Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Ki hol, hogyan, és milyen körülmények között alszik?

1087 levél
Válasz 04.06.10. 17:54 #120
saddi
Dehogynem. Nekem már sikerült. Bár egyest 4-nek mondtam, mert a tanár nem emlékezett rendesen, és meggyőztem.
Elektróból meg faszom ki volt 2 évig, mert mindig dogákat írtunk, és amikor kiosztotta, megnéztük, és utána kérdezte, hogy hányas, te felmutattad, és ő beírta a jegyet. Persze mindenki megjátszotta, hogy elkérte valakitől a jobbat. Nekem a tanár jóban van a szüleimmel, és mindig megjegyezte hányast kaptam, hogy a szüleimet tudja informálni. Nekem fel se kellett mutatnom a dogákat...
Ha nem tudsz csendben maradni, fogd be a pofád!
984 levél
Válasz 04.06.10. 13:18 #119
Tonic_
Olyan nem létezik
DarkDemon Games -----> www.darkdemongames.atw.hu
1113 levél
Válasz 04.06.10. 06:57 #118
Death666
Akkor király ha meg tudod dumálni vele hogy ötös lett
Twelve galaxies, and all coming at me!
984 levél
Válasz 04.06.09. 13:48 #117
Tonic_
Én azt utálom, hogy álmodok valamit és következő nap nem tudom eldönteni hogy most álmodtam csak vagy ez most megtörtént. Egyszer azt álmodtam, hogy ötös lett a matekdogám (pedig hármas lett), és utána a suliban tök biztosra állítottam hogy ötös lett. Még vitatkoztam is a tanárral. Aztán közbe eszembe jutott hogy csak álmodtam az egészet, de már kitartottam a véleményem mellett.
DarkDemon Games -----> www.darkdemongames.atw.hu
1113 levél
Válasz 04.06.06. 19:40 #116
Death666
Detto
Twelve galaxies, and all coming at me!
20676 levél
Válasz 04.06.06. 19:22 #115
Pyrogate
Csak amikor nincs jó kedvem, akkor gondolkozom ilyeneken. Hátazmeg elég gyakran van
Szenvedély nélkül a foci halott.
4695 levél
Válasz 04.06.06. 10:43 #114
szedrencs
Tovább aludtam, mintha mi sem történt volna.
1113 levél
Válasz 04.06.06. 00:10 #113
Death666
És mi volt azután hogy meghaltál?Vmi kiírta hogy "Dobj be még 25 centet és újrapróbálhatod"?
Erről mesélj,erre vagyunk kíváncsiak
Pyrogate: Sztem egész jó haverok lennénk,ha ezek a gondolatmenetek viszonylag sűrűn jelentkeznek legalábbis.
Én amúgy teljesen normális vagyok,csak néha elgondolkozom ezeken,de szerintem már ti is túl vagytok pár hasonlón...
Twelve galaxies, and all coming at me!
4695 levél
Válasz 04.06.05. 21:40 #112
szedrencs
Én már haltam meg álmomban. És nem ébredtem fel!
A szitu az volt, hogy valakivel (nem tudom ki volt) kiraboltunk egy gyémántüzletet. A legviccesebb az volt, hogy semmi high-tech védőrendszer nem volt, csak egy sima kis üvegajtó, ami egy 8ker szintű utcára nyílt. (Az álmomban természetesen 1db gyémánt sem volt!)

Szóval megérkeztek a rendőrök idő előtt, én pedig ott guggoltam a pult mögött. Egy párat lelőttem, de amikor leguggoltam tölteni, egy rendőr odafutott és fejbelőtt. (Ez még GTA előtt volt bőven, igazából nem tudom, honnan jött, mert nem jellemző rám.)
944 levél
Válasz 04.06.05. 21:33 #111
Lord of Destruction
en tobbnyire kicsit porgosebb zenere alszom el:
evenesence,metallica,blink vagy sum41
na jo,ha tuuul faraszto volt a nap akkor daft punk v propellerheads

almokkal meg az szokott lenni ,amire elalvas elott gondolok
pl elgondolom h masnap kivel szeretnek talalkozni,beszelhgetni,stb,s az almonban megtortenik
ez eleg laza lehet neha
neha viszont gaz,mikor az utolso gondolataim a matekdoga korul jarnak...
hands into a fist,static in my head.now i'm sitting face to face with loneliness... - by Finch
1133 levél
Válasz 04.06.05. 21:27 #110
Joe
Nekem csak a Tubular Bells 2003 van meg (újra kaidták), és imádom! Meg akarom szerezni a 2t meg a 3at is...
Morning will come. Just pray you're there to see it.
4730 levél
Válasz 04.06.05. 12:41 #109
Pyton
Szomszédban idegbajos kutya, hétköznap 6:45-kor, hétvégén 8-kor engedik ki.(éccaka a garázsban van, mert még akkor is ugatna). Szobámban félhomály, pont az ablakom előtt van egy utcai lámpa.
Sonic boom babieee!
20676 levél
Válasz 04.06.05. 12:36 #108
Pyrogate
öregem, látott már pszhichológus?
Remélem csak a mi kedvünkért emlegetted fel ezeket, és nem ezen gondolkozol egész nap. Egyébként érdekes. Ennél már csak az az érdekesebb, ha egyszer magasból figyeled a várost. ÉS belegondolsz, hogy ott éppen, azon az egy négyzetméteren, amit csak egy feket pontnak látsz, ott éppen Mariska néni csinálja a bográcsot a fiának, aki pár kilóméterrel arrébb egy sötét utcában árulja a drogot a 10 éves kissrácnak, akinek a szülei nem tudnak erről semmit, a munkahelyükön büszkén mesélnek az egyik munkatársuknak, akit éppen elüt egy autó a város másik végében, és épp a mentő rohangál vele, hallod a hangját is, és közben több ezren emelik fel ugyanabban a másodpercben a kanalukat, ki tudja hányan mondják el ugyanazt a szót, ki tudja hány szív dobban egyszerre. És te mindezt látod, csak nem tudod felfogni. Látod, hallod, érzed. Látod, ahogy a villamos dugig telve épp száguldozik az úton, mellette egy busz cikázik a kátyúk között, és elképzeled, hogy néhány év múlva lehet hogy ezek az emberek között alakulnak ki kapcsolatok, mondjuk házassági, vagy munka, vagyy egyéb. De még nem tudnak róla. Igaz nem is tudhantak róla! És a kátyúkról jut eszembe. Hány, és hány embernek van hozzá köze. Aki foltozi, aki kikerüli, és aki nem csináltatja meg, és rajta keresztül az a sok sok választó polgár, és aztán azok szülei, és mindenki aki rájuk befolyással volt, a tévé és minden egyéb dolog. ÉS tudod, hogy ez egy hatalmas, jól megtermett rendszer, az emberek együtt élnek, néha egymás ellen, saját magukat korlátozzák, saját maguk ellen lázadnak, egy olyan rendszer ellen, amit nem is talált ki senki, csak úgy lett. És így alkotnak egy közösséget, ahol minden dolog szabályozott, ahol annyi minden történik egyszerre, ami annyira él, és mozog. Hisz ki tudja hány ember vesz éppen ebben a pillanatban levegőt, amikor szétnézel a városon.
Nekem ez jut eszembe, ha a Citadelláról lepillantok szeretett városomra, Budapestre.

De térjünk vissza a rövid eszmefuttatás után az álmokra
Legdurvább álmom, amikor magamat láttam hogy ott fekszem az ágyon, és össze vissza forgolódok...
MEg azok a liftes álmok, amikor nem akar megállni a lift sehol...
Meg volt hogy repültem is álmomba, de tökre tériszonyom volt, és teljesen átéltem az egészet!
Szenvedély nélkül a foci halott.
670 levél
Válasz 04.06.05. 12:21 #107
Barack
Most már tudom hogy miért ez a neved.
6437 levél
Válasz 04.06.05. 12:18 #106
kelkáposzta
Hmm érdekes dolgokat vetettél fel. Mi lenne ha...
A hízás jó dolog ! 1367 B.u.É.k
9771 levél
Válasz 04.06.05. 10:09 #105
vally
Egészségedre...
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
984 levél
Válasz 04.06.05. 09:43 #104
Tonic_
No comment.
DarkDemon Games -----> www.darkdemongames.atw.hu
1113 levél
Válasz 04.06.05. 03:42 #103
Death666
Mikor találják fel azt a bizgentyűt amit a Final Fantasy - ban hogy felveszi amit álmodtál?Legjobb horrorfilmeket mi magunk gyárthatnánk le
Amúgy a zuhanós álomról nekem az a véleményem azér ébredsz fel mert nem tudod elképzelni milyen az amikor meghalsz.Soxar élményed lehetett már életedben de még ébren se tudnád igazán elképzelni hogy mivan mikor összekötözve bedobnak egy vízbe és elsűllyedsz,próbálod visszatartani a lélekzeted,hátha felkerülsz a felszínre,de egyre csak sűllyedsz,mozogni nem tudsz mer megkötöztek,egyre feszül a tüdőd,de tudod hogy ha kifújod akkor véged.Egyszerre nem bírod tovább kifújod a levegőt és új levegő után kapsz,pillanatra úgy érzed vízzel is tudsz lélegezni,de olyan érzésed van mint mikor félrenyelsz csak rosszabb,köhögni próbálsz ezáltal mégtöbb víz megy a tüdődbe,nem tudod mitévő legyél,ekkor átvillan az agyadon hogy meg fogsz halni és nem tehetsz ellene semmit,végiggondolod mi lett volna ha...és innentől senki nem tudja mi történik!(most tekintsünk el lucifertől meg a fehér fénytől)
És ez ami a legfélelmetesebb...egyszer mind meghalunk,így vagy úgy.Egyszer át fogod élni,kicsit úgy tűnik örökké fogsz élni pedig nem,van még kb 50 éved,vagyis ha 10 éves vagy (ami nem valószínű) akkor már életed egyhatod részét leélted,s ki tudja hogy fogsz meghalni?Lehet hogy egy betegágyon?Ahol minden ötödik másodpercben arra gondolsz hogy megáll a szived,leáll a tüdőd,nem tudsz új levegőért kapni mert minden energiád elhagy,s már csak másodpercek választanak el az elkerülketetlen Végtől,s felmerülnek benned kérdések,hogy mi lett volna ha tovább élsz, de felesleges mer mingyárt halott vagy és senki nem válaszolja meg neked ezeket a kérdéseket mivel te pár másodperc múlva halott leszel,bármit amit életedben tettél vagy gondoltál értelmetlenné válik,az a sok szenvedés amin életed során átmentél...nem látod értelmét.Vagy a rendőrség épp vmi bűnözőt próbál megállítani az utcán,lövöldözés tör ki, s egy kósza golyó szíventalál...te nem számítottál erre,reggel még a közértbe indultál,szüleid reggelivel fogadtak,azon gondolkodtál hogyan fogsz felelni matekból holnapután, de hol leszel akkor (bocs ezt nem hagyhattam ki) vmi egészen különös érzés fog el,amit eddig nem éreztél,a bőrfelszínedet már sok horzsolás érte gyerekkorodban, de most belülről érzed ahogy szakadnak a rostok,s ami eddig oly természetesen dobogott most hirtelen nem szól többet,s íjesztő meleg kezd el szétáradni ott...igen ott belül,s látod a lyukat,s érzed a hátadon is,rossz érzés,de nem tudsz erre gondolni,neked otthon lenne a helyed,te hülye a matekvizsgádon aggódtál,most pedig hogy túléld ezt a szituációt,de nem fogod,itt a betonon,itt fogsz összeesni és meghalni,lehettél bármekkora kvékes vagy kánteres nem számítottál erre,s itt nincs quickload meg nagy egészségügyi csomag,szépen a felsőtested is megérkezik a betonra,s a szemed sarkából még látod ahogy vmi piros folyadék csurog szanaszét,de már ez se zavar...
Twelve galaxies, and all coming at me!
213 levél
Válasz 04.06.05. 01:27 #102
BenyoBoy
Nekem 3 fajta rémálmom volt:
1, Egyszerűen szellemeket, rémeket láttam,
2, Anarhizmus, totális káosz, a Föld elpusztulása stb.
3, Biciklizés, erdő, fék, (a többit sejthetitek)

De általában jól alszok, ha lefekvés előtt Mike Oldfield: Tubular Bells 2- jét hallgatom. Nekem bevált!!!
Block Rockin Beats !!!
3123 levél
Válasz 04.06.05. 00:31 #101
CybearBoy
Huhh, most jut eszembe, kisebb koromban, gyakran olyan dolgokat álmodtam, hogy vége a világnak, nicns tovább, és csak én tehetek róla, és ezt álmomban vmi tetris szerű játékon keresztül éltem át, de vhogy nagyon fura volt. A poén, hogy álmomban ez teljesen érthető volt számomra, és ilyenkor felkeltem, odamentem szüleimhez, ls megpróbáltam nekik is elmagyarázni az álmom, meg hogy mindennek vége. Elmondtam a mondókámat, aztán visszamentem aludni. A poén, hogy erre nem mindig emlékeztem, csak másnap mesélték el nekem a szülők.
20761 levél
Válasz 04.06.05. 00:28 #100
Eric
Az egyik legszivatósabb álmom:

Történt velem valami rettenetesen szar álmomban(már nem emlékszem, hogy mi), annyira kilátástalan volt a dolog, hogy arra gondoltam, hogy ez biztos csak álom. Aztán álmomban(!) felébredtem és rádöbbentem, hogy mégis csak igaz a dolog. Hát teljes káosz, depresszió, stb.
Hál'istennek végül tényleg felébredtem.

Érdekes, hogy az ember 1-2 óra alatt is képes akár egy teljes hét eseményét is végigálmodni...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3123 levél
Válasz 04.06.05. 00:24 #99
CybearBoy
Voltak már nekem is mindenféle álmaim. Az üldöznek, de nem tudok futni, olyan volt, mintha vízben kéne kb futni, csak még nehezebben ment, bele is ízzadtam. Kisebb koromban gyakran vmi romos helyen bújkáltam, és mindig elkapott egy bazinagy sárkány, meg volt olyan is, hogy meg tudom állítani az időt körülöttem, és olyankor mindenki megmerevedett, és akkor bármit tehettem, aztán nem elékezett rá senki. Meg olyan is volt, hogy beszedtem vmi drogot álmomban, amitől mindent fekete-fehérben láttam, és úgy tébláboltam a városban. Legutóbb olyanra emléxem, hogy meghalt vki, akit nagyon szeretek, és iszonyatosan szar érzés volt, ki voltam bukva, és arra ébredtem, hogy azt kiáltom, hogy neeeeem, meg olyanra, hogy minden és mindenki, aki vagy ami fontos nekem, egyszerűen elégett körülöttem, ha próbáltam is eloltani, rögtön újra belobbant, és éreztem, hogy ez vmi felsőbb erő műve, és nem tudok elmenekülni előle.
20761 levél
Válasz 04.06.05. 00:16 #98
Eric
"De aztán lenyugodtam, hogy ez csak egy álom..."

Vagy nem. Lehet, hogy az UFO-k által történt elrablásod előzményeit álmodtad újra meg újra!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1087 levél
Válasz 04.06.05. 00:13 #97
saddi
Nekem is régebben voltak ilyen rémálmaim. Meg voltak 6-7 éves koromig a visszatérő rémálmok. Hát mondhatom szartam elaludni akkoriban
De pár éve volt egy nagyon szar álmom. Az volt, hogy valamilyn kis zajt hallok. Tél volt, este, és én az ágyamban voltam, és felkeltem. A szobám olyan, mintha két szoba lenne egybeépítve, és a másik felén van egy vasból készült szárító. Mintha annak a zörgését hallottam volna, de gondoltam, biztos csak egy légy baszakszik, és nekiment párszor. Aztán oldalra néztem, és egy átsuhanó árnyat láttam, ami az ágyam végéhez ment. Ekkor felültem az ágyamba, és egyszer csak egy nagyo gonosz ufo ugrott felém éles karmokkal és fogakkal (lehet, túl sok x-aktákat néztem). Aztán egyből felébredtem, és az volt a leggszarabb az egészben, hogy a hold ugyanúgy sütött be a szobámba, mint az álmomba, és egy légy tényleg nekiment utána a szárítónak. De aztán lenyugodtam, hogy ez csak egy álom...
Ha nem tudsz csendben maradni, fogd be a pofád!
20761 levél
Válasz 04.06.04. 23:47 #96
Eric
Nekem fiatalabb koromban voltak olyan álmaim, hogy zuhanok.
Az ébredés mindig a becsapódáskor következett be. Általában majd leestem az ágyról.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1087 levél
Válasz 04.06.04. 22:22 #95
saddi
Az emberi agy olyan, mint a számítógép. Ha alszunk, akkor az agyunk rendezi az elmúlt időben az információkat, mintha lemeztöredezetség mentesítenéd a winyódat. És ez által történnek olyan hülye dolgok, amik az életben soha nem lehetségesek. Ez a legújjabb feltevés az álmokkal kapcsolatban.
Nekem régen voltak rémálmaim, volt olyan, hogy zuhantam lefelé, de egyszer se álmodtam addig, hogy leérkeznék. Na meg az üldözéses álmok is egy időben mindig voltak. Álalában vagy nem tudtam futni, vagy nagyon lassan, és aki üldözött, az egyre közelebb ért.
És a legjobb álmom eddigi életem során az volt, amikor repültem. Bárhova eltudtam jutni...
Ha nem tudsz csendben maradni, fogd be a pofád!
1484 levél
Válasz 04.06.04. 22:09 #94
Neurotoxin
Még jó ,hogy nincs közöttünk pszichologus
szerintem levonná a tanulságot és mondana valami furcsát...

More fun, less brutality.
984 levél
Válasz 04.06.04. 21:39 #93
Tonic_
Én még soha nem álmodtam azt például hogy meghalok.
Tegnapi álmom az volt, hogy szüleimmel együtt kocsival lezuhantunk egy szakadékba. Vater vezettett, mellette anyám és hátul ültem én. Még mindig bennem van hogy milyen félelmetes volt. Aztán amikor leértünk volna a szakadék aljára, akkor felébredtem. Szal nem jutottam el addig hogy meghaljak.
DarkDemon Games -----> www.darkdemongames.atw.hu
2325 levél
Válasz 04.06.04. 21:22 #92
Berkenye
Nekem régen a biosztanárom mondta, hogy ezek a szervezet azon törekvései, melyekkel fel akar ébreszteni...
670 levél
Válasz 04.06.04. 19:52 #91
Barack
Nekem már volt az a tipikus zuhanás álom. Elvileg a Gellért hegyről zuhantam le de mégis olyan magas volt mint pl az Alpok. Arra tisztán emlékszem hogy fekete fehér volt, de máskor soha nem tudom hogy színes volt-e vagy sem. Persze rögtön felébredtem épp a kritikus leállás előtt.
Állítólag azárt vannak ilyen álmok mert régen az elődjeink a fákon aludtak és ezért féltek a zuhanástól. Én is ezt örököltem.
6437 levél
Válasz 04.06.04. 19:49 #90
kelkáposzta
Hát én általába nem emlékszem arra h mit álmodok. De most a topic kedvéért megprobálom memorizálni
A hízás jó dolog ! 1367 B.u.É.k
20676 levél
Válasz 04.06.04. 19:38 #89
Pyrogate
Ez tetszik! Du.-onként hason, vagy háton fekszem, míg esténként mindig oldalazva, és a végén mindig háton fekve ébredek fel

Én ált. színeset álmodom, és rohadt gyakran emléxem is rá. Pl. ma is álmodtam vmit, reggel még emlékeztem is, mára csak az maradt meg, hogy vhol a bosnyák térhez hasonlító helyen futottam a 7es után, de utána felszálltam a 19-es villamosra (ami egyébként már mint ha a Móriczon lett volna), meg előtte vmi öltözőben voltam, de azt nem tom miért És mindig visszapörgetem az álmomat, majd átgondolom az egészet.

Ilyen felébredős is szokott lenni. Bár ma arra ébredtem, hogy elkezdett iszonyatosan görcsölni a lábam! Kurvára fájt! Valszeg a futás miatt álmomban rugdosódhattam, és ettől görcsölt...Vicces volt
Szenvedély nélkül a foci halott.
2325 levél
Válasz 04.06.04. 18:27 #88
Berkenye
Nekem speciel nem az a típusú. A mai pl. ilyen volt: öcsémmel együtt menekültünk egy embertől, akinek az arcára nem emlékszek. Nem tudtuk hogy miért, de ő mindig követett minket. Az az érdekes, hogy a saját lakásunkhoz zárkóztunk be, ő meg be akarta nyomni az ajtót. És kb. itt ébredhettem fel.
Olyan már biztos veletek is volt, hogy elszundítottatok, aztán hirtelen felriadtatok valamire, ami az álmotokban történt. Na, az azért van, mert túl hirtelen akartatok elaludni és a szervezet így ébreszt fel. Ez olyankor fordul elő, ha pl. nagyon fáradt vagy vagy ilyesmi
984 levél
Válasz 04.06.04. 17:59 #87
Tonic_
Ez a "futás de nem haladás" álom ismerős. Régebben egy csomó ilyet álmodtam. Meg olyat, hogy elesel és egyszerűen nem tudsz felkelni hogy továbbfuss. Állat!
DarkDemon Games -----> www.darkdemongames.atw.hu
4695 levél
Válasz 04.06.04. 17:54 #86
szedrencs
A futós/menekülős álmokban ti is rohantok mint állat, és közben semmit sem haladtok előre? Nagyon szar érzés.

Álmodtatok már olyat, hogy meghaltok? Felébredtetek, vagy továbbaludtatok?
2325 levél
Válasz 04.06.04. 17:44 #85
Berkenye
Ja és egy kalappal az érettségihez!
2325 levél
Válasz 04.06.04. 17:44 #84
Berkenye
Én is ritkán emlékszek vissza. Csak akkor, mikor egészen addig álmodok, mikor már majdnem fent vagyok. És akkor olyan, mintha nem is álmodtad volna, ami ilyen üldözéses álmoknál elég xar. Egyébként ha visszaemlékszek, szinte mindig csak a rossz álmokra emlékszek... ami mindig színes. Sose volt még f-f álmom Vagy legalábbis nem emlékszem rá
20761 levél
Válasz 04.06.04. 14:42 #83
Eric
Fogalmam sincs, ritkán emlékszem rá, hogy mit álmodtam és akkor is csak foszlányokra. Arra meg végképp nem, hogy színes volt-e vagy sem.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1087 levél
Válasz 04.06.04. 14:35 #82
saddi
Én is jövő héten éretségizek
És nagyon ritkán emlékszem arra, hogy mit álmodtam.
Ti hogyan szoktatok álmodni? Színesen vagy fekete-fehéren? Én mindig színesen...
Ha nem tudsz csendben maradni, fogd be a pofád!
2325 levél
Válasz 04.06.04. 14:33 #81
Berkenye
Hát, jövőhéten érettségizem. Állítólag azért álmodtam ezt. Egyébként végülis nem kapott el, úgyhogy felesleges paráznom
20761 levél
Válasz 04.06.04. 14:19 #80
Eric
"Viszont ma is olyat álmodtam, hogy menekültem valaki elől..."

De természetesen nem félelmedben menekültél, csak úgy!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2325 levél
Válasz 04.06.04. 13:32 #79
Berkenye
Háton általában mindenki "horkol"... hangosan szuszog, főleg ha párna nélkül fekszik.
Én hiába próbáltam így elaludni, mindig el kell fordulnom oldalra, mert valahogy úgy kényelmes.
Egyébként úgy tartják, hogy aki háton alszik, az nagyon kiegyensúlyozott, aki hason, az ideges vagy mérges valamire, aki oldalt, az meg úgy nagyobb biztonságban érzi magát (tudjátok, ez hasonlít ahhoz a pózhoz, amiben a kisbabák az anyukájuk hasában elhelyezkednek). Hát én ezzel egyébként nem értek egyet. Mert igaz, hogy nem vagyok kiegyensúlyozott, de nem is félek alvás közben.
Viszont ma is olyat álmodtam, hogy menekültem valaki elől...
1087 levél
Válasz 04.06.04. 13:07 #78
saddi
É egyes zajokat elviselek. Pl. már hozzászoktam, hogy a számgép szépen halkan zúg, de amikor a kutyám elkezd nyávogni az éjszakába, akkor képtelenség elaludni. És ha kimegyek hozzá, hogy lerendezzem, akkor van max fél órám, hogy elaludjak, mert újra kezdi
Ha nem tudsz csendben maradni, fogd be a pofád!
670 levél
Válasz 04.06.04. 10:42 #77
Barack
Én kizárólag az oldalamon alszom. (és mersze az ágyamon is )
Érdekes hogy ha zaj van nem tudok elaludni de ha már alszom akkor semmilyen hang nem képes felébreszteni.
20761 levél
Válasz 04.06.04. 10:21 #76
Eric
Én is, úgy félig oldalt.
De időnként (állítólag) a hátamra keveredek és akkor...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1087 levél
Válasz 04.06.04. 09:34 #75
saddi

Én is horkolok, állítólag főleg háton. De én inkább hason szeretek aludni.
Ha nem tudsz csendben maradni, fogd be a pofád!
20761 levél
Válasz 04.06.03. 23:52 #74
Eric
Ha hanyatt felszem, akkor horkolok, mint állat.
Bár én ezt konzekvensen tagadom!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
20676 levél
Válasz 04.06.03. 23:25 #73
Pyrogate
én mindenhogy tudok aludni
Szenvedély nélkül a foci halott.
1925 levél
Válasz 04.06.03. 18:00 #72
Real Fan
Velem ugyan ez a helyzet....
!American Cars 4ever! --- CadillacŽ rulez --- http://car.uw.hu
984 levél
Válasz 04.06.03. 17:45 #71
Tonic_
Én például soha nem tudok hanyatt fekve elaludni, csak hason, vagy oldalt.
DarkDemon Games -----> www.darkdemongames.atw.hu

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.