Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Földönkívüli sírokra bukkantak Afrikában

20667 levél
11.07.03. 21:17 #9
Pyrogate
van erre topic
Szenvedély nélkül a foci halott.
8000 levél
11.07.03. 21:13 #8
Porker
Én meg azt sejtettem, hogy Kalwa nyitotta egyébként a facebook szerint ma van az UFO-k világnapja, szóval nem hinném, hogy teljesen véletlenül pont ma tették ezt a felfedezést, esetleg ma hozták nyilvánosságra, ha igaz lenne...
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.
2791 levél
11.07.03. 18:40 #7
Aryx
Mikor most felléptem a Dome-ra, és megláttam a topicot, annyira, annyira, annyira, annnnnnnnnnnyira tudtam, hogy a Te nevedhez lesz köthető az indító hsz. Lassan rá kéne szólni Dino-ra, hogy vezessen be ilyen Dome-os fogadásokat, faja kis nyereményekkel, tuti megnyerném őket. Amúgy bőven elfért volna a Helyzet Extrában v. a Hihetetlen hírekben, sőt, az utóbbi topicot mintha pont ilyen bulvárhíreknek találták volna ki.

Azért, hogy ne csak rosszalkodjak, kicsit kielemzem a hsz-edet, ha nem bánod. Nem googleztam ki, honnan idéztél, de tessék:

Az orosz források nem adták meg a fölfedezés pontos helyszínét - vagyis semmit nem találtak. (+ orosz források , de ez már más tészta.)
így a koordináták nélkül sajnos mindenki csak találgat. - a nemlétező koordináták miatt mindenki levette a polcáról kedvenc scifi-regényét, és fantáziálni kezdett.
Egyesek szerint szigorú, katonákkal őrzött területről van szó, s talán egy komplett bázis is épült a talált sírkamra köré. - hány katona? Milyen katonák? Mindenki látta, ahogy felépül egy komplett bázis, és senki sem tud róla?
Ha valóban ilyesfajta fölfedezést tettek Afrikában, biztosak lehetünk benne, hogy soha nem fogjuk megtudni az igazságot. - akkor miért is kellett ezért topicot nyitni...?
Egyesek máris égbekiáltó fölfedezésről beszélnek, s ahhoz hasonlítják, mint mikor az emberiség rájött, hogy a Föld nem a naprendszer középpontja. - mivaaan?? Mire jöttünk rá? Sose fogjuk megtudni az igazat, de máris rájöttünk mindenre?

Véleményem szerint LiT-eken és ufodanikon kívül nem sokan fognak nagyon rápörögni a témára, ha jól tudom, kb. csak ők bírják ezeket az ufós* dolgokat, így kicsit rövid életű lesz a cucc. A rosswell-i világhülyítést nem fogják ezzel megismételni.

________
*megj., mielőtt jönne a szokásos: a földönkívüliek létezésében hiszek... messze, nagyon messze, vmelyik távoli galaxisban, és nem abból az UFÓkkal az űrben repkedő fajtából. Lehetnek távoli bolygón is ilyen növényszerű kis szarok.
Bulvárnak, UFO-magazinnak és Kalwának hinni már kissé frászosabb, de mindenkinek lelke rajta.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
29275 levél
11.07.03. 18:19 #6
Germinator
Régen a hozzád hasonló okoskodó szkeptikusokat megégették.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
2745 levél
11.07.03. 18:18 #5
cygary
Hitetlen kutya, megbízható emberek szava nem elég?
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
32233 levél
11.07.03. 17:50 #4
szbszig
Forrás? Fényképek? Google Earth-koordináták?
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
558 levél
11.07.03. 17:45 #3
Drukala
Valahogy sejtettem, amikor rákattintottam a témára, hogy vagy nem lesz forrás, vagy csak a bulvársajtó adott már megint megtévesztő címet valaminek
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
899 levél
11.07.03. 17:21 #2
sulyid
Nem tennék fel pénzt rá , hogy igaz a hír...
4370 levél
11.07.03. 17:09 #1
Kalwa
Az orosz források nem adták meg a fölfedezés pontos helyszínét, így a koordináták nélkül sajnos mindenki csak találgat. Egyesek szerint szigorú, katonákkal őrzött területről van szó, s talán egy komplett bázis is épült a talált sírkamra köré. Ha valóban ilyesfajta fölfedezést tettek Afrikában, biztosak lehetünk benne, hogy soha nem fogjuk megtudni az igazságot. Egyesek máris égbekiáltó fölfedezésről beszélnek, s ahhoz hasonlítják, mint mikor az emberiség rájött, hogy a Föld nem a naprendszer középpontja.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.