Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Ki mit tenne meg utoljára? Hol a határ?

5959 levél
Válasz 01.12.05. 20:26 #41
Mephisto
O.K. Tehát aki nem érteni: A Kommunizmus eszmélye, lényege egy kánaán, utóbia, ahogy Gebasz leírta. A Kommunizmus maga a megvalósulás, a megvalósítás felső foka. Első lépcsője a szocializmus, a társadalom és az állam forradalmi változatásokkal való átszervezése, majd a kummunista diktatúra (a közjó érdekében) létrejöhet.
Ebben az értelemben télleg szocializmus volt, de kommunista, orosz kommunitsta berendezkedése volt hazánknak, a szocialista lépés kihagyását akarták (így viszont népellenséggé lettek) ezért mondjuk kommunizmusnak.


Viszont hogy definiálnád a szésőjobbot, és mit értesz az alatt, és ki a franc mondta ???


A kommunizmus azonban sosem valósulhat meg. Reformok kellenek, nem forradalmi átalakítások. Holnap folytatom...
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
952 levél
Válasz 01.12.03. 20:29 #40
Gebasz
...de az árak is sokkal alacsonyabbak voltak +több juttatást kapott az ember. Többet kaptál a fizetésedért mint most.

Most lehet ideológiákról vitatkozni, de az kétségtelen, hogy jobb életszinvonal volt mint ma (persze ha valaki elötte gazdag volt, akkor már nem érintette olyan jól a dolog).


Sajnos nem akarok hülyeséget mondani, nem tudom kinek a mondása, de egyetértek vele.
Valahogy így szól:
"Mindegy hogy egy párt milyen beállítottságú, amint hatalomra kerül, a szélső jobb irányába indul el"


A kommunizmus a kánaán, egy utópia ami a legjobb lehetne az emberiség történetében. Ami volt az szocializmus volt, és a kommunizmus hírnevét rontotta. A kommunizmusban mindenki egyenlő, nincs pénz, mindenki elveheti amire szüksége van, stb. Ennek a közelében sem voltunk soha. Az egy elb@szott szerencsétlenség volt.

Elég OFFok vagyunk
5959 levél
Válasz 01.12.03. 20:05 #39
Mephisto
Munka volt, pénz nem.

Ma ezt úgy ennesúlyozzák, hogy a betörő mammutcégek viszik ki a lét, de akkor az oroszok, és télleg a befolyásos párttagok jókat kaszáltak.

Nézd meg: ma mennyivel jobb a megélhetés.

Akkor kummunizmus volt, és nem más, lehet, hogy a kommunizmus mint eszme nem valósult meg (teljesen), de orosz, kommunista tipusu népköztársaság voltunk, egypártrendszerrel, orosz, kommunista berednezkedéssel, módszerekkel, tehát bizony kommunizmus volt.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
952 levél
Válasz 01.12.02. 21:14 #38
Gebasz
"Sajnos a kommunizmus nem volt jó rendszer munka szempontjából"

Nemtom hény éves vagy Mephi, de anno nem voltak munkanélküliek. Munka szempontjából az volt a legjobb. Ha kellett berakták egy gyárba és hogy gyártsa a veszteséget, és megfizették, hogy lehessen lakása, gyereke, megrendelhesse 5 évre előre az autóját
Ha valaki ez alól kivonta magát "közveszélyes munkakerülő" lett belőle, és büntették.

Az már teljesen más dolog, hogy mennyire volt működő a rendszer, de ez a sok szegény és hajléktalan csak a rendszerváltás után jelentek meg, amikor ezt a sok felesleges munkahelyet megszüntették.

Ha a "kommunizmus" maradt volna (sosem volt kommunizmus, az maga lett volna a kánaán) akkor senki sem panaszkodott volna a munkára... legfeljebb arra, hogy az ország teljesen tönkrement.
5959 levél
Válasz 01.12.02. 19:17 #37
Mephisto
A csöves nem születik bele a csövességbe, de abba beleszületi, hogy olyan családba/árvaházba nő föl, olyan politikai rendszerben, ahol nem adnak a tanulásra, vagy direkt nem taníttatnak.

Sajnos a kommunizmus nem volt jó rendszer munka szempontjából, a mai gazdagok (dúsgazdagok) mind a rendszeren gazdagodtak meg, míg mások amiatt szegényedtek el. Láthatjuk: alig van olyan csöves vagy gazdag, aki a rendszerváltozás után lett volna az. Én azonban ismerek olyat, akit nem alkalmaznak, annak ellenére, hogy egyetemet végzett. Túl sok a humán beállítottságú és nyelvtanár, hamarosan telítődik a jogi réteg is, s ma már számítástechnikusnak is veszélyes menni: mire kijárod már telítve lesz az ország, az Unió szakemberekkel. Egyetemista csövesek a legrosszabb látvány, de szerencsére kevesen vannak.

Roma csöves nincs. Együtt élnek közösségben, kéregetnek, lopnak vagy van munkájuk mindegy, nem alszanak az utcán, inkább 3x-annyian egy szobában.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
20667 levél
Válasz 01.12.01. 20:40 #36
Pyrogate
De nem hiszem, hogy beleszületik a hajléktalanságba, vagy, hogy ez öröklődik!!!!!
Szenvedély nélkül a foci halott.
2580 levél
Válasz 01.12.01. 20:30 #35
AriAmi
Gh LOL.
Aki hajléktalan, az nagyon nehezen, vagy soha nem talál magának munkát. Ha ez így menne, mindenki minimum vállalkozó lenne.
11786 levél
Válasz 01.12.01. 19:32 #34
Ghoost
hi
hát igen a sok lusta csöves mind tehetne vmi azért hogy megváltozzon az életük de csak önsajnálatuk ván és kéregetnke/lopnak ahelyett hogy munkát keresnének.
20667 levél
Válasz 01.12.01. 17:29 #33
Pyrogate
HA télleg ott tartanék, hogy nincs más választásom, csak eladni a házat, meg mindent, akkor sem csöveznék, elmennék az utolsó pénzemből a balatonra, vennék egy 10 négyzetméteres telket, és halásznék, vagy mit tom én, de valami munkát biztos találnék.
Szenvedély nélkül a foci halott.
3313 levél
Válasz 01.12.01. 01:23 #32
Reapest
Jaj de megható volt!
Kár, hogy ez csak a nyomikra vonatkozik.
A törvények ugyanis elméletileg nem, de gyakorlatban egyénenként változnak, és aki képes rá, az meg tudja változtatni a saját szar életét. Nem csak játszani kell, mint az űrmajmok. Nem "Nyomj meg egy gombot, húzz meg egy kart, halj meg hülyén!" módon. Először meg kell érteni a játékot, mielőtt sikeresen tudnád játszani, vagy kedved szerint alakítani.
482 levél
Válasz 01.12.01. 01:01 #31
SAJTQKAC
hat gebas zahhol, egyet erts meg, ojat ebbe a tarsadalomban nem csinalsz, hogy kilepsz a torvenyen kivulre, mert az neked nem teccik.Ilyen nincs.Az élet egy társasjáték.Részt KELL venni benne.Nem léphetsz le a táblárol, csak azert mert nincs kedved.Jáccanod kell.Ezt 2 modon teheted meg.Vagy nyersz, és jol halsz meg, vagy nyomi vesztes leszel , éls akkor nincs mirol beszelni
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...
622 levél
Válasz 01.11.30. 21:29 #30
Doom
Lehet hogy félreértetted amit mondtam. A teljes idézet így van:

"Amúgy tényleg kár hogy nem tom elképzelni a világot pénz nélkül, hidd el engem is zavar. De kevésbé zavar engem, mint téged az, ha nincs pénzed."

Valszleg az zavart meg, hogy a 'De' után kimaradt az 'ez'. Amúgy tényleg nem önellátó vagyok. (OFF: neked/nektek feltűnt, hogy itt van a levelezők közt egy Mefisto? Ő most egy poén, vagy csak azér ez a neve mer az eredeti foglalt volt??)
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
952 levél
Válasz 01.11.30. 18:43 #29
Gebasz
"De kevésbé zavar engem, mint téged az, ha nincs pénzed"
Le merném fogadni, hogy nem önellátó vagy. Ne tudd meg milyen az, amikor nincsenek szülők akik eltartsanak, nem örökölsz semmit, még lakást sem, nem engedhetsz meg magadnak egy albérletet sem.

Persze szerencsére én sem ismerem ezeket (legalábbis nem ennyire drasztikusan), de ez az egész egy hipotetikus helyzetre épült.
622 levél
Válasz 01.11.30. 18:40 #28
Doom
Hát, elég kiábrándító, hogy ebben a politika és média vezérelte világban köpsz a társadalomra, és megszegnéd a törvényeit...
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
952 levél
Válasz 01.11.30. 18:37 #27
Gebasz
Tisztázzunk valamit!
Senki sem akar mindent hátrahagyva elindulni a nagyvilágba, hanem ha MINDENNEK VÉGE és ami hátra maradt még, az a büszkeséged, akkor 2 dolgot tehetsz: azt is feladod és szart pucolsz (lásd lejjebb) vagy új fajta életet kezdesz. Én az utóbbit választanám. És ez nem egy remete élet, hanem egy TÖRVÉNYEN KÍVÜLI élet.
622 levél
Válasz 01.11.30. 18:36 #26
Doom
Azér ez a legjobb barát dolog kicsit dúrva, bár legjobb barátra válogatja ugye. Ősemberként nem lehetne élni, mer ugye ahhoz vissza kell menni a természetbe, ahol van növény pl. És ott állat is van, ami esetleg megtámad. Bár nem ettől kell tartani. Viszont nem biztos hogy elég jó fizikumban vagy az ősemberhez képest. Az egész nap megerőltető dolgokat csinál a fennmaradáshoz. Az ien Robinson dolgok nem hiszem hogy bejönnek.
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
622 levél
Válasz 01.11.30. 18:33 #25
Doom
Ha rajtakapnak a lopáson, akkor az van, hogy éhen maradsz. Amúgy meg rajtad is látszik, nem csak az ápoltságodon. Hát csont sovány vagy, fáradt is talán. Én mindenesetre nem ebben látom kimerülni a 'bármit megtehetsz' fogalmát. Amúgy tényleg kár hogy nem tom elképzelni a világot pénz nélkül, hidd el engem is zavar. De kevésbé zavar engem, mint téged az, ha nincs pénzed. Tehát akkor, ha a boltban nem tudsz lopni, mi van? Zsebtolvajkodsz? Szép dolog. És ugye híd alatt alszol.
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
482 levél
Válasz 01.11.30. 18:28 #24
SAJTQKAC
Hat gebasz, nem kéne Rousseau-i neturalista esméket belénk táplálni.Nem arrol van szo, hogy nem lehet remete eletet elni, meg olyat mint az osember, csak mar az ember nem tudna vissza-evolválni (?) az ösember szintre, hiszen tegyuk fel, felkerekedsz, elmész a hegyekbe gyujtogetni, termeszteni stb, két honap mulva vagy visszajonnél, vagy meghalnal.Nem tudsz termeszteni semmit, mert nem értesz hozzá, nincs alapanyagod.Gyujtogetni: hát egyszer tuti megzabalnal vmi mergezot, és akkor csácsá.Vagy megfagynal.Vagy megbetegedsz, és meghalsz.Ebben a világban nem kuloncnek kell lenni.Nem azt kell keresni, hogy hogyan lehet munka nelkul megelni, vagy konnyebben.Sokan azt akarjak, hogy kilépjenek a saját koruk ördögi körébol.Nem lehet kilépni, vagy csinálod, vagy meghalsz:És én mondom, senkit sem érdekel, hogy a vilagon vagy, le vagy szarva.Még a legjobb baratodat se.Vagy te ölsz, vagy téged ölnek
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...
952 levél
Válasz 01.11.30. 17:54 #23
Gebasz
BolhaTetü!

Ez igen szomorú, hogy ebben az elanyagiasodott világban el sem tudod képzelni az életet pénz nélkül.

Rajtakapnak a lopáson... És akkor meg mi van?

Egyébként a mocskosság nem a hajléktalanságból ered, hanem ha valaki elhagyja magát. Én láttam már hajléktalant, aki a dunában kimosta szépen a ruháját.

622 levél
Válasz 01.11.30. 17:48 #22
Doom
Betűzzem neked?? Ha nincs semmid, akkor a; nincs pénzed, b; nincs munkád, tehát nem is lesz pénzed. És ugye nem is tudsz letelepedni dolgozni, ha folyamatosan mész. BOltból meg nem rabolhatsz, mer a koszos kinézeted miatt figyelnének téged. Szal miből ennél?? Kocsiablakokat törölsz?
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
952 levél
Válasz 01.11.30. 17:45 #21
Gebasz
Nagyon korlátolt a gondolkodásod, ne haragudj. Az abszolút szabadságot te már el se tudod képzelni.
Nincs mibe tankolni, nincs hova hazamenni, nincs kiért aggódni, nincs semmi veszteni valód.
pl. miért szedném a kukából a kaját, amikor elvehetem a közértben?
622 levél
Válasz 01.11.30. 17:15 #20
Doom
De ha nem kéregetsz akkor hogy járod körbe európát?? Kaja nélkül, ha maradna kocsid, benzin nélkül? A fákról és kukákból szednél kaját? Nem éppen jó terv arra, hogy mi lesz veled ha mindent elvesztesz!
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
2580 levél
Válasz 01.11.30. 00:30 #19
AriAmi
-dolgozni a Tiszai gátépítésben
Persze, az nem olyan nagy meló.

-csöveseket/cigányokat kiszolgálni (kaja, tea stb)
Nagy megalázásban lenne részem, az biztos. Amúgy megmerném.

-szart pucolni betegek után
Talán, utána valszeg nem ennék néhány napig.

-egy napig vagy több ideig árvaházban dolgozni
Max. egy hétig.

-haldokló betegeknek segíteni
Köszönöm, nem. 2 esetben is láttam már haldokló embert. Életben nem volt valami jó látvány. Sajnos arról nem tudok, hogy túl élték-e vagy sem. Aztán pedig tegyük fel, hogy válalnám, és meghal a beteg. Magamat hibáztatnám, a kifingott ember hozzátartozói úgyszintén. Nem lenne nagy élmény.

C-3po: Mi lenne, ha nem kéne minden hozzászólásodban azt olvasnom hogy "cigányok így-úgy"? Én nem vagyok rasszista, szerencsére. Ismertem már köcsög cigányokat, de általánosítani marhaság. Magasról szarok rá, hogy mások mit csinálnak, az a lényeg, hogy éljem az életem, és magammal törődjek, nemde?
482 levél
Válasz 01.11.29. 22:40 #18
SAJTQKAC
hat c-3po kicsit tisztabban latja a vilagot mint ti, en is igy gondolom.Jo, igaz, nem kell általánositani, de a cigany cigany, lop, lop, csal, csal azt ennyi.Ez van, nem lehet mit tenni, de aki itt nekem beadja, hogy ő azt hiszi, hogy minden ember egyenlo, és o szereti a ciganyokat, meg a kinaiakat, az hazudik.Nincs egy ojan ember aki szeretne oket, kiveve sajat maguk.
A zsidokrol meg annyit, hogy hát igen, ok manipulálják az országot, nagyon nagy részuk ritka nagy önzö fasz, a kissebseget meg kirekesztik maguk kozul.Ciganyoknal is igy van.Aki nem log éjjel nappal, nem lop csal, azt megverik, aztan nezhet hogy mi a fax van.
ez a vilag ecsém, ha te nem ölsz, akkor teged olnek, meg akkor is ha eloveszed a szép oldalad, a szeressuk egymast gyerekek-et.Ilyen nincs.El kell fogadni, a vilag megvaltozott.Egyebkent a tiszara mennek, a tobit nem.Tiszara azert mert azok az emberek nem tehetnek az arvizrol, ez a mostani kormany egyenes kovetkezmenye.A tobbit azert nem, mert nem azert tanulok, hogy szart pucoljak mas utan, amikor o is vigan megcsinalhatja, jo persze aki rokkant, az nemigazan, de nem a szélsoségeket kell nezni.Miert is van a novér? hogy szar pucoljon, meg amit kell még, ezert fizetik, aztan hogy mennyit kap, az megint az orban kormanytol fugg, magyarul semmit nem kap.
Haldoklo betegeken ugy segithetek, hogy az eutanáziát engedélyezem.Hát hogy az igazat mondjam, nem lenne szukségem rá, hogy lelki beteg legyek 23éves koromra a sok szegeny oreget latva, akik haldoklanak.
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...
2557 levél
Válasz 01.11.29. 22:13 #17
HoriG
A tiszai gátépítésben: én résztvennék, nagyon jó kis testedzés ugynakkor még hasznos is.
csöveseket cigányokat kiszolgálni: soha, főleg a cigányokat az úgyis ki tudja magát szolgálni.
szart pucolni: szintén nem az esetem ez a meló
árvaházban dolgozni: ezt sem nagyon csinálnám
haldokló betegeken segíteni: hát nem is tudom, nem látom sok értelmét
Sir, you're a confirmed newt!
952 levél
Válasz 01.11.29. 21:27 #16
Gebasz
Amikor nincs veszteni valód, bármit megtehetsz...

Tuti nem kérnék én senkitől. Én nem is adok, koldusoknak. Nem azért mert smucig vagyok, hanem mert én tuti nem kérnék... Persze mondhatod, hogy "ezt mondod most", de én SOHA nem kértem senkitől semmit. (legalábbis semmit ami pénzzel kapcsolatos)
622 levél
Válasz 01.11.29. 21:23 #15
Doom
És hogy akarod körbejárni Európát? Nem hiszem hogy mindenhol csak úgy adakozni fognak neked pl kaját. De egyelőre ahogy látom nem kell emiatt aggódnod, mer gépközelben vagy (ha nem otthoni a gép, akkor bocs).
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
247 levél
Válasz 01.11.29. 20:50 #14
c-3po
ja-ja én jól szórakozom. és te?
írjá már ide te is valamit.
503 levél
Válasz 01.11.29. 20:28 #13
Mad Monkey
c-3po - DĐĐ látom te is elvagy -
néha falramászom az antiszemita faszságaidtól...
MAD

"a másnaposág legjobb ellenszere ha mindig be vagy b***va..."
952 levél
Válasz 01.11.29. 19:59 #12
Gebasz
Én elhatároztam, hogy ha már nagyon sz@r lesz az anyagi helyzetem (amire sajna minden esélyem megvan állás és lakás hiányában) nem fogok alkoholistaként az aluljáróban "fedél nélkült" árulni (amúgy minden tiszteletem az övék, vicc nélkül) hanem szépen elindulok azt bejárom európát ("Csak akkor tehetsz meg bármit, ha már nincs semmi veszteni valód")

Kicsit eltér az alaptémától, de szerintem idevág.
793 levél
Válasz 01.11.29. 19:05 #11
GregSB
Vazze, nem működik ez a szerkeszt gomb
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
793 levél
Válasz 01.11.29. 19:04 #10
GregSB
Akkor én most nem az eredeti kérdésre válaszolnék, de a topic témájára:

Ha mondjuk teljesen biztos lennék abban, hogy meg fogok halni(rákos vagyok, vagy valami ilyesmi), akkor biztos, hogy vennék egy paintball puskát, a Keletinél kifeküdnék az aluljáró tetejének a szélére, a fűre, és szitává lőném a hittérítőket
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
793 levél
Válasz 01.11.29. 19:02 #9
GregSB
Én most nem az eredeti kérdésre válaszolnék, de a topic témájára:

Ha mondjuk teljesen biztos lennék abban, hogy meg fogok halni(rákos vagyok, vagy valami ilyesmi), akkor biztos, hogy vennék egy paintball puskát, a Keletinél kifeküdnék az aluljáró tetejének a szélére, a fűre, és szitává lőném a hittérítőket
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
622 levél
Válasz 01.11.29. 18:59 #8
Doom
A hullajelölt meg a szar eleve kizárt. A gátat nem hiszem hogy sokáig bírnám A csöviket és cigányokat szívesen, ha nem köcsögök, de amint azt látom hogy a környezet barátságtalan, hagynám a francba. Árvaház: azt nemtom, elsőre asszem igen, de nemtom mien állapotok vannak ott...
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
11786 levél
Válasz 01.11.29. 18:50 #7
Ghoost
hi
én csak akkor mennék gátst épít4eni ha ENGEM fenyegetne a veszéj.
szartakarítás???
na ne már.
kiszolgálni????
mérgezett tea max.
árvaház: azok szegény szerncsétlen gyereket rajtuk segítenék.
haldokló betegnek aki klözel áll hozzám utolsó kivánság meg iylesmite tennék neki.
6295 levél
Válasz 01.11.29. 06:59 #6
J. Dávid
Akkor nagyjából egy szinten vagyunk. Mert én azt akarom, hogy minden normális kissebbség maradjon a többi meg húzzon innen! Mondjuk elég gáz, hogy ezeknek mindenféle juttatás jut. Pl. az önkormányzat a cigányosztálytársamnak felánlotta ha 3.5 az átlaga havonta, akkor kap 5000FT-ot. Átlag mennyi?? 2.4.....Megbecsülni se tudják a dolgokat..

Na én mentem, mert mindjárt 7:00...
247 levél
Válasz 01.11.29. 01:22 #5
c-3po
J.Dávid nem vagyok se skinhead se náci. jó négerek egyenlőre még engem se zavarnak azért, mert nincsnenek itt annyian. "És milyen jogon ölnél meg te valakit????" -nos én nem mondtam, hogy megölnék bárkit is csak hát nehogymár egy cigány(ingyenélő, szociális juttatásokból és segélyekből élnek főleg, amit részben te is fizetsz nekik, mert ha veszel egy csokit már akkor adózól és ezeket a hatalmas összegeket miért kéne a növekvő kissebségre költeni, mert nem dolgozik? 6 gyerek van? amikor ebből a pénzből lehetne fejleszteni) állampolgár vagy egy bemenekült kis sárga egyenjogú legyen velem vagy bárkivel aki már itt él egy ideje. a zsidókat azért nem említem, mert ők szépen az ország gazdaságát vágják zsebre és nem az utcán ingyen élnek( például a westen teljesen zsidó kézben van, de még ki tuda mennyi minden amiről nem tudunk) a sárgákkal az a baj, hogy sokkal többen vannak és jönnek-jönnek-jönnek, szinte a gettósodott városrészek felett átveszik a többségfölényt és mondjuk nem fognak megállni a 8 vagy 9 ká határainál, Asia Center hű, de nagyon kellett, de tényleg most, hogy már van zsidócenter(westend) meg amerikai(dunaplaza) kell sárga(asia center) is, nem de?
6295 levél
Válasz 01.11.29. 01:06 #4
J. Dávid
Te véletlenül nem vagy skinhead??? Nekem specia a négerekel semmi bajom. Miért mit csinálnak itt?? Business, semmitöbb. Meg mennek a sote-re tanulni. ENNYI. A kínaiak meg egymást ölik, árulnak, stb. szóval zajlik simán az élet. A cigányoknál kicsitt más a helyzet. Ott azért valljuk több a köcsög akárhogy akarunk szépíteni. És milyen jogon ölnél meg te valakit???? Ő is ember! Igaz, másogy néz ki, DE EMBER! Ezért engem lehet utálni kiközösíteni a fórumról. Nem érdekel. Nem nektek van egy náci-skinhead osztálytársotok, aki örömmel mondta múltkor milyen jó rész volt az egy nácis filmben, az amikor megfogta a százados a zsidó fülét levégta egy késsel(!), és a szájába tette, majd elküldte a helyére és hátulról háthalőtte. Ennyi.
247 levél
Válasz 01.11.29. 00:58 #3
c-3po
TISZA: nem max a Duna pesti részén
CSÖVESEK,CIGÁNYOK: mondjuk estleg veszek 1 fedél nélkül című magazin-t vagy főzöm a kajájukat, cigányok? nem(kissebsék egyébként meg nem emberek lehet, hogy picit rasszista kijelentés, de nem) kaphatnak 1 vonatjegyet Indiáig, ez alól kivétel esetleg a magyar cigány(azt meg leküldeni 1 bányába)
SZAR PUCOLÁS: semmiképp én 21 napig feküdtem kórházba és nagyon kellemetlen volt az, hogy nem tudsz kimenni WC-re hanem alád nyomnak egy pelust beleszarsz aztán a nővér kitörli
ÁRVAHÁZ:egy nap lehet
HALDOKLÓ BETEGEK: aki nagyon- nagyon haldoklik annak meg kell halnia. vagy megkönnyíted a halált vagy az utólsó percig megteszed azt amit tőled elvár

segíteni embertársainkon szép utópikus elképzelés, de manapság mindenki azért hajt, hogy magának jobb legyen, de azért minden emberben valamilyen minimális szinten ez a segítségnyújtás megvan. csak például a kissebségeket ne hívjad légyszives embereknek, úgyis nemsokára fölénybe kerülnek (rohadt tetves sárgák, meg a niggerek+cigányok ). addig korlátozni, írtani kell őket amíg 1 bűncselekményben 1 fehér ember kevesebb büntetést kap mint az adott kissebség(akárhogy is nézzük napjaink "nagy" demokráciáját ez így van és így is kell lennie, de ez már kevésbé tartozik a témához.)
6295 levél
Válasz 01.11.28. 23:03 #2
J. Dávid
Tiszai gátépítés: Ha ott laknék akkor biztos pucolnék oda, de egyébként nem.

Csövesek,cigányok: Esetleg. De ha az adakozás ebbe belefér, akkor megtenném simán.

Szar pucolás: Kösz, de nem. Én még a család WC-jét se pucolom.

Árvaház: Lehet, hogy dolgoznék, max. vagy fejberúgnám az egyik rossz gyereket, vagy szívemhez nőne egy-kettő.

Figy! De arra az egyre megkérnélek, ne nézd meg ezt a Holtak útját még1* mert akkor neked minden topic-od ilyenekről fog szólni Maradj a régi! Egyébként igaz, hogy te valami szanatóriumba dolgozol?? vagy valami ápoló vagy??? Asszem Ghoost mondta, azért mert megkérdeztem tőle, honnan van neked ennyi léd hogy du benézzél. Azt erre mondta ezt.
5959 levél
Válasz 01.11.28. 19:32 #1
Mephisto
Ez a topic az élet minden területére is értehő, de én egy konkét dologra gondoltam? hol van az életetekben a segítőkészség határa?

Elmennétek e csövesek után takarítani
-dolgozni a Tiszai gátépítésben
-csöveseket/cigányokat kiszolgálni (kaja, tea stb)
-szart pucolni betegek után
-egy napig vagy több ideig árvaházban dolgozni
-haldokló betegeknek segíteni


Csinálnátok e olyan dolgokat, ami a mai modern ember értikeinek merőben ellent mond, de ha jobban meggondoljátok: embertársaitoknak segítetek különösebb előitélet nélkül. Olyan erőt ad... (Holtak útja hasonlat)
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.