Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mit hoz a jövő a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege-nek? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Mit hoz a jövő a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege-nek?
A Ubisoft nem gondolkozik folytatásban, inkább a jelen játékot vinné tovább még tíz évig.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

1202 levél
Válasz 18.02.20. 06:28 #3
ivanova36
Pedig nem rossz könyvsorozat volt, amíg az író élt. Utána sajnos lejtmenetbe került, de ez nem von le semmit a ténylegesen Tom Clancy által írt könyvek értékéből.
Érdemes elkezdeni az elején a könyvsorozatot (Tom Clancy: Without Remorse; 1993), de nehéz lesz a filmektől elvonatkoztatni, sajnos a filmesek eléggé mostohán bántak ezzel az adaptáció-sorozattal. Öt film, négy különféle főszereplővel nem éppen hasznos módja az egész bemutatásának.
Ettől függetlenül a Rainbow Six, pont az a kivétel a könyvek között, mely önmagában is olvasható, nem annyira szükséges az előzmények ismerete, persze az sokat tesz hozzá, de a történet anélkül is egész.

Kis érdekesség:
"Paramount Pictures bought the film rights to Without Remorse soon after the novel was released. There were several attempts to start work on the film, but it was always dropped soon after, along with attempts to adapt Clancy's hit novel Rainbow Six into a film.

Without Remorse is currently in development with no release date set. According to Deadline.com, Paramount is courting Tom Hardy into playing the lead role of John Kelly. Christopher McQuarrie was in talks to direct as well as co-write the screenplay with Shawn Ryan and Stuart Beattie. He has since stated that the project was "long dead[1]" for him. Actor Kevin Costner is also rumored to portray William Harper.[2][3] Once Costner was confirmed as Harper in Jack Ryan: Shadow Recruit, reports indicated he would reprise the role in a Without Remorse adaptation" - Tom Hardy, mint főszereplő nem rossz választás, de kissé fiatal, már ha figyelembe vesszük, hogy Jack Ryan-t legutóbb Chris Pine alakította mozifilmben, és a könyvekben kb 8-12 év van közöttük.
1769 levél
Válasz 18.02.19. 23:31 #2
GeryG
Mentségemre szóljon, sosem olvastam a könyveket, a kifejezést viszont több helyen olvastam már. Ami persze ettől még nem lesz helytálló.
1202 levél
Válasz 18.02.19. 21:06 #1
ivanova36
"szivárvány hatosok" - ajaj, lehet bennem van a hiba, de a kiinduló könyvben a Rainbow volt az különítmény neve és a Six a mindenkori parancsnok hívójele, az osztagok voltak megkülönböztetve, alfa, béta, stb...

Igen, tíz év nagy idő, és kevés játék tudott kisebb-nagyobb változás mellett tíz évig a porondon lenni, és egyik sem volt fps ha jól emlékszem. Más kérdés hogy egyik sem lengette be előre, hogy márpedig ő tíz évig lesz, hanem a készítők biztosították folyamatosan a tartalmat, és a közösség jól reagált, elegendő és stabil játékost szerzett a játék hogy eléljen addig, ameddig.
Ubi játékok esetében a 10 év szerintem hatványozottan igaz. Bár az is igaz hogy amilyen állapotba kiadták még 10 hónapot sem jósoltak a játéknak, és tényleg már-már csoda amit vele műveltek. Egy ilyen varázslat ráférne a Divisionre is, mert az meg pont fordítva zajlik most. Megjelenéskor volt csúcs, utána meredek lejtmenet ami ma is tart...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.