Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mától vásárolható meg Steamen a Thunder Wolves [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Mától vásárolható meg Steamen a Thunder Wolves
Megjelent a Most Wanted arcade helikopteres játékának PC verziója.

Thunder Wolves

Thunder Wolves
A legutóbbi Thunder Wolves cikkek, hírek
52251 levél
Válasz 13.05.26. 19:53 #1
Barthezz
Én elkezdtem játszani vele. A játék nagyon élvezetes, teljesen visszaadja a 90-es évek shooter játék feelingjét. Az irányítástól előzetesen féltem, szerencsére alaptalanul. Nagyon jól megoldották a srácok a kezelést, így egy magamfajta játékos - aki sosem szokott szimulátorozni - is 5 perc után otthon érzi magát benne. Persze ez nem is szimulátor, de akkor is dicséretes az egyszerű kezelés. Ezenkívül a játék maga is rásegít egyes részeknél, pl. amikor le kell szállni vhol, nem kell kicentizni, hanem automatikusan beigazítja a játék a helikoptert, így nem kell idegeskedni és pöcsölni semmin, a nonstop akción van a hangsúly.

A küldetések és helyszínek kellően változatosak és tetszenek a minijátékok is, pl. amikor fix nézetből a gépágyúval kell csak lőni, vagy amikor mesterlövészpuskával kell leszedni az embereket, vagy mikor egy bombázóval kell beirányítani a bombákat a megfelelő helyre. És van benne egy szárazföldi tankos rész is, az is remekre sikeredett és jó ötlet ilyen részekkel megtörni a helikopteres "monotonitást".

Egyetlen probléma a játék hossza. Ma kb. 3-4 órát toltam vele és már 10 küldetést letudtam a 13-ból. Szóval 1, max 2 délutános a game. A nehézség sem jelent különösebb kihívást, párszor haltam csak meg, vagy futottam ki az időből, de a legtöbb rész elsőre teljesíthető. Normal difficulty-n tolom amúgy.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.