Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars: új idők (Hírek)

347 levél
Válasz 12.02.04. 16:47 #14
Berci1
RC-t énis kipörgettem isten tudja hányszor, nagyon hangulatos. Kár, hogy elég rövid. Nem is értem mért nem csinálnak folytatást mikor úgyis itt ez a nagy CW láz. Vagy egy Battlefront3-at el tudnék képzelni Battlefield 3-as graffal. Ki se tudnának rángatni a székből egy űrcsatánál.
10345 levél
Válasz 12.02.04. 08:08 #13
MattMatthew
Igen, nem hős Jedivel kellett lenni, hanem a sötét lövészárokban egy feláldozható kommandóssal. Nekem ez a hangulat annyira bejött, hogy egyik kedvenc SW játékom. Talán ez az egyetlen amit már 3szor végignyomtam.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
764 levél
Válasz 12.02.04. 00:22 #12
pb69
Értékelem a gesztust.
Amúgy nagy SW-fan vagyok, úgyhogy ezen nem fogunk összeveszni.
Nem vettem teljesen egy kalap alá őket, ezt később le is írtam. Egyszerűen akkor ezek jutottak eszembe. Írhattam volna a Battlefront duót is, indokoltabb is lett volna.
A játék jellegével nem volt komolyabb bajom. Elég szkeptikusan álltam egy olyan SW gamehez, ahol semmi lézerkard vagy erőhasználat, de aztán tetszett. Sok ötletes megoldás volt benne.
A geonózisiaknál nem arra gondoltam, hogy a játékosnak lennének túl erősek, hanem a filmhez képest. Valahogy a 2. részben úgy jön le, hogy csak könnyű prédának jók (kb. a rohamdroidokkal vannak egy szinten). A RC-ban pedig úgy rémlik, hogy a masszívabb ellenfelek közt voltak, igen erős fegyverekkel (az egyikkel elég sokat is nyomultam).
A harci droidokat (a szürkék) is erősebbnek találtam, mint ami a filmekből következik, a rohamdroidok pedig szintén gyorsabbnak és masszívabbnak tűntek. Meg voltak elit rohamdroidok is (amik a filmekben nem), azok meg pláne.
De lehet csak azért éreztem így mert a filmben azért más jellegű harcok voltak és pl. egy jedinek nyilván meg se kottyannak az ilyen ellenfelek.
De ezek nyilván messze nem olyan cselekménybeli ellentmondások és problémák mint a CW vagy a FU esetében. Csak valószínű, hogy (többek közt) ezek miatt maradt meg bennem úgy a RC is mint ami nem illeszkedik tökéletesen.
10345 levél
Válasz 12.02.03. 22:28 #11
MattMatthew
"Nem ma játszottam vele"
Valahol itt volt a lényeg.

Bővebben: Valóban át volt hangolva a játék FPS-re, de ezt univerzumhűen tudták megtenni. Nyilván, voltak olyan fegyverek amik nem szerepeltek a filmben, ez érthető. Geonózisiak nem voltak túl erősek... illetvek, khm... lehet, hogy egyeseknek mégis ( bocs ).
Yoda egyik hologram üzenete van a játék legvégén ami teljesen összeillik a 3. rész Kashyyyk-i háborújával.

Nem együtt voltunk bölcsiben, szóval próbállak nem leordítani, de RC-t egy kalap alá venni a CW-vel és a FU-val nagyon fájdalmas számomra. RC profin oldja meg a filmekkel együtt élést. Másik kettő egyértelműen nem.

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
764 levél
Válasz 12.02.03. 18:17 #10
pb69
Nem ma játszottam vele, úgyhogy túl sok konkrétummal nem tudok szolgálni.
Amire emlékszem, hogy rohadt erősek voltak benne a geonózisiak, meg volt 1-2 "csodafegyverük". Meg Yodával is volt vmi furcsa találkozás/kommunikáció. Amúgy tetszett az a játék, sőt, pozitív csalódás volt, de emlékszem némi összeférhetőségi kifogásra. Persze korántsem volt vele annyi gond mint a még említett 2-vel.
1087 levél
Válasz 12.02.03. 17:24 #9
richy25
Republic Commando? Javítsatok ki, de tudtommal az nem variál semmit a film történésein, a játék cselekménye teljesen megfér a film sztorija mellett.
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
10345 levél
Válasz 12.02.03. 16:13 #8
MattMatthew
RC mint Republic Commando?
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
764 levél
Válasz 12.02.03. 15:56 #7
pb69
Ez az időutazás téma nekem is nagyon "rémisztő". Sikeresen tönkre lehet vele vágni mindent. Ami a legnagyobb baj, hogy megint belekavarnak az eredeti dolgokba.
Amik a 6 részben szerepeltek azokat szent dologként kéne elkönyvelni és ilyen Force Unleashed- meg Clone Wars-féle ökörségekkel nem kéne "beszennyezni". Hiába próbálják összefűzni a dolgokat, rengeteg logikai bukfenc sikeredik.
Ha mindenképp hozzányúlnak az alapművekhez, akkor azt legalább olyan igényességgel kellene tenniük mint az előzménytrilógiánál. Az azért elég ellentmondásmentes. Viszont ez az időutazó banda nem ilyennek tűnik, ráadásul elcsépelt és "SW-hangulat-mentes" ötlet.
Pont a SW esetén lehetne további előzményeket feltárni, folytatni a sztorit vagy akár a sokkal régebbi múltra visszatérni, ahogy ezt a régebbi játékoknál is tették. Nem is értem miért jött elő nemrég ez az új irányelv, hogy nyúljunk bele a filmek világába (RC, FU, CW).
10345 levél
Válasz 12.02.03. 15:32 #6
MattMatthew
...
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
486 levél
Válasz 12.02.03. 14:57 #5
gonosz
Számomra anno az döntötte el a Star Wars vs Star Trek kérdést (igaz volt több más tényező is,de ez az egyik alapkő) hogy Star Warsba nem találkoztam időutazással...azzal nincs gond hogy 3D-be teszik a filmeket (max nem nézem meg,láttam már,régi trilógia jobban bejött,bár a sithek bosszúja jó lett),de hogy amiatt hagyjak ki egy sorozatot mert időutazásos...
In the grim darkness of the far future there is only war.
1614 levél
Válasz 12.02.03. 13:36 #4
rootshaper
bezony, az Old Republic játékoknak van egy olyan eszméletlen megfoghatatlan hangulata, amit csak a Trilógia tudott eddig prezentálni.
623 levél
Válasz 12.02.03. 13:05 #3
stero
Sokkal jobb lenne, ha az Old Republic idejében játszódna .. nem kutyulnák össze az amúgy tök jó 6 részest.
1614 levél
Válasz 12.02.03. 13:04 #2
rootshaper
nekem már hánynom kell ettől a 3D bullshittől, komolyan... attól nem lesz jobb egy film, hogy ilyen kartonpapír figurák közelebb vannak hozzád látszólag. a SW meg főleg nem. főleg nem az új részek... egy trilógia van, és az a 4-5-6 rész, amik még a mai napig királyak és úgy is maradnak. nem kell neki háromdé, meg tudja a búbánat még mit akarnak vele művelni. gyalázat
176 levél
Válasz 12.02.03. 13:00 #1
gamator
Még egy bőr. De úgy is megnézem és Lucasnak igaza lesz.
766 levél
Válasz 12.02.03. 13:00
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Star Wars: új idők (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.