Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Ki melyik filmen lepődött meg?

5959 levél
Válasz 02.05.18. 12:46 #14
Mephisto
Mondjuk a Vanília égbolt oly módon lepett meg, hogy ámultam. Egy tipikus Hollywoodi séma, talán tehetséges, de tipikus Hollywoodi színészekkel, mégis Alejandro filmjének amerikai változata annyira jól sikerült, hogy már-már kedvenceim közé sorolom.

Ugyanígy: Mátrix, Harcosok Klubja, de a Hurrikán és a Hart háborúja is szépen elfoszlatta előitéleteim. Ezen amerikai filmeken lepődtem meg az utóbbi évek termését tanulmányozva.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
5697 levél
Válasz 02.05.18. 08:44 #13
Peeter
Csillagközi invázió!Ezen is meglepődtem - értelemben.Nekem nagyon nem tetzsett.De a mostani animált film változata tetszik.
I don't want you back!!!
439 levél
Válasz 02.02.19. 21:05 #12
Dead Heart
Nekem is a Gyog galopp és a Brian élete ilyen. Nem bírom alapvetően a Monthy Pytont, de ez a két film nagyon bejött, és tényleg meglepődtem rajtuk. Imádom azóta is őket.
"A meggyőződések veszélyesebb ellenségei az igazságnak, mint a hazugságok."
1970 levél
Válasz 02.02.13. 13:59 #11
Vaszilíj Zajcev
Kösz!Ritkán nézek be, és akkor is ritkán találok olyan topikot, ahol nem a tizenévesek önmegvalósító, intellektüel háborúja dúl...
divide et impera
11029 levél
Válasz 02.02.11. 16:35 #10
Lacko
Azért a Berlin felett... se rossz!
1892 levél
Válasz 02.02.11. 14:53 #9
Trafikos
na nekem is volt egy ilyen film esetem.
egyszer megakartam nézni a Berlin felett az ég c. filmet. el is mentem a Tabánba jo ügyesen kinéztem a Pesti Estben, csak egy napot elnéztem és a pénztárnál csak ugy kértem a jegyet hogy mostanra ők meg mondták hogy már 5 perce megy a film. na csodálkoztam is hogy mi a fene hát nem késtem nem baj bementem. Aztán nézem nézem de éreztem hogy valami nem stimmel mert a film Londonban vagy vmi amerikai nagyvárosban játszodott nem emléxem pontosan de tuti nem Berlin volt. Sikerült megnéznem egy bazi jo izgalmas filmet kis ördögi köritéssel. Mikor jöttem kifelé a mozibol tudtam meg csak a cimét: Rosmarry's Baby
Azota mondjuk már többször is láttam és általa szerettem meg Polansky filmjeit.
losztmucsacsosz
11029 levél
Válasz 02.02.11. 14:43 #8
Lacko
Kösz a címet!!! Tényleg ez volt: nincs kiút. De abban nem értek egyet, hogy ő maga vezette a nyomozást. Biztosan nem ő volt. Ő csak résztvevője volt a saját maga ellen vezetett nyomozásnak, de nem vezetője. A vezető az a titkár volt, akit írtál (ő volt a főgonosz).

U.I.: Rég futottunk már össze itt a fórumon. Úgy látszik egy ideje más jellegű topicokban éljük mindennapjainkat. De azért jól eső érzés ilyen régi forumtárssal összefutni.
1970 levél
Válasz 02.02.11. 14:31 #7
Vaszilíj Zajcev
Volt egy régebbi film, a címe nem ugrik be. Samuel L.Jackson volt a főszereplője, v.mi cápás, vízalattis, kutatós, szájenszfiksön.
Kb. a 20.percben az egyik cápa, váratlanul egy harapással elintézte Samuelt, és kész, ennyi volt! Ebben a filmben többet nem láttuk!Úgy tűnt, mint amikor a sorozat szereplője kevesli a gázsit, erre kiiktatják a sorozatból.
divide et impera
1970 levél
Válasz 02.02.11. 13:48 #6
Vaszilíj Zajcev
Lackó!
A címe No way out. Főszereplők:Gene Hackman, Kevin Costner. A stori kb. az amit leírtál, azzal a kiegészítéssel, hogy a fiatal tiszt (Kevin C.)ruszki kém(fedőneve Juríj), ő vezeti a nyomozást, amit a miniszter titkára kitatál, hogy indítsák meg Juríj ellen, akit még soha senki sem látott, csak gondolták, hogy létezik. A végén egy ruszki titkosszolgálati tisztel találozik.
Remélem jól emlékszem.
divide et impera
11029 levél
Válasz 02.02.11. 09:00 #5
Lacko
Volt egyszer egy film - sajnos nem emlékszem a címére - de arról szólt, hogy egy fiatal tiszt bekerül a Pentagonba és összejön egy csajjal, akiről kiderül, hogy a hadügyminiszternek is a csaja és egy feszekedés során a miniszter megöli a spinét, de a gonosz samesza azt javasolja, hogy kenjék a fiatal srácra (akiről nem is tudtak akkor még semmit, csak hogy létezik) és kémhisoriának álcázták a dolgot. Elkezdték üldözni "Iván"-t. A fiatal srác meg tudja, hogy őt üldözik és belülről próbálja lassítani a dolgot. Tök izgalom az egész és végül győz a jó, a fiúról kiderül, hogy ártatlan, a gonosz samesz meghal, a hadügyminiszter meg lemond és börtönbe kerül... happy end. Aztán a film utolsó percében, elmegy a jófiú egy baratjához és elkezdenek oroszul beszélgetni... Marhára ledöbbentem a végén... Nem tudja valaki mi volt a címe?
793 levél
Válasz 02.02.11. 00:35 #4
GregSB
Detto Fight Clubbal így voltam!
Még csak előzetes se láttam belőle, abszolút 0 infoval mentem el megnézni.

Nem mozi volt, hanem videón haverok ragaszkodtak hozzá, hogy nézzük meg a Brian életét/Gyaloggaloppot(1 videón volt). Én fanyarogtam az ötlettől, mert azt mondták, hogy "monthy piton". Bennem pedig egy több éve látott gagyi MP dokumentum film részlet után az marad meg, hogy a MP sucks...

Hihetetlen kellemes csalódás volt akkor az a két film
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
3313 levél
Válasz 02.02.10. 23:52 #3
Reapest
Hát ha hiszed, ha nem, a Fight Club nekem is ilyen volt. Csak nyomták, hogy jó meg kurva jó meg még annál is jobb, de mielőtt először megnéztem, még azt se tudtam, hogy ki rendezte.
952 levél
Válasz 02.02.10. 20:01 #2
Gebasz
Vicces, pont az általad leírt filmeknél éreztem úgy, hogy "MI A FASZT KERESEK ÉN ITT?". Amúgy amin meglepődtem (nem sok ilyen van, mert általában tudom, hogy mire ülök be) az a "Ravasz, az Agy..." volt, mert semmit nem tudtam arról a filmről anno és rohadt jó volt. A másik amire emlékszem az a "Az angol aki dombra ment fel, de hegyről jött le" Az egy tipikus olyan film volt ami épp elkezdődött a TV-ben, gondoltam megnézem az első percet, és azt veszem észr, hogy végig is néztem az egészet.

Ha szó szerint veszem a topicot, akkor viszont a Fight Club volt az ami meglepett, sőt arra ajándék jeggyel mentem, szóval bár tudtam, hogy biztos jó, fogalmam sem volt, hogy mennyire...
5697 levél
Válasz 02.02.10. 10:37 #1
Peeter
Itt olyan filmre gondoltam,amit EGYÁLTALÁN nem akartunk megnézni,de eccer csak hozzá tapadtunk a TV készülék elé(vagy a barátnővel csak úgy elmegyünk a moziba,csak,hogy együtt legyél vele) azon vesszük észre magunkat,hogy azt a bizonyos "soha meg nem nézem"filmet nézzük és nagyon tetszik.Személy szerint sok filmmel jártam így:Múmia,Ötödik elem,Jumanji,Armageddon....stb.Várom élményeiteket.
I don't want you back!!!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.