Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Blair Witch (a film)

3313 levél
Válasz 01.12.15. 16:47 #21
Reapest
Ehhe! Azért nézzed meg, mielőtt írsz róla. A 2 sokkal jobb, mint az 1. És teljesen más is. Ha ti oda vagytok és fostok a sok szar Sikolytól és Tudom mit tettél tavaly nyáron-tól, akkor ezt kurvára fogjátok komálni. Ráadásul nagyon durva (nem a véres, hanem a sokkoló képek értelmében). Igaz, hogy az első résznél megcélzott közönségnek egyáltalán nem szól és ezért nincsenek is annyi rajongói, de tényleg csak azt tudom mondani, hogy ebbe a tinihorror kategóriába lehetne sorolni, azoknál viszont sokkal jobb! Ja! És teljesen érthetetlen. Az eslő résznél értetted miről van szó, csak azt nem értetted, amit látsz. Itt tiszták a képek, csak azt nem érted, mi miért, hogyan történik. Ki a gyilkos? Tényleg megőrültek -e vagy öltek valójában? Esetleg mind a kettő? Vannak -e természetfölötti erők az erdőben? Mi köze az egésznek a szemét sheriffhez? Ja! És a nagy kérdés a filmből: Hogy került a felvételre az a baszott nagy fa?
952 levél
Válasz 01.12.15. 15:53 #20
Gebasz
Én alapból azért nem nagyon csippantottam a filmet, mert egy nagy lopás az egész. A Cannibal Holocaust 20 évvel ezelőtt megtette ugyanezt.
A készítők nem filmművészek, hanem vállalkozók, akik kihasználva az alkalmat sok pénzt csináltak. (sajna egyre több az ilyen) Mégegy filmet soha nem fognak összehozni a készítők. Hála istennek a 2.rész hatalmasat bukott (ha csak fele olyan rossz, mint amilyennek mondják, akkor is egy tortúra lehet végignézni) ezzel meg is ölte a franchise-t, pedig a készítők terveztek még vagy 3 részt.
A játék első része legalább félelmetes.
3313 levél
Válasz 01.12.15. 15:41 #19
Reapest
Na ja. Az ilyeneknek készült, akik be is veszik, hogy igazi az eset. Már megbocsájts, de neked ezt ki mondta?
A poén az, hogy az egészet nappal forgatták, csak úgy volt beállítva a kamerán a fény, hogy mondjuk a sötétkéket tekintse fehérnek és mindent ahhoz fényesítsen (pontosabban sötétítsen), így a nappal is sötétnek tűnik a filmen. Mondjuk a fekete-fehér gépen ezt a trükköt könnyebb volt megoldani .

Sokk: Ülj be bepapírozva a moziba és te is mehetsz az elmegyogyóba, hidd el! Arról meg a készítők se tehetnek, hogy valaki drogosan megy el a filmre, csak azért mert jó bulinak tartja. Persze igazából ezért készült. Azért mert te nem érted meg (még józanul sem), attól még nem szar.
9789 levél
Válasz 01.12.14. 19:28 #18
Gillette
Kimondta hogy megtőrtént??????


Bager ekkora baromsagot.


A kurva életbe.
Ki van itt mögöttem(hihöhihö)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
2580 levél
Válasz 01.12.14. 15:48 #17
AriAmi
Egy nagy szar az egész, de ami még ennél is rosszabb, hogy kamu! Ez a muvi tökéletesen megmutatja, hogy egy minimális költségvetésű filmből hogyan lehet milliárdokat kaszálni: szerezz pár emberkét, 2 szar kamerát, készítsd el a filmet, majd etess be embereket, hogy ez megtörtént. És nem csak én állítom, hogy kamu az egész.

Ja, valahol olvastam, hogy 8 ember kapott az 1-től sokkot. Számomra érthetetlen, hogy mi ebben a filmben a félelmetes. Megnéztem hajnali 2-kor egy full sötét szobában, és beszarás helyett inkább röhögtem.

Szánalmas egy film, amelynél már csak a készítői szánalmasabbak.
435 levél
Válasz 01.12.14. 10:57 #16
wesker
én is láttam a filmet nekem is megvan de persze videokazettán én is megakarom venni a dvd-t mert én is kiváncsi vagyok a rejtett részekre a kettö t még én se láttam de az elsö rész nagyon jó volt nem tudja -e valaki ki volt az a hapsi a végén a filmben amikor a lány összeesett 500 Ft-ot rá hogy Mike volt az Szerintetek ?
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
3313 levél
Válasz 01.08.28. 21:06 #15
Reapest
Most várom a DVD megjelenését, mert akkor meg tudom nézni a rejtett kockákat (amik csak a tudat alattinak hatnak a mozi közbe, de mivel csak 1-2 képkocka, a szemed nem fogja fel, elég durva dolog). Ezeknek a kockáknak elég komoly a témájuk. Ha majd láttam őket, írok róluk pár sort.
1133 levél
Válasz 01.08.28. 18:20 #14
Joe
semmi..., csak nagyon rossz lehet annak, aki alapított egy témát, és az kihal. Ennyi.
Morning will come. Just pray you're there to see it.
3313 levél
Válasz 01.08.27. 21:09 #13
Reapest
1133 levél
Válasz 01.08.27. 18:49 #12
Joe
Hé, emberek! Írjatok ide, mert a végén még kihal ez a topic, pedig én alapítottam. Milyen szar lehet annak, akinek elveszik a szeme fényét
Morning will come. Just pray you're there to see it.
3313 levél
Válasz 01.08.24. 20:57 #11
Reapest
Én is az vagyok, csak éppen a 2 óta.
1133 levél
Válasz 01.08.24. 19:05 #10
Joe
Egytértek Mr. Rangerrrel. Amióta láttam a filmet, Blairwitch mániás vagyok. www.blairwitch.com
Morning will come. Just pray you're there to see it.
3313 levél
Válasz 01.08.24. 00:41 #9
Reapest
Ja. De azért ne hagyd ki a 2-t sem!
1175 levél
Válasz 01.08.23. 20:17 #8
Mr. Ranger
Reapest: Csak ízlések és pofonok.
A Biblia arra tanít hogy szeress, a Káma Szutra pedig arra, hogy hogyan szeress Š Ž ™
3313 levél
Válasz 01.08.23. 19:36 #7
Reapest
Neked mi tetszett benne? Most kérlek komolyan írjad le, mert én elfogadom, hogy valakinek tetszett az 1, csak mivel nekem nem jött be, ezért nem értem. Nekem a második rész megtekintése után csak annyival tetszett jobban az 1, hogy abban legalább amit láttál, biztos lehettél benne, hogy igaz (hisz végig kamerával vették fel), el kellett fogadnod, hogy tényleg van valami természetfölötti erő ,a film szerint, az erdőben. De a kettőben ez egyáltalán nem biztos.
1175 levél
Válasz 01.08.23. 10:52 #6
Mr. Ranger
Nekem az első rész nagyon nagyon (másszóval: totál) tetszett. Sajna a 2.-at nem láttam.
A Biblia arra tanít hogy szeress, a Káma Szutra pedig arra, hogy hogyan szeress Š Ž ™
3313 levél
Válasz 01.08.23. 00:16 #5
Reapest
Az első részre én azt mondanám, hogy érdekes próbálkozás, de nekem nem tetszett annyira. Itt viszont legalább csak a szereplők őrülnek meg, te nem.

A második rész viszont egészen más tészta. A legjobb modern horror, amit valaha láttam. Alapból a szereplők karakterei is jók: a városka fekete báránya, egy wiccista boszorkány, egy sátánista csaj, egy nyúlbéla és a felesége, akit megszállt a Blair-i boszorkány (vagy mégsem)? A filmet mindenkinek ajánlom, aki eddig nem látta, de ne várja, hogy első megtekintés után érteni is fogja. Az elején még minden érthető, aztán kezdenek furcsa dolgok történni, amikről nem lehet tudni, hogy az a valóság vagy csak a filmet abban a jelenetben mi is úgy látjuk, mint az adott szereplő, aki kezd megőrülni és azért vannak látomásai, azért halucinál. A film nagyrésze egyébként egy házban játszódik, ahol a szereplők többek közt átnézik a felvételeket, amiket az erdőben készítettek (még a film elején). A felvételeken persze érdekes dolgok vannak, amikről a néző szintén nem tudja eldönteni, hogy igaz -e. A film végéhez közeledve már mindenki gyanús és végkép nem tudja a néző, hogy mi az amit lát, elég sokkoló képsorok vannak benne és közben kiderülnek elég durva gyilkosságok, minden főszereplő teljesen megőrül (halucinálnak, látomásaik vannak).

Mindenről persze készül felvétel (mert a házban, ami eredetileg raktárépület volt, mindenhol vannak kamerák), de a felvételeket a végén lejátszák a rendőrségen és teljesen más dolgok vannak rajta, mint amiket a film közben láthattál és a szereplők is láthattak. Ezek a felvételek alapján az egyik csókát (a fekete bárányt, Jeff-et) a rendőrség elmebeteg gyilkosnak találja és elmegyógyintézetbe záratja. A film egyébként egy Tv híradóval kezdődik, ahol a gyilkosságokról beszélnek. Majd Jeff-et látjuk, amint teletömik nyugtatóval, akkor egy kicsit kikészül, majd a gumiszobájába örjöng, kényszerzubbonyban, azt ordítozva, hogy "Kibaszott hazugság az egész!".

Ez nekem nagyon tetszett, hogy úgy kezdődött a film, ahogyan véget ért, csak az elején éppenséggel nem értetted a helyzetet (miért van ez és hogyan történt). A végére a miértet megtudod, de azt, hogy hogyan, pontosan nem tudhatod. Semmi olyan nincs a filmben, ami megnyugtatná a nézőt, mi az igazság. Úgy kell kimenned a moziból, hogy rád hagyják az egészet! És ez nekem nagyon tetszett!
159 levél
Válasz 01.08.22. 22:02 #4
II Sc Fan
Tesóim se szerették az első részt. Csak ilyen hülye üvöltés meg mindenféle traumás baromságok. Nem tetszett nekem.

Pedig a második részt szívesen megnézném. Az nem olyan videókamerás baromság.

-II Sc Fan-
I hate the school
2328 levél
Válasz 01.08.22. 22:00 #3
PoCoK
Hát rémisztő szerintem, nem volt én többet röhögtem rajta, mint féltem . Ilyen filmet a haverokkal szoktunk csinálni, mert nem kell hozzá sokminden.Rohangálsz az erdőben , közben pedig kiabálsz.
stufumofo™
1592 levél
Válasz 01.08.22. 21:47 #2
imq
Az első részt láttam és számomra hihetetlen nagy csalódás volt.Úgy kb. hajnali 2-kor néztem és abszolút nem volt félelmetes - nem tudtam beleélni magam a történetbe,hogy mindez megtörténhetett.Így az egész egy nagy műbalhénak tűnt.Mondjuk a vége szért tényleg nagyon jóra és félelmetesre sikeredett(a házas rész).

Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.
1133 levél
Válasz 01.08.22. 21:34 #1
Joe
Hi!
Aki látta a filmet. és tetszett neki az írjon ide! Sajna még a második részt nem láttam, majd videón megnézem. Az is írhat ide, aki látta a második részt és véleményt mond róla. Na pá
Morning will come. Just pray you're there to see it.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.