Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dead Island (Ismertető)

Dead Island

Dead Island
A legutóbbi Dead Island cikkek, hírek
5226 levél
Válasz 11.09.19. 20:38 #1
Skorpio90
Most, hogy már steam szerint 25 órát játszottam vele (bár még mindig nem fejeztem be), kezdenek jól körvonalazódni a gondolataim az első benyomások után.

-A grafika köszönőviszonyban sincs pl. az itteni képekkel. Nem mondom, hogy ronda, mert nem az, ráadásul a szerény gépemen maxon megy, de azért én többre számítottam.

-A kurva sok mászkálás sem túl szívderítő, függetlenül attól, hogy vannak kocsik. Volt, hogy 800 métert kellett gyalogolnom, mert sehol nem volt a közelben kocsi.

-Az is elég gagyi és illúzióromboló, hogy ha egyedül nyomom, akkor nincsenek botok mellettem, de ha van valami videó, akkor meg hopp, ott van a másik 3 túlélő is.

-Kombókat is tehettek volna a közelharcba (jó, fogjuk rá, hogy van...gamepad-dal...)

-Egy csomó kütyüt nem lehet megtalálni, amik kellenének a fejlesztésekhez, miközben pl. akkumulátorból meg telefonból van nálam 40 darab.

-Nincs gyors mentés, ami főleg azért rohadt idegesítő, mert nem egyszer emiatt veszett el az übertápos fegyverem, illetve néhányszor kurva messze respawnoltam az elhalálozásom helyétől. Nem beszélve az így elvesztett horribilis összegekről.

Illetve nagyon vártam, hogy a játék eleji bulit "végigjátszhatjuk". Ha nem is teljes szabadsággal, de legalább az egérrel forgolódva.

Minden más pozitívumot én is felfedeztem a mit a cikkíró írt
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
766 levél
Válasz 11.09.19. 20:38
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dead Island (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.