Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Ubisoft - átszerveződés (Hírek)

14264 levél
Válasz 11.05.16. 12:15 #3
balays82
Igazad van, menjen csődbe az Ubisoft, menjen csődbe az EA, de lehetőleg a Microsoft, a Sony, meg a Rockstar is, mert az összes csak azért létezik, hogy jó megszívassa a játékoskat, elsősorban persze a PC-seket. Azt mondjuk nem tudom, hogy onnantól kezdve mivel játszanánk (belegondolva például, hogy az Ubisoft hány jelentős cím kiadási jogait birtokolja), bár még mindig ott maradna a búgócsiga, meg a dominó.
Soha nem nézte potenciális warezolónak egyetlen vásárlóját sem az Ubisoft, csak szeretett volna meggyőződni róla, hogy az illető tényleg vásárló. Az eszköz talán nem mindig volt megfelelő, de pont ők voltak azok, akik a panaszok hatásra hajlandóak voltak finomítani a rendszerükön.
1614 levél
Válasz 11.05.16. 11:25 #2
rootshaper
azért a mindig elég erős kifejezés... az Assassins Creed volt az első ilyen címük, azóta meg finomodott ez az egész dolog. biztos erkölcsileg marha rosszul esik a becsületes vásárlónak, hogy online kell lennie játék közben (mint manapság szinte minden játéknál, ugye multiplayer...), de szerintem nem olyan szörnyű, mint ahogy felvázolod.

persze így is megtörhető a játék, szó se róla és ezt biztos már az Ubiék is látják.

amúgy a DM-ben meg a Rossmannban ha férfi nézelődik, akkor ott a nyakán minimum egy szekuritás, hogy csekkolja mit lop el. imádom, mikor asszonynak be kell menni valami vacakért, aztán végigkergetnek az egész bolton...
1820 levél
Válasz 11.05.16. 11:12 #1
warcat
Elfogadom,hogy ez eléggé rosszindulatú lesz tőlem ,de megérdemlik, és remélem csődbe is mennek.Nem kellene minden vásárlót potenciális warezolónak tartani ,aki mellett ott kell állni csőre töltött pisztollyal játék közben.
Te hányszor mennél vissza abba a boltba,ahol két lépésnyire biztonsági őr követne, sasolva nehogy "lopjon a kis kecseg aki betolta a pofáját".


Eddig kb mindig az szívta meg a különféle csodás védelmeikkel,aki becsületesen vásárolt,míg Véér István már félre is dobta a maga lewarezolt példányát.
766 levél
Válasz 11.05.16. 11:12
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Ubisoft - átszerveződés (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.