Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Call of Juarez: The Cartel (Hírek)

Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel
A legutóbbi Call of Juarez: The Cartel cikkek, hírek
8074 levél
Válasz 11.03.29. 01:57 #40
Gerry
"Mert ennyi erővel a Stunts óta nem lenne értelme autós játékokat készíteni"

Miert, keszult a Stunts (meg a ra het evre megjelent Terep 2) ota jo autos jatek?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
12969 levél
Válasz 11.03.04. 13:57 #39
McCl@ne
Tudjátok, mi lenne kurva jó? Egy western-RPG!
Adják magukat a helyzetek, a fejlődés, a küldetések, mint rendőrbíró... Vagy valami szépen kibontott bosszútörténet. Erről már sokszor agyaltam, ilyenkor beugrik mindig az Utolsó emberig vagy a Kevin Costner féle Fegyvertársak, vagy mi volt a címe... Szerintem hatalmas ötlet, elvégre mind a Falloutnak, mind a Witchernek van egy kis - szerintem letagadhatatlan - western mellékíze!
Respect is not given. It's taken.
32666 levél
Válasz 11.03.04. 13:05 #38
Creativ3Form
Call of Juarez - The Cartel : Announcement Trailer [EUROPE]
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5400 levél
Válasz 11.02.11. 10:50 #37
Morello
Totál egyetértek! Mekkora lenne, a Karl May regényeket "megjátékosítani". Szerintem rohadt jó és izgalmas játékokat lehetne kreálni belőlük.
14652 levél
Válasz 11.02.10. 21:53 #36
Razor03
Én egy olyan COJ-t akarok ahol bölényeket kell vadászni az indiánokkal vagy olyan részt amikor erődöt kell ostromolni, sőt egy körbe sáncolt konvojt kell bevédeni indiánoktól stb. ... áhhh ezek csak álmok maradnak.

Nem értem miért rontják a színvonalat a jó fejlesztők (Crytek, Techland)
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1604 levél
Válasz 11.02.10. 20:39 #35
Yaho0
Teljesen megértem a felháborodókat, és jómagam is csatlakozom hozzájuk. Lehet, hogy azért, mert megszállottja vagyok a vadnyugatnak és az amerikai őslakosoknak, de hatalmas pofonként értem meg, amikor megláttam, hogy új Call of Juarez jön, erre egy drogdealer mászkál a képen. Nálam ezzel már leírták magukat. A vadnyugati témában annyi sok minden kiaknázatlan még, hogy rengeteg dolgot csinálhatnának. Az indiánokat is gyakrabban szerepeltethetnék.
R.I.P
5400 levél
Válasz 11.02.10. 14:04 #34
Morello
"Én azért azzal sem feltétlenül értek egyet, hogy a Red Dead Redemption mellett már semmilyen más western témájú játéknak nincs létjogosultsága."

Ez jogos. A játékipar (meg minden más is a világon) csak így tud fejlődni, hogy mindig megvan a kényszer vagy a motiváció még tovább és tovább lépni. Mert ennyi erővel a Stunts óta nem lenne értelme autós játékokat készíteni
14264 levél
Válasz 11.02.09. 14:12 #33
balays82
Én azért azzal sem feltétlenül értek egyet, hogy a Red Dead Redemption mellett már semmilyen más western témájú játéknak nincs létjogosultsága. A két játék még csak nem is ugyanabban az időszakban játszódik, a CoJ ugye a polgárháború időszakában, a RDR pedig már a XX. század elején, amikor az iparosodás egyre inkább felülkerekedik az igazi vadnyugati világon. Az persze igaz, hogy a játékban még minden megvan, ami erre a világra jellemző volt.
Más a műfaj is, egy nyitott világú, sandbox játékot nem nagyon lehet összevetni egy fps-el, amelynek második része ráadásul kifejezetten lineáris, kevés mozgásteret engedő játék voltvolt.
Harmadrészt pedig a Red Dead Redemption és az új Call of Juarez tervezett megjelenése között egy jó év telik el, így már csak az időtényező miatt sem nagyon lehetnek vetélytársak.
14652 levél
Válasz 11.02.09. 13:44 #32
Razor03
Esélyt nem látok, hogy ebből a drogmaffiás témából valami maradandót alkossanak.

Morello az előző levelében jól megfogalmazta hogy mi ezzel az újítással a bajunk. Az RDR mellett valóban nem lett volna okos döntés kiadni egy újabb western játékot.

Igaz utóbbit nem ismerem, nincs konzolom, viszont PC-re nyugodtan jöhetett volna egy újabb COJ, és amikor már a RDR lecseng konzolra is kijöhetett volna az új game.

Alapjaiban véve a COJ első része PC-s fejlesztés volt, később konzolosították el.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
5400 levél
Válasz 11.02.09. 13:36 #31
Morello
Nem arról van szó, hogy a készülő új játékot szidná bárki is. Még az is lehet, hogy tök jó lesz! Csak nagy hiba Call of Juarez név alatt kiadni, ami egyértelműen a vadnyugati, western világgal azonosítható. Lehetne mondjuk "Call of New Mexico", aztán innentől játszódhat a XX-XXI. században, stb. Ezért szívja a fogát itt mindenki.
11699 levél
Válasz 11.02.08. 23:41 #30
.:[Kain]:.
hú gyerekek, merész változtatás, rengeteg beszélni való...

a cod-os hasonlítgatásokhoz: én annak tudnám be az időbeni ugrást, hogy ilyen gyorsan, még egy vadnyugatos coj pontosan azt érné el, akár milyen jól is tudja adni a westernt, mint a cod anno/mostanában. a harmadik cod pl hiányzott valakinek úgy istenigazából (nyilván pc-sekhez szól a kérdésem)?
lehet élvezetes, és lehet évente kiadni egyet, amit aztán 10k-ért megveszel és 5-6 óra alatt letudsz hardon, de így, vagy úgy előbb utóbb megcsömörlünk tőle, és pont ugyanazokat a kritikákat kapta volna a 4-5. coj epizód, mint a cod. "hjááááj mégegy"..."má megin!"..."rókaszőr meg rókabőr"...stb.
Gondolkozzatok a meetingeken, mik hangozhatnak el: "változtatni kell! kell a népnek a coj, de nem mindig ugyanúgy!" lehet, hogy egyelőre kifogytak az ötletekből, vagy nem volt elég ötletük egy, az előzőekhez méltó folytatáshoz és nem akarták rontani a színvonalat. benne lehet a kiadó nyomása is (erős a rdr konkurenciaként), hogy újítsanak, és egy radikális lépés bizony vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem jön be, szerintem ha bukás lesz, akkor sem eresztik szélnek a fejlesztőket.
jah és még valami, honnan veszitek, hogy a coj nem lesz az új cod és nem jönnek ki egy év múlva egy újabb westernes résszel? persze erre én se látok nagy esélyt, de van ebben is valami.

aztán volt itt vita arról, hogy ez még attól lehet jó játék, csak nem coj lesz. hátő, egen, nem az a probléma, hogy kijön egy lövöldözős játék, ami a jelenben játszódik (?), hanem az, hogy coj-nak nevezik, aminek még ha lesz is köze a storyhoz, akkor sem az igazi.

még valami: azért annyira ne sértsük meg a fejlesztőket, hogy előre utáljuk a munkájukat, akármilyen okból is. ők is meg akarnak élni abból, amit csinálnak, és nem vagyok benne biztos, hogy a coj eladásaiból tökéletesen gond nélkül tehetnének, amit akarnak, inkább pont e miatt kényszerülhetnek változtatni ilyen drámaian, mert a kritikusok és kritikák jó értékeléseitől még nem lesznek jó eladásai egy játéknak, és bevallom őszintén, nálam a coj pont az a kategória, ami nem valószínű, hogy fel fog kerülni a polcomra valaha is. hiánypótló, de nem annyira jó, hogy pénzt adjak ki érte, nem nélkülözhetetlen darab, sőt, el tudom képzelni, hogy aki többször végigjátszotta, annak sincs meg feltétlenül a szép, dobozos verzió. és azt hiszem, hogy ezzel sokan vannak azért így.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
139 levél
Válasz 11.02.08. 21:35 #29
Netsu
Ne fanyalogj már! Láttál 2 képet a játékról,most azt hiszed,hogy már mindent tudsz róla? Honnan veszed,hogy nem fogja megütni az előző részek szintjét? Csak azért,mert modern korban játszódik,már rögtön temetni kell? Továbbá nem vágom,hol láttál ezen a 2 képen "high-tech modern hadviseléses überszoldzser szuperhéró maszlagokat". De mindegy,te már biztos előre tudod még a forgatókönyvet is,mert ránéztél 2 kezdetleges ábrázolásra.

Jó,megértem,hogy csalódott vagy,mert az egyik kedvenc játékod így átalakítják. De ne tégy már úgy,mintha nyílt titok lenne,hogy ez a játék egy fostenger lesz,ami még csak meg sem közelítheti az előző részek szintjét. Mert még te sem tudhatod,hogy mi készül itt. Majd ha jönnek a sztori,fejlesztői,meg ilyen-olyan trailerek,és látszani fog belőlük,hogy ez egy szar lesz,akkor majd ráérsz fanyalogni. De addig szerintem várj ezzel a temetéssel.

Egyébként van egy olyan érzésem,hogy az RDR miatt döntöttek így a fejlesztők. Azt gondolhatták,hogy az RDR mellett a fene sem venne megint Western játékot,mikor az tökéletesen kielégít minden igényt.

És ebben igazuk is van,szerintem.
14652 levél
Válasz 11.02.08. 20:59 #28
Razor03
Nem akarok itt floodolni de ha megnézzük a címet, az már önmagában paródia.

A "Call of Juarez" nem csak egy cím volt az előző részek esetében!

Most a névvel akarják eladni, ezt C kategóriásnak tűnő játékot. Az ilyen húzásoktól rosszul vagyok.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
14652 levél
Válasz 11.02.08. 20:32 #27
Razor03
Na erre nem vennék mérget. Szerintem lóvrezedisön lesz, lóvdítéllevölökkel.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
14652 levél
Válasz 11.02.08. 20:27 #26
Razor03
Soha sem tudtam eldönteni hogy az elmúlt 13 év alatt melyik lett a kedvenc játékom, de a FarCry és Call of Juarez az első 3 között van. Szóval fel vagyok háborodva!!!

Nem értem mi a búbánatos fenének kell ezeket a high-tech modern hadviseléses überszoldzser szuperhéró maszlagokat minden ember torkán kötelezően lenyomni! (a'la Crysis 2 OMG)

Nem hiszem el, hogy az agymosott kispöcs hülyegyerek amerikaiaknak csak ez tetszik, és nem igényelnek az emberek mást!
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
20237 levél
Válasz 11.02.08. 20:15 #25
Peace
De azért van a fórum, hogy rágódjunk, és kiadhassunk magunkból a felgyülemlett dühöt és szorongást!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
12183 levél
Válasz 11.02.08. 20:08 #24
Gobiakos
Az első részt magam is kétszer végigjátszottam, nem kell ecsetelni, hogy mekkora királyság, és mint alább is írtam: persze szarság, hogy más időbe pakolják a "folytatást", de ez van, majd lesz más, ami vagy a nyomába ér az elődjének vagy sem... Ezen kár rágódni, bár bőven megértem, hogy miért teszitek.
20237 levél
Válasz 11.02.08. 20:07 #23
Peace
Majd a rédzs!!! Hát persze...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14652 levél
Válasz 11.02.08. 20:00 #22
Razor03
Kösz, de ez a felfogás elfogadhatatlan számunkra!

Techland nagymestere a western fps-ek készítésének, mi pedig nyálcsorgatva vártuk a folytatást!

Nem kérünk 13. Call of Duty Medal of Honor Battlefield klónjátékot csak azért mert most ez a trendi!

Azért szerettük a Call of Juarez-t mert profi módon odavert minden eddigi próbálkozást (még a Bound in blood is!) továbbá olyan űrt töltött be minőségileg is szinte kifogástalan módon amit senki és semmi más nem tudott ezidáig!

Szóval nincs szükség erre a modern kori szarra, ha ilyennel szeretnék játszani nem ez a rókabőr fog elsőként az eszembe jutni. Felőlem jöhet, de szinte kizártnak tartom, hogy felfigyel-e rá valaki, és nem süllyed 2 hónap után a süllyesztőbe.

A fejlesztők két korábbi próbálkozása valószínűleg csődöt mondott, vagy meg sem jelent én már nem tudom mi lett a sorsa ezeknek a címeknek: Warhound, "meg valami sokadik zombis szar"

Ebből is látszik, hogy jobb lenne, ha azzal folytatnák a sort amihez értenek: a western cuccok gyártásához!

Kéne már valami jó, ami grafikailag, minőségileg és hangulatilag is szétbünteti a világot! És NEM CRYSIS!
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1653 levél
Válasz 11.02.08. 19:30 #21
AstorAnt
Ez olyan mintha a Fallout-ot kiszednék a poszt-apokaliptikus környezetből.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
2129 levél
Válasz 11.02.08. 15:24 #20
Balanses
Nah, pont ezt akartam én is mondanni, hogy a CoD esetében egy olyan koncepcióról volt szó, ami már rengetegszer előfordult. Viszont a CoJ pont ezért volt sikeres szerintem, mivel a western hangulatával bilincselte maga elé a játékost, mivel nem sok ebben a korszakban játszódó játék van. Ha a játékmnetet nézzük, akkor az már inkább "lenyúzott rókabőr" (lévén fps) pár sajátos momentummal és néhány újdonsággal, mint pl.: a pisztolypárbajok.. Nos ha ezt a játékmenetet átrakják a modern korba, akkor végeredményben egy olyan játékot fogunk kapni amit már részben átélhettünk más címek alatt.
5031 levél
Válasz 11.02.08. 15:19 #19
Gump
A kettő nagyon nem ugyanaz.
20237 levél
Válasz 11.02.08. 15:18 #18
Peace
Mocskos jó lenne a RDR PC-re, de majd hiszem, ha látom.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 11.02.08. 15:12 #17
balays82
Na meg ott már amúgy is ment a sírás, hogy "jaj, a II. vh már olyan uncsi, legyen már valami más korszak". Itt azért ilyenről szó sincs. Engem mondjuk annyira nem fog érdekelni a cím, ha maga a játék jó lesz (korábban ezt mondtam a Max Payne 3 esetében is), de ez nem változtat azon, hogy egy 19. században játszódó CoJ rész bejelentésének jobban örültem volna.
32666 levél
Válasz 11.02.08. 14:55 #16
Creativ3Form
Azért az más, mert ott még is csak megmaradt a háború, a katonai alakulat és vonal, itt meg úgy ahogy van, kukázták a western köntöst. Szóval nem ugyan az a két eset
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
12183 levél
Válasz 11.02.08. 14:50 #15
Gobiakos
Anno a COD-val kapcsolatban is ugyanez a fintorgás meg fanyalgás ment, aztán mi lett a dolog vége? A széria sikereseb lett, mint valaha. Szerintem nem kell emiatt ennyire sírni-ríni, ha nem akarsz, majd max nem játszol vele és (ami mondjuk már kellemetlenebb) vársz X évet egy hasonló kvalitású vadnyugati témájú játékra.
14264 levél
Válasz 11.02.08. 14:44 #14
balays82
Olvastam én is, meg beszéltünk is már róla, de azért az még nem igazán minősül hivatalos bejelentésnek, hogy ők tényként közölték. Ha majd a Rockstar is tényként közli, akkor az jelenteni fog valamit. Van erre esély, de elég közel van már az a tavasz is.
139 levél
Válasz 11.02.08. 14:30 #13
Bengal
limbless:
Öcsémnek van xbox-a, de a Dead or Alive-on kívül még nem tudtam rávenni magam, hogy játszak vele. Nekem sem áll kézre az írányítás.

Crea:
Az nagy királyság lenne, ha megjelenne PC-re! Az AC Brotherhood mellett ez még ami nagyon érdekelne. Ezzel a kettővel le lennék kötve erre az évre az biztos
32666 levél
Válasz 11.02.08. 14:15 #12
Creativ3Form
Hát, a JátékCsillag magazinban, ahol a 2011 játék terméseiről írtak egy kis bevezetőt, már tényként közölték, hogy tavasszal jön PC-re...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
14264 levél
Válasz 11.02.08. 14:08 #11
balays82
Szerintem sem kellett volna még modern korszakba lépni, ez fölöslegesnek tűnik. Azt is el tudom képzelni mondjuk, hogy az Ubisoft nem érezte még annyira neves fejlesztőnek a Techland csapatát, hogy egy vadonat új címet bízzon rájuk, ezért erőltették bele a CoJ világába ezt a játékot is, ami azért már viszonylag bejáratott cím. Persze az is lehet, hogy ez volt az erdeti koncepció is, ki tudja.

Bengal: Nem volt semmiféle hivatalos bejelentés, csak egy meg nem erősített híresztelelés a tavaszi megjelenés.
650 levél
Válasz 11.02.08. 14:05 #10
limbless
Az engem is nagyon érdekelne, próbáltam Xboxon, a hangulat nagyon ott volt, de az irányítás meg szopó.
139 levél
Válasz 11.02.08. 14:03 #9
Bengal
Jön a Red Dead Redemtion PC-re? Ezt már bejelentették hivatalosan? Mert ez engem is nagyon érdekelne.
32666 levél
Válasz 11.02.08. 13:55 #8
Creativ3Form
Call of Juarez, amiben nem lesz western? Gratulálok, basszátok el az egyetlen western FPS-t, ami mostanában készül. Sebaj, hamarosan úgy is jön a RDR PC-re, és magamat ismerve, nem kicsit el leszek vele. Ezzel meg játsszon az, akinek 3 anyja van.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2067 levél
Válasz 11.02.08. 13:46 #7
PanzerWolf
Teljesen egyetértek veletek.
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
5400 levél
Válasz 11.02.08. 13:44 #6
Morello
Haha, jó ez a Call Of Juarez - Modern Warfare
De tényleg semmi értelmét nem látom a CoJ világának megcsúfolásának. Ki lehetett volna hozni valami más néven, de a vadnyugati téma még most is olyan kiaknázatlan aranybánya, hogy bőven termelhetne témát. Pl. a mexikói polgárháború, vagy valami egyéb, jellegzetes elemekkel operáló western történet.
650 levél
Válasz 11.02.08. 12:20 #5
limbless
Ha még valami kemény mexikói drogháború lenne a téma (persze más néven), de így a képek alapján a karakterek nevetségesen, paródikusan festenek...
14264 levél
Válasz 11.02.08. 12:11 #4
balays82
Ez így elsőre borzalmasan hangzik, még jó, hogy nem a Call of Juarez: Modern Warfare címet kapta. Szerintem pont a lényeg, a letűnt vadnyugati világ hangulata fog hiányozni ezzel a lépéssel. Ettől függetlenül persze még lehet jó játék, csak már tényleg nem Call of Juarez. Azért várjuk ki a végét.
5031 levél
Válasz 11.02.08. 12:10 #3
Gump
Pontosan. A CoJ az western játék.
20237 levél
Válasz 11.02.08. 12:09 #2
Peace
Pff...semmi problémám nem lenne vele, ha nem ezen a néven adnák ki. Leeht, hogy überkomoly lesz, de CoJ az maradjon CoJ.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
212 levél
Válasz 11.02.08. 12:03 #1
Kopiati
OMG - Egy vadnyugat fant most elvesztettek...
766 levél
Válasz 11.02.08. 12:03
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Call of Juarez: The Cartel (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.