Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megérkezett a Warcraft mozifilm trailere [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megérkezett a Warcraft mozifilm trailere
Két perc a készülő fantasy filmből.

924 levél
Válasz 15.11.09. 12:10 #9
ivanova36
A cél az egy bárki számára emészthető a warcraft világába bevezetést nyújtó film volt. Elméletileg. Kérdés hogy ez mennyire fog sikerülni egy ilyen bele a közepébe és majd utána kibontjuk az előzményeket, utózmányokat, 1-2 időutazásosdival megfűszerezve.

Tény hogy nehéz lett volna rendesen kezdeni, hála a pár időutazós történetnek aminek megvolt a maga következménye.

Szerintem jobb lett volna ha a night elfek és a lángoló légió első háborújának a történetével kezdik, 1, akár két filmmel bemutatni a lángoló légió első eljövetelének következményeit, és utána Azeroth alakulását, emberi birodalmak kialakulása, mágia használat, trollok emelkedése és bukása, stb...majd áttérni az orkok eredetére, Draenor eredeti történéseire, és az orkok szemszögéből bemutatni az átkelést a dark portalon, majd végig Stowmwind bukásáig. Utána lehetne az emberek reakciót és az orkok elleni hadjáratot bemutatni, végül vissza a dark portálon a túloldalra. Ahogy a könyvek is végigmentek az eseményeken.

Viszont furcsa hogy nem a filmet dolgozza fel a következő kiegészítő, illetve hogy a kieg megjelenését a film körülre időzítették.
Így adva lesz egy film ami warcraft, és egy wow kieg, ami között nem nagyon van szoros kapcsolat, lévén eléggé sok idő eltelt a két cselekmény között.

szbszig: köszönöm a linket, belekezdtem. Viszont helyenként pontatlan, vagy csak a könyveket nem veszi figyelembe, vagy mikor készült még nem voltak kint a könyvek, és azóta meg nem frissült, így érdemes némileg fenntartással olvasni az ott leírtakat, de ezek ellenére tisztes munka.
2791 levél
Válasz 15.11.08. 11:09 #8
Aryx
hú én tegnap-tegnap előtt néztem meg ezt a trailert hang nélkül*, de őszintén meglepődtem azon, h mennyire nem szar. bár már nem érdekel a Warcraft (az a Warcraft III idején volt), de ezt a filmet most elkezdtem figyelemmel kísérni. vicces amúgy, h facebookon meg más blogokon a trailer előtt mindenki oda-vissza volt az élvezettől, most meg a sok marha pofára esett, mintha valami Gyűrűk Urát vártak volna, vagy valami. meg ilyen "bezzeg az Avatarban"-féle kommenteket is láttam. engem még a cgi sem zavart a trailer alatt, a Warcraft-videókban is így néztek ki az orkok (az emberek mondjuk lehetnének cgi-sebbek), a csaták meg jó RTS-esek lesznek. külön jó pont, hogy nem akarták a későbbi kentaur meg night elfeket belekeverni, hanem az Orcs & Humans vonalat választották. így lehet rá esély, hogy egy mindenki számára emészthető, "Warcraft Begins" filmet össze tudnak hozni, amit egyszer (reméljük) meg is lehet nézni - és végül is ez volt a cél, nem?

_________
*amúgy is minden fantasy film trailerében ugyanezeket a "sötét erők közelegnek"-beszólásokat vágják le, nem hinném, h ez alapján kéne ítélni.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16283 levél
Válasz 15.11.08. 00:53 #7
david139
Köszönjük Emese.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
32233 levél
Válasz 15.11.07. 23:57 #6
szbszig
Mondjuk nekem az új WoW-trailer legalább annyira bejön, mint a film trailere. Látványos, epic csata, epic narráció, két ismert karakter (Varian Wrynn és Sylvanas)...

Ezekhez kicseszettül értettek mindig is. Mindegyik játékukban nagyon szerettem a Blizzard által készített átvezető animációkat. A minőség és a hangulat mindig maximálisan ott volt. Igazából nekem az élőszereplősség nem is hiányozna, az lenne igazán tökéletes, ha a filmet ők készítették volna ilyen stílusban végig. De hát ilyet nem lehet elvárni egy játékkészítő stúdiótól, gondolom, meg egy jelentős réteget úgy nem is lehetne bevonzani a mozikba valószínűleg...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
18874 levél
Válasz 15.11.07. 23:51 #5
LiT
Kuka.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
32233 levél
Válasz 15.11.07. 23:23 #4
szbszig
Ezeket a cikkeket érdemes végigolvasni. Egyfajta gyorstalpaló magyarul, benne van minden.

Na jó, ha elsőre kicsit rémisztőnek tűnik a szöveg mennyisége, akkor az első két könyv kihagyható az elején, mert az nagyrészt a távolabbi múlt, több ezer vagy akár több tízezer évvel a játékok és a film történései előtt. A harmadik könyv a közvetlen előzmény, ami megmagyarázza az orkok invázióját. A negyedik könyv a Warcraft I, a Warcraft II és kiegészítője (Beyond the Dark Portal) történetét dolgozza fel, valamint az ezek utáni történéseket is egészen a Warcraft III kezdetéig. Az ötödik könyv pedig a Warcraft III és kiegészítője (The Frozen Throne) történetét meséli el végig.

A trailer alapján a film lényegében ezt a fejezetet, azaz a Warcraft I időszakát fogja bemutatni, ha minden igaz.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
141 levél
Válasz 15.11.07. 22:51 #3
Artyom
Egyébként itt mi is lesz a sztori? Homályosan emlékszem a játékból démonok által megszállt orkokról. Mintha itt is az lenne.

Átjönnek az emberkontinensre az orkok a démonok által kergetve, eleinte harcolnak az emberekkel, aztán összefognak, hogy legyőzzék a démonos orkokat.

Jól gondolom?
924 levél
Válasz 15.11.07. 17:22 #2
ivanova36
Vagy, ez csak az első felvonás lesz. És lesz még belőle jó pár film, esetleg trilógia, vagy mégtovább. Mert feldolgozandó történet van bőven ebben az univerzumban, könyvek, játékok formájában akár 10+ filmre való is.
32233 levél
Válasz 15.11.06. 23:09 #1
szbszig
Eléggé szkeptikus vagyok ezzel a filmmel kapcsolatosan, mert egyetlen film nagyon-nagyon kevés egy ilyen hatalmas univerzum feldolgozására. Úgyhogy bevallom őszintén, nem is fordítottam rá egészen idáig különösebb figyelmet, nem követtem, miről fog szólni. Ezért aztán eléggé meglepett, hogy nem valami WoW-s történeti szálat dolgoztak fel végül, vagy nem egyszerűen kitaláltak egy olcsó melléksztorit a WoW világának keretei között, hanem belefogtak bátran az alap Warcraft fő eseményeinek a bemutatásába. És a trailer alapján lesz itt Durotan, Blackhand, Doomhammer, Lothar, Medivh, Khadgar, Garona, tényleg mindenki, aki csak számít, megjelenik a filmben. Úgyhogy most már engem is határozottan jobban érdekel a dolog. Bár még mindig félek, hogy 1,5-2 óra erre kevés lesz, és brutálisan megvágják, leegyszerűsítik a történéseket...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.