Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Tropico és Ganxta (Hírek)

291 levél
Válasz 04.07.06. 20:31 #6
dwioja
Sziasztok! Tudom, hogy nem vmi új ez a topic, és ezért ha vkinek nem tetszik, hogy most írok bele, bocs, de nem volt kedvem ezért új topicot nyitnom. meg az másnak sem tetszene.
Na szóval: én már 3 hónapja kerestem a játékot, de sehol sem lehetett kapni. Aztán tegnap elmentem egy üzletbe, ahol vmi EVM! játékot akartam venni, és megláttam a régen keresett Tropico-t, melyből csak az az egy volt, és csak rám várt. Habozás nélkül megvette, mert már vadásztam rá, és elfelejtettem egy idő után, aztán hirtelen mégiscsak itt van! 990-ft- volt összesen, teljesen magyarul, és igen, Ganxsta a narrátor. A játék az nagyon jó, egy nap alatt a kedvencem lett, és ráadásul magyar, aminek nagyon örültem. Igen, attól függetlenül is nagyon tetszik a magyarítás, hogy Ganxsta a hangja, sőt. Én nagyon szeretem Ganxstát, mert szókimondó és olyan dolgokról beszél, melyek fontosak(de nem mindig követendők), de a magyarosítás egyáltalán nem lett Ganxstás, egy szolíd, spanyolos kiejtésű, kitűnő narrátori hangot nyújtott. Nekem semmi bajom Ganxstával. Ilyen emberek is kellenek, és van akinek bejön, van, akinek nem! Nekem egyébként is bejön, de a narrátor szerepét is jól alakította!Tényleg jó lett, nem vagyok elfogult!
www.gportal.hu/commandosfan
9789 levél
Válasz 01.08.13. 21:26 #5
Gillette
Szerintem csak azért senki nem fogja megvenni a játékot mert a Zolee a narrátor.Pl nekem megvan a Kartel összes albuma de ajáték közelébe se fogok meni.


UI.:tanuljátok már meg végre,hogy XST-vel kell írni a GanXSTát.
hu
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
2580 levél
Válasz 01.08.11. 19:43 #4
AriAmi
Tömören szólva: úúútálom ezt a drogos hülye s*ggfej pasit!
1552 levél
Válasz 01.08.06. 11:55 #3
Hofi
Raptor: "majdnem tuti siker..." heh az ba**na be! Szerintem baromira elrontják ezzel a bunkó, tuskó, tapír emberrel!!! Ennek az embernek nincs egy értelmes mondata, amiben ne lenne benne a ku**a, bula, pi*a stb (és mégsincs egy nője sem!).
Szerintem senki se fogja megvenni, csak olyan értelmes emberek akiknek a színvonala az ő szitjén van!!!
11413 levél
Válasz 01.08.06. 08:34 #2
Lacko
Azért remélem a játék alatt halkan ringó zenét nem cserélik le Zolee-ra, mert az azért lehet, hogy rontana a hangulaton. Viszont ha ő lenne a narrátor, az OK.
2175 levél
Válasz 01.08.05. 22:21 #1
Raptor
Hehe, bármilyen is a játék (és tudjuk hogy elég jó), ezért megéri megvenni a játékot! Ez jó taktika! Ganxta hangjával eladni valamit, majdnem tuti siker...
"Find out who you really are"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.