Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Freeweb SMSweb

20676 levél
Válasz 03.01.15. 21:17 #1
Pyrogate
olvassátok el!


2002 November 15-től Pannon GSM havi díjas előfizetők is küldhetnek emelt díjas SMS-t!

2002 május 31. óta a FreeWebet is üzemeltető SWI Kft. is jogosult emelt díjas SMS szolgáltatására. Ezt a lehetőséget most az ingyenes tárhely szolgáltatásba is beépítettük oly módon, hogy minden freewebes felhasználó létrehozhat egy jelszóval védett, elzárt tartalmat, amihez a látogatók csak egy emelt díjas SMS elküldése után férhetnek hozzá (az oldal tulajdonosa pedig a freewebes felhasználói nevével, jelszavával). Az így befolyó bevételből az oldal tulajdonosa is részesedik. A magas bevételeket nagy mennyiségű reklámtámogatással is segítjük! További segítség, hogy a védett területre nem vonatkoznak a file méret limitek, csupán a maximálisan felhasználható terület van korlátozva a bevételek alapján! Minden megszerzett 10Ft után 5Mbyte tárhely jár (induláskor 1Gbyte áll a rendelkezésedre).

Mi garantálja a magas bevételt?

Egy tökéletesen megalkotott oldal akármilyen szép és tartalmas is, egy fillért nem hoz addig, amíg azt a látogatók nem ismerik!

A weblapok népszerűsítésére különféle praktikákat lehet alkalmazni ám ezek legtöbbje azt feltételezi, hogy nekünk már van egy alap látogatottságunk és ezzel viszonozni tudjuk a reklámot.

Amit mi kínálunk az egy garantált repülőrajt! Nem kell mást tenned, mint elküldeni címünkre (info@freeweb.hu) egy 468x60 képpont méretű, maximum 25Kbyte nagyságú képet, amit mi 500,000 alkalommal megjelenítünk a FreeWeb oldalain. Ha az oldalad valóban érdekes, ekkora reklám háttérrel garantált, hogy elindul! Ilyet sehol nem kapsz ingyen!

A szolgáltatás igénybevételekor meghatározhatod, hogy egy elküldött SMS a küldőnek mekkora kiadást jelentsen (320Ft vagy 160Ft), valamint azt, hogy az SMS-ben kapott hozzáférési kód mennyi ideig legyen érvényes (1 óra, 1 nap, 1 hét)

Az adminisztrációs felületen folyamatosan figyelemmel kísérheted, mely hálózatból hány SMS üzenetet küldtek és ez neked mennyi bevételt jelent.

A szolgáltatást Westel900 előfizetéses és kártyás (Domino, Domino 7), valamint Pannon GSM előfizetéses és kártyás (Bee, Praktikum) telefonokról lehet igénybe venni.

Pannon GSM előfizetéses telefonok esetében a 3 hónapnál régebbi előfizetők vehetik igénybe a szolgáltatást havi 2500Ft összeg hitelkeret erejéig, felette pedig EDSZ egyenleg feltöltéssel, melyről bővebb információ a Pannon GSM oldalán található!

A szolgáltatás Vodafone hálózatból jelenleg nem elérhető.

A fogadott SMS üzenetek után az oldalt üzemeltető jutaléka a küldő GSM hálózatától valamint a kiválasztott díjkategóriától függően a következők szerint alakul:

160Ft-os díjkategória esetén:

Pannon GSM hálózatból küldött SMS után 17Ft
Westel900 hálózatból küldött SMS után 10Ft


320Ft-os díjkategória esetén:

Pannon GSM hálózatból küldött SMS után 43Ft
Westel900 hálózatból küldött SMS után 24Ft


Az adminisztrációs felületen az egyenleg alakulását folyamatosan figyelemmel kísérheted, de az általad megadott e-mail címre havi rendszerességgel egyenlegközlő értesítőt küldünk. Az összegyűjtött pénzedet beválthatod az SWI Kft. bármely kereskedelmi szolgáltatására (tárhely, domain, oktatás), számla ellenében kifizetésre kerülhet illetve adóval csökkentett része személyi jövedelemként felvehető. A legkisebb kifizethető összeg 5,000Ft, és havonta legfeljebb 1 alkalommal történhet.

A védett oldalon elhelyezett információ tekintetében az üzemeltető SWI Kft. semmiféle jogi és erkölcsi felelősséget nem vállal, annak tartalmát nem köteles ismerni.

A szolgáltatást kizárólag a FreeWeb.hu ingyenes tárhely szolgáltató felhasználói vehetik igénybe.

A szolgáltatás igénybevételeinek technikai részleteit a megrendelés után e-mail útján juttatjuk el. Az e-mailben található útmutató kötelező érvényű, a benne leírtak bármely pontjának elmulasztása azonnali kizárást eredményez az esetleges egyenleg elvesztésével.


Szenvedély nélkül a foci halott.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.