Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Max Payne 3 - jövő márciusban érkezik (Hírek)

Max Payne 3

Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 11.09.10. 18:08 #34
balays82
Az illető neve Sam Lake, de biztosan nem lesz köze a harmadik részhez, mivel úgy tudom, a mai napig a Remedy kötelékében van, ahol legutóbb az Alan Wake történetét írta. Nyilván részben ez is az oka, hogy ennyire elszakadnak a gyökerektől a folytatásban, már amennyiben ugye.
11699 levél
Válasz 11.09.10. 10:01 #33
.:[Kain]:.
én csak arra lennék kíváncsi, hogy a történetét ki írja/írta. mert ugyebár javarészt az első kettőét egy ember hozta világra, az, akinek az arca Max Payne arca volt az első részben. Mi van vele? lehet még jó sztorija, ha esetleg semmi köze nem volt az egészhez? ez aggaszt.
főleg, ha megnézitek:

"kínozzák sötét múltjának árnyai, ezért úgy dönt, hogy Dél-Amerikába menekül előlük. Végül Sao Paolo városában köt ki, ahol egy helyi gazdag család testőreként tengeti napjait."

elmenekül a démonai és a lövöldözés elől... hogy aztán elvállaljon egy olyan melót, ahol még a hülye is számíthat további csatározásokra... ez elég szánalmas módja Max akcióba lendítésének...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
1677 levél
Válasz 11.09.10. 02:26 #32
GeryG
Igen, azt tudom, hogy valamelyik készítőről mintázták anno az eredeti karaktert.

Látod, én sem értem, miért váltott ki ilyen közfelháborodást Max új külseje. Mondom, elsőre nekem se volt szimpatikus, de megszoktam és szerintem nincs jelentősége.
2612 levél
Válasz 11.09.10. 00:19 #31
neumark
Igen, mivel az első rész Max-ét Sam Lake-ről, a játék forgatókönyvírójáról mintázták, viszont a második részre már egy teljesen másik modellt választottak rá. Érdekes, hogy anno ez az "apróság" szinte senkinek fel sem tűnt, most meg azért megy sok helyen már most a szörnyülködés, mivel a második rész Max-ét, - akit egy az egyben megtartottak úgy néz ki -, néhány pályán kopaszon fogjuk majd viszontlátni. Vicc...
-
1677 levél
Válasz 11.09.10. 00:00 #30
GeryG
Jah, és nekem nem azért volt csalódás a Die Hard 4, mert Bruce megkopaszodott... én a repülős-kamionos részt nem tudtam lenyelni!
A történet kifejezetten korrekt volt, csak a főgonosz volt impotens.
1677 levél
Válasz 11.09.09. 23:58 #29
GeryG
Értem, amit mondasz. De az eddig megjelent képek zömén nem kopasz, illetve, ha jól megnézed, az arca mindenhol hasonló.

Abban nem értek egyet, hogy attól még, hogy kopasz lett, a karakter (a személyisége, a gondolatai, cselekedetei, megnyilvánulásai) ugyanaz maradhat. Ezt ugye még nem tudjuk. Okay, hogy a kialakult képhez képest nevezhetjük radikálisnak a változást, de azért azt is szem előtt kell tartani, hogy a videójáték ipar mennyit fejlődött a második rész óta. A mai színvonalnak megfelelő karaktert kell a készítőknek kreálniuk. Ez szerintem sikerült, és számomra ez a karakter nagyon sokban hasonlít a régi Maxre, legalábbis, mikor van haja, abszolút felismerhető.

De emlékezz vissza, az első részben milyen textúrát húztak az arcára. A második rész Maxe nem is hasonlított rá.

(Tény, Alan Wake karaktere sokkal jobban hasonlít a régi Maxre, mint ez. Vajon miér? )
330 levél
Válasz 11.09.09. 22:54 #28
RUSSIANBOY
Gery:


Szerintem azért nem jo hogy kopasz ahogy lásd Bruce Willis-t a Die Harc 4-ben.Oké hogy a magyarhangja ugyanaz volt ez nagyon sokat számit és egy jó pont.De amikor a néző-játékos megismer egy karaktert nem nagyon szereti ha megváltoztatják legalábbis kinézetben.Mert onnantol már más képet kap rola.Persze van akinek bejön és jo ötletnek tartja a változtatást mondván már lerágott csont vagy Ő is ember Ő is változhat és van akinek nem jön be.Én sajnos az utobbiakhoz tartozom.

Szerintem alapjában véve azzal nincs baj hogy New York városát és a ballonkabátot elhagyta de a kopaszságával én nemtudok megbékélni.Persze ez is attol függ hogy pl milyen szálat épitenek be a történetbe pl látjuk a még régi karaktert majd pedig - mondjuk látunk egy plasztikázási esetet - és látjuk az uj karaktert.Igy az ember már valahogy jobban-könnyebben el tudja fogadni a régi karakter uj kinézetét mint egyszercsak egy ujabb játékban ami még a régi név előddel fut de már más a karakter.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
10589 levél
Válasz 11.09.09. 16:28 #27
Dark Archon
Nekem valóban nincs semmim, de találtam valamit, ami PWND
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 11.09.09. 16:19 #26
McCl@ne
"Nem csoda, hogy mindig a másiknak kell okosnak lenni és abbahagyni, hadd fődögélj a levedben."

És ez a másik nem te vagy, ha jól sejtem, ugye?
Még mindig egy szót sem mondtál a Max Payne-ről. Tudod egyáltalán, hogy mi az? Nekem legalább van véleményem a témáról. Neked mid van? Diplomán kívül persze
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.09.09. 15:50 #25
Dark Archon
Igen, szerintem elég normális, ha valaki a véleményét leírja, legyen az negatív vagy pozitív (azaz neked tetsző vagy sem), erre való a fórum.

Amikor pár éve én leírtam, hogy milyen feleslegesek a hsz-ek egy adott témában, mert még semmi sem biztos, ugyanúgy elkezdtél hülyézni és személyeskedni.

Hiteltelen vagy. Ugyanúgy fosod a szót, ha kell, ha nem. Nem csoda, hogy mindig a másiknak kell okosnak lenni és abbahagyni, hadd fődögélj a levedben.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1677 levél
Válasz 11.09.09. 15:40 #24
GeryG
Nem is ezt írtam, hanem azt, hogy a topic nem a játékról szól, hanem az egymással való trollkodásról.
Nekem mind1, nem kívánok belefolyni a vitátokba, csak néha olvasnék olyan hozzászólást is, amiben legalább egy mondat a játékról szól, és nem arról, hogy kinek kije mit és hogyan csináljon... és kivel...

Én személy szerint várom a játékot, rajongó vagyok, és nem sír a szám a kopasz Max miatt, pont azért, amit én is, más is és most Te is leírtál: francot sem tudunk a játékról, innentől mire sírjak? Ha megjelenik és gagyi lesz, akkor majd sírok, addig felesleges.
12970 levél
Válasz 11.09.09. 15:32 #23
McCl@ne
Toki a #19-esben megfogalmazta a lényeget: ha változtatnak valamit, akkor az önmagukat rajongónak valló arcok verik az asztalt, ha marad minden, akkor azok, akik nem szeretik, ha ugyanazt a képükbe tolják évről évre, csak szebb textúrákkal.

Tökéletes példa a Diablo 3: mindenki sírt az első képek alapján, hogy "nem elég dárkos", stb, ment a rinyálás, jöttek a cinikus képek. Mindenbe belekötöttek, amin változtattak, minden egyes apró részletbe a kasztoktól a skillekig, stb. Majd most, hogy kijöttek ezek a bétavideók és mindenki a YouTube előtt ül könnyes szemmel, hogy jajdekurvajó, most csend van. Elvétve találni negatív véleményeket, azok sem olyan kaliberűek, mint amiket egy-egy kép kiváltott előzőleg.

Ugyanez - jócskán leegyszerűsítve - mutatkozik meg itt is: egy egyszerű hajvágás és helyszínváltás (amikről nem is tudjuk, milyen mértékűek, hiszen akad a képek között olyan, ami nagyvárosban mutatja a "régi" Max-et) olyan reakciókat vált ki az emberekből, mintha valami énkicsipónim-szimulátort akarnának a torkukon letolni.

Van, aki szerint ez normális?
Respect is not given. It's taken.
1677 levél
Válasz 11.09.09. 15:23 #22
GeryG
A legszomorúbb ebben a topicban az, hogy egyikőtök sem foglalkozik egyetlen percig sem a témával...
12970 levél
Válasz 11.09.09. 15:20 #21
McCl@ne
"Miközben ebben az esetben is már a legtöbb ember számára kiderült az első hsz-ből, hogy miért nem szimpatikus neki az új Payne."
Ezt a részt nem találom Különös tekintettel a "legtöbb ember" kitételre

"veled vitatkozni nemhogy nem érdemes, de nem is lehet, mert képtelen vagy felfogni 1-1 egyszerű mondatot."
Mint például azt, hogy a póker nem szerencsejáték?

Van amúgy bármilyen véleményed az új Max Payne játékról, esetleg a vele kapcsolatos hírekről, vagy fogalmad sincs, miről van szó, csak megláttad a nevemet és bejöttél fröcsögni?

Ja, bad news, freak: barátnőm ma este nem lesz gépközelben, úgyhogy kénytelen leszel a sajátodat (tudjuk/unjuk: 3 éve együtt, felnőtt nő, bla, bla...)
untatni a betegségeddel ;D
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.09.09. 15:11 #20
Dark Archon
Tipikus McCl@ne forgatókönyvet láthattunk. Ismét.

Először félreérti a mondandót (direkt persze, hogy legyen miért kötekedni) vagy az eltérő véleményét osztja meg tajparaszt módon, aztán hülyézi az embert és mikor már elfogytak számára is az érvek(?), jön a "kiröhöglek" szöveg. Miközben ebben az esetben is már a legtöbb ember számára kiderült az első hsz-ből, hogy miért nem szimpatikus neki az új Payne. Az irónia része, hogy még McClane (gyk.: Die Hard) is bele volt foglalva, mégsem jött át.

Jól meg lett fogalmazva, hogy veled vitatkozni nemhogy nem érdemes, de nem is lehet, mert képtelen vagy felfogni 1-1 egyszerű mondatot. Tudom, tudom, Corvus5 is egy álnickem...

Vajon meddig tűri a Dome ezt a közönséges viselkedést?
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
5086 levél
Válasz 11.09.09. 14:25 #19
Toki
Amúgy hogy hozzászóljak a témához is: ez egy ördögi kör a folytatásoknál. Ha újítani akarnak a készítők, új színt belevinni a szériába, akkor az az elődök megerőszakolása, és megszégyenítése a sorozatnak. Ha pedig alig változtatnak valamit, akkor meg jön az, hogy jaj ez csak egy újabb rókabőr, elfogyott a pénz stb. Én azért megvárnék legalább egy gameplay videot, hogy olyen bátran nyilatkozzak, mint azt előttem Corvus5 tette.
12970 levél
Válasz 11.09.09. 14:19 #18
McCl@ne

Róla inkább életműdíjat kellene elnevezni, mert nem valószínű, hogy látjuk még
Respect is not given. It's taken.
5086 levél
Válasz 11.09.09. 14:16 #17
Toki
Ez egy tamás23bp díjas hozzászólás volt.
12970 levél
Válasz 11.09.09. 14:13 #16
McCl@ne
Ja, és mivel úgysem válaszol, kezd elmúlni a remegésem, úgyhogy írok még, olvasni biztos fogod, hülyegyerek:
A legolcsóbb és legócskább "módszer", amikor valaki televeri a hülyeségével az adott témát és az utolsó mondatával felmenti magát az érvelés "kötelezettsége" alól. Mert ugye, ha mondunk valamit, azt illik megindokolni. Te pedig most telefostad az "utolsó" posztodat mindenféle - ezeféleképp támadható - baromsággal, hogy aztán nagy kegyesen leléphess innen.

Ugye nem baj, ha kiröhöglek?
Respect is not given. It's taken.
12970 levél
Válasz 11.09.09. 14:02 #15
McCl@ne

Tehát összezavart a dolog, hogy olyan képeket linkeltem a Max Payne 3-ból, ahol a főhősnek nemhogy van haja, de kimondottan úgy néz ki, mint Max Payne

A többi mind süket szöveg. Egyszerűen ahhoz is hülye vagy, hogy a google-t használd. Ennyi lenne a lényeg
Respect is not given. It's taken.
2011 levél
Válasz 11.09.09. 13:46 #14
Corvus5
Az a baj, h aki szellemileg annyira alulfejlett , mint te, azzal vitatkozni se lehet, mert személyeskedésen kívül másra se képes. Kettőnk vitájában te csak alul maradhatsz, kár erőlködnöd. Amúgy már múltkor is gyanús volt, ahogy a Csajozás topikban adtad a megszeppent, ártatlan kislányt, h téged minden ok nélkül inzultál a csúnya, gonosz Dark Archon. Külsősként nem foglaltam állást, de már nekem is nyílvánvaló, h kettőtök közül ki inkább az onlineparaszt. Annyi biztos, h én nem fogok a szintedre süllyedni, szóval ne várd, h bármilyen írásodra is reagálok ezentúl. Ahhoz túl jelentéktelen vagy.
14264 levél
Válasz 11.09.09. 13:30 #13
balays82
Na erről van szó. Csak te három mondatba összefoglaltad, amit én kisregényt írva próbáltam elmondani, valószínűleg nem sok sikerrel.
1677 levél
Válasz 11.09.09. 13:22 #12
GeryG
Egyébként ha már belefolytunk a kopasz-nem kopasz témába.
Miért baj az, hogy kopasz? Akkor már nem is lehet jó a játék, ha változtatnak a főhős külsején?

Vannak olyan játékok, ahol egyik részről a másikra az egész hőst kicserélték, mégis mindkét játék nagyon jó, lásd pl. az inFamous játékokat.

Nekem se tetszett elsőre a kopasz Max, de tulajdonképpen édes mindegy, hogy van-e haja, vagy nincs, ha a játékmenet, a grafika, a sztori, a fizika és a hangok-zenék jól sikerülnek. Márpedig Rockstarnál ezekkel tényleg nem szokott gond lenni, akkor miről beszélünk?
12970 levél
Válasz 11.09.09. 13:15 #11
McCl@ne
Nálad 10-szer értelmesebbekkel sem érdemes már foglalkozni.
Dedós szinten lenyomott hőbörgésed eredménye az, hogy itt szívjuk a véredet, nem tudom, mit csodálkozol. De mindenképpen te leszel az, aki elmondja, hogy kit mi mire jogosít fel
Buta vagy, nagyon. Főleg, hogy egyetlen kép alapján már vered is a nyálad.

Még valami, te agyhalott:

Tájékozódásról...

...hallottál-e?
Respect is not given. It's taken.
14264 levél
Válasz 11.09.09. 12:59 #10
balays82
"Te most komolyan jobban tudod nálam, h most a játékról, vagy csak a főhősről írtam? Zseniális..."

Nem, hanem azt gondolom, hogy amikor a játék főhősét minősíted, akkor a játékot is minősíted. Ezt írtam az előbb is.

"Igen? Te hogyan fáradsz tőle? Vagy unalmas? Akkor minek olvasod, kommentelsz...stb? Ez no offense, csak én nem szoktam olyasmivel foglalkozni, amit már nagyon unok..."

Azért olvasom, mert képzeld el, nekem is megvolt az első két rész, sőt a mai napig is az elmúlt évtized legjobb játékai közé sorolom mindkettőt. Éppen ezért, ha megjelenik itt egy hír, akkor elolvasom, illetve rákattintok a hozzá fűzött kommentekre is, de gyakorlatilag állandóan csak azt olvashatom, hogy Max Payne milyen csúnya lett. Rendben van, amikor kikerültek az első képek, akkor megvolt a nagy sokk, de ennyi idő után talán túl lehetne már lépni ezen. Arról nem is beszélve, hogy már az is kiderült, hogy a harmadik rész története közvetlenül ott folytatódik, ahol a második abbamaradt, szóval a nosztalgiázni vágyók is megkapják a régi, dús hajkoronával rendelkező, jól fésült, jól öltözött Maxet is.

Feltehetném azt a kérdést is, hogy azoknak van-e nagyobb létjogosultsága a Max Payne 3-as hírekhez kommentet írni, akik várják a játék megjelenését, vagy azoknak, akik már régen lemondtak róla és eldöntötték, hogy nem fognak játszani vele. Természetesen a válasz az, hogy bárkinek joga van, hiszen erről szól a fórum, de az már nem biztos, hogy az utóbbinak sok értelme is van.
Azt meg tudomásul kell venni, hogy a Max Payne nem a te játékod, nem is az én játékom, hanem a Rockstar játéka, ebből következik, hogy azt kezdenek vele, amit akarnak, akár még póniló simogató játékot is kiadhatnak ezen a néven, ha úgy tartja kedvük. Mi pedig majd eldönthetjük, hogy a végeredményt látva hajlandóak vagyunk-e pénz áldozni érte (már aki, ugye), vagy nem. Te már döntöttél, én meg azt mondom, hogy megvárom ezzel a megjelenés napját.


2011 levél
Válasz 11.09.09. 12:38 #9
Corvus5
Sejthettem volna, h te mozgatod itten a háttérből a szálakat!

A mi kis fórumháborúnk 3,5 éve indult és úgy tűnik most hidegháborúba ment át!
1677 levél
Válasz 11.09.09. 12:29 #8
GeryG
Hűűű milyen fórumháború indult szegény Max sérója miatt!

Az én saram, nem sokkal azután, hogy feltettem a hírt, amit egy külfölni site-n találtam, megérkezett a hivatalos sajtóközlemény is róla, amihez hozzácsaptak plusz két képet, és az itt jobbra látható boxartot. A két kép utólag még nem került fel az oldalra, ami egyedül az én saram, és hamarosan orvoslom a hiányt. Előre is hozzá teszem: az egyik képen Maxnek van haja!
2011 levél
Válasz 11.09.09. 11:53 #7
Corvus5
"Nekünk sincs szükség engedélyre ahhoz, hogy leírjuk a véleményünket a te nyilvánosság elé tárt véleményedről, ha már itt tartunk."

Ezzel teljesen egyetértek. Lesz'szíves akkor arról írni, amit írok és nem arról, amit nem írok.

"Az "ultraszánalmas Max Payne" meg - bármennyire is az ellenkezőjét állítod - a játékról alkotott vélemény, mivel egy kicsit értelmetlen lenne a játék főhősét teljesen külön kezelni magától a játéktól."

Te most komolyan jobban tudod nálam, h most a játékról, vagy csak a főhősről írtam? Zseniális...

"Egyébként egy kicsit fárasztó és unalmas is már..."

Igen? Te hogyan fáradsz tőle? Vagy unalmas? Akkor minek olvasod, kommentelsz...stb? Ez no offense, csak én nem szoktam olyasmivel foglalkozni, amit már nagyon unok...

Gyerekkorom játéka a Max Payne (2.játékom a FIFA 2002 után), így érdekel, h mi lesz a folytatással. Gyanítom ezzel nem vagyok egyedül, így elég sokakat érzékenyen érint, h ily mértékben eltorzítják a főhőst. És igen, ez sokunknak elég ahhoz, h lemondjunk a játékról, mivel az lehet h jó lesz, csak éppen már nem Max Payne lesz. Ha pedig vmi szar, az nem lesz jobb attól, mert vki már unja, és az elégedetlenség-tehetetlenség páros következménye pedig, h beszélünk róla. Ez nem kellene, h fizikai/lelki fájdalmat okozzon senkinek.
14264 levél
Válasz 11.09.09. 11:16 #6
balays82
Nekünk sincs szükség engedélyre ahhoz, hogy leírjuk a véleményünket a te nyilvánosság elé tárt véleményedről, ha már itt tartunk.
Az "ultraszánalmas Max Payne" meg - bármennyire is az ellenkezőjét állítod - a játékról alkotott vélemény, mivel egy kicsit értelmetlen lenne a játék főhősét teljesen külön kezelni magától a játéktól.

Egyébként egy kicsit fárasztó és unalmas is már, hogy az első kép óta minden egyes újabb hírnél valaki egészen biztosan elsírja, hogy "fúj Max Payne kopasz, meg szakálla is nőtt, én ezzel biztosan nem játszok". Mert ugye azt nem vita tárgya, hogy kijelentetted, nem fogsz vele játszani, mert csúnya lett a főhős bácsi. Ezek szerint ez az álláspontod független attól, hogy maga a játék jó lesz-e vagy sem. Te tudod, illetve ti tudjátok, lehet, hogy még később megbánjátok, igaz, az embernek a véleményét megváltoztatni a legkönnyebb.
Másrészt pedig nem értem, hogy az utolsó bekezdést miért címezted nekem is, soha senkihez nem szóltam még ezen a fórumon minősíthetetlen stílusban, és ehhez továbbra is tartom magam, úgyhogy ebből legyél szíves kihagyni.
2011 levél
Válasz 11.09.09. 10:33 #5
Corvus5
balays82:

Bocs, én már túl vagyok rajta, h ilyen hatásokat várjak egy fórumos hozzászólásomtól, te nem? Amúgy 2012.dec.21. az "új" világvége, ezért is írtam, h "tőlem nyugodtan tehetik a megjelenést akár jövő év dec. 22.-ére is. Ha lesz vmi, ha nem akkor se fogok vele játszani", nem pedig azért, mert remélem, h ezen kijelentésemtől bedől a kiadó. Azt hittem ezt nem kell külön magyarázni.
Egyébként, meg nem a játékról alkottam véleményt, látsd lentebb.

McCl@ne:

Nem írtam, h ultraszánalmas lesz, azt írtam, h "ha ilyen ultraszánalmas Max Paynenel akarnak itt Die Hard 69-et játszani...". És mivel egyetlen kép van a hírhez, és mivel az épp Max-et ábrázolja, így kézenfekvő (kellene, h legyen), h nekem a karakter az, ami nem tetszik, nem pedig látatlanban a játék.

Ja és mellesleg a jó édes anyukádat nevezd agyhalottnak. Nem hiszem, h bármi feljogosítana arra, h így beszéljél velem, azon kívül, h azon arcoskodó nethuszárok táborát erősíted, akik marhára boldogok, tőle, h álnéven és következmények nélkül mondhatnak hasonlókat akárkinek.

Mindekttő:

Ha gondotok van a szövegértéssel, azt ne rám vetítsétek ki. Ha csak az én kommentem szövegértésével van gondotok, akkor azt hagyjátok figyelmen kívül. Aki meg el is kezd itt agyhalottazni, meg hülyegyerekezni úgy, h valójában ő nem ért szinte semmit abból, amit írok, az olyan értelmi szinten van, ami arra sem érdemes, h a későbbiekben válaszra méltassam.
Egyébként sincs szükségem az engedélyetekre, h leírjam a véleményem egy játékkal kapcsolatban, sőt meg sem kell indokolnom, h nekem ez a dzsungelharcos Max Payne miért nem tetszik. Társalogni vmiről egy dolog, hülyegyerekezni egy másik.
12970 levél
Válasz 11.09.09. 09:35 #4
McCl@ne
Olyan lett a fórum, hogy ilyen agyhalottak megérik az 1000. hozzászólásukat is... Régi szép idők... Volt saját Anti-Hülyegyerek-Squadunk
Respect is not given. It's taken.
14264 levél
Válasz 11.09.09. 09:05 #3
balays82
"Ha lesz vmi, ha nem akkor se fogok vele játszani, az már biztos."

A Take-Two részvényei hatalmasat zuhantak a bejelentést követően, Sam Houser, a Rockstar elnöke pedig azonnali hatállyal bejelentette a lemondását.

Komolyan nem értem, miért kell ilyen kijelentéseket tenni, amikor még mindig nem lehet tudni szinte semmit a játékról néhány képet és a vázlatos sztorit leszámítva. A Rockstar neve véleményem szerint garancia arra, hogy minőségi játékot fogunk kapni, de legalább egy kicsivel több bizalmat mindenképpen megérdemelnének. Nem nagyon szoktak ők hibázni mostanában.
12970 levél
Válasz 11.09.08. 23:15 #2
McCl@ne
Miből gondolod, hogy ultraszánalmas lesz?
Respect is not given. It's taken.
2011 levél
Válasz 11.09.08. 22:57 #1
Corvus5
"2012 márciusában kerül a boltokba PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt." kac...kac

Aztán majd márciusban: "A fecskék tavalyi korai vándorlása miatt a PC-s verzióra még félévet várni kell."

Amúgy ha ilyen ultraszánalmas Max Paynenel akarnak itt Die Hard 69-et játszani, akkor tőlem nyugodtan tehetik a megjelenést akár jövő év dec. 22.-ére is. Ha lesz vmi, ha nem akkor se fogok vele játszani, az már biztos.
766 levél
Válasz 11.09.08. 22:57
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Max Payne 3 - jövő márciusban érkezik (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.