Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars: The Old Republic - ősszel? (Hírek)

Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic
A legutóbbi Star Wars: The Old Republic cikkek, hírek
49 levél
Válasz 11.01.30. 20:51 #7
atka1
Azt se felejtsük el, hogy hiába prémiumos valaki egy mikrotranzakciós rendszerben, ha bénán játszik. Én is wowoztam anno, ott igaz nem volt prémium, de mivel nem játszottam sokat, nem is volt fullos a gearem, mégis sokakat elgyepáltam, akármennyire izmos cuccaik voltak. Ha pedig még a győzelmekért is szerez az ember felszerelést, akkor simán be lehet hozni a prémiumosok előnyét egy-egy ilyen játékban. Csak hát ez havidíjas lesz, ami engem is érzékenyen érint. Gyúrni kéne jobb ösztöndíjra, de akkor meg időm nem lenne játszani... paradoxon
"Leuth wyn y'cetah bragga."
558 levél
Válasz 11.01.29. 14:08 #6
Drukala
Mivel tanulok és nincs jövedelmem, így még az az összeg is sok lenne. Ha feltételezem, hogy három évig játszok minden hónapban, akkor 144.000 pénzt költöttem el rá, ami azért nem kis összeg. PvEs beállítottságú vagyok és bár PvP-ben kétségtelen hátrányos lehet a tranzakció, még így sem tolnának ki mindenkivel. Ráadásul biztos lehetne aszerint ellenfelet keresni, hogy "prémiumos" vagy sem. Így én dönthetném el mikor mennyit akarok rááldozni. Ráadásul több embert is be lehet csábítani, hiszen "ingyért" van. Bár jelent esetben a készítők és a cím elég márkás ahhoz, hogy vakon beleugorjanak a legtöbben.

Persze nyilván több pénzt hoz a havidíj, nem akarok meggyőzni senkit, csak kinyavalygom magam, hogy kimaradok az egyik kedvenc világom MMOjából
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
7804 levél
Válasz 11.01.29. 12:12 #5
Lovi Tommy
azért az a 4ezer nekem azt az összeget sem éri el amit havonta kapok (kb 3at) s akkor ha ezt elkölteném erre akkor nem maradna pénzem pl elmenni valahova barátnőmmel vagy akármi másra . úgyhogy nekem ez ugrott
200 levél
Válasz 11.01.28. 19:20 #4
EvolutioN
Nekem már csak azért is szimpatikusabb az előfizetős rendszer a mikrotranzakciónál, mert az előfizetés esetében mindenki ugyanannyit fizet, ugyanolyan eséllyel indul. A mikrotranzakció esetében van aki kevesebbet fizet, van aki többet, van aki egyáltalán nem és itt az boldogul a legjobban, akinek a legtöbb pénze van. Elég, h a valóvilágban jobban boldogulnak a pénzesek, nem kell ezt még a játékvilágba is átvinni.
The Last of Us
1614 levél
Válasz 11.01.28. 18:31 #3
rootshaper
ha olyan árban lesz, mint a WoW, akkor teljesen jó. mármint a havidíj. szerintem nem egy nagy összeg az a havi 4ezer forint. ha mondjuk mikrotranzakciós lenne, egy hónap alatt sokkal többet is el lehetne rá költeni és akkor csak azokat a cuccokat vennéd meg, amiket mondjuk egy havidíjas játékban nem megvenni kell, hanem erőfeszítésekkel megszerezni.

nekem marhára illúzióromboló az, hogy mondjuk én, mint nagy harcos (jelenesetben mondjuk Sith lovag) elgyepálódok mondjuk egy buckalakó által, mert nem tudom megvenni a shopból az ellenük megfelelő fényszabját.
558 levél
Válasz 11.01.27. 22:09 #2
Drukala
Túl nagy nevek ezek ahhoz, hogy egyszeri vagy tranzakciós díjjal oldják meg. Emiatt sajnos én is kiesek a játékosi körből.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
7804 levél
Válasz 11.01.27. 21:32 #1
Lovi Tommy
jó játék lesz ez. de nálam már ott bukott a projekt amikor biztossá vált hogy fizetős lesz. sajnos nem engedhetem meg magamnak s a szüleim se fizetnék. wowval is próbálkoztam de azt se tudtam sokáig fizetni.
766 levél
Válasz 11.01.27. 21:32
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Star Wars: The Old Republic - ősszel? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.