Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» "hol nem volt..."

3167 levél
Válasz 02.11.30. 16:03 #4
'Tacker Takk'
"...olyan relatív minden, támpont meg nincsen, a rút is annyira szép, a reklám a főnök, meg a sorozat hősők, már nem lehet messze a vég..."
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
2705 levél
Válasz 02.11.29. 22:48 #3
hadzsi
A baj azokkal a műsorokkal az volt ,hogy mindezt szenzációként tálalták. Ez a műsor nem olyan, nem ez az oknyomozóshútessenekidefigyelnimertigazánéletveszélybenvagyok stílus jellemzi és ettől tud hiteles maradni. A probléma szerintem ott van, hogy mi itt Európa közepén el sem tudjuk képzelni ezt a nyomort, pedig nap mint nap szembesülünk vele az utcán is. Egész egyszerűen érzéketlenek vagyunk magamon is észreveszem ezt.Telítődünk a média által és a saját környezetünkről sem veszünk tudomást.Ez a mi nyomorunk, ami sokkal szarabb mint az övék.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3167 levél
Válasz 02.11.29. 21:06 #2
'Tacker Takk'
Duna TV-t nem nagoyn szoktam nézni, tudom ez bűn, de az összes többi adót se nagyon...
Életemben nagyon szeretnék elmenni Közép- Dél-Amerikába mert olyan szép hely. Homokos tenger part, piramisok... persze ezzel a lakosság 80% sajnos semmit nem tud kezdeni...
Az a baj, hogy nagyon sokan vannak, és kevés a munkahely. A Frei dosszié, meg a Pokoli Történetek is foglalkozott azt hiszem a braziliai nyomor negyedekkel, azokat láttam, és a sajnos igen lesújtó az összkép az országra nézve.
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
2705 levél
Válasz 02.11.29. 20:51 #1
hadzsi
Nem tudom szokta e valaki nézni csütörtök esténként a Duna tévét. Egy olasz dokumentumfilm-sorozat megy-22:40-től- halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekről a nagyvilágban. Az elmúlt adásban brazil gyerekmunkásokat mutattak be, többek között szénégetőket, kőtörőket és prostituáltakat. Azelőtt sierra leonei gyerekharcosokat. Iszonyatos. Megköszönhetjük a sorsnak, hogy nem ilyen helyekre születtünk. A tegnapi műsorban olyan lányt is bemutattak, aki 11 éves, de 3 éve prostituált, vagy 9 éves, de több éve követ tör. Braziliában leszarják a pedofíliát-többek közt ezt is. Mi pedig drága európai testvérek kegyetlenül kihasználjuk ezeknek az embereknek a nyomorát. Kíváncsi vagyok rá hányan láttak már részeket ebből a sorozatból és mi a véleményük. Határozottan ajánlom minden emberkének, hogy csak egyetlen egy részt nézzen meg belőle.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.