Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» magyar vagyok nem túrista

437 levél
Válasz 01.10.25. 01:14 #42
sulc
szerintem ti alapvetöen kevertek 3 fogalmat:
a nacionalizmust
a nácizmust
a rasszizmust

külön külön valojában tudjátok miröl van szo (valszeg) de a "Magyar vagyok, nem turista" ez nacionalista. ez a Te Magyar Nemzethez valo hovatartozásodat fejezi ki.
Magyar nem az állampolgárságátol lesz valaki, nem is a börszinétöl stb. hanem attol hogy Magyarnak vallja magát és képességeihez mérten meg probál részt venni a környezete/Hazája szebbé/jobbá tételében.
2705 levél
Válasz 01.10.24. 20:29 #41
hadzsi
Én éppenséggel pont az alkotmányban lefektetett elvekről beszéltem. Ez alapján Magyarország akár a legdemokratikusabb is lehetne.Persze igazatok van, a gyakorlatban azért még sok minden nincs elrendezve,sőt...de azért jól esett kimondani.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3313 levél
Válasz 01.10.24. 20:18 #40
Reapest
Felőlem is jó lenne, ha létrejönne pár agresszívabb civil testület, akik tényleg nem saját érdekek (rasszizmus) alapján "tisztogatnának", hanem az ország érdekeit figyelembe véve. Ráadásul minden faluban, minden város minden kerületébe kellene ilyen, kvázi önkormányzat-pótló.
247 levél
Válasz 01.10.24. 20:01 #39
c-3po
demokrácia van legalábbis papiron, de nehogy egy helyi lakosnak keljen este félnie egy rosszabb kerületben attól, hogy 4 cigány agyonveri vagy lehúzza. megkéne tisztítani legalább a fővárost a mocsoktól, nehogy a lakosok kezdjék el a tisztogatást, bár részemről az is jó lenne.
3313 levél
Válasz 01.10.24. 19:54 #38
Reapest
"Magyarország az egyik legdemokratikusabb az állampolgári szabadságjogot leginkább tiszteletben tartó ország" - Ezt aranyba fogom foglalni! MO-n a demokrácia még igencsak gyerekcipőben jár. Az állampolgári szabadság pedig éppen annak köszönhető, hogy az egész országot figyelembe véve nem is, de egy-egy részét megnézve full anarchia van. Szabadon felrobbanthatnak, a korrupt zsaruk úgysem csinálnak semmit. Kérlek NE írjatok ellenpéldákat, ha csak nem a leveleitek számát akarjátok növelni, mert én is tudom, hogy ahol ÉRDEKÜK, hogy rend legyen, ott rendet is csinálnak és "igazság van".
247 levél
Válasz 01.10.24. 19:41 #37
c-3po
nos Reapest, nyugodtan szidhatsz vagy akármi,a fórum azért van, hogy mondd ki amit ki akarsz mondani, ha itt nem akkor e-mail, kiváncsi vagyok arra:'Inkább most nem írok semmit' mit takar, csak nyugodtan dühöngdt ki magad mail-ben. azt nem mondtam, hogy felsőbbrendű vagyok( jó lehet, hogy a megfogalmazásból ez jön ki), de nem szimpatizálok semmilyen kissebséggel, ha csak ideszöktek akkor nyugodtan menjenek haza a szar országukba és folytassák ottani életüket. várom e-mail-ed.
2752 levél
Válasz 01.10.24. 17:02 #36
Pete Croft
Nah, én sem akarok..Pete Croft
"I make my own luck."
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
2705 levél
Válasz 01.10.24. 17:00 #35
hadzsi
Még véletlenül sem akarok hadat üzenni mert szerintem Magyarország az egyik legdemokratikusabb az állampolgári szabadságjogot leginkább tiszteletben tartó ország,legyen szó zsidókról, cigányokról, menekültekről-bár ők korántsem állampolgárok- vagy bárkiről, aki idetéved. Nem kritizáltam csak annyit mondtam, hogy egy mondatnak vagy szónak az értelme attól függ kinek a szájából hangzik el, vagy milyen csoport vagy személy teszi azt magáévá és hogy.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
1970 levél
Válasz 01.10.24. 08:58 #34
Vaszilíj Zajcev
Köszi a hozzázólásokat! Szociál-politikai vizsgálatom eredményesnek mondható!Adatok feldolgozás alatt...
divide et impera
11026 levél
Válasz 01.10.24. 08:18 #33
Lacko
Akkor most elárulom, hogy ez a felirat egy jó húsz évvel ezelötti, AMERIKAI pólófelirat magyarra fordítása: I'm not tourist, I'm American!!! És ez tényleg kirekesztő, mivel elöbb TAGAD, aztán állít.
Gebasz, Hadzsi! Üzenjetek hadat ennek a szemét, kirekesztő, náci országnak!!!!
2705 levél
Válasz 01.10.24. 01:56 #32
hadzsi
Visszakapcsolódva a "magyar vagyok nem túrista" pólófelírathoz tény, hogy nem mentes a politikától a szállóige. Nem tudom olvasta é valaki Új Péter idevágó cikkét.Egyébként nem vagyok nagy népszabadság rajongó, de az a cikk nagyon a helyén volt. Szóval eladó vagyok nem vevő, felhasználó vagyok nem programozó, magyar vagyok...Háát?Bűzlik. Szóval ki, hogy értelmezi. Lehet ez egy elmés megjegyzés, vagy ártatlan tréfa és lehet egy durva propagandaszöveg nyitánya. Ezért veszélyes szállóigéket gyártani.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3313 levél
Válasz 01.10.23. 21:19 #31
Reapest
"hát KÉREM hogy lehet az hogy az elnyomott kissebségben elő faj egyik tagja győzedelmet arasson egy fehér polgáron"
"gondolok arra ,hogy a kissebség "feketebárányai" ellen a hatóság erőteljesebben lépjen fel"

Tudod mit, felsőbbrendű aranyom? Inkább most nem írok semmit.
5959 levél
Válasz 01.10.23. 19:29 #30
Mephisto
???

Nem én nyitotam a topicot...
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
247 levél
Válasz 01.10.23. 01:16 #29
c-3po
nos nekem nem tetszett az amerikai história X vége, hát KÉREM hogy lehet az hogy az elnyomott kissebségben elő faj egyik tagja győzedelmet arasson egy fehér polgáron. az, hogy mondjuk ne 1 egész népcsoportot(zsidók, cigányok) -at üldözzünk hanem csak azok "feketebárányait" ahoz viszont biztosítani kéne a megfelelő jogokat, gondolok arra ,hogy a kissebség "feketebárányai" ellen a hatóság erőteljesebben lépjen fel vagy mondjuk helyfenntartó erők( önkéntes alapon jelentezett polgárok, kiterjesztett hatáskörrel)cselekdjenek az adott helyzetben, ennek hatására 1-2 éven belül tuti megoldódna az összes kissebséggel összefüggésbe hozható bűncselekmény, de az a gond ,hogy sokan nem így vélekednek. kinek jó az, hogy elárasztják az országot az idegenek? továbbá minek nekünk ASIA CENTER? nem hiszem, hogy túl sok lenne benne a magyar tőke azért mert most nem zsidó vagy amerika pénz van benne hanem sárga attól még a helyzet ugyanaz.
952 levél
Válasz 01.10.22. 21:32 #28
Gebasz
Reapest, végre egy értelmes ember. A szívembôl szóltál.


Csak ez a "Gebasznak most igaza volt", miazhogy most?
3313 levél
Válasz 01.10.22. 21:28 #27
Reapest
Mephisto: Miért szar az Amerika histórai X? Olyan megható vége volt, majd elbőgtem rajta magam!

Egyébként lehet, hogy szar vagyok föciből, ezért kérlek világosíts fel: hol a faszomba van Zsidóország és Cigányország? Izrael ugyanis papíron nem a zsidóké és a lakosság megoszlása se erre utal, ráadásul New York-ban több zsidó él, mint ott! A faszom tele van már ezekkel a " ez nem magyar, hanem zsidó" beszólásokkal! Akkor mi a faszom? Túrista? Nem lehet, hiszen van magyar állampolgársága és itt dolgozik! ITT FIZET ADÓT! BASZKI, HA TE KERÜLSZ KÓRHÁZBA, Ő IS FIZETI AZ ELLÁTÁSODAT (amennyiben lehet ellátásnak nevezni azt, amit a magyar kórházakban művelnek a betegekkel). A zsidóknak és cigányoknak csak egy "alcsoportja" az a réteg, amelyik nem dolgozik, viszont rabló gyilkol. Csak azokat kell kibaszni! De ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem az un. "magyarokra" is. Aki az ország javára van itt, az maradjon, csak örülünk neki, de aki csak a faszát nyalogatja és bandákba verődve összever ártatlan embereket, az tűnjön a picsába!

Mellesleg Gebasznak most igaza volt, csak a Horrorra akadva 2-s utalással lőtt egy picit túl a célon, habár ha jól emléxem te ezt a filmet dicsőítetted. De a többivel nem volt gond. De nem, neked van igazad és mindenki melléd fog csatlakozni a fórumon, mert te vagy a "mi Mefink". Ha ez lesz, akkor köszönöm, nekem ennyi elég is volt a fórumból! Azt hittem, hogy itt ennél értelmesebb emberek vannak. Azzal meg, hogy csak az azokat utálod, nem a rasszt, tökéletesen ellent mondanak a következő soraid, ahol emberekről !százalékos arányban! beszélsz!
5959 levél
Válasz 01.10.22. 19:44 #26
Mephisto
Gebasz te nem vagy semmi. Jó, majd én is kiforgatom a szavaidat és minden faszságodat 100x leírom kicsit megmásítva

Na jó nem.

Bizony, te biztos nagy ember vagy, sok jó ember vesz körül és boldog vagy az életben, csak engem hagy már a szokásos faszságaiddal békén. Felejt el (egy időre) jó?
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
247 levél
Válasz 01.10.21. 22:58 #25
c-3po
nos a feliratnak jogos mondanivalója van. jelenleg az van,hogy elárasztanik minket külföldi termékekkel (ami annyira nem baj) idegen szlogenekkel, továbbá áramlik a tőke ami elvileg jó ,de ha egyszer kivonulnak a magyar piacról a multik(tesco,cora, bevásárlóközpontok amik vagy zsidó vagy amerikai kézben vannak) akkor a magyar gazdaság úgy omlik össze mint a World Trade Center. nem tom, hogy ki vélekedik erről ,de szerintem ez van.
952 levél
Válasz 01.10.21. 22:07 #24
Gebasz
"A História X egy nagy rakás fos." inkább mond azt, hogy "nekem nem jött be, én jobb szeretem azokat a filmeket ahol a tólószékes fazonok leszopják magukat, meg sokat szarnak és hánynak benne"

Amúgy mindenkinek a figyelmébe ajánlom, hogy minden megállapítás, ami a legkisebb mértékben is általánosításra is alapul eleve hibás

Amúny régen a nyolcban laktunk és sosem felejtem el, amikor kicsi voltam egy este jöttem haza a bátyámmal, amikor négyen ránktámadtak, a tesómat a szemem láttára összeverték, majd ott hagytak minket.

Ja és mind a négyen MAGYARok voltak.

és az ellenség a szegénység és nem a cigányság. Ha te születsz abba a nyomorba bele nem hiszem hogy diplomával jössz ki onnan.
5959 levél
Válasz 01.10.21. 19:09 #23
Mephisto
A História X egy nagy rakás fos.

Nem vagyok fajgyűlölő, ha azt mondom, hogy túl sok a cigány. Ez egy megállapítás. Nem tudom, talán mert nem kis fasszopó vagyok, amikor a Király utca környékén játok, gyakran kötnek belém. Természetes, hogy azokat utálom, de a cigány rasszt nem.
Mégis egy olyan törvény meghozatalát javazlom, hogy a kisebbségek százalékos aránya a népességhez képest ne érhesse el a 8-10%-ot, s akkor egyszerű a dolog: nem engednek be több kisebbséget (akikből sok van) és max 1 gyerekük lehet.

Nem tudom ki ismer olyan falukat vagy városrészeket, ahol több a kisebbség, mint a teljesjogú magyar állampolgár. Na ott drasztikusan nagy a szenny, mocsok, szegénység, 5+ gyerek/család, rengeteg a bűnözés, és bele kötnek a magyar emberbe MINDIG.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
1133 levél
Válasz 01.10.21. 16:01 #22
Joe
Van olyan póló is, amin ez van: Cigány vagyok, na és?
Láttam ilyet, és qrva jó
Morning will come. Just pray you're there to see it.
3313 levél
Válasz 01.10.20. 20:15 #21
Reapest
"Ez a hülye tyúk becsapott minket...nem is volt hererákja".

Ez egyébként egy baromság volt, amit a fsz. mondott, mert igazából neki se lett volna joga ezekbe a csoportokba járni.

Mellesleg a másik kedvenc Edward Norton filmem az Amerika história X. Ezt most nem véletlenül említettem meg...
5959 levél
Válasz 01.10.20. 19:54 #20
Mephisto
Nem piszkálom!
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
952 levél
Válasz 01.10.20. 19:44 #19
Gebasz
Mephisto a seb a sájpadlásodon, ami elmúlna ha nem piszkálnád egyfolytában, de nem tudod megállni...

Kicsit még várok és válaszolok a kérdésedre

5959 levél
Válasz 01.10.20. 19:36 #18
Mephisto
Gebasz: gondolom azért nyitottad a topicot, hogy levágd: kinek mi a reakciója.

És? Amire számítottál?

"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
5959 levél
Válasz 01.10.20. 19:29 #17
Mephisto
Gebasz: egy igazi offtopic:

"Te egy csaló túrista vagy! Hagyd békén a csoportaimat"
Na ki mondta kinek?

Topic: valóban igazából semmi rossz, negatív vagy fajgyűlölő dolog nincs ebben a megállapításban, s csak egy megállapítás, de tökéletesen jó arra, hogy lássa az ember ki hogy gondolkodik. Na itt ez kiderül: "MIÉP barmok" "szimpla mondat" "van benne valami" s ilyen megállapítások vannak benne. De hogy mi a háttere, eredete, ki mondta kinek és mikor, azt nem tudja mindenki.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
11787 levél
Válasz 01.10.20. 19:22 #16
Ghoost
HI
nincs mit Dino.
szivesen téleg tök rulez az oldal!
Én vettem onnan Offspringesd polót és nagyon king.
mewg jo anyagbol is vannak csinálva.
5497 levél
Válasz 01.10.20. 19:13 #15
Dino
Bocsi, offtopic, de itt van csak értelme a válasznak.
Ghoost: köszi a címet, igaz, nem póló miatt mentem el, hanem mert gyanús volt, hogy oylan stílusú zenével kapcsolatos a site, amit szeretek, és találtam is már pár jó kis CDt a katalógusukban...
952 levél
Válasz 01.10.20. 19:11 #14
Gebasz
Kedves Mekré

"Egy kis történelem! Most rögtön azzal fogsz jönni miért ezt a példát hozom fel, de nem kell párhuzamokat vonni." -írtam, és te erre mit tettél? Párhuzamot vontál. Nem azonosítottam Hitlert a MIéP-el, csak éppen azt bizonyítottam, hogy egy szimbolumnak politikai jelentése van. Ezt azt hiszem nem is vitathatja senki, még te sem ezek után.

6609 levél
Válasz 01.10.20. 18:36 #13
Kolin Mekré
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
11787 levél
Válasz 01.10.20. 18:36 #12
Ghoost
a www.headbanger.hu
címről mindenki megvheti a pólót.
247 levél
Válasz 01.10.20. 18:34 #11
hegbard
van benne valamennyi idegenellenesség.
ami nem is baj mert kedves,drága politikusaink mindenkit beengednek ebbe az országba.
ha igy haladunk mi magyarok leszünk pár éven belül a kissebség.......
szálj fel reggel a 9-es buszra.olyan érzésem van mintha kinában lennék,annyi a büdös ferdeszemű....
a sok ukránt,románt már nem is mondom..csak bűnözni jönnek ide.úgy hogy részemről ez a póló nagyon rendben van.
nem kell a miép-et bántani azért mert próbálják menteni a magyar nemzeti tudatot.
persze tudom hogy csurka mondott pár ökörséget.az a baj hogy ezek után már senki nem figyel rá amikor okosat mond.......
és igen ....kihalófélben vagyunk.a népesség fogy...
http://s10.bitefight.hu/c.php?uid=41441
6609 levél
Válasz 01.10.20. 18:33 #10
Kolin Mekré
Üdv!

Azzal jövök miért ezt a példát hoztad fel?
Mire gondolsz, a MIÉP kisajátítja a polót, és világhatalomra tör? A MIÉP ideáig nem mondott olyat hogy ezt és ezt fizikailag meg kell semmisíteni, Hitler igen. Szerintem ezzel a Hitlerezéssel kicsit túllőtél a célon, de értettem a hasonlatot.
Én maradok az álláspontomnál, ez NEM idegenelleneség.

Példa:
Amerikában, az amcsi zászlót nem kell engedélyezni ha megemlékezel!
Nálunk (legyen elég annyi hogy Borsodban) a cserkészek megkoszoruztak egy II Világháborús katonasírt, és egy német sírt (az illem így kivánja!!!) volt ott egy magyar zászló is.
Mit csinál a paraszt rendőr? Ez jogtalan, meg ilyenfélékre hivatkozva, elteteti a zászlókat.
HM? Ez normális? NEM
HA már az ilyeneket sem engednek meg, nem is csodálkozok ha egy kis irkafirka polóra idegengyűlöletet ragasztanak.
Furcsa ez a mai világ...

Minden ellenállás hasztalan! 8-)
3313 levél
Válasz 01.10.20. 18:31 #9
Reapest
Mi a baj ezzel a kitűzővel? Nem akar kirekeszteni senkit. Az már egy más dolog, hogy mit gondol a viselője. De ez csupán azt mondja, hogy nevetséges, hogy a genyók, akik az idegenforgalomból élnek meg, kibasznak velünk. Aztán ez a kitűző a külföldieknek se szól, mert ők úgysem értik mi van ráírva. Habár én elfogadnék egy olyan rendeletet, hogy ha a német, részeg gádzsó hangoskodik, hadd' lehessen megdobálni és bevágni a Balcsiba!

Reapest vótam, az antiszemita zsidó!
(ennél komolyabb dologgal nem akarok hozzászólni ehhez a topichoz)
952 levél
Válasz 01.10.20. 18:11 #8
Gebasz
" Mi ebben a politika? Látsz rajta olyat: "elegünk va na komcsikból/a szegénységből, a Fidesz vagy hasonlót?" "

Egy kis történelem! Most rögtön azzal fogsz jönni miért ezt a példát hozom fel, de nem kell párhuzamokat vonni.

Horogkereszt. Mindenkinek ugyanaz a dolog jut róla eszébe, és nem az, hogy az emberiség talán legrégibb és legelterjedtebb szimbolumárul van szó, amit Hitler kisajátított magának, ezzel új jelentést adott neki. De szóba hozhattam volna a vöröscsillagot is (leszedetik a nyilvános karácsonyfáról a hasonló díszeket, pedig nincs is ráírva semmi)
Nos a pólót a P-Mobil találta ki (amit nem lehet a MIéP-tôl elvonatkoztatni), a Magyar Fórum reklámozza (ami a MIéP lapja, aki ezzel vitakozni akkar, az azt is elhiszi, hogy a Pannon Rádió független, politika mentes adó) Tehát a pólót a legnagyobb szemtelenséggel és tudatlansággal sem lehet politika mentesnek nevezni. Aki ilyet hord az számoljon azzal, hogy a MIéP politikáját és ideológiáját magára vállalja (tapasztalataim szerint ezzel nincs is bajuk a viselôkkel)

"Amikor a pincér NÉMETÜL hozzámszólt azt hittem eldobom az agyam!!! Vérvörös ideg fejjel, de kerestem egy másik vendéglőt!!!"
Igazad van ! én ott rögtön le is lôttem volna a mocskot

"magyar vagyok nem túrista, vigyázz rám kihaló félben vagyok" Na ha ebben nincs semmi idegenelleneség akkor én olyan hülye vagyok, hogy sürgôssen meg kell nekem magyarázni mit is jelent ez!
6609 levél
Válasz 01.10.20. 17:20 #7
Kolin Mekré
Üdv!

Én úgy tudom hogy a polót a P-Mobil csináltatta még régebben(!!). Ezt a régebbent kihangsúlyozom!!!Mi ebben a politika? Látsz rajta olyat: "elegünk va na komcsikból/a szegénységből, a Fidesz vagy hasonlót?"
Én tökéletesen megértem!!!
Sőt példa:
voltál már NYÁRON a BALATON egyébb vendéglőiben? Háát én levittem a barátnőmet egy normális (nem büfé) vendéglőbe.
Amikor a pincér NÉMETÜL hozzámszólt azt hittem eldobom az agyam!!! Vérvörös ideg fejjel, de kerestem egy másik vendéglőt!!!
Mondjuk ez kellemetlenül érintett.
Hogy miért hordják?
1., Mert lehet hogy magyarok
2., Ahogy mondtad valaki jó viccnek találja
3., Én mondjuk ROCK-er körökben mozgok, ott minden 6-7-ik ilyen polóban pogózik
4., Én azért hordanám mert ne mvagyok túrista

Miért kell a kákán is csomót keresni?
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
952 levél
Válasz 01.10.20. 14:23 #6
Gebasz
"Ebben a mondatban sem politika, sem kirekesztes, sem gyűlölet, semmi nincsen... csak egy kis humor."

Akkor miért hordod/hortad? Jó vicc, nevessen aki látja?

11026 levél
Válasz 01.10.20. 13:24 #5
Lacko
Ennek szerintem semmi köze a MIÉP-hez! Még az MDF sem létezett - nemhogy a MIÉP - amikor én már ezzel a felirattal kitűzőt hordtam.
Szerintem Zajcev - egyébként minden tiszteletem a tiéd, de hisz tudod - de ez a felkiálltásod tipikusan agymosás gyanus (persze az én agyamat is mossa a média rendesen). Azt állítják (tv, rádió), hogy ami magyar, az egyből MIÉPes is és aki magyar az kirekesztő.

Ebben a mondatban sem politika, sem kirekesztes, sem gyűlölet, semmi nincsen... csak egy kis humor.

Nekem tetszik!

A másik kedvenc kitűzőm az volt, amit az unokatesómra tűztek rá a Ferihegyen: "Hungarian speaking"...
2580 levél
Válasz 01.10.20. 11:57 #4
AriAmi
Én bírom eme felíratú pólót, szerintem nagyon rulez.
1970 levél
Válasz 01.10.20. 11:56 #3
Vaszilíj Zajcev
Köcsög MIÉP-es barmok!Tönkrevágnak mindent a hülye "poltikájukkal"!!!
Szemét banda!
divide et impera
6609 levél
Válasz 01.10.20. 10:05 #2
Kolin Mekré
Üdv!

Nekem tetszik, meg az eggyüttes is.
P-MOBIL jeeeee
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
952 levél
Válasz 01.10.20. 06:06 #1
Gebasz
Gondolom mindenki találkozott már ilyen felirattal ellátott pólóval.

Kiváncsi vagyok a véleményekre.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.