Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Filmlovagok ügyelnek a budapesti mozikban (Hírek)

2550 levél
Válasz 11.11.12. 15:22 #8
Pomee
Ez de xar...

Aréna mozijában már fél éve is volt egy csávó, aki kis kamerával sasolta a nézőket... mutattam is neki egy szép nemzetközi jelzést!
Never underestimate the power of the Dark Side...
160 levél
Válasz 11.11.12. 15:18 #7
Dilikutya
A Marvel filmek jók, én is szeretem őket (kivéve mondjuk a Daredevil/Elektra párost, meg a Pókembereket, de azokat is csak a kivitelezés miatt). De ha nem tetszik a Piranha, ott van pl. az új Dolog. Vetíti a Cinema Miskolcon, meg az Aréna Plázában a nagy tanyán. Szerinted 4000Ft-os vonatjeggyel én felmegyek megnézni? Ha BD-n megveszem, akkor is jobban járok. Persze kamerásan semmiképpen nem fogom megnézni, így se, hogy nem vagyok potenciális veszteség, hisz eleve nincs reális lehetőségem moziban megnézni. Viszont van egy minimális minőségi igényem.
Szeretek moziba járni, ami érdekel egy évben, azt meg is nézem, kibírom, mivel nagyon kevés új film van a mozifilmek közül, amit megnézek, inkább régebbi dolgokat lesek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.
7802 levél
Válasz 11.11.12. 14:29 #6
Lovi Tommy
Na látod pont erről van szó van akinek egy marvel film bejön, hiába szidják, s van aki az olyan (szerintem) hulladékra mint a piranha olyanokkal dobálózik, mint te. Kérlek, azért ne sértsük meg Tarantino-t azzal, hogy egy piranhaval vonunk párhuzamot. Attól, hogy nem gondolják komolyan, attól még az nem azt jelenti, hogy jó is. Tarantino azért tett le valamit, nem is akármit az asztalra.
160 levél
Válasz 11.11.12. 13:07 #5
Dilikutya
A Piranha direkt olyan, amilyen, szórakoztató vér és cici orgia. Te dolgod, ha nem bírod a trash-t vagy horrort, Tarantino-t se nézz akkor, ő is lopott a trash filmektől. És ami a legfontosabb: az alkotók sem gondolták komolyan. Míg pl. a Maci Lacit sajnos igen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.
10345 levél
Válasz 11.11.12. 13:06 #4
MattMatthew
"a gond nem az, hogy letöltik többezren az ótvar kamerás ripeket, hanem hogy a mozik tele vannak ótvar filmekkel"
Ugyan Lovi Tommy már írta, hogy ez ízlés dolga, de a vita igazából csak az, hogy 10-ből melyik 7 az ótvar.
Másrészt pedig nem hiszem, hogy ha nincs kamerás akkor vki e miatt beülne. Inkább meg se nézi.
Van olyan ismerősöm akinek ha beszélek egy moziban lévő filmről akkor azt mondja, hogy majd akkor szóljak ha kijön a BRip. És ilyenből szerintem nem egy van. Szóval nincs sok értelme az egész dolognak.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
7802 levél
Válasz 11.11.12. 12:30 #3
Lovi Tommy
Ez állandó vita. Az, hogy mi az ótvar film azt mindenki maga dönti el, és ha nem lenne kereslet akkor nem mennének a moziban. Egyébként ha már ótvar filmek, vicces, hogy pont a Piranhat hoztad fel példának.
160 levél
Válasz 11.11.12. 12:18 #2
Dilikutya
Azért ne túlozzunk, mobiltelefonnal moziban aligha lehet kiváló minőségű felvételt készíteni. Mint ahogy azt a sok ismert példa is mutatja. Cinedubék is mennyi szart szórtak ki a netre. Ráadásul azt nehezen hiszem el, hogy valakit szórakoztat, ha a fos cirill betűs kamerás videóra rávágja a gagyi mobiltelefonos hangot. Én szoktam szinkront időzíteni, tudom milyen tökölős munka, soha egy percet nem áldoznék rá, hogy szarral dolgozzak. Egyébként pedig ez a filmlovagosdi nem megoldás, mivel a gond nem az, hogy letöltik többezren az ótvar kamerás ripeket, hanem hogy a mozik tele vannak ótvar filmekkel. Az hogy letölti, egyébként sem jelenti azt, hogy meg is nézi, a minőséget meg jól mutatja, hogy később DVD, ripen már korántsem annyi a letöltés.

Egyébként meg ne csodálkozzanak a letöltéseken. Igaz, csak szűk réteget érint, de se a Piranha, se a Sikoly 4 nem nagyon ment vidéken, most a Dolog is összesen két Cinema City-ben megy az országban...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.
49 levél
Válasz 11.11.11. 15:50 #1
atka1
Jó munka lehet ha tudják hogy ott van valaki mint "filmlovag", úgyse fognak videózni... legalábbis a legtöbben. Emberünk meg végignézi a filmet ingyen, sőt fizetést is kap érte
"Leuth wyn y'cetah bragga."
766 levél
Válasz 11.11.11. 15:50
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Filmlovagok ügyelnek a budapesti mozikban (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.