Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Kampányolás 2002

92 levél
Válasz 02.04.12. 23:54 #4
da dvd master
A Fidesz egy szekta életére hasonlít a legjobban, amolyan hitgyülekezet mintájára próbálja bűvölni az embereket - de az MSZP se kutya, az meg kommunikálni nem tud, csak esetlenül próbálja tartani a gátat, hogy azért valaki hátha még értékeli a higgadtság látszatát. Sajnos Új Péter már megírta: nincs kire szavazni, csak valami ellen lehet
3488 levél
Válasz 02.04.12. 23:32 #3
jatfield
Mi is az, amit nem szavaztak meg?
5959 levél
Válasz 02.04.12. 22:12 #2
Mephisto
garantált hajhullás vs. tocsik ügy
narancsbőr vs nem szavazták meg
lefizeti a lekótelepieket az MSZP vs mindenfélét bedobálnak.

Én egyik oldallal sem értek egyet az erőszakossággal, amit az SZDSZ kezdett. Az MSZP azért nem vette át, és a FIDESZ is visszafogott volt, de most már káosz van, pl. az MSZP elutasítja a nemzeti értékeket, a FIDESZ kisajátítja, így aztán gusztustalanok mindketten. Ez van, örülök hogy a MIÉP nem jutott be, nem örülök, hogy a legalább olyan arrogáns SZDSZ bejutott.


Ha az MSZP győz, adja Isten, hogy az SZDSZ nélkül tegye, a FIDESZ ezt szintén.

Gyakják csak egymást, nem érdekel, most már a FIDESZ is támad, nem maradt esélyes, tiszta lapokkal játszó párt, ez ma MO, ne higyjétek azt, hogy a FIDESZ e tekintetben jobb mint az MSZP, vagy az MSZP mint a Fidesz. Hangsúlyozom, az SZDSZ kezdte a durvulást, a MIÉP nevetségesen kirekesztő volt, csak utána jött az MSZP és végül a FIDESZ, de a lényeg: már mindenki csépel mindenkit, szarjátok le, ahogy én teszem...
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
9563 levél
Válasz 02.04.12. 21:45 #1
kEnAcE
Szerintem iszonyúan undorító, ami itt a választások környékén folyik. Főleg ezt a nyomulást - ami a FIDESZ-t jellemzi - találom egyszerűen gusztustalannak. Ma hazafelé 3 különböző FIDESZ propagandalapot nyomtak a kezembe. Már az egyetemeken is, sőt az általános iskolákban is terjednek a FIDESZ röplapok, melyeket felnőtt (elvileg értelmes) emberek adnak reggel a gyerekeiknek. Hozzáteszem nemcsak a FIDESZ-nek vannak húzásai, de ővéké a leghátborzongatóbb. A külföldi lapok is élesen bírálták Orbán Viktort. Én az egyik topicban már megírtam, hogy Viktor bá veszélyes vizekre visz bennünket, és ez beigazolódni látszik. Nektek mi a véleményetek a választási kampány stílusáról.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.