Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» lépfene

3313 levél
Válasz 01.10.20. 17:04 #3
Reapest
Tudod mennyibe kerül egy ilyen kurva ellenőrzés NEKED? Mert ezeket az egységeket, amiket az állam ilyenkor mozgósít az adódból pénzelik. Ezek a rohadt taknyok pedig csupán azért, hogy valakit szopassanak vagy pusztán azért, hogy este hallják a TV-be akciójuk sikerét (húúú most aztán híresek) képesek "Lépfene" feliratú borítékokat küldözgetni. Berosálok! Nézem a Fókuszt is. Csomó bogaras ember, akiket ha megkérdeznek, hogy miért csinálnak ezt meg azt, miért gyűjtik emezt meg amazt, azt hozzák föl, hogy ők ÁTLAGOS emberek és így szeretnének eltérni az átlagtól, így lesznek KÜLÖNLEGESEK! Ez a legnagyobb faszság a világon és ha ezt komolyan vesszk, akkor ezek az emberek súlyos lelkibetegek (mielőtt bárki rámtámadna: ha valaki ezt-azt hobbiból csinál, mert ez az időtöltés neki örömet szerz az ok, de azt nem tudom elfogadni, amikor ezt a "különleges" szöveget levágják mentségül, ezzel saját megukat alacsonyítják le).

Mellesleg ha valaki komoly támadást akarna intézni, az nem fog gyanús levelet küldeni. DE a kiváló magyar törvény csak azokat bűnteti, akik ráírják a borítékra, hogy veszélyes cucc van benne! Ez már nevetséges! Arról egy szót se szóltak, hogyha itthon tényleg elkapnának egy bio-terroristát, annak mi járna.
Egyébként ha én lennék az állam, én olyan életfogytiglant szabnék ki arra, aki ilyen ál-lépfenékkel szórakozik, aminek tárgyalását felveszi az összes csati! Majd lesittelném a csávót "sima" bombariadó-alapú bűntettért(de úgy, hogy erről még ő maga se tudjon), majd ha lejár a bűntetése, elengedném (börtön után úgyis pokol új életet kezdeni), de ezt a legnagyobb titokban tenném. Mi ennek a lényege? Az, hogy magán a szuper-magyar törvényrendszeren nem változtatok, csak csinálok egy jó kis showt. Az emberek pedig a médai által könnyen befolyásolhatóak: az a lényeg, hogy rettegjenek, egyszerűen ne merjenek ilyen dolgokat megtenni. Ez az ország szegény: ameddig az egyik helyen a krétaport gyűjtögeti be a teljes katasztrófa-brigád, addig a másik helyen igazi antraxot bocsájtanak szabadon, ahova már nem érnek el időben. Ez olyan dolog, hogy MO-n csak 1 olyan tűzszerész brigád van, akik tudnak bombát hatástalanítani: Döncike betelfonál kamuból, akkor nekik ki kell menniük a helyszínre, miközben máshol éles riasztást kapnak és felrobban egy egész épület!
2557 levél
Válasz 01.10.19. 23:14 #2
HoriG
Hát nem tudom ha egész véletlenül kapnál egy kis szippantást abból a bizonyos porból mi lenne a véleményed!

Addig örülj amíg ezek a riasztások álriasztások, ilyen helyzetben igenis komolyan kell venni minden kisebb gyanút is!

Amúgy pedig (leeht hogy ez az én hibám!), de nem értem a hozzászólásod 2. részét, ha kifejtenéd bővebben megköszönném!
Sir, you're a confirmed newt!
247 levél
Válasz 01.10.19. 23:07 #1
c-3po
mindenki figyeli a híreket, 1.nap lépfene itt-ott 2.nap lépfene itt is ott is, egyszerűen nevetséges az, hogy országunkban bárki is komolyan vegyen 1 vegyi támadást, idáig az összes riasztás kamu volt és szerény véleményem szerint a közeljövőben is azok lesznek.Őszintén magyarországnak mióta van annyira fontos gazdasági szerepe európában, hogy ezért minket büntetnének?
Ezeknek a leveleknek a célja szerintem csupán az , hogy ráébresszék a közdutatot(nem túl intelligens csak hírekből értesülő többségre gondolok ) arra,hogy túlreagálják az egész helyzetet.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.