Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Return of the Szoft

3313 levél
Válasz 02.09.01. 22:55 #12
Reapest
Hát amint látod. Ritőrn of dö Ríty. Van még betegségem, de azt az Álmok topicba nyomom, mert a végén még megvádol egy veterán fórumos, hogy off vagyok.
5959 levél
Válasz 02.09.01. 20:09 #11
Mephisto
Mi van Ríty, visszatértél?
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
752 levél
Válasz 02.09.01. 19:20 #10
Hydrid
Akinek van ideje ilyesmikre...
Ha az Ördög jelenik meg elötted, ne ijedj meg. Csak Én leszek az...
2580 levél
Válasz 02.09.01. 12:31 #9
AriAmi
Baz, neked megártott a sok cannabis, vagy a kistehén.
3313 levél
Válasz 02.09.01. 00:48 #8
Reapest
Visszatért a suli, visszatért az én pihent elmém is! Azonban most új sztoriba kezdek, melynek főszereplője Józsi bá', a hivatásos retyó szerelő.

Sötét felhők gomolyogtak a város felett. Hajnal volt és azon embereknek, akik már ezekben a korai órákban is az utcán voltak, nagyon nyomott volt a hangulatuk. Részeg csövik, agyonvert villamos vezetők és szétcsapott party-drogos technósok szálingóztak valamerre, nyugovóra. Azonban egyeseknek most kezdődik a nap: köztük volt egy férfi is, aki vidáman, az "Én, a Kis tehén" című nótát dúdolgatva, gyors léptekkel haladt egy ódon ház felé.
Amikor a ház ajtajához érkezett, vigyáz-állásba csapta magát, megigazította inge gallérját és neki esett a csengőnek, mint süket a csengőnek (faca hasonlat, nem? .
A csengetésre egy álmos figura nyitotta ki az ajtót, akinek még annyira korainak számítottak ezek a percek, hogy a nemrég benyelt kávéval együtt a nyála is ki-ki csordogált lefittyedt szája szélén.
- A nevem Bá', Józsi Bá' - mondta a roppant friss muksó.
- És mit aka'? - förmedt rá a csipás szemű alak.
- Úgy hallottam, hogy... - és most közelebb hajolt a másikhoz és suttogva folytatta - itt van egy rossz WC.
- Valóban - válaszolt röviden, ám minden kétséget kizárva Józsi tájékozódási képességeinek defektjei felől, az álmos gyökér.
- Khm...akkor esetleg beljebb léphetek.
- Arra nem lesz semmi szükség, ugyanis a WC a kertben van.
- Elnézést, de azt hittem, hogy angol WC-ről van szó.
- Az is csak a kert végében van, mert gonosz. Sötétedés után nem is merünk rá kimenni! Mostanában pedig mintha maga lenne a sátán! Harap és köp!
- Hát jó, megnézem.
Józsi bá' lassú, óvatos léptekkel megindult a kert vége felé, azonban pár lépés megtétele után kattanást hallott csukája talpa alatt. Wazseg! Taposó akna! Jah! Csak egy patkány volt.
Józsi folytatta útját. Elérte a WC-t. Megszentelte és azóta szentelt víz csörgedezik belőle. Bár így továbbra is használhatatlan, de legalább milliók zarándokolnak el az Álmos-Gyökér kertjébe.
Következő mesém címe: Álmos-Gyökér legendája, melyben a fejnélküli pizzafutár olyan kamerával rohangászik az erdőben, amilyenekkel családi eseményeket és nyaralásokat szoktak felvenni, nem pedig komoly filmeket.
20761 levél
Válasz 02.05.08. 23:28 #7
Eric
Egy csapat??
Csak Reap volt az elkövető, gyaníthatóan némi cannabis hatása alatt.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
835 levél
Válasz 02.05.08. 21:44 #6
Der_Yeti
Hogy egy csapat unatkozó ember mennyi állatságot tud összehordani, LOL
Lassan én is csatlakozom a klubba ok?
A követelményeknek bisztos megfelelek mert én sem vagyok teljesen komplett :>>
"Remember, that death is not the end but only a transition.." from DT
20674 levél
Válasz 02.05.08. 21:39 #5
Pyrogate
ki ivott vodkát, és mennyit? Sebaj rép, majd meggyúgyulsz!
Szenvedély nélkül a foci halott.
3313 levél
Válasz 02.05.08. 00:15 #4
Reapest
A következő rész tartalmából:
Ganxta Zoknee és Recycle Bin Láda átmegy egy dimenzió kapun és Jodie Fószernek is meggyűlik a baja Szofttal (ez lesz a Szoft Room).
3313 levél
Válasz 02.05.08. 00:11 #3
Reapest
Chapter II - Végső megoldás a Szoft

Gates zoknija elégedetten meredt a monitor előtt. Elkészült a Szoft levadászásában segítő program, a MicroSzoft Doors (mert ugyebár "ahol becsukódik egy ablak, ott kinyílik egy ajtó"). Már csak 1 gombnyomás és indul az offenzíva.

Mín vájl:
- Ki az?
- Akarsz meghalni ma este?
- Te vagy az?
- Igen.
- Jó, én is Én vagyok.
- Akkor sajna téveset hívtam, mert én Téged akartam hívni.
- Semmi baj, mással is előfordul. Csá!
- Csá!
A Szoft újra tárcsáz...
- Na?
- Téged lakás?
- Ja.
- Na, idefigyelj....(és most gondoljatok mindent ide, amit nem illendő se egy magyar tankönyvben idézni, főleg nem egy Gamekapocs fórumon)...add ide a cuccom és nem csaplak fültövön.
- Hö?
- Ne hívjad a zsarukat, mert fültövön csaplak!
- Ne!
- Akkor megeggyeztünk?
- Ja.
- Akkor a szokásos helyen.
- Biza!
Lecsapja. Szoft elmosolyodik és gondolja magában, hogy "ho-ho-ho, now I have a machine gun".

Eközben már vadul fut a MicroSzoft új progija és csak úgy falja a memóriát, no meg a mosógépeket. Az FBI megtudta, hogy eme akció hátterében az ASS áll és ezt bizalmas infóként kezelték - tehát 5 perc múlva már ment a híradóban. Erre természetesen ált. népelégedetlenség tört ki. Az emberek 'socks sucks' táblákkal vonultak az utcákra, a zoknik pedig elfoglalták a Fehér házikót és ott várták a fejleményeket.
Ezalatt egy arab terrorista egy repülőn rázendített a "747-es a felhők közt suhan, de ha mi közbelépünk k.urva nagyot zuhan" nótára, majd átvette az irányítást és egyenesen belehajtott a Washingtont árammal ellátó erőműbe.
A Sötétség uralta a várost (mind a szellemi, mind a materiális - már amennyire a sötétségbe bele lehet markolni...hú de elvont művészet ez! . Leálltak a PC-k és a mosógépek....a Fehér házban is. Nagy baj van... A zoknik gyorsan elbarikádozták a mosókonyhát, de már késő volt. Amiközbe szögelték a deszkákat az ajtófélfára, oda jött hozzájuk Bush bácsi Don't mess with Texas feliratú full capben és azt mondta nekik: - Bassza meg.
Meg azt is, hogy: - A kurva életbe.
Mire megkérdezték, hogy mi a baj. Erre csak azt válaszolta, hogy egy nagy zöld izé elfoglalta azt a kerek szobát, ahol olyan kényelmes irodai szék van és semmit se kell csinálni....ajvé!

Folyt.köv...

20761 levél
Válasz 02.05.08. 00:03 #2
Eric
Te be vagy tépve mint egy buszjegy!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3313 levél
Válasz 02.05.07. 23:49 #1
Reapest
Return of the Szoft

Világunk talán egyik legnagyobb problémája az, hogy a mosógépek centrifugálás közben egy lyukat teremtenek magukban a térhálón, amin átmennek a zoknik az Örök zoknimezőkre attól függetlenül, hogy milyen zoknik. Lehet fehér zokni, fekete zokni, sárga zokni vagy akár füsti zokni is.
Egy lelkes orosz kutatócsapat némi nemű vodka becsapása után úgy döntött, hogy utána jár a dolognak. Bementek a fürdőszobába: csak ők, a Bryzsniczkej Józsi mosógép és az orosz hightechnek számító, 500 kilós nyomkövető. Hőseink benyomták a nyomkövetőt a Józsiba.
Bekapcsolták a jó öreg mosógépet egy teljes programra. Teltek múltak a percek. Elérkezett a mosás ideje. Az oroszok megint elittak egy karton vodkát. Elérkezett az öblítés ideje és lassacskán már közelgett a centrifugálás. A fürdőszobát gyorsan lambda-sectornak nyilvánították és egy hatalmas Half-Life jelet nyomtak a fürdőszoba ajtajára, majd becsapták azt: ha valami gáz lenne, a világ még megmeneküljön. Feltevésük be is igazolódott. A gép egy laza mozdulattal megnyitotta a térkaput és kidobta magából az 5 mázsás nyomkövetőt. Így egy bazinagy rés támadt az oldalán, amin át a hullarészeg banda megfigyelhette a dimenzionális kaput.
Ebben a pillanatban valami szörnyű dolog történt! Visszajött a Szoft, az öncsúszó, zoknievő takony-mócsing! Felzabálta a zoknikat és elviharzott a lefolyón át.

Későb....Az ASS (American Socks Society) HQ-ján:
Bush zoknija: - Tennünk kell valamit.
Gates zoknija: - Nekem van egy ötletem.
Bush zoknija: - Mi lenne az?
Gates zoknija: - Írok egy programot, ami egyszerre nyitja meg a világ összes mosógépében a dimenzionális kaput és így a Szoftot könnyebb lesz visszaharcolni.
Bush zoknija: - Hát ez remek. Most már csak valahogyan oda kellene csalni.
Rambo zoknija: - Ezt bízzátok rám! Egyszer hazakergettünk 5000 pár kóreai zoknit - tudjátok, olyat, amilyet most a kínai piacon lehet kapni.
Statiszta zokni: - Mennyiért?
Rambo zoknija: - Százasé.
Statiszta zokni: - Huh! Akkor nekem annyi!
Statiszta zokni #2: - Hé kapcsoljátok be a TV-t!
Bush zoknija: - Megvesztél??? Egy zokni nem néz TV-t!
Tévé: A Szoft elfoglalta Magyarországot.

Folyt.köv...
és a folytatás rátok vár! Ez jobb, mint a D&D! 1 szabály van: nincsenek szabályok. Na jó, csak annyi van, hogy "a labda kerek, a játék 90 perces...minden más csak elmélet"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.