Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mi áll az értelmetlen levelek törlése mögött?

556 levél
02.09.28. 20:17 #10
Baboy
Én 20 perce azt mondom hogy tényleg túloztam, de most már hagyjatok békén! Nem? Ha belátjátok hogy hülye voltam, túloztam, a téma lezárva, ez meg a "Ez nem egy chat, hanem egy fórum!" topic meghalnak, és annyi!
Az igazság odaát van... kár hogy mi ideát...
5743 levél
02.09.28. 20:15 #9
Dino
Baboy: Na jó, te idióta vagy.
A válaszokat ezennel abbahagyom, de ha tovább folytatod a destruktív magatartást, akkor elgondolkodom azon, hogy Peterke88 sorsára jussál, azaz kitiltalak a fórumról.

Azt pedig TheHolyOne-nal megbeszéltük egy másik témában, hogy tényleg túllőtt a célon, nem kell túlreagálni a dolgokat, még akkor se, ha valaki nagyon idegesíteni akar mindenkit...
1736 levél
02.09.28. 20:14 #8
TheHolyOne
Milyen megtisztelő, hogy tőlem idéztél. Teljesen meghatódtam...
835 levél
02.09.28. 20:13 #7
Der_Yeti
Hozzad illő topic,No comment Baboy!
"Remember, that death is not the end but only a transition.." from DT
5743 levél
02.09.28. 20:12 #6
Dino
A törölt levelek között nem találtam azt, amit említettél, és én nem emlékszem, hogy abban a topicban törölgettem volna. Úgy tűnik, Lackó se törölt ilyet, szóval nem tudom, mi történt.
556 levél
02.09.28. 20:11 #5
Baboy
Csak ne felejtsd el, hogy bárkinek van igaza, az ilyen levelek sértők:
"Na az ilyen arcokat nem bírom. 5 napja van itt és azt hiszi, hogy ő a nagymenő. Ülj már le kispajtás! Nem kell mind a 340 leveledet elolvasni ahhoz, hogy rájöjjek, hogy mit művelsz. Bemegyek a "Beszélgetések..."-ba és azt látom, hiogy az első 10-20 témát vagy te indítottad, vagy te szóltál hozzá utoljára, vagy benne vagy az utolsó 5 hozzászólásban. Ez enyhén szólva kurvára idegesítő. 5 napja vagy itt, te kis genny, és nem tudom milyen jogon írod nekem, hogy "az olyanok, mint TheHolyOne". Mit tudsz, te bazdmeg?? Húzzá a picsába csetelni a kis 12 éves gyökerekhez, mert azok vannak 1 szellemi szinten veled.
Még egyszer utoljára, csak annyit írok, hogy ne szóljá' be..."

Ez se a legszebbek közé tartozik:
"Ahogy nézegettem az általad egekbe emelt színvonalú topikokat a beszélgetés úgy néz ki, hogy te, valami iszonyatos mennyiségű baromságot hordasz össze. Van ami a témához kapcsolódik, de van ami az időjáráshoz. A többiek meg néha-néha helyeselnek.
Hát én nem akarok olyan világban élni, ahol ilyen a beszélgetés..."

Erről már nem is beszélve:
"Most fejezed, be vagy seggberúgás lesz a vége! 1 éve és 3 hónapja vagyok a fórumon. Azért, mert ez király hely, értelmes emberekkel. Nem amiatt fogok elmenni, mert egy 12 éves seggdugó 5 napja keveri a szart. Ha nem tudsz beilleszkedni a közösségbe, te húzz el a redves picsába, de nagyon gyorsan!"
Az igazság odaát van... kár hogy mi ideát...
556 levél
02.09.28. 20:00 #4
Baboy
Egyébként bárki aki egy olyan üzenetet lát eltűnni ami:
- hosszú
- nem beszél csúnyán
- nem tér el a témától es/vagy a kérdéstől
- nem ír illegális dolgokról
akkor írjon ide!
Az igazság odaát van... kár hogy mi ideát...
556 levél
02.09.28. 19:54 #3
Baboy
Nem, ez zavar legjobban! 1 és 1/4 sort írtam erről... nem nagy ügy, csak hasznos lenne. Na mindegy! De egyébként tudom hogy velem van a bajod! Egy olyan üzenetet miért kell kitörölni ami hosszú, értelmes, nem szeg megy szabályt, és még a témához is csatlakozik? Nem tudom idézni (mert kitörölted!!!! > lol), de arról írtam az "Elfelejtett játékok..." topicban hogy el lett felejtve s Doom, meg az AoE, és már csak a Warcraft 3-ra meg az Empire Earthre emlékeznek. Már megbocsáss!
Az igazság odaát van... kár hogy mi ideát...
5743 levél
02.09.28. 19:48 #2
Dino
Figyi, ha zavar, hogy nem stimmel a dátum a törölt levelek miatt, akkor inkább ne gyere a fórumra.
556 levél
02.09.28. 19:41 #1
Baboy
Sziasztok.

Teljesen egyet értettem Dinoval mikor ezt mondta: "Figyeljetek ide egy kicsit! Ez egy fórum, nem pedig chat, megkérnék mindenkit, hogy ne itt cseverésszen másokkal (a mostanában elszaporodott 1-2 szavas vagy csak smileyt tartalmazó levelek tömkelege inkább ilyen stílust képvisel).
Örülnék (és azt hiszem, ezzel nagyon sokan vannak velem egy véleményen), ha a PC Dome fórum nem egy értelmetlen levelekkel és hülyeségekkel teli fórum lenne, ahol normálisan lehet játékokról és egyéb témákról levelezni.

És még valami: ha valaki egy témába több levelet ír egyidejűleg, akkor azt inkább egyetlen levélbe foglalja össze, ne külön-külön irogassa be."


De az tűnt fel, hogy több olyan levelem is eltűnt, ami értelmes, hosszú, smiley, csúnya szó, vagy illegális dolgokról beszéde nélküli volt. De még maradtak olyan levelek mint: ! De miért? Az igaz amit utána mondott:
"Baboy: Alapvetően nem a rövid üzenetek zavarnak, hanem az, amikor egy fél oldalt az foglal el, valahogy így:


hulye vagy

te is

:>>>

anyad!

aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
----------

Vagy szerintetek ez így normális????
"

De most akkor mi van? És ha egy topicból ki lett törölve egy üzi, átírhatnák az utolsó üzenet feladóját, dátumát, stb.!


Az igazság odaát van... kár hogy mi ideát...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.