Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Commandos2 SMS-ben

11029 levél
Válasz 01.11.15. 09:57 #4
Lacko
Magyarországon mindenki röhögött volna ezen az SMS-en, mert a veszetes háborúink és a kommumista hatalom teljesen lejáratta hazánkban a hadsereget. Mindenki röhög ha katonai szolgálatról van szó, vagy ha azt halljuk valakiről, hogy hivatásos tiszt, akkor inkább lenézzük, mint tartjuk valamire. De Angliában ez egészen másként van. Ott ez tök komoly és tényleg lehet, hogy egyesekben megállt az ütő, amikor elolvasták az első üzenetet...
882 levél
Válasz 01.11.14. 18:28 #3
voki
Én is szívesen olvastam volna az SMS-t, elég jó kis reklámfogás volt. Mert gondolom a britteknél már egyéb médiumok is ezzel foglalkoznak. És a negatív reklám is reklám.

Amúgy tényleg királyos a második bevetés.
"A felnőttek és a gyerekek között csak a játékszereik árában van különbség."
6295 levél
Válasz 01.11.14. 18:19 #2
J. Dávid
Király. Kár, hogy én nem kaptam.. Bírtam volna ha kaptam volna egyet mondjuk a magyar forgalmazóktól. Te nem?
11029 levél
Válasz 01.11.14. 13:11 #1
Lacko

Hír az index.hu-ról:

"Kérjük azonnal jelentkezzen a legközelebbi hadkiegészítő parancsnokságon, itt a második bevetés". Ezzel a felszólítással kezdődött az a rövid szöveges üzenet, amelyet jó néhány brit játékrajongó olvashatott mobiltelefonján.

A reklám második része feloldotta a háborús sokkot: "Commandos 2 PC-re. Olyanabb, mint a való élet - mától az Eidostól." A dolog mégis csípte egy leszerelt katona szemét, aki bejelentést tett a brit reklámhatóságnál, mivel az üzenet szerinte indokolatlan félelmet és aggodalmat kelt.

Az ASA nevű reklámellenőrző hatóság megvizsgálta a dolgot és megállapította, hogy az SMS első olvasásra megrémítheti a mobilosokat. Az Eidos erre elnézést kért és bejelentette, hogy felhagy az SMS-kampánnyal.


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.