Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Három fejlesztőcsapat dolgozik a Modern Warfare 3-on (Hírek)

1633 levél
Válasz 11.06.13. 22:50 #16
-T0ng-
Rootshape szögezzük le, hogy az a Medal of Honor volt, ami megint csak a CoD lenyomására törekedett.

A másik pedig, hogy engem valahogy nem köt le a fel alá rohangászás egy zárt pályán. Össze vissza ugrálva mint egy bakkecske és lőni a másikat. Van aki ezt szereti, van aki nem. Én nem. Egyszer próbáltam ki a Battlefield 2-t multiban, egy életre elment a kedvem: Azt láttam, hogy arab és amerikai katonák ugrálva közelítik meg a zászlórudakat és foglalják be, míg valaki ki nem lövi őket egy vállról indítható rakétával.

Én egy modern hadviselésről szóló játékban vagy egy frankó történetet akarok, legyen bármilyen rövid az, vagy lehessen szimulálni küldetéseket, ala Arma.

A Battlefield 3-ba, ha lesz történet, az csak a CoD-nak köszönhető, ettől függetlenül ez is csak egy kaszt alapú lövölde lesz, ami arra lesz kihegyezve, hogy minél több zászlót szerezzen a te csapatod.

Biztos vagyok benne, hogy ezeknek a játékoknak mindig is lesz rajongótábora, mert valami kis pluszt mindig tudnak majd a készítők belegyömöszölni, de a jövő nem nekik kedvez.

Ezt pedig nem azért mondom, mert a CoD a jövő...az is biztos, ha továbbra is ilyen mennyiségben adják ki és nem változtatnak rajta, meg fog halni.
Egy rövid, de ütős sztorival többet érnek a fejlesztők.
1633 levél
Válasz 11.06.13. 22:34 #15
-T0ng-
Az a baj, hogy mind a CoD, mind a Battlefield, mind az Arma más és más...összehasonlítani őket olyan, mintha a az igazi focit a rugós focival hasonlítanánk össze.

A CoD egy erős (bár rövidke) sztorival megáldott és erős multival ellátott FPS.
A Battlefield már a kezdetekben egy kasztalapú multiplayer lövölde, míg az Arma erősége már az Operation Flashpoint óta a katonai szimulációban van.

Az egyetlen közös bennük a modern hadviselés és az, hogy az utóbbi kettő a CoD lenyomásából csinál versenyt.

Ez pedig itt már üzlet, ahogy az is, hogy évente kapon CoD részt. Az más kérdés, hogy elég sok embernek van rá igénye, hogy ennyi rész után változatlanul is elégedett legyen vele.
Ha pedig már Simsnél tartunk, ugyanez.

És bárki, aki fikázza ezt a két sorozatot, mondhatja, hogy a kis pöcsök meg az igénytelenek, meg mittudom én kik játszanak vele...jelzem ezek az emberek a kisebbség. A Sims 3 Generations az élen nyitott, a CoD pedig fog.

Én személy szerint Battlefieldezni soha nem fogok, mert nem fogott meg a zászlófoglalgatás, a Bad Company 2-t viszont imádtam. Nekem kell, az az akciófilmekbe illő sztori.
1614 levél
Válasz 11.06.13. 22:25 #14
rootshaper
egyből beugrott a Medal of Honor szindróma. pedig azt csak két csapat fejlesztette. két különálló motorra. tök felesleges. aki nem ért a multi hegesztéséhez, ne tegyen a játékába multit, vagy aki nem ért a szinglihez, az azt ne csinálja.

az pedig, hogy valami a multira van kihegyezve egyértelműen és nem akar parasztvakítást csinálni holmi "sztorinak" nevezett valamivel, szerintem inkább dicséretes mint elítélendő. lásd Quake 3, Unreal Tournament. kinek kell ezekhez a játékokhoz is a sztori? senkinek. mégis mind a mai napig játszanak vele. és nem azért, mert 20 szálon zajló története van.
1633 levél
Válasz 11.06.13. 22:21 #13
-T0ng-
Az a nagy baj, hogy mindenki elfelejti, az első történet vezérelt Battlefield a Bad Company első része volt. Azelőtt és az után is csak az maradt, ami volt: Egy zászlófoglalgatós FPS null lényegi tartalommal, egyenesen multiplayer-re kihegyezve.

A CoD ezzel ellentétben mindig is több volt ennél, megvolt benne az erős story mode, ugyanakkor mellette megvolt a kiváló multiplayer, amiért mindenki szerette.

Az, hogy három csapat csinálja, nem mondom, hogy egyenlő a sikerrel, de biztosabb élményt nyújt: Egy csapat csinálja a sztori részt, egy másik pedig a multit mert ahhoz ért...kész.

A Battlefield 3 szép és jó, de lássuk be, már a Bad Company is azért lett megcsinálva, hogy a CoD-dal fel tudják venni a versenyt.
256 levél
Válasz 11.06.13. 22:17 #12
mark1993
Armed Assaultnak és az ArmA 2nek miért szar a grafikája? Azért mert nem csillognak a textúrák valóságellenesen? Még az Armed Assault grafikája fényévekkel veri a CoD 4 és CoD 6/8 grafikáját annak ellenére hogy 2006-os játék.

http://www.armedassault.info/ftp/pics/addons/jonnymarine1.jpg
http://www.armedassault.info/ftp/pics/addons/jonnymarine3.jpg
http://www.armedassault.info/ftp/pics/addons/jonnymarine4.jpg
http://www.armedassault.info/ftp/pics/addons/jonnymarine5.jpg
http://www.armaholic.com/datas/users/3-j_marines_02.jpg
139 levél
Válasz 11.06.13. 21:58 #11
Netsu
A Zombi módból ítélve az a pokol közelebb van, mint gondolnánk!
1614 levél
Válasz 11.06.13. 20:45 #10
rootshaper
továbbra is áll az, hogy együnk szart, mert ugyebár milliárdnyi légy nem tévedhet.

amúgy vicces ez már, mit művelnek a CoD-dal. három csapat? oszt ugyan minek? a Battlefieldet egy csapat csinálja kezdetektől fogva és ez érződik is azon, hogy nagyon össze van rakva. a CoD sorozat tagjai meg amennyire egyformák, úgy ütnek is el egymástól a maguk egyszerűségével is. csak belegondolok abba, milyen lehet mikor háromszor annyi fejlesztő dolgozik egy játékon, mint egy csapat. micsoda agyfasz meg káosz lehet ott. reménykedjünk, hogy a pokolba meg az űrbe nem jutunk még le/ki
263 levél
Válasz 11.06.13. 18:43 #9
Royce95
A CoD nagyon jó játék, egyesek az egyszerűsége miatt fikázzák de szerintem így is jó, sőt. Honnan veszitek hogy csak fiatal srácok játszanak vele?? Elég sok felnőtt is nyomja vele. A grafikája se rossz, sőt szerintem nagyon is szép, igaz hogy vannak nála szebbek, de olyanok is vannak amit néhányan istenítenek a grafja meg szar (Arma).És nem a neve miatt veszi meg ezt a játékot tizen millió ember, és nem hiába van az eladási lista élén.
(mellesleg a simshez hasonlítani elég nagy hülyeség)
164 levél
Válasz 11.01.27. 08:11 #8
BenderŽ
ez a call of duty gyakorlatilag olyan mint a sims
nem soká majd mint a simshez 4000 ft vehetsz nem is tudom...gránát kollekciót meg puska tus gyűjtemény
ezek a legjobb üzletek
kevés ráfordított idő maximális nyereség

a fiatal srácok meg így is úgy is kajálják
nagyon bejött valakiknek a call of duty név asszem
innen gratulálnék nekik!
11699 levél
Válasz 11.01.22. 15:15 #7
.:[Kain]:.
el, de attól még rekord rövid a játék, és a hibáit egyáltalán nem orvosolták, még csak meg sem próbálták... és te is említetted, a motort se cserélték le, mert félnek, hogy akkor több ideig tartana a fejlesztés két évnél és az sok munka, úgyhogy inkább adjuk csak ki megint ugyanazzal a külsővel és ne fejlődjünk sehova.
nem azt mondtam, hogy nem tetszettek az előző részek, sem azt, hogy nem fogyott jól a játék, csak azt, hogy esetleg javíthatnának pár dolgon.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
330 levél
Válasz 11.01.22. 15:07 #6
RUSSIANBOY
Madrac:


Azért mert ha valami sikeres és jön belőle a pénz akkor még több kell nekik belőle.És mivel a játékostársadalomban van igény egy mára kitűnő tulajdonságokkal és mármár filmes jelenetekkel tűzdelt játékra igy persze hogy csinálnak még.....

Nekem bejött mind a két MW rész a Black Ops-t már sajnos nem tudtam kiprobálni mivel nem futna a gépemen de a másik kettő igen szépen teljesitett.Kiváncsi leszek a MW3 gépigényére és arra is hogy az eddig megszokott érzést át tudják-e rakni az uj epizodba annak ellenére hogy páran távoztak a cégtől.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
914 levél
Válasz 11.01.22. 02:17 #5
EnforcerHUN
Csak annyi nem tetszik benne hogy az élmény másmilyen mint az mw2-ben volt, kicsit olyan konzolos beütése van játéknak, már ha érted mire gondolok.
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
4211 levél
Válasz 11.01.22. 02:12 #4
Madrac
Black Ops teljesen jo, szal nem ertek egyet veled.
Quoth the raven, `Nevermore.'
914 levél
Válasz 11.01.22. 01:59 #3
EnforcerHUN
Legalább a Treyarch nem tenyerel bele.->Ez önmagában jó hír.
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
4211 levél
Válasz 11.01.21. 17:48 #2
Madrac
Eladtak rekordmennyisegben az elozo reszt? Akkor meg mindek valtoztatni. Azert remelem a Quake3 enginet elfelejtik vegre.
Quoth the raven, `Nevermore.'
11699 levél
Válasz 11.01.21. 17:40 #1
.:[Kain]:.
na hárman már csak összehoznak valami jóságot és nem ugyan azt kapjuk majd jövőre, mint eddig minden évben.
esetleg hosszabb lesz a játék, vagy az újraszülető ellenségek szűnnek meg?
mibe fogadjunk, hogy egyik sem?
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
766 levél
Válasz 11.01.21. 17:40
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Három fejlesztőcsapat dolgozik a Modern Warfare 3-on (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.