Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Outlast - túlélő horror játék készül [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Outlast - túlélő horror játék készül
Az újonnan alapított független játékfejlesztő-stúdió, a Red Barrels célkitűzése, hogy felejthetetlen játékokat készítsen. Az első ilyen a jövőre érkező Outlast lesz.

Outlast

Outlast
A legutóbbi Outlast cikkek, hírek
207 levél
Válasz 12.10.18. 12:13 #3
VeteranHUNTurul
Nincs mit, a fejlesztő csapat oldalán vannak ezek az infók.

A press kit-et innen le lehet tölteni, vannak benne képek, meg egy hangulatos kis PDF fájl.

Ez nagyon tetszik még, a srácok megadják a módját, hogy kedvet kapjon rá az ember:

"Or watch the complete, recently-uncovered footage of Miles' early minutes in Murkof Asylum by visiting [NOTICE: FOOTAGE DE-CLASSIFICATION PENDING, FINAL HEARING ON 10/31/12 AT 800 PST]"

31-én újabb videó jön ezek szerint, és amit már ebben a teaserben is látni lehetett, kamerázni is kellesz, ha már újságírók vagyunk. E tekintetben pedig úttörő lesz az Outlast, mert kézi kamerás túlélő-horror még nincs a piacon.
1678 levél
Válasz 12.10.18. 11:52 #2
GeryG
Wow... többet tudsz, mint a külföld site-ok! Köszi a bővítést!
207 levél
Válasz 12.10.18. 11:42 #1
VeteranHUNTurul
Elég jónak néz ki, szeretem az effajta játékokat. Viszont a hivatalos sajtóközleményben nem szerepel, hogy az ellenfelek zombik lennének, inkább őrültek, akiken kísérletet végeztek. A press kit csomagban található pdf-ben az áll, hogy az ellenfelek nem átlagos szörnyek lesznek, hanem emberek, saját, gyakran tébolyodott célokkal. A játék a Mount Massive Asylumban fog játszódni, vagyis a helyszín egy elmegyógyintézet lesz. A főhős egy Miles Upshur nevű újságíró, aki az elmegyógyintézetben rejlő sötét titkokra akar fényt deríteni. A létesítményt a Murkoff Corporation kutató cég nyitja meg újra, akik minden bizonnyal valamiféle kísérletet végeznek a mentálisan sérült embereken, akik az életünket akarják.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.