam hozzá.
Azonkivül 2009ben a Szentkirályszabadja-i elhagyatott panel épületek szintén nagyon reálisan visszaadják ezt az érzést.Nem hiába hivom "Magyar Pripyat"-nak.Tök ugyanolyan csak sugárzás nélkül és közelebb van elérhetőbb.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
11699 levél
Válasz 11.01.12. 18:20 #5
.:[Kain]:.
jó lenne ez, az elképzelés nem rossz, de én odaadnám az egészet a Bethesdának, fele annyi idő alatt kétszer jobb játékot csinálnának a témában, sajnos ez a helyzet.
nem is röhögtem, csak kicsit, mikor 6 év után elkészült egy olyan játék, amiből kimaradt a járművezetés, a szabad játékmenet (mehettünk két irányba, kerítések között, húúú!), az önálló gondolkodással rendelkező állatok, meg kb minden, amit ígértek, megfejelve annyi buggal, meg olyanokkal, hogy a hajam égnek állt (mellékküldetéseket nem lehetett befejezni meg ilyenek...), az interakció minimális lehetőségével(két szót is alig lehetett kihúzni az emberekből), újratermelődő ellenfelekkel (persze rögtön, ahogy elhagytunk egy helyet és visszamentünk, már ott voltak újra a rossz fiúk), majd egy évre rá kijött a fallout 3, ami négy év alatt készült el és a földig alázta mindenben a játékot...
nem azt mondom, végigjátszottam és a hangulata meg is volt a stalkernek, de hogy százszor többet is ki lehetett volna belőle hozni, az is biztos! ráadásul elvileg a doom3-al meg a half life 2-vel együtt kellett volna megjelennie, bele sem gondolok, hogy akkor milyen verziót adtak volna ki...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
401 levél
Válasz 11.01.12. 17:39 #4
Zoo_Lee
Lehet, hogy csak én vagyok szkeptikus, de nem gond, ha 2014-nél előbb nem nagyon élem bele magam? Hiába tartották a határidőket a kiegészítőkkel, azokhoz tulajdonképpen csak az alapjáték kész elemeit kellett modifikálgatniuk, na de DirectX 11-es grafikával a zóna teljes területe, még több mutánssal, fegyverrel és mélyebb játékélménnyel? Ha tényleg kihozzák bugmentesen jövőre, akkor megérdemlik, hogy minden rosszat visszaszívjunk róluk, amit az első rész hosszú késése miatt mondtunk, de nem innék előre a medve bőrére. (Bááár nem tudom... nem azt mondták, hogy rögtön az első rész vége után a csapat egy része elkezdte hegeszteni a második részt? Vagy az anno csak hoax volt?)
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
8934 levél
Válasz 11.01.12. 16:12 #3
goodboy007
"s az új történet mellett több mutáns és fegyver is bekerül a folytatásba."

Én is remélem, hogy nem bugokra gondolnak.
Amúgy várom szeretettel, addig talán a Call of Pripaty-al is végzek.

A sztorira rágyúrhatnának, a minimális háttérinfó miatt fingom nem volt a SoC-ban, hogy miért is kell nekem az erőműhoz menni, a Clear Sky-ban meg ha nem olvasok utána, hogy kiként kell játszani, akkor megint homály.
Több videó és a történet hátteréről mesélő karakter nem jönne rosszul, mert az atmoszféra nagyon ott van, csak jó lenne valahova tenni az egészet.
In god we trust, all others we track!
1614 levél
Válasz 11.01.12. 16:11 #2
rootshaper
persze persze... mindig mindenki ezt mondja, aztán csak pislogunk majd 2012-ben :/
558 levél
Válasz 11.01.12. 16:02 #1
Drukala
Jó látni néha ilyet is. Ha nem lesz játszhatatlanul bugos, akkor beszerzésre esélyes
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
766 levél
Válasz 11.01.12. 16:02
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
S.T.A.L.K.E.R. 2 - a PC az elsődleges platform (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.