Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Legion címmel jön a hatodik World of Warcraft kiegészítő [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Legion címmel jön a hatodik World of Warcraft kiegészítő
Újra támad a Burning Legion.

World of Warcraft: Legion

World of Warcraft: Legion
A legutóbbi World of Warcraft: Legion cikkek, hírek
33462 levél
Válasz 15.08.07. 20:23 #7
szbszig
Annyira én sem vágom, elvégre nem játszottam soha a WoW-vel, de el szoktam olvasni vagy meg szoktam nézni időnként a játékbeli eseményeket, mert a lore még az eredeti warcraftos korszak miatt érdekel (hátha lesz egyszer Warcraft IV, hogy képben legyek). Az mondjuk eléggé egyértelmű szerintem is, hogy a legutóbbi két kiegészítő inkább csak poén volt meg töltelék, és a lore-t semmivel sem vitte előrébb. De még így is fura, hogy Gul'dant és Illidant akarják visszahozni, illetve rájuk építeni a következő részt, hiszen őróluk már borzasztó rég úgy tudjuk, hogy halottak. Hogy mást ne mondjak, Gul'dan koponyáját már ugye a Warcraft II kiegészítőjében is felváltva használták a szembenálló felek, aztán a Warcraft III-ban megint viszontláthattuk, amikor Illidan szerezte meg. Ezek után kevéssé illene a képbe, ha most hirtelen kitalálnák róla, hogy valahol él és virul...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1322 levél
Válasz 15.08.07. 18:17 #6
PrOHax
Én nem vágom a lore-t, de mondták páran, hogy a Cata, Panda, WoD igazából csak egy töltelék szar volt a story szempontjából és most ezzel az új kieggel viszik tovább a WotLK idővonalát.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
1321 levél
Válasz 15.08.07. 15:44 #5
ivanova36
Akkor tisztázzuk, mert még mindig nem stimmel valami.
Guldan: tudtommal Sargeras sírját amikor megtalálta a warcraft 2 alatt, ő ott meghalt. A koponyája be lett gyűjtve és ennyi. BC-ben benne volt pár megtestesülése a koponyából, de nem több. WoD-ban az időutazásnak hála él és virul.
Tehát a Legion a WoD idővonalát viszi tovább. De akkor hogy és miért kerül elő a rég elfeledett Broken Island? Hol volt eddig? Miért kavarják bele a 10000 évvel ezelőtti eseményeket? Miért kell az Emerald Nightmare-t előszedni? Mikor az már megtörtént valamikor a Lich King és a Cataclysm között? Legalábbis a könyv szerint. (kb Wotlk után adták ki, hogy felvezet a köv kiegre de mégis a Cata lett helyette, mint a Nova könyv, kiadásra került, majd a projektet törölték)
Ez számomra nem tűnik átgondoltnak.

Illi lehet dicstelenül búcsúzott, meg lehet hogy többet érdemelt volna, de a megváltást azért nem biztos hogy kiérdemelte. A Légió első támadás előtt is már fűtötte a dicsvágy, az ott elért teljesítményei meg csak fokozták azt. Ráadásul az ereje is meglett hozzá hogy komoly gondokat okozzon. Mindenesetre érdekes lesz hogy oldják meg a dolgot, pláne hogy azóta ugye a tesója feleségül vette álmai nőjét.

Megjelenés: jövő nyárra ha kijön, nagyon HA, akkor ismét 1 év lesz minimális tartalommal. Bár pletykálták hogy bekerül Netherstorm területe is, és még a repüléssel is adósak, jelenleg mire a repülés bekerül, már nem is lesz rá szükség, mert az összes karakterrel elérjük amit szeretnénk...
756 levél
Válasz 15.08.07. 14:28 #4
Gerő a nyerő
Nekem az eddig beharangozott dolgok tetszenek, várom a kieget és remélem hogy nem olyan ratyiság lesz, mint a Draenor volt....
2016 levél
Válasz 15.08.07. 11:20 #3
warcat
-újra elővett Gul'dan: mivel NEM sikerült elkapni,ami egyébként remekül illik a nagy háttérben manipulálok a Shadow Councilon keresztül és mindig más harcoljon és haljon helyettem (Chogall,Backhand,most Archi),ezért természetes,hogy még érik a leszámolás.

-Illidannel kapcsolatban már többször elhangzott Blizzard részéről,hogy nem voltak elégedettek azzal,ahogyan Illidan története kiteljesedett. WC3 után csak ült Outlanden,majd amikor átnéztünk oda,végig Black Templeben ücsörgött,majd lecsaptuk.Ennél többet érdemel - és ez jön most.Mivel gyakorlatilag félig démon,ezért igazából csak a Twisting Netherben lehet végleg megölni,a lore ad támaszt a visszatérésével kapcsolatban,ez nem ilyen seggből előhúzott valami. Maieven keresztül meg is kapjuk a magyarázatot,a fentiek tudatában(hogy nem lehet megölni) a testét visszavitte a börtönbe,hogy folytassa a korábbi 10 000 éves szenvedését az idők végezetéig.Várhatóen ez egy redemption sztori lesz és végül elfoglalja majd a helyét mint Demon Hunter főnök.

-megjelenés: mivel a bétát még erre az évre említették a prezentációban, ha ez december, akkor is 4-5 hónap bétateszt + 1 hónap átvezető patch -el számolva is lehetséges a júniusi megjelenés a film környékén.Eléggé egyértelmű,hogy ez a cél.
1321 levél
Válasz 15.08.07. 08:11 #2
ivanova36
Szomorúan néztem hogy mi lesz a tartalom eddig. Reméltem hogy a jövő nyáron kijövő filmet fogja feldolgozni és hogy újra végig lehet majd játszani a warcraft 1-2 történetét, más szemszögből. Ehelyett kaptunk egy újra elővett Guldant, újra elővett Illidant, és egy kb újra elővett Burning Crusade-t.
Ezek ellenére sok érdekességet felvettek, csak éppen a legfontosabbat nem: Mikor jön ki. Mert állításuk szerint HFC után nem lesz több raid a jelen állapot szerint, így ha csak köv nyáron vagy utána jön ki, ősszel, ahogy szokott, akkor bizony hátra van még 1 év ezzel a tartalommal. Hacsak nem hoznak be újabb területet, de ha ott nem lesz raid akkor jó eséllyel megismétlődik a SoO fiaskó. És utána leírják hogy azért csökkent a játékosszám, mert a Dio3 elvitte az embereket....
plusz némi zavar az erőben, vagy nálam van valami baki, de számomra úgy tűnik, kicsit megkavarták az időt megint. Mintha nem lennének tisztában az eddigi történésekkel csak össze dobálnak egymás után eseményeket, melyek már lezajlottak egyszer. Illidan vadászat? Xavius legyőzése? Időrendben nem tudom hová tenni hogy mire gondolhattak ezek mikor fognak megtörténni...

De legyen valami pozitív is írva róla:
Az Artifact fegyverek jöhetnek, demon hunter annyira nem érdekel személy szerint, pláne hogy a demon locktól anno elvették a tankolás képességét,m már azt is tudjuk miért, az új területekből amit látni lehetett az eddig hangulatos, emerald dream raid jól hangzik szintén, Class order is jónak néz ki, bár inkább több segítő kellene, nem kevesebb, még ha azok jelentősebbek is lesznek.
3235 levél
Válasz 15.08.07. 06:29 #1
jawsika
A honor-rendszer várós, a hero class melee révén annyira nem vonz, de az esélyt természetesen megadjuk neki. Jó lesz ez, na.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.