Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Két alapító kilépett a PC Gaming Alliance-ből (Hírek)

347 levél
Válasz 11.02.22. 08:13 #3
Berci1
Sok ember nem ért a gépekhez, nem tudja milyen alkatrészek kellenek egy gamer gépbe meg kalózkodáshoz se értenek sokan, így számukra egyszerűbb ha vesznek egy konzolt, azon nem kell semmit csinálni és ennyi. Tudatlanságra épül az egész.
14264 levél
Válasz 11.02.21. 17:20 #2
balays82
Biztos, hogy ez az oka? Nem inkább az, hogy egyszerűen PC-n túl könnyű kalózkodni? Mert a konzolos játékok árai még annyira sem "értelmesek", mint a PC-sek. Ott még sincs ekkora gond az eladásokkal.

A Microsoft kilépése egyébként nem nagy dolog, most már legalább meg tudják magyarázni, miért nem támogatják a PC-t, mint játékplatformot. Az Nvidia távozása szerintem nagyobb érvágás, és érdekesebb kérdés is, hogy mi áll az ő döntésük mögött.
Eddig sem tudta mondjuk senki, hogy mit csinál a PC Gaming Alliance, valószínűleg ezek után sem fogjuk. Pedig nemrég volt róla szó, hogy egy vezetőváltás után talán végre beindulnak, de nem úgy tűnik.
914 levél
Válasz 11.02.21. 16:26 #1
EnforcerHUN
Hát amíg nem tudják "értelmes áron" adni játékaikat, addig ez lesz.
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
766 levél
Válasz 11.02.21. 16:26
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Két alapító kilépett a PC Gaming Alliance-ből (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.