25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Far Cry 5 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Far Cry 5
Mit lehet tenni, amikor egy elszabadult szekta világuralomra tör? Néhány helyi fenegyerekkel eltiporjuk őket.

Artyom
#4 Artyom [213]
Epilógus odáig érdekelt, hogy belekezdett a főhős az adott terület "felszabadításába". Engem ebben az összes területfelszabadítós meg kilátómegmászós játékban egy kötött le, az a kalózos asszaszin. Az összes többi elképesztően fárasztó 1-2 óra után. Mármint nekem. Ja meg a gyűjtögetéses rész. Az amerikai polgárháborús asszaszinban a fákról kellett volna valamit összeszedni, volt belőle vagy 200, és a végén kaptunk volna egy indiánruhát. Elkezdtem csinálni, több óra alatt kapartam le néhányat a fákról, rájöttem hogy csak ez el fog tartani két hétig, és akkor káromkodva kinyomtam a játékot és uninstall.

Na joh, ezek a privát benyomásaim csak persze, szal biztosan tetszenek ezek sokaknak.

Válasz erre

KobraP
#3 KobraP [73]
Elfogult vagyok a Far Cry játékokkal kapcsolatban , köszönhetően az első részének ,amely részben megalapozta a játékok iránti szeretetemet ,igy ha egy új FarCry jelenik akkor mindig egy pozitív reflex beindul.
Az atmoszféra és annak kidolgozottsága , mint említett erdő,hegyek...stb. , pont annyit tettek hozzá, mint amennyi hiányzott a Far Cry Primal-bol. A nehézségi fok is viszonylag jól ellet találva.

Viszont ami NEKEM negativum , hogy Just Cause-ra emlékeztető fejetlenség és összevisszaság van és idegesítően logikátlan az egész.. Ha elkap a flow és az órák perceknek tűnnek akkor nem tűnik fel, de addig ....
AI lehetne okosabb, bár 'Murica ... Ha , nem lenne benne COOP és ez a sok újdonság, akkor azt mondanám ,hogy év csalódása lenne. FC3 óta nekem a gameplay storyk léejtőn vannak ,de nem titkoltan nem is tellatale-el akarnak versenyezni.

Válasz erre

GeryG
#2 GeryG [2295]
Valóban, erre nem tértem ki külön, de így van. Emberünket egy rövid prológ után lehet megalkotni, de csak olyan Ubisoftos minimál szinten. Vagyis kapunk 5-6 előre gyártott arcot, aztán csók. Valóban lehet nemet választani az elején, plusz a ruhát is variálhatjuk valamennyire (kozmetikai pluszokat lehet majd a live eventek során megkaparintani). Már anno a Wildlandsben és a The Divisionben is furán szűkösnek éreztem a karakterszerkesztő részt, na ez itt még abból is faragott változat. De mondjuk valahol meg is értem, mivel a játékban kb csak akkor látjuk karakterünket, ha megpusztul, ehhez meg felesleges a Sims vagy Elder Scrolls szintű karakterkészítés.

A némaságot én se szoktam szeretni, mert valóban csak ront a beleélés lehetőségén.

Válasz erre

Előzmény: subject17 2018.03.28. 14:55
subject17
#1 subject17 [6590]
Amiről nem esett szó, és engem nagyon zavar FC3-4 után (főleg a 3 után, Jason Brodyval elképesztően jól lehet azonosulni), hogy néma és noname főhőst kapunk. Gondolom ez az ára, hogy - ha jól tudom - nemet is lehet választani a karakterünknek (plusz talán az erősebb coop vonal miatt?). Mindenesetre ezt nagyon buta megoldásnak tartom minden fps-ben, egyáltalán nem segíti a beleélést, sokkal inkább ront rajta.

I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.