Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hivatalosan is bejelentették a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hivatalosan is bejelentették a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint
Tavaly szeptemberben mutatták be a Ground Zeroest, amelyet akkor a sorozat ötödik részeként emlegettek. A GDC-n tisztázták a dolgokat, az új epizód alcíme a The Phantom Pain lesz.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
A legutóbbi Metal Gear Solid V: The Phantom Pain cikkek, hírek
3 levél
Válasz 13.03.29. 15:52 #5
Dawian
Ismerem az érzést. Majd a nyári uborkaszezonban, amikor hatalmas a pangás, és megnéznél egy 4×60 órás interaktív mozit, jussak eszedbe
1678 levél
Válasz 13.03.29. 15:47 #4
GeryG
Semmi gond, teljesen jól jártál el.
Egyszer lehet, ráveszem magam, de annyi játék van, ami még kipróbálásra vár, hogy szinte már sajnálom magam...
3 levél
Válasz 13.03.29. 15:43 #3
Dawian
Értelek, nem is okoskodni akartam. Javaslom szerezd be a HD collectiont a Metal Gear 4 mellé, minimum a történet miatt megéri az árát, az a zavaró dolog ami az átvezető videók között van és össze vissza kell nyomkodni mindent már csak a ráadás. (Csak viccelek )

Ha nem tudtad volna amit leírtam sorry a game ruining-ért :S
1678 levél
Válasz 13.03.29. 15:39 #2
GeryG
Köszönöm az észrevételeket!
Valójában sosem voltam nagy Metal Gear fan, a második részt próbáltam annak idején PC-n, plusz a 4-et PS3-on, amikor megvettem a konzolt. De egyiket se toltam végig, a fő sztorit pedig végképp nem ismerem részletesen, sőt...

A kilenc év kómát pedig a trailerből vettem (plusz a külföldi sajtóból), ahol el is hangzik, hogy "kómában voltál, hogy meddig? hát kilenc évig..."
3 levél
Válasz 13.03.29. 15:18 #1
Dawian
Kedves cikkiró!

Jó kis kedvcsináló lett, a képválasztás magáért beszél gratulálok eme rövidke szöszenetedhez Ritkán szoktam kommentelni, úgyhogy ha véletlenül megsérteném az ettikettet elnézést kérek mindenkitől.

Hogy billentyűzetet ragadtam, annak az az oka, hogy egy logikai bakit vélek felfedezni az irományban, és kifejteném a véleményemet erről a készülő csodáról. (Remélhetőleg)

Mint írod "Snake kilenc évnyi kómából ébred egy kórházban" na most lehet én tévedek, abban az esetben elnézésedet kérem, és vedd semmisnek kicsinyke agymenésem:

Szóval, mint tudjuk a Metal gear 4 végén kiderül hogy
SPOILER
HA ELOLVASOD A JÁTÉK ISMERETE NÉLKÜL TÖNKREVÁGHATOM AZ EGÉSZ ÉLMÉNYT
UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!!!!

Tehát kiderül hogy Snake nem csak egy klón, de egy olyan klón (boccs a szóismétlésért) akit kizárólag háborúra hoztak létre. Jó ez így nem meglepő, de egy ültő helyében arra is rávilágítanak, hogy Snake-ből hiányzik a reprodukciós képesség, és hogy még tetéződjön a baj: Nagyon rövidre "állították" be az élethosszát. Az MGS4 végén a stáblista után le is zajlik egy beszélgetés Otacon és Snake között, amiben Snake próbálja lebeszélni Otacont hogy vele menjen világot látni mielőtt meghal, hiszen nem sokára úgy is be fogja végezni. Otacaon tiltakozik, és természetesen vele tart Mi több Snake lerakja a bagót is hogy tovább élvezhesse a kicsinyke megmaradt idejét miután legyőzte Liquid-et. Tehát legjobb esetben is Snake 8 és fél éve halott kell legyen amikor az új játék játszódik.

Na mármost engem ez arra enged következtetni, hogy kapunk egy teljesen új hőst, egy teljesen újfajta játékmechanikával. Talán a főhősünk is csak egy újabb klón ki tudja. Liquid,Solidus, és Snake után nem igazán lepne hogy még maradt valahol Big Boss "magjából". ()
Erre utal a "GTA" szerü szabad játékmenet, és ahogy ismerem Kojimát biztosan ismét hánytathatjuk majd a karakterünket ha rosszat ettünk.
Titkos perverz vágyam a menürendszer teljes kukázása és újragondolása. Az előző generációs Metal gearekben még elment hogy 500000 dolog van a karaternél ami nem látszik rajta, de a 4-ben kicsit sandított hogy a kezébe teleportál egy Ak, majd egy RPG, ha értitek amire gondolok. Plussz löketet is adhatna ha át kellene gondolnunk milyen cuccokat viszünk magunkkal. (Pisztoly, Távcsöces puska, ragtapasz, kaja kombó rulez.)
Mindent összevetve mint törzsgyökeres Metal Gear Fan 1997 óta (Bár akkor a hiányos angolom miatt még nem értettem miről is van szó, amit sikeressen pótoltam azóta), őszintén remélem hogy egy újjab Masterpiece-t kapunk. Úgy szeretném ötödször is könnybe lábadva bámulni a stáblistát.

Jó játékot mindenkinek, és kellemes húsvéti ünnepeket!

u.i.: Remélem ismét végigtolhatjuk az egészet úgy hogy nem ölünk meg senkit.

u.i2.: Az esetleges logikai és/vagy helyesírási hibákért elnézést kérek!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.