Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» PlayStation 4-re készül az új Uncharted [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: PlayStation 4-re készül az új Uncharted
Egy teasert adott ki a Sony a Naughty Dog fejlesztés alatt álló játékáról.

Uncharted 4: A Thief's End

32627 levél
Válasz 14.12.06. 22:29 #4
Creativ3Form
15 perces játékmenet videó.

Kicsit állam leesett. Az egyik résznél megidézték a tavalyi Tomb Raider szellemét is.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
14264 levél
Válasz 13.11.15. 21:07 #3
balays82
Igen, jobban belegondolva, ez tényleg elég nagy hiba lenne. De a videó, illetve az abban szereplő ismeretlen hang miatt egyből beindult a kombinálás. Erős a gyanúm azonban, hogy csak annak a (kalóznak?) hangját halljuk, akinek az elveszett kincseit kutatja ezúttal Nathan és csapata.
1664 levél
Válasz 13.11.15. 19:30 #2
GeryG
Ne, nagyon nem lenne jó, ha kidobnák az eredeti bandát... El tudnál képzelni egy Half Life-t Gordonka nélkül? Vagy Tomb Raidert Lara nélkül? Ha már úgy határoztak, hogy Uncharted, akkor eretnekség lenne Nathant és Sullyt száműzni, bántani, kiírni, akár csak meglegyinteni is. Ez a széria hozzájuk kötődik, tőlük lett az, ami. Szerintem az évszázad baklövése lenne lecserélni őket.

Ez az ereklyevadász téma pedig kellően hálás hozzá, hogy gyakorlatilag a végtelenségig lehessen folytatni, aka Tia Carrere.

Jah, igen, a grafikától nagyon sokat várhatunk szerintem is, a PS3-on is zászlóshajó volt ezen a téren az Uncharted.
14264 levél
Válasz 13.11.15. 17:33 #1
balays82
Már csak az a kérdés, hogy továbbra is a Nathan Drake lesz-e a főhős, vagy esetleg valaki más? El tudok képzelni egy eddigiektől független részt is, bár a régi csapat nélkül azért furcsa lenne. Annyi már biztos, hogy Madagaszkárt és a Jóreménység fokát mutatja a térkép, illetve a kalózos téma is valószínűsíthető a szöveg alapján.

Azt sem bántam volna, ha valami új címmel indít a Naughty Dog PS4-en, de azért érthető ez a döntés, az Uncharted talán a legerősebb system seller cím, esetleg a God of War fogható hozzá. Egy biztos, a látvány lélegzetelállító lesz.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.